Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la soko » 10 feb 2012, 00:08

Za_raju je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Ima utakmica od utakmica. Protiv Brazila se ne stavlja neuigran tim sa novim imenima kojima je ujedno i debi za A tim. Ima za to Irska i Mexico pa cak i Vels (ako bude sta od toga).
Pa hajd kad je vec rasprava oko tog da vidimo koga bi ti postavio protiv Karioka na desnoj strani?
Prvo Mujdza. Onda Vranjes ili Jahic. Nemamo sta drugo. Ovo za neuigravanja tima, samo je Mujdza uigran na toj strani/poziciji beka. Jahic i Vranjes su takodjer igrali beka u repci. Vranjes je mlad, ako je zdrav treba da bude prva zamjena Mujdzi.
Visca, takodjer mlad i ima velikog potencijala(za krilo). Treba mu dati priliku da se dokaze u repci.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 10 feb 2012, 00:21

Za_raju je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Ima utakmica od utakmica. Protiv Brazila se ne stavlja neuigran tim sa novim imenima kojima je ujedno i debi za A tim. Ima za to Irska i Mexico pa cak i Vels (ako bude sta od toga).
Pa hajd kad je vec rasprava oko tog da vidimo koga bi ti postavio protiv Karioka na desnoj strani?
------------Begovic------------
Mujdza/Vranjes---Spahic--Pandza---Papac

------Rahimic---Medunjanin-------
Lulic------Pjanic------Salihovic

------------Dzeko-----------------

Vranjes je dobar sto se tice prekida napada "lopta moze proci al' igrac nikako"

Lulic ima dobru ljevicu i koristit ga slicno kao Robbena, nek pokriva tu desnu stranu . Et' za Brazil.

A u skorijoj buducnosti bi to moglo izgledat' ovako nekako

---------------Begovic---------------
Mujdza----Pandza/Zukanovic-----Spahic----Papac

------------Cocalic/Hadzic
Visca---------Pjanic---------Salihovic------Lulic

-----------------Dzeko---------------

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2012, 01:37

soko je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Prvo Mujdza. Onda Vranjes ili Jahic. Nemamo sta drugo. Ovo za neuigravanja tima, samo je Mujdza uigran na toj strani/poziciji beka. Jahic i Vranjes su takodjer igrali beka u repci. Vranjes je mlad, ako je zdrav treba da bude prva zamjena Mujdzi.
Visca, takodjer mlad i ima velikog potencijala(za krilo). Treba mu dati priliku da se dokaze u repci.
Mislim da je Vranjes trenutno povrijedjen. Ne bi me cudilo da Maletic dobije poziv i da cak zaigra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 10 feb 2012, 01:47

Zasto Visca ne igra vise minuta? Mislim da je drugi u ligi za asistencijama.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 feb 2012, 01:48

Cartman je napisao/la:Mislim da je Vranjes trenutno povrijedjen. Ne bi me cudilo da Maletic dobije poziv i da cak zaigra.
Pa poznavajuci ko ce praviti spisak to ti je kao rucati!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 10 feb 2012, 02:00

Za_raju je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mislim da je Vranjes trenutno povrijedjen. Ne bi me cudilo da Maletic dobije poziv i da cak zaigra.
A koga bi ti ako je Vranjes povrijedjen i ako Mujdza nebude dovoljno se oporavio da brani boje nase zastave? Benjamina Colica? :roll: :|

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 feb 2012, 02:17

AÐ_Official je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
A koga bi ti ako je Vranjes povrijedjen i ako Mujdza nebude dovoljno se oporavio da brani boje nase zastave? Benjamina Colica? :roll: :|
Bolje i to nego Gruziska,Turkmenistansa,Azerbejdzanska liga ili?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 feb 2012, 13:26

@ za raju, odakle ti znas da je kazahstanska liga bolja od nase? :D ne znam sto si toliko zapeo za te lige, vidi sta si napravio od teme "Senad Lulic" ohani malo i drzi se teme ziv bio ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 feb 2012, 13:41

Bosniacum Lilium je napisao/la:@ za raju, odakle ti znas da je kazahstanska liga bolja od nase? :D ne znam sto si toliko zapeo za te lige, vidi sta si napravio od teme "Senad Lulic" ohani malo i drzi se teme ziv bio ;)
:?:
Jesili se umio prije nego si zaposjeo tastaturu :)
"No God is Good God "

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 feb 2012, 14:30

Za_raju je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@ za raju, odakle ti znas da je kazahstanska liga bolja od nase? :D ne znam sto si toliko zapeo za te lige, vidi sta si napravio od teme "Senad Lulic" ohani malo i drzi se teme ziv bio ;)
:?:
Jesili se umio prije nego si zaposjeo tastaturu :)
dobar pokusaj, ja za razliku od tebe imam zivot :D sabah, tv, dzuma :D i vidis kako se to radi :D kad ti neko postavi pitanje odgovoris konkretno ;) a ne izigravanje dvorske lude :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 10 feb 2012, 15:54

Citajuci komentare od @Za_raju covjek bi pomislio da su Vranjes, Ljevakovic, Cocalic, Visca igrači svjetskog kalibra tj. snjima bi sigurno bili na SP, ali kriv je S.Susic :roll:

Ovaj prvi Vranjes, mozda je i najslabiji od navedenih, s druge strane istina je da je nasa odbrana toliko limitirana da on i ima povoda "nekog" ali da ovog malog uzdise u nebesa covjek bi rekao da se radi kalibru Sergia Ramosa na desnom beku (koji nema mjesta u repki) mlad jeste ali on jedva da igra i za taj mali ruski klubic :mrgreen:

nihco

Post Postao/la nihco » 10 feb 2012, 16:32

ovdje se stvari krivo interpretiraju, niko ne velica cocalica,viscu , zukanovica.......nego se , po kvalitetu, godinama, nivou takmicenja........porede sa reprezentativnom konkurencijom, mravcem, maleticem, i sl, i s pravom postavlja pitanje imaju li mjesta u reprezentaciji.
Sent from my Commodore 64

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 10 feb 2012, 17:27

Ko kaze da je Vranjes povrijedjen ,evo dao je danas gol za 2:0 protiv FK Rada

@URL
Moglo bi se tako govoriti da svi BH reprezentativci igraju u ligama petice ,ali sta onda reci za osrednje klubove liga koje su dosta slabije od ruske koja je 7 u Evropi

Dosta pratim rusku ligu i on je ostavio najbolji utisak na mene od svih BH igraca u Rusiji

Vranjes je odigrao prosle godine oko 19 tekmi u ligi (ukupno preko 30)i i bio standardan u klubu dok nije povrijedjen,priblizno slicnu minutazu kao Zahirovic koji igra u dosta slabijem klubu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2012, 18:22

nihco je napisao/la:ovdje se stvari krivo interpretiraju, niko ne velica cocalica,viscu , zukanovica.......nego se , po kvalitetu, godinama, nivou takmicenja........porede sa reprezentativnom konkurencijom, mravcem, maleticem, i sl, i s pravom postavlja pitanje imaju li mjesta u reprezentaciji.
Ko postavlja ti ili za rajkana.Vjecitim zakeralama kao vi nebi pomoglo ni da vam sve bude po loju.
Sto puta je receno,ako ces na krpu stavljati zakrpu a ne mjenjati kompletno za nesto kvalitetnije,onda je u biti isti klinac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 10 feb 2012, 19:04

santos je napisao/la:Ko kaze da je Vranjes povrijedjen ,evo dao je danas gol za 2:0 protiv FK Rada

@URL
Moglo bi se tako govoriti da svi BH reprezentativci igraju u ligama petice ,ali sta onda reci za osrednje klubove liga koje su dosta slabije od ruske koja je 7 u Evropi

Dosta pratim rusku ligu i on je ostavio najbolji utisak na mene od svih BH igraca u Rusiji

Vranjes je odigrao prosle godine oko 19 tekmi u ligi (ukupno preko 30)i i bio standardan u klubu dok nije povrijedjen,priblizno slicnu minutazu kao Zahirovic koji igra u dosta slabijem klubu
Sve je to jad i cemer, nemam nista protiv njega ni tog ceha ali... :roll:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 feb 2012, 19:23

harishp je napisao/la:
nihco je napisao/la:ovdje se stvari krivo interpretiraju, niko ne velica cocalica,viscu , zukanovica.......nego se , po kvalitetu, godinama, nivou takmicenja........porede sa reprezentativnom konkurencijom, mravcem, maleticem, i sl, i s pravom postavlja pitanje imaju li mjesta u reprezentaciji.
Ko postavlja ti ili za rajkana.Vjecitim zakeralama kao vi nebi pomoglo ni da vam sve bude po loju.
Sto puta je receno,ako ces na krpu stavljati zakrpu a ne mjenjati kompletno za nesto kvalitetnije,onda je u biti isti klinac.
Ma kakve gluposti ti pricas o zakrpama pa ti nemas pojma o zivotu a kamoli fudbalu. Pa Sehic, Buric, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Subasic (trenutno povrijedjen), Hadzic, Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Mahmutovic su sigurno bolji u ovom trenutku od Hasagica, Avdukica, Mravca,Besica, Maletica, Rahimica, Stilica, Ibricica, Muslimovica i Zeca. I nas osnovu toga i reodvnih nastupa u svojim timovima trebaju dobiti sansu u reprezentaciji.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2012, 19:29

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ma kakve gluposti ti pricas o zakrpama pa ti nemas pojma o zivotu a kamoli fudbalu. Pa Sehic, Buric, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Subasic (trenutno povrijedjen), Hadzic, Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Mahmutovic su sigurno bolji u ovom trenutku od Hasagica, Avdukica, Mravca,Besica, Maletica, Rahimica, Stilica, Ibricica, Muslimovica i Zeca. I nas osnovu toga i reodvnih nastupa u svojim timovima trebaju dobiti sansu u reprezentaciji.
Dobro je da ti imas @vendonja :lol:
Zamijenio si postojece igrace za igrace koji se trenutno nalaze u Barceloni,Realu,Bajernu itd grdne rane.
Ta nemoj te kazat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 feb 2012, 19:32

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Ma kakve gluposti ti pricas o zakrpama pa ti nemas pojma o zivotu a kamoli fudbalu. Pa Sehic, Buric, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Subasic (trenutno povrijedjen), Hadzic, Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Mahmutovic su sigurno bolji u ovom trenutku od Hasagica, Avdukica, Mravca,Besica, Maletica, Rahimica, Stilica, Ibricica, Muslimovica i Zeca. I nas osnovu toga i reodvnih nastupa u svojim timovima trebaju dobiti sansu u reprezentaciji.
Dobro je da ti imas @vendonja :lol:
Zamijenio si postojece igrace za igrace koji se trenutno nalaze u Barceloni,Realu,Bajernu itd grdne rane.
Ta nemoj te kazat.
ma nije bitno gdje igraju bitno je da uopste igraju a ne ko Muslimovic koji 8 mjeseci trazi klub ili Maletic koj igra u kazahstanu. Pa zar nije bolje da nam na klupi umjesto Maletica koji ima 31 godinu sjedi Visca koji ima 21. I Pape je sam rekao da ce igrati oni koji su standardni i toga se treba i drzati.

nihco

Post Postao/la nihco » 10 feb 2012, 19:32

vendeta87 je napisao/la: Ma kakve gluposti ti pricas o zakrpama pa ti nemas pojma o zivotu a kamoli fudbalu. Pa Sehic, Buric, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Subasic (trenutno povrijedjen), Hadzic, Ljevakovic, Visca, Stevanovic i Mahmutovic su sigurno bolji u ovom trenutku od Hasagica, Avdukica, Mravca,Besica, Maletica, Rahimica, Stilica, Ibricica, Muslimovica i Zeca. I nas osnovu toga i reodvnih nastupa u svojim timovima trebaju dobiti sansu u reprezentaciji.
don"t feed the trolls
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2012, 19:34

nihco je napisao/la:
don"t feed the trolls
@nihcudinova autobiografska :mrgreen:
@Vendonja sve je to u pet deka,da je neka razlika u kvalitetu i nije koliko se kuka.
Koliko se samo kukalo na par igraca da se pozovu kad su pokazali da je slaba fajda od njih ti se svi usutili.
Za Stilica se recimo oci kopale sto nema mjesta za njega,a ovaj na kraju jedino iz Poljske moze ici dalje ako mu postojeci ugovor istekne.
Sto se Visce tice,cisto sumnjam da ce Jagodic tek tako pustiti Viscu pred tekmu protiv Srbija.Sa njim i Stevanovicem imamo neku sansu za povoljan rezultat.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Kobayashi, Zglavkar i 26 gostiju.