Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2012, 18:36

@harebianconero

A ja mislim da ti upravo najviše voliš te igrače, koje svi ostali "mrze" :mrgreen:

Borriello je isto u velikom padu formu, daleko od toga da je loš igrač, ali i njemu treba vremena da malo dođe sebi, jer je i u Romi bio zapostavljen u zadnje vrijeme, ja mislim kada bi on zabio jedan gol da bi mu samopouzadnje poraslo i da bi bio bolji, ali meni je svjedno što se njega tiče, jer on će ulaziti sa klupe i na kraju neće biti otkupljen ;).

@Arogantni

Dobri si odigrao ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 feb 2012, 18:39

juventus 0244 je napisao/la:@harebianconero

A ja mislim da ti upravo najviše voliš te igrače, koje svi ostali "mrze" :mrgreen:

Borriello je isto u velikom padu formu, daleko od toga da je loš igrač, ali i njemu treba vremena da malo dođe sebi, jer je i u Romi bio zapostavljen u zadnje vrijeme, ja mislim kada bi on zabio jedan gol da bi mu samopouzadnje poraslo i da bi bio bolji, ali meni je svjedno što se njega tiče, jer on će ulaziti sa klupe i na kraju neće biti otkupljen ;).
:lol:

A nešto ne volim kada navijač Juventusa mrzi nekog Juventusovog igrača, pa ga ja ga odma zavolim. :mrgreen:

slika

PS. kada ga večeras Iaquinta šukne Laziu .. :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 feb 2012, 19:35

slika

Eto ipak se vidi da ga je dodirnoo

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2012, 19:41

SoloJuve26 je napisao/la:slika

Eto ipak se vidi da ga je dodirnoo
Kao što je i Chiellini izjavio, nije bilo ništa opasno, ali ipak treba Ibrici još malo kazne pa možda nekad i dođe sebi!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 feb 2012, 19:52

od napadaca se ne ocekuje da odigra utakmicu bez greske, vec da zabije gol.. on je jednostavno nesposoban..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 20:26

Nakon 21 utakmice prošle sezone smo primili 25 golova, a ove skoro duplo manje, samo 13, prošle smo dali 35, a ove 33. Dakle učinak u napadu je skoro pa isti, dok je odbrana duplo bolja.

Eh, mi smo najbolji pokazatelj koliko znači dobar trener jednoj ekipi, igraju isti igrači kao prošle sezone, samo što je Licht pridodan, ostali su svi isti. Sad pitanje je kako je Conte uspio u tako malom vremenu od jedne od najlošijih odbrana napraviti najbolju odbranu lige!? Svakako prvi način je taj što je vratio samopouzdanje igračima, drugi način bi mogao biti taj da igraju zajedno što duže, Barzagli je jedini igrač koji je odigrao svaku minutu u ove 24 minute ove utakmice, tu blizu su i Chiellini i Licht sa po 22 nastupa. Barzagli kao da se preporodio i igra na većem nivou neko onom iz 2006, Chiellini je opet jak kao stijena i neprelazan, Lichtsteiner čim je došao odmah je prisvojio desnu stranu za sebe i nikom je više neće pustiti. Jedina pozicija koja je škripila je lijevi bek, ali dolaskom Caceresa koji je sinoć pokazao sve svoje kvalitete i ta pozicija je osigurana na dulji period. Treći način je što je na igrače prenio svoj pobjednički mentalitet koji posjeduje još od kad je igrao u Juventusu. Conteova ekipa u svakoj utakmici drži karte u svakoj utakmici, odbrana uopšte ne ispašta, a pored svega toga vratio se i Martin Caceres.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 feb 2012, 20:28

odbrana je bolja zato što se sada svi vraćaju...Vezni red puno učestvuje u odbrani kao i Vučko i Pepe...a i obrana je poboljšana...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 feb 2012, 20:32

ma kupili smo igrace koji mnogo trce i tako se cesce i vracaju nazad.A i Conte im jbe sve po spisku tokom cijele utakmice tako da...

Samo kad se sjetim nekih igraca od ranijih sezona i njihovog "znojenja" na terenu.Ma suplja ekipa ostane i na kontre nas timovi uzimali, pogotovo Napoli.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 feb 2012, 20:35

Svjedoci smo da skoro niko od ovih eminantnijih strucnjaka nije bio kandidat, a svi ponuđeni su bili vrlo lose opcije.

Zato, smatram da je Conte apsolutno nabolja opcija, kada u obzir uzmemo da smo birali izmedju ostanka Del nerija i dolaska Mazzarija.

Da nema iskustvo, bas i nije tacno. Conte je tvorac one generacije Barija koja je usla u prvu ligu i koja je imala granitnu odbranu sa Ranocchijom i Bonuccijem, samo sto je on ranije napustio ekipu. Vodio je kratko i Atalantu, ali nista znacajno, imali su dosta problema.

Sa Sienom je napravio znacajan rezultat i odmah se vratio u Serie A.

Da ne govorim o cinjenici da je bio "trener na terenu" i da je radio sa velikom strucnjacima, tako da je dosta znanja pokupio.

Sto se tice poređenja ca Cirom...Conte je puno temperamentniji i blizi igracima. Zna sta je Juve, voli ga i ja sam ubjeđen da ce aBd vratiti pobjednicki mentalitet ovoj ekipi. Ciro je bio nekako tih, ako mogu tako reci...dok ce Antonio uraditi sve za pobjedu.

Odmah da kazem, ocekujem 3-4 iskljucenja tokom sezone, minimalno :mrgreen: Jbo Mourinha koja je ono budala :lol:

CON TE per ritornar vincenti !!!!!!
FORZA JUVE
Evo sta sam napisao kad je Antonio tek dosao :mrgreen:

Samo jos nema iskljucenja... :lol:

Dobro je hvala Bogu, samo da nastavimo...

Fkt je prelijepo biti Juventino ovih dana i mjeseci. Zaustavljaju me ljudi na ulici, pitaj sta ono Juve samara :lol: , ponovo svi pricaju o gigantu iz Torina...ponovo su svi culi veliku pricu o Nama...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 20:36

Sinoć je najteže bilo onom jadnom Estigarribiji, oni posljednjih pola sata Conte je urlao na njega, zato je on onako trčao kao navijen. :mrgreen:

Najluđe mi je ono bilo sinoć u prvom nakon našeg kornera kad se lopta odbila u aut za nas, prvo ih Conte postrojio da se vrate u odbranu i fino poslože redove, pa tek onda daje loptu. :mrgreen:
Ž '21!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 feb 2012, 20:39

i meni je to godra....jesu me i zafrkavali u posljednje dvije sezone... :mrgreen:

pojavila se mogućnost da Don Fabio ponovo dodje u klub...nešto se pričalo još ljetos da bi kada završi sve sa Engleskom mogao doći kod nas na poziciju sportskog direktora...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 feb 2012, 20:43

Gledam sada snimak, ovaj Giacherini bi sa malo više znanja u nogama bio ekstra igrač. Ima brzinu i pokretljivost, ali kad treba dati pas onda zasere .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 feb 2012, 20:48

Najvecem je ostalo jos 48 minuta da prestigne Scireu po broju minuta u svetom dresu. Jos jedan rekord.

Sinocnja dva gola, znacila su da smo postigli 6950. gol u historiji...

Također, sedam nastupa je ostalo Alexu do cifre 700...

GRANDE JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 20:55

dzenan01 je napisao/la:Gledam sada snimak, ovaj Giacherini bi sa malo više znanja u nogama bio ekstra igrač. Ima brzinu i pokretljivost, ali kad treba dati pas onda zasere .
On je sinoć napravio ključne poteze kod oba gola, nemoj tako. :mrgreen:

Samo dok on ojača fizički, bit će on dobar za klupe. :mrgreen:
Ž '21!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 feb 2012, 21:18

Bianconeri1988 je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Gledam sada snimak, ovaj Giacherini bi sa malo više znanja u nogama bio ekstra igrač. Ima brzinu i pokretljivost, ali kad treba dati pas onda zasere .
On je sinoć napravio ključne poteze kod oba gola, nemoj tako. :mrgreen:

Samo dok on ojača fizički, bit će on dobar za klupe. :mrgreen:
Šta da ojača, nećemo ga mi sa 26 godina uhranjivati . :P
Vjerovatno ćemo ga otkupiti. Da je dogovoriti sa Cesenom da im ostavimo vjeveričara, a oni nama pola Đake, bilo bi odlično. :lol:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 feb 2012, 21:22

Vincenzo Iaquinta. 8-)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 feb 2012, 21:26

Dobar je Iaq, samo su ga povrede jbale...uvijek je bio u najmanju ruku solidan :!:

Ma vala i Amauri bi u ovoj ekipi bio glavni napadac. U onoj i ko je valjo, nije mogo doc do izrazaja...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 21:27

Sad će priče kako treba vratiti Iaquintu. :mrgreen:

Odlično će nam sjesti ovaj poraz Lazia, sa eventualnim pobjedama nad Bolognom i Parmom 4. ekipi bi bježali čak 11 bodova.

Edit: Reginaldo! 8-) :lol:
Ž '21!

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 09 feb 2012, 21:29

pozdrav, vec dugo pratim temu a evo sad sam odlucio ucestvovati u vasim rspravama i diskusijma o najvecem klubu u Italiji a i sire 8-) 8-) LA VECCHIA SIGNORA 1897 !
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 feb 2012, 21:30

Ne mogu da vjerujem kakvog je Conte igrača otpisao :lol:

Ode Siena u EL :)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.