Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma drug strasneNimla_RZ je napisao/la:Odlične ove sive, zainteresiro si me pravo
Gdje se ovo ima nabavit u Tuzli Omere ?? Da odmah odem uzetiOmerbavarac je napisao/la:Hajmo momci, dajte mi prijedlog. 1, 2, 3 ili 4?![]()
1.
Upravo to.anonimni je napisao/la:@harry, Omer je koliko znam spominjao eBay kao lokaciju te jakne
Nisam vidio da je to napisao ... i koliko kostaju jakne ?? I koliko bi se dana trebalo cekat dok ti dodje..anonimni je napisao/la:@harry, Omer je koliko znam spominjao eBay kao lokaciju te jakne
SkupooEmir ZENICA je napisao/la:@ harry
Bujrum u Zenicu,momak prodaje 55 KM
iz Amerike i Hong Konga treba, koliko ja znam, 20-ak dana da dođe šta god se naruči, a iz UK i EU 7-10 dana. volio bih da dobijem link te jakne, meni je stvarno dobraharry_90 je napisao/la:Nisam vidio da je to napisao ... i koliko kostaju jakne ?? I koliko bi se dana trebalo cekat dok ti dodje..anonimni je napisao/la:@harry, Omer je koliko znam spominjao eBay kao lokaciju te jakne
A jbg jarane,ista je kao sto je ovaj gore uzeoharry_90 je napisao/la: Skupoojesi ocistio snijeg u Zenici da dodjem ili si mi blokirao ulaz u tvoj grad ?
Ma lik prodaje robu,nema firmu nego "kucna prodaja"alacious je napisao/la:Emire,gdje je tacno to?
U potpunosti se slazem,jakna za sva vremena.Heller je napisao/la:
Bolje kupi vijetnamku Alpha
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 36 gostiju.