Mi smo za to znali ima 5 dana

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne znam kako su mu promakli oni silni postovi o Shaqiriju ovdeBundesliga je napisao/la:@ fera
Mi smo za to znali ima 5 dana![]()
![]()
Ajde ba nije uredu da se vama ne povrijedi niko a nama "Messi-a" nema pola sezone...Omerbavarac je napisao/la:Bastian pravi peh ove sezone. Nakon skoro tri mjeseca pauze i odigranih nekoliko utakmica, ponovo povreda ovaj put povreda clanka a u istom su potrgani ligamenti (Niedermeier), tako da ce se na njegov povratak cekati nekoliko sedmica.
Kako je receno prvo ce nositi gips pa tek onda specijalne cipele da bi nakon toga krenuo sa procesom rehabilitacije.
Steta, bas kada je vec usao u formu nakon prve povrede.
Kakva klupa, pa to vam je najbolji igrac. Samo ga treba i dalje forsirati i vjerovati mu i vrlo brzo ce on poceti da asistira i zabija.Centre forward je napisao/la:T.Miller,po meni on treba odmah na klupu, ne moze me niko ubijedit da je to onaj čo'ek sa SP 2010.
nije jos potvrdjeno,ali blizu je togaSemir bvb je napisao/la:Olić u Wolfsburgu do 2014.Naravno ugovor stupa na snagu od ljeta
.
Prvi i najvazniji razlog je taj sto ne bi mogao igrati LP-a, a znamo da se Bayern ne bavi politikom dovodjenja igraca od kojih nece imati maksimalnu korist.don_burza je napisao/la:Jel neko moze da pojasni sto Sacira nismo doveli u prelaznom roku
jedno je trac drugo je siguricaeffe_sa je napisao/la:Ne znam kako su mu promakli oni silni postovi o Shaqiriju ovdeBundesliga je napisao/la:@ fera
Mi smo za to znali ima 5 dana![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.