Koliko se ozlijedio, kakva je ozljeda? Nazalost, mislim da bi mogli ublizu biti s Partizanom, al ne bez Vladovica. Cim naprave pritisak u svojoj dvorai Giga ce izgubiti tri, cetiri lopte zaredom il baciti u bunar, tako da vec tu ce otici na 10 razlike, pa ti kasnije ganjaj...Kevin je napisao/la:šteta da se Jakov ozlijedio sa dkad idemo Partizanu
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: HKK Široki
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Kolko sam cuo ima problem sa palcem (noznim ili ručnim ne bi znao)ŠB_Fidelis je napisao/la:Koliko se ozlijedio, kakva je ozljeda? Nazalost, mislim da bi mogli ublizu biti s Partizanom, al ne bez Vladovica. Cim naprave pritisak u svojoj dvorai Giga ce izgubiti tri, cetiri lopte zaredom il baciti u bunar, tako da vec tu ce otici na 10 razlike, pa ti kasnije ganjaj...Kevin je napisao/la:šteta da se Jakov ozlijedio sa dkad idemo Partizanu
Nema 1 h sam ga vidio vooza se po gradu ,nadam se da nije nesto ozbiljno
-
- Kontakt:
Vidio sam ga i ja na kavi, smije se i uživa u Širokom, časti sve.
Postoji mogućnost i da se odgodi utakmica zbog nemogućnosti da mi odemo u BG, pogotovo ako napada nova količina snijega
Postoji mogućnost i da se odgodi utakmica zbog nemogućnosti da mi odemo u BG, pogotovo ako napada nova količina snijega
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Crveni Barun
- Kontakt:
jer zna tko iz prve ruke jesu li košarkaši otputovali za beograd i ako nisu kakvo je stanje hoće li se igrati sutra ili u sub 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Da otputovali su jutros sa autima do Imotskog a dalje sa autobusom put Zagreba te autoputom za BG . Tekma je sutra (petak) u 20h , prenos tekme u klubskom cafeeu i par lokala po gradu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Oće li u Pubu biti prijenosa?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
sve istina + da Jakov nije otišaokksiroki je napisao/la:Da otputovali su jutros sa autima do Imotskog a dalje sa autobusom put Zagreba te autoputom za BG . Tekma je sutra (petak) u 20h , prenos tekme u klubskom cafeeu i par lokala po gradu .

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
sad otisao na stranicu od sirokog da vidim tu dvojicu ramljaka i planinica, njihove karakteristike, kad za planinica pise da je centar, a visok 183 cm !?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Sto bi rekao nas narod, Limuntos ti kada moras na stranicu Sirokog otici da bi vidio ko su Planinic i Ramljak dovoljno govori o tebi, kao poznavaocu kosarke.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ko je rekao da sam ja dobar poznavaoc kosarke ? al et, uvijek sam mislio da centri trebaju biti barem 2 metra, i vise naravno, a ne 183, al et...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
kada magic johnson sa 206 moze biti plejmejker, sto ne bi igrac od 184 bio centarLimuntos je napisao/la:ko je rekao da sam ja dobar poznavaoc kosarke ? al et, uvijek sam mislio da centri trebaju biti barem 2 metra, i vise naravno, a ne 183, al et...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sjo limuntos, i ti stvarno ode u egzibicije zesce.
http://www.adriaticbasket.info/w2/club.php?id=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, tu je to, manje vise.
A sranje za Vladovica, bez njega mislim da nemamo sanse protiv Partizana. U ovoj situaciji ocekujem da vise koristi Butorca i Pilepica kao par koji prenosi loptu, jer i jedan i drugi su to u stanju sasvim dobro obaviti, a sposobniji su od rezervnog playmakera, dakle ocekujem ih u zajednickoj roli.
http://www.adriaticbasket.info/w2/club.php?id=6" onclick="window.open(this.href);return false;
A sranje za Vladovica, bez njega mislim da nemamo sanse protiv Partizana. U ovoj situaciji ocekujem da vise koristi Butorca i Pilepica kao par koji prenosi loptu, jer i jedan i drugi su to u stanju sasvim dobro obaviti, a sposobniji su od rezervnog playmakera, dakle ocekujem ih u zajednickoj roli.
...Život za Široki...
Posebno ButoracŠB_Fidelis je napisao/la:Sjo limuntos, i ti stvarno ode u egzibicije zesce.

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, konkretno govoreci, za stanovitog playmakera realno i jest. Dobar je s loptom, i sto je najvaznije ne bjezi od nje kao pojedini vec spomenuti rezervni playmakeri nego je ustvari i trazi. Mislim da ti je deplasiran smijeh ako se smijes napisanom.
Pogotovo kad se sjetis koliko je utakmica bilo gdje kad vec spomenuti rezervni playmaker udje u igru, i nije u stanju prenijeti loptu na protivnicku polovicu pa to mora raditi Pilepic, Butorac ili eventualno Bilinovac. A ovo jako dobro znaju i SVE ekipe u ABA ligi i zato i pojacaju agresivan napad pri izvodjenju lopte. Obicne cinjenice, cak i statisticki realno izrazene.

...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nisam ja na bilo koji nacin spominjao Naletilica iako imam svoje misljenje o njegovim kvalitetama , ali ako Butorac zna/moze prenositi loptu u protivnicku polovicu onda ja i ti nismo bas gledali isti Siroki ove sezone .ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, konkretno govoreci, za stanovitog playmakera realno i jest. Dobar je s loptom, i sto je najvaznije ne bjezi od nje kao pojedini vec spomenuti rezervni playmakeri nego je ustvari i trazi. Mislim da ti je deplasiran smijeh ako se smijes napisanom.Pogotovo kad se sjetis koliko je utakmica bilo gdje kad vec spomenuti rezervni playmaker udje u igru, i nije u stanju prenijeti loptu na protivnicku polovicu pa to mora raditi Pilepic, Butorac ili eventualno Bilinovac. A ovo jako dobro znaju i SVE ekipe u ABA ligi i zato i pojacaju agresivan napad pri izvodjenju lopte. Obicne cinjenice, cak i statisticki realno izrazene.
Posto pisem s mobitela nemogu ti boldirati pa sam zato citirao cijeli tvoje tekst ali sam naravno smijao se samo Butorcu kao onome koji ce prenosit loptu a nikako tvom postu ( da nebi pogresno shvatio zato pojasnjenje)ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, konkretno govoreci, za stanovitog playmakera realno i jest. Dobar je s loptom, i sto je najvaznije ne bjezi od nje kao pojedini vec spomenuti rezervni playmakeri nego je ustvari i trazi. Mislim da ti je deplasiran smijeh ako se smijes napisanom.Pogotovo kad se sjetis koliko je utakmica bilo gdje kad vec spomenuti rezervni playmaker udje u igru, i nije u stanju prenijeti loptu na protivnicku polovicu pa to mora raditi Pilepic, Butorac ili eventualno Bilinovac. A ovo jako dobro znaju i SVE ekipe u ABA ligi i zato i pojacaju agresivan napad pri izvodjenju lopte. Obicne cinjenice, cak i statisticki realno izrazene.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, ja nisam rekao da je to njegov posao, ili da to treba raditi inace, i naravno ni u kojem slucaju u idealnim uvjetima to radio ne bi, ali, ovo nisu idealni uvjeti, a iz svega vidjenog ove godine, opet cu ponoviti, jaci je na lopti od Naletilica, i osjetno hrabriji, i sasvim mu je dobro islo u situacijama gdje je trebao prevoditi loptu i ne sjecam se da je ijednu izgubio u toj ulozi. U prilog mu ide i statistika gdje on od igraca koji su odigrali bar 15 utakmica ima najmanje izgubljenih lopti, odnosno 10. Naravno, razlike u minutazi, razlike u poziciji i kontaktu s loptom na stranu, i dalje ces vjerujem shvatiti poantu.
Pricam ti o tome da ce Partizan jednostavno znati pritisnuti Naletilica, kao i bilo koja druga ozbiljnija ekipa u ligi, to se makar sto puta dosad pokazalo, i on ce tu popusiti masu lopti ili ce je baciti prvom do sebe i pobjeci u kut, kao i uvijek. E pa, ja u takvoj situaciji radije biram Pilepica, Butorca, Bilinovca, da imaju loptu i da ulaze u kontakt i proboj, any day of the week. Sad, ako ces se sjetiti, bilo je situacija gdje bi Naletilic cim protivnik pocne igrati agresivnu obranu na nasoj polovici izgubio ili bacio nekoliko lopti u bunar zaredom, i tada je bio dogovor jednostavno prepustiti da je Pilepic prenese, ili cak i Butorac, koji su u tome sigurno kvalitetniji od naseg rezervnog playa, odgovaralo to nekome ili ne.
Samim time, zar nije logicnije da igramo s tim parom igraca (ili s Bilim unutra) i s njima prenosimo loptu, nego da je bacimo Naletilicu i gledamo tko ce mu je i kad doslovno oteti iz ruke? Koliko se sjecam, a dobro se sjecam, ovaj recept je puno bolje dosad palio, Velic jednostavno snizi momcad i uzme loptu iz Naletilicevih ruku, i automatski uhvati neki normalniji ritam napada dok se glavni play ne odmori dovoljno da udje u igru.
Mozes se ne slagati s time, al to je naravno moje vidjenje, a jebga i po utakmicama se pokazalo tako.
A ako nekome znaci ista statistika, i statisticki gledajuci je tako.
Pricam ti o tome da ce Partizan jednostavno znati pritisnuti Naletilica, kao i bilo koja druga ozbiljnija ekipa u ligi, to se makar sto puta dosad pokazalo, i on ce tu popusiti masu lopti ili ce je baciti prvom do sebe i pobjeci u kut, kao i uvijek. E pa, ja u takvoj situaciji radije biram Pilepica, Butorca, Bilinovca, da imaju loptu i da ulaze u kontakt i proboj, any day of the week. Sad, ako ces se sjetiti, bilo je situacija gdje bi Naletilic cim protivnik pocne igrati agresivnu obranu na nasoj polovici izgubio ili bacio nekoliko lopti u bunar zaredom, i tada je bio dogovor jednostavno prepustiti da je Pilepic prenese, ili cak i Butorac, koji su u tome sigurno kvalitetniji od naseg rezervnog playa, odgovaralo to nekome ili ne.

Mozes se ne slagati s time, al to je naravno moje vidjenje, a jebga i po utakmicama se pokazalo tako.

...Život za Široki...
- northfront96
- Kontakt:
ima gdje stream za veceras? kakav fin link 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.