HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 feb 2012, 14:57

Kevin je napisao/la:šteta da se Jakov ozlijedio sa dkad idemo Partizanu :evil:
Koliko se ozlijedio, kakva je ozljeda? Nazalost, mislim da bi mogli ublizu biti s Partizanom, al ne bez Vladovica. Cim naprave pritisak u svojoj dvorai Giga ce izgubiti tri, cetiri lopte zaredom il baciti u bunar, tako da vec tu ce otici na 10 razlike, pa ti kasnije ganjaj...
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 08 feb 2012, 15:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:šteta da se Jakov ozlijedio sa dkad idemo Partizanu :evil:
Koliko se ozlijedio, kakva je ozljeda? Nazalost, mislim da bi mogli ublizu biti s Partizanom, al ne bez Vladovica. Cim naprave pritisak u svojoj dvorai Giga ce izgubiti tri, cetiri lopte zaredom il baciti u bunar, tako da vec tu ce otici na 10 razlike, pa ti kasnije ganjaj...
Kolko sam cuo ima problem sa palcem (noznim ili ručnim ne bi znao)
Nema 1 h sam ga vidio vooza se po gradu ,nadam se da nije nesto ozbiljno

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 feb 2012, 15:32

Vidio sam ga i ja na kavi, smije se i uživa u Širokom, časti sve.
Postoji mogućnost i da se odgodi utakmica zbog nemogućnosti da mi odemo u BG, pogotovo ako napada nova količina snijega
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 09 feb 2012, 14:13

jer zna tko iz prve ruke jesu li košarkaši otputovali za beograd i ako nisu kakvo je stanje hoće li se igrati sutra ili u sub :?
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 feb 2012, 14:30

Da otputovali su jutros sa autima do Imotskog a dalje sa autobusom put Zagreba te autoputom za BG . Tekma je sutra (petak) u 20h , prenos tekme u klubskom cafeeu i par lokala po gradu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 feb 2012, 14:33

Oće li u Pubu biti prijenosa?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 feb 2012, 15:08

kksiroki je napisao/la:Da otputovali su jutros sa autima do Imotskog a dalje sa autobusom put Zagreba te autoputom za BG . Tekma je sutra (petak) u 20h , prenos tekme u klubskom cafeeu i par lokala po gradu .
sve istina + da Jakov nije otišao :(
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 09 feb 2012, 15:16

sad otisao na stranicu od sirokog da vidim tu dvojicu ramljaka i planinica, njihove karakteristike, kad za planinica pise da je centar, a visok 183 cm !?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 feb 2012, 15:22

Sto bi rekao nas narod, Limuntos ti kada moras na stranicu Sirokog otici da bi vidio ko su Planinic i Ramljak dovoljno govori o tebi, kao poznavaocu kosarke.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 09 feb 2012, 15:28

ko je rekao da sam ja dobar poznavaoc kosarke ? al et, uvijek sam mislio da centri trebaju biti barem 2 metra, i vise naravno, a ne 183, al et...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 feb 2012, 15:42

Limuntos je napisao/la:ko je rekao da sam ja dobar poznavaoc kosarke ? al et, uvijek sam mislio da centri trebaju biti barem 2 metra, i vise naravno, a ne 183, al et...
kada magic johnson sa 206 moze biti plejmejker, sto ne bi igrac od 184 bio centar :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 feb 2012, 16:26

Sjo limuntos, i ti stvarno ode u egzibicije zesce.

http://www.adriaticbasket.info/w2/club.php?id=6" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto, tu je to, manje vise.

A sranje za Vladovica, bez njega mislim da nemamo sanse protiv Partizana. U ovoj situaciji ocekujem da vise koristi Butorca i Pilepica kao par koji prenosi loptu, jer i jedan i drugi su to u stanju sasvim dobro obaviti, a sposobniji su od rezervnog playmakera, dakle ocekujem ih u zajednickoj roli.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 feb 2012, 19:17

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sjo limuntos, i ti stvarno ode u egzibicije zesce.

http://www.adriaticbasket.info/w2/club.php?id=6" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto, tu je to, manje vise.

A sranje za Vladovica, bez njega mislim da nemamo sanse protiv Partizana. U ovoj situaciji ocekujem da vise koristi Butorca i Pilepica kao par koji prenosi loptu, jer i jedan i drugi su to u stanju sasvim dobro obaviti, a sposobniji su od rezervnog playmakera, dakle ocekujem ih u zajednickoj roli.
Posebno Butorac :lol:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 feb 2012, 20:01

Pa, konkretno govoreci, za stanovitog playmakera realno i jest. Dobar je s loptom, i sto je najvaznije ne bjezi od nje kao pojedini vec spomenuti rezervni playmakeri nego je ustvari i trazi. Mislim da ti je deplasiran smijeh ako se smijes napisanom. ;) Pogotovo kad se sjetis koliko je utakmica bilo gdje kad vec spomenuti rezervni playmaker udje u igru, i nije u stanju prenijeti loptu na protivnicku polovicu pa to mora raditi Pilepic, Butorac ili eventualno Bilinovac. A ovo jako dobro znaju i SVE ekipe u ABA ligi i zato i pojacaju agresivan napad pri izvodjenju lopte. Obicne cinjenice, cak i statisticki realno izrazene.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 feb 2012, 20:14

Pravda za Gigu Naletilica :!: :!:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 feb 2012, 20:17

Tako je, Aco, Gigu u reprezentaciju! 8-) :P
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 feb 2012, 20:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, konkretno govoreci, za stanovitog playmakera realno i jest. Dobar je s loptom, i sto je najvaznije ne bjezi od nje kao pojedini vec spomenuti rezervni playmakeri nego je ustvari i trazi. Mislim da ti je deplasiran smijeh ako se smijes napisanom. ;) Pogotovo kad se sjetis koliko je utakmica bilo gdje kad vec spomenuti rezervni playmaker udje u igru, i nije u stanju prenijeti loptu na protivnicku polovicu pa to mora raditi Pilepic, Butorac ili eventualno Bilinovac. A ovo jako dobro znaju i SVE ekipe u ABA ligi i zato i pojacaju agresivan napad pri izvodjenju lopte. Obicne cinjenice, cak i statisticki realno izrazene.
Nisam ja na bilo koji nacin spominjao Naletilica iako imam svoje misljenje o njegovim kvalitetama , ali ako Butorac zna/moze prenositi loptu u protivnicku polovicu onda ja i ti nismo bas gledali isti Siroki ove sezone .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 feb 2012, 20:48

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, konkretno govoreci, za stanovitog playmakera realno i jest. Dobar je s loptom, i sto je najvaznije ne bjezi od nje kao pojedini vec spomenuti rezervni playmakeri nego je ustvari i trazi. Mislim da ti je deplasiran smijeh ako se smijes napisanom. ;) Pogotovo kad se sjetis koliko je utakmica bilo gdje kad vec spomenuti rezervni playmaker udje u igru, i nije u stanju prenijeti loptu na protivnicku polovicu pa to mora raditi Pilepic, Butorac ili eventualno Bilinovac. A ovo jako dobro znaju i SVE ekipe u ABA ligi i zato i pojacaju agresivan napad pri izvodjenju lopte. Obicne cinjenice, cak i statisticki realno izrazene.
Posto pisem s mobitela nemogu ti boldirati pa sam zato citirao cijeli tvoje tekst ali sam naravno smijao se samo Butorcu kao onome koji ce prenosit loptu a nikako tvom postu ( da nebi pogresno shvatio zato pojasnjenje)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 feb 2012, 21:09

Pa, ja nisam rekao da je to njegov posao, ili da to treba raditi inace, i naravno ni u kojem slucaju u idealnim uvjetima to radio ne bi, ali, ovo nisu idealni uvjeti, a iz svega vidjenog ove godine, opet cu ponoviti, jaci je na lopti od Naletilica, i osjetno hrabriji, i sasvim mu je dobro islo u situacijama gdje je trebao prevoditi loptu i ne sjecam se da je ijednu izgubio u toj ulozi. U prilog mu ide i statistika gdje on od igraca koji su odigrali bar 15 utakmica ima najmanje izgubljenih lopti, odnosno 10. Naravno, razlike u minutazi, razlike u poziciji i kontaktu s loptom na stranu, i dalje ces vjerujem shvatiti poantu.
Pricam ti o tome da ce Partizan jednostavno znati pritisnuti Naletilica, kao i bilo koja druga ozbiljnija ekipa u ligi, to se makar sto puta dosad pokazalo, i on ce tu popusiti masu lopti ili ce je baciti prvom do sebe i pobjeci u kut, kao i uvijek. E pa, ja u takvoj situaciji radije biram Pilepica, Butorca, Bilinovca, da imaju loptu i da ulaze u kontakt i proboj, any day of the week. Sad, ako ces se sjetiti, bilo je situacija gdje bi Naletilic cim protivnik pocne igrati agresivnu obranu na nasoj polovici izgubio ili bacio nekoliko lopti u bunar zaredom, i tada je bio dogovor jednostavno prepustiti da je Pilepic prenese, ili cak i Butorac, koji su u tome sigurno kvalitetniji od naseg rezervnog playa, odgovaralo to nekome ili ne. ;) Samim time, zar nije logicnije da igramo s tim parom igraca (ili s Bilim unutra) i s njima prenosimo loptu, nego da je bacimo Naletilicu i gledamo tko ce mu je i kad doslovno oteti iz ruke? Koliko se sjecam, a dobro se sjecam, ovaj recept je puno bolje dosad palio, Velic jednostavno snizi momcad i uzme loptu iz Naletilicevih ruku, i automatski uhvati neki normalniji ritam napada dok se glavni play ne odmori dovoljno da udje u igru.
Mozes se ne slagati s time, al to je naravno moje vidjenje, a jebga i po utakmicama se pokazalo tako. ;) A ako nekome znaci ista statistika, i statisticki gledajuci je tako.
...Život za Široki...

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 10 feb 2012, 17:48

ima gdje stream za veceras? kakav fin link :)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.