a sha fali ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pedja simic jedan je od nasbagrcavi je napisao/la:peđa šimić joint union !tanzla je napisao/la:Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara i trenutni član Splita, Predrag Šimić, bio je pozitivan na doping kontroli i prijeti mu suspenzija.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/predrag ... uanu/74260" onclick="window.open(this.href);return false;
Motaj, motaj.
Krivo mi je to sto bi potpisao ne daj Boze za neki osrednji hrvatski klub.. hajde da je to neki dobar klub iz turske, njemacke ili sl., al neki klub koji nema za kifle, bez ambicija tamo u hrvatskoj e to mi je krivo...i ne ide mi u glavu...,a nece dobiti vise nego u Zelji, borimo se sa dvije titule, igrat cemo u europiSeyo_TM je napisao/la:Supak???
Igrac koji nam je haman donio titulu i pola miliona da bude supak ako potpise za nekog drugog!?
Sto se mene tice ako zeli nek potpise za vrbanjusu, sve mu najbolje zelim! Ne ostavlja nas na cjedilu ako ne potpise, imamo tu igraca koji mogu ispuniti nase ambicije.
Voli Zelju, donio nam titulu, pare, sad nek radi sta zeli...zasluzio je. Nasa su mu vrata uvijek otvorena.nime_tm87 je napisao/la:Krivo mi je to sto bi potpisao ne daj Boze za neki osrednji hrvatski klub.. hajde da je to neki dobar klub iz turske, njemacke ili sl., al neki klub koji nema za kifle, bez ambicija tamo u hrvatskoj e to mi je krivo...i ne ide mi u glavu...,a nece dobiti vise nego u Zelji, borimo se sa dvije titule, igrat cemo u europiSeyo_TM je napisao/la:Supak???
Igrac koji nam je haman donio titulu i pola miliona da bude supak ako potpise za nekog drugog!?
Sto se mene tice ako zeli nek potpise za vrbanjusu, sve mu najbolje zelim! Ne ostavlja nas na cjedilu ako ne potpise, imamo tu igraca koji mogu ispuniti nase ambicije.
I ja sam odreagovao glupo, al bi mi bilo krivo ne gledati njega i Zebu u duetu na proljeceSeyo_TM je napisao/la:Voli Zelju, donio nam titulu, pare, sad nek radi sta zeli...zasluzio je. Nasa su mu vrata uvijek otvorena.nime_tm87 je napisao/la:Krivo mi je to sto bi potpisao ne daj Boze za neki osrednji hrvatski klub.. hajde da je to neki dobar klub iz turske, njemacke ili sl., al neki klub koji nema za kifle, bez ambicija tamo u hrvatskoj e to mi je krivo...i ne ide mi u glavu...,a nece dobiti vise nego u Zelji, borimo se sa dvije titule, igrat cemo u europiSeyo_TM je napisao/la:Supak???
I meni bi bilo krivo, kao i svakom, ali ne treba ga napadati...nismo pogan.
Sad će Halid Bešlić snimiti duet pa možes gledatiSeyo_TM je napisao/la:I ja sam odreagovao glupo, al bi mi bilo krivo ne gledati njega i Zebu u duetu na proljecenime_tm87 je napisao/la:Voli Zelju, donio nam titulu, pare, sad nek radi sta zeli...zasluzio je. Nasa su mu vrata uvijek otvorena.Seyo_TM je napisao/la:Supak???
Krivo mi je to sto bi potpisao ne daj Boze za neki osrednji hrvatski klub.. hajde da je to neki dobar klub iz turske, njemacke ili sl., al neki klub koji nema za kifle, bez ambicija tamo u hrvatskoj e to mi je krivo...i ne ide mi u glavu...,a nece dobiti vise nego u Zelji, borimo se sa dvije titule, igrat cemo u europi
I meni bi bilo krivo, kao i svakom, ali ne treba ga napadati...nismo pogan.
Ma i meni sve miriše na to, nekako logikom stvari, čovjek dođe do takvog zaključka. Al eto i ako ne dođe sretni mu puti. Sad malo u off... Ovaj forum baš treba odmarat svako 7 dana, svakakvih postova se može načitati, jednostavno stvara nervozu.Malta23 je napisao/la:Moje licno misljenje je to da je Bekric vec sve dogovoreno sa Amarom samo se ceka povratak u Sarajevo pa da bude zvanicno. Sto bi putovao u Rovinj, sto bi ikako bio na pripremama ako se nije vec nesto dogovorio sa Amarom odnosno F.K Zeljeznicar(om).![]()
Dakle da ponovim, ovo je samo moje licno misljenje, nije nikakva provjerena informacija od nekoga ko ima nekoga koji zna nekoga u klubu.
Od kad u fudbalu ima duetnime_tm87 je napisao/la:@Alldine
Brzo izbrisi post, jer nije smijesno
Hahaha ovaj svaki dan jedno te isto piše haha. Došla ponuda . ali će odbiti, ali ima još jedna preko okeana pa ćemo vidjeti.Arogantni je napisao/la:Slobodno odahnite... Nista od Rijeke osim u slucaju neke astronomske ponude koja bi izbezumila Bekrica...
Bice jos jedna ponuda kasnije ja msm 4. po redu koja ce biti visoka al' da i l' dovoljna vidjet cemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.