Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 feb 2012, 18:21

red devil88 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Kakva ćemo biti ekipa kada se vrate u vezu Anderson, Nani i Fletcher. U subotu nas očekuje jako teška utakmica, Liverpool se uvijek na nas napali, nadam se da ćemo ih pobijediti i zasjesti na čelo u subotu oko 15:40.
Naša ekipa je čudo, ovoliko ozlijeđenih igrača a u vrhu smo, fali nam uvijek neko ključan, nadam se da je tomu došao kraj i da neće više biti ozljeda
Andersona mozes slobodno da prekrizis taj nikad nista nece uraditi u Unitedu.Fletchera mi je zao kako izgleda nece vise nikad ni zaigrati steta uvijek je davao svoj maximum za ekipu :(
a onaj najznacajniji koga niste spomenuli i ciji povratak cekamo kao "zedna zemlja kisu" je Cleverly 8-) :mrgreen: (uz naseg kapitena Nemanju, koga ne smijemo zaboraviti) ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 09 feb 2012, 12:05

ode ovaj Shakiri u Bayern :o :( :( :cry: ,a baš sam se nadao da će ga United uloviti :D .
Fakat mi je žao,gledao sam ga nekoliko puta u Švicarskoj Ligi i u Ligi Prvaka.Ma neka imamo mi Veselog :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2012, 13:16

cleverly bi se mogao vratiti protiv liverpoola?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 09 feb 2012, 15:36

Rio Ferdinand @rioferdy5 Close
When Welbz + @tomclevz23 bring their 1 2s I see in training to the PL its going to be OVER for opposing teams, trust me!!

Ovo se čeka :mrgreen:
LUHG!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 feb 2012, 15:37

Jedva čekam Toma
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 09 feb 2012, 16:53

Evo da se oglasim na temi omiljenog mi kluba :D

Mislim da će ova utakmica protiv Liverpoola na neki način biti prekretnica u toj borbi za prvo mjesto, sumnjam da City ima snage za maratonsku utrku, uvjeren sam da tri boda ostaju na Teatru snova. :D
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 09 feb 2012, 19:00

šta je ovo svaki dan novi Unitedovac na forumu :mrgreen:
Neka,neka što više vragova to bolje :mrgreen:

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 09 feb 2012, 19:08

bazeni je napisao/la:šta je ovo svaki dan novi Unitedovac na forumu :mrgreen:
i ja se javio prije par dana, kao novi forumas i unitedovac, i niko mi nije pozelio dobrodloslicu... :))

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 09 feb 2012, 19:11

eldo je napisao/la:
i ja se javio prije par dana, kao novi forumas i unitedovac, i niko mi nije pozelio dobrodloslicu... :))
to je zato što ja prizivam 3 boda :lol: :lol:
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 09 feb 2012, 19:26

rastafarian je napisao/la:
eldo je napisao/la:
to je zato što ja prizivam 3 boda :lol: :lol:
e vidis, to je vrlo vjerovatno....pa i ja ak se izjasnim ko navijac uniteda, naravno da se podrazumljeva da i ja "prizeljkujem " tri boda..... :P

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 09 feb 2012, 19:39

Narin je napisao/la:Nego sta kazete da se nekad nadjemo da pogledamo utakmicu Uniteda,jednom se nesto pokusalo poduzeti,ali.. :D
Toliko su zainteresovani da te niko nije citir'o. :mrgreen:

U subotu se nadam fer i korektnoj utakmici i neka bolji pobijedi ,nadam se da opet suci neće direktno utjecati na ishod meča !
You'll never walk alone.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 09 feb 2012, 19:48

VolimLiverpool je napisao/la:
Narin je napisao/la:Nego sta kazete da se nekad nadjemo da pogledamo utakmicu Uniteda,jednom se nesto pokusalo poduzeti,ali.. :D

U subotu se nadam fer i korektnoj utakmici i neka bolji pobijedi ,nadam se da opet suci neće direktno utjecati na ishod meča !
Fina je to ideja, al msm da ništa od toga ubrzo. Možda sačekati gradski derbi, pa svi u BH United, to bi već bilo nešto :D
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 feb 2012, 21:08

VolimLiverpool je napisao/la:

Haha,bas,blago vama,vi svako malo okupljanja imate. :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 09 feb 2012, 21:16

Tesko se organizovati ja sam za ali gdje kako ja sam iz Sarajeva a u BH United mi se ne ide prvo sto nema alkohola nije da moram piti ali bolje se gleda uz vopi a 2 ne vjerujem da se gore moze bas ono fino i gledati jer nije tako rasporedjeno.Ali eto ja sam za ako bude nek se ovdje napise
Glory Glory Man United !!! :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 feb 2012, 00:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:cleverly bi se mogao vratiti protiv liverpoola?
United boost as Cleverley set to return at Anfield... but Jones and Smalling still out

Manchester United midfielder Tom Cleverley is expected to return to action against Liverpool in the Barclays Premier League on Saturday.
The 22-year-old has not played since the win at Everton in October last year because of an ankle problem.
But he has trained well all week and was left out of Thursday's reserve defeat to Manchester City and should be on the bench at Old Trafford for Saturday's crunch clash.
Meanwhile, defenders Chris Smalling and Phil Jones are not expected to feature for United until next week’s Europa League clash at Ajax.

izvor: http://www.dailymail.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 10 feb 2012, 00:16

Ne vjerujem dok ne vidim, ne bih forsirao još Tomov povratak jer je prerano možda još da se ozljeda ne obnovi. Mada volio bih ga vidjeti barem 20-tak minuta.
Što se tiče same utakmice idemo po pobjedu, jedino nam to i preostaje. Odmah od početka navaliti na vrata Liverpoola, valjda ćemo i mi jednom dobiti poklon od Reine kao naši ostali rivali. Ili barem od Gerrarda
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 10 feb 2012, 09:31

United's Olympic XI: Ben Amos; Michael Keane, Phil Jones, Chris Smalling, Ezekiel Fryers; Larnell Cole, Tom Cleverley, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard; Danny Welbeck, Will Keane.

Substitutes: Oliver Norwood, Scott Wootton, John Cofie, Luke Giverin, Tom Thorpe, Reece Brown.

Kandidati za OI
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 10 feb 2012, 09:36

SirAlexFerguson je napisao/la:United's Olympic XI: Ben Amos; Michael Keane, Phil Jones, Chris Smalling, Ezekiel Fryers; Larnell Cole, Tom Cleverley, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard; Danny Welbeck, Will Keane.

Substitutes: Oliver Norwood, Scott Wootton, John Cofie, Luke Giverin, Tom Thorpe, Reece Brown.

Kandidati za OI
ovi ce biti u sastavu 100%
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2012, 10:17

KK_Bosna je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:United's Olympic XI: Ben Amos; Michael Keane, Phil Jones, Chris Smalling, Ezekiel Fryers; Larnell Cole, Tom Cleverley, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard; Danny Welbeck, Will Keane.

Kandidati za OI
ovi ce biti u sastavu 100%
u sastavu za olimpijske igre nece biti ako budu igrali na euru, to je i fergie rekao ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2012, 11:10

Sir Alex's press conference at Carrington has just finished. Here are the main points:

* Tom Cleverley will be involved :D in some capacity against Liverpool tomorrow. "He's training well at the moment."

* Chris Smalling could also be available, although no other players are expected to retirn.

* The Liverpool game will come too soon for Phil Jones but Sir Alex says he'll take the young defender to Holland next week for the Europa League tie against Ajax.

* On Saturday's Liverpool match: "We expect a hard game tomorrow but I'm just looking for the sort of performance we've been showing recently. That should help us."
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.