Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Limuntos
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la Limuntos » 04 feb 2012, 14:27

ja znam da ja necu dobiti timeline do septembra....meni jos uvijek, vjerovali ili ne, nije doslo ono sa desne strane, kad neko nekom nesto lajkuje itd....znate na sta mislim....a to je kod drugih korisnika doslo ima 2 god jbt...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 feb 2012, 00:30

Nije ni meni to s desne strane. :D

Ali me nešto je'be... slike kad gledam, lajkovi su desno od slike... pokušavam ući u neke stranice preko tražilice, klik i ništa se ne dešava, stojim i dalje na feedu

Sra'nje. :|
Hayley <3

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 feb 2012, 20:42

oj kakav je ovo sad preglednik slika...

jao jao..pa svakim danom sve gore i gore postaje :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2012, 21:19

fakat, ni ja ne mogu da vjerujem, što je Facebook "inovativniji", to je sve gori...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 08 feb 2012, 21:21

othello je napisao/la:Prati ovo... Ne znam gdje da drugo stavim... :mrgreen:

http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... eekday=tue" onclick="window.open(this.href);return false;
:O
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 feb 2012, 21:24

Stivi_Dzi je napisao/la:
othello je napisao/la:Prati ovo... Ne znam gdje da drugo stavim... :mrgreen:

http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... eekday=tue" onclick="window.open(this.href);return false;
:O
Jesil se syebo :lol: Ima i jedan prije tog, al ovaj je jači :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 08 feb 2012, 21:32

Nisam do kraja mogo pogledat :O onaj drugi put me totalno unistio :o
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 09 feb 2012, 21:20

http://www.facebook.com/sarajevox?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;

Procitajte komentare uz clanak "Od istovarenog snijega formirao se 'glečer' na Miljacki" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 feb 2012, 21:37

zanimljivo :lol: :lol:

Kapiten Blue Traina

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 feb 2012, 21:42

_karabaja_ je napisao/la:http://www.facebook.com/sarajevox?sk=wall

Procitajte komentare uz clanak "Od istovarenog snijega formirao se 'glečer' na Miljacki" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 10 feb 2012, 05:10

Znam da ima mali milion morbidnih video klipova na yt, i znam da je ovo pitanje bilo postavljano svugdje, ali da li je moguće hackovati nečiji account? Misli, da li ste vi ikada uspjeli i znate li neki način kako to uraditi?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 10 feb 2012, 07:33

Unknown Genius je napisao/la:Znam da ima mali milion morbidnih video klipova na yt, i znam da je ovo pitanje bilo postavljano svugdje, ali da li je moguće hackovati nečiji account? Misli, da li ste vi ikada uspjeli i znate li neki način kako to uraditi?
Nisam baš previše upoznat s tim poslovima ali znam da je moguče . Mislim da postoji program koji košta 99.99 $ i kad ga instaliraš na kompjuter to je čisti virus , znači možeš hakovati ali računar je zarazen virusom valjda opasnim mada nisam probao , nisam vidio ali sam čuo .

Drugo što znam je da nekim likovima je potreban samo mail na koji je registriran fb i da mogu Hakovati , preko mail jer za to postoji program i znam .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 15 feb 2012, 20:34

Zna li neko jeli moguce obrisati automatski svoj zid,mislim ako imaju pjesme itd.Da ne idem jedno po jedno nego odmah da izbrisem sve.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 feb 2012, 20:43

BluesForever je napisao/la:Zna li neko jeli moguce obrisati automatski svoj zid,mislim ako imaju pjesme itd.Da ne idem jedno po jedno nego odmah da izbrisem sve.
mislim da nije

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 feb 2012, 20:50

BluesForever je napisao/la:Zna li neko jeli moguce obrisati automatski svoj zid,mislim ako imaju pjesme itd.Da ne idem jedno po jedno nego odmah da izbrisem sve.
moraš jedno po jedno :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 feb 2012, 22:08

Ma možda može ja i sad imam gore na vrhu u Mozilla Firefox neku stranicu ali nikada nisam to koristio tako da nezz...

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 15 feb 2012, 22:15

Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI :mrgreen:
Pomocu toga vidis zahtjeve koje si poslao a jos uvjek su na cekanju, onda dodje ti notifikacija ako ti neko ne prihvati zahtjev, kad te neko blokira, kad neko obrise profil, vrati profil i slicno.
Meni dobra opcija :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 feb 2012, 22:18

CoDe je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Znam da ima mali milion morbidnih video klipova na yt, i znam da je ovo pitanje bilo postavljano svugdje, ali da li je moguće hackovati nečiji account? Misli, da li ste vi ikada uspjeli i znate li neki način kako to uraditi?
Nisam baš previše upoznat s tim poslovima ali znam da je moguče . Mislim da postoji program koji košta 99.99 $ i kad ga instaliraš na kompjuter to je čisti virus , znači možeš hakovati ali računar je zarazen virusom valjda opasnim mada nisam probao , nisam vidio ali sam čuo .

Drugo što znam je da nekim likovima je potreban samo mail na koji je registriran fb i da mogu Hakovati , preko mail jer za to postoji program i znam .
Živ bio, ne lupaj ;)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 15 feb 2012, 22:25

classic je napisao/la:Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI :mrgreen:
Pomocu toga vidis zahtjeve koje si poslao a jos uvjek su na cekanju, onda dodje ti notifikacija ako ti neko ne prihvati zahtjev, kad te neko blokira, kad neko obrise profil, vrati profil i slicno.
de pojasni malo postupak instaliranja toga :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 15 feb 2012, 22:30

Limuntos je napisao/la:
classic je napisao/la:Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI :mrgreen:
de pojasni malo postupak instaliranja toga :mrgreen:
Mozes samo preko mozille zbog onog greasemonkeya :)

http://www.unfriendfinder.com/download

a evo preko ove stranice to sve skines, ja sam skinuo nije bilo problema znaci sigurno je :D

A ajde kad napravis priznaj kolko si imo zahtjeva na cekanju :mrgreen: :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 242 gosta.