FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 feb 2012, 12:57

slika

a sha fali ? :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 09 feb 2012, 12:58

evo ostaje nam Savić..
e majkem ja bi mu sad dao kecelju i reko kad si reko da bi konobariso, konobariši..
i to samo da doručak donosi!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 feb 2012, 13:14

Neda se Savicu da ode u onu Kar(v)inu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2012, 13:37

Rijeka- klub koji nema niti ambicije niti pare, a povrh svega nema AMARA OSIMA! Ispao bi bezveze :D kad bi potpisao za Rijeku, ma kakve mu uslove dali ne mogu astronomski biti bolji od onoga sto mu Zeljo moze ponuditi
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 feb 2012, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 09 feb 2012, 13:45

Igrači iz propali klubova u Hr dolaze u propale klubove u Bh, pa mislim ..
Potpis!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 feb 2012, 13:48

bagrcavi je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara i trenutni član Splita, Predrag Šimić, bio je pozitivan na doping kontroli i prijeti mu suspenzija.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/predrag ... uanu/74260" onclick="window.open(this.href);return false;

Motaj, motaj. :mrgreen:
peđa šimić joint union !
pedja simic jedan je od nas :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 feb 2012, 13:52

Supak???
Igrac koji nam je haman donio titulu i pola miliona da bude supak ako potpise za nekog drugog!?
Sto se mene tice ako zeli nek potpise za vrbanjusu, sve mu najbolje zelim! Ne ostavlja nas na cjedilu ako ne potpise, imamo tu igraca koji mogu ispuniti nase ambicije.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2012, 13:59

Seyo_TM je napisao/la:Supak???
Igrac koji nam je haman donio titulu i pola miliona da bude supak ako potpise za nekog drugog!?
Sto se mene tice ako zeli nek potpise za vrbanjusu, sve mu najbolje zelim! Ne ostavlja nas na cjedilu ako ne potpise, imamo tu igraca koji mogu ispuniti nase ambicije.
Krivo mi je to sto bi potpisao ne daj Boze za neki osrednji hrvatski klub.. hajde da je to neki dobar klub iz turske, njemacke ili sl., al neki klub koji nema za kifle, bez ambicija tamo u hrvatskoj e to mi je krivo...i ne ide mi u glavu...,a nece dobiti vise nego u Zelji, borimo se sa dvije titule, igrat cemo u europi
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 feb 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 09 feb 2012, 14:00

Sa tom titulom i parama od nejgovog transfera smo poceli da se dizemo iz sivila u kojem smo bili.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 feb 2012, 14:07

nime_tm87 je napisao/la:
Krivo mi je to sto bi potpisao ne daj Boze za neki osrednji hrvatski klub.. hajde da je to neki dobar klub iz turske, njemacke ili sl., al neki klub koji nema za kifle, bez ambicija tamo u hrvatskoj e to mi je krivo...i ne ide mi u glavu...,a nece dobiti vise nego u Zelji, borimo se sa dvije titule, igrat cemo u europi
Voli Zelju, donio nam titulu, pare, sad nek radi sta zeli...zasluzio je. Nasa su mu vrata uvijek otvorena.
I meni bi bilo krivo, kao i svakom, ali ne treba ga napadati...nismo pogan.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2012, 14:13

Seyo_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Voli Zelju, donio nam titulu, pare, sad nek radi sta zeli...zasluzio je. Nasa su mu vrata uvijek otvorena.
I ja sam odreagovao glupo, al bi mi bilo krivo ne gledati njega i Zebu u duetu na proljece

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 09 feb 2012, 14:16

Seyo_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
I ja sam odreagovao glupo, al bi mi bilo krivo ne gledati njega i Zebu u duetu na proljece
Sad će Halid Bešlić snimiti duet pa možes gledati :)
Potpis!

Malta23
Kontakt:

Post Postao/la Malta23 » 09 feb 2012, 14:18

Moje licno misljenje je to da je Bekric vec sve dogovoreno sa Amarom samo se ceka povratak u Sarajevo pa da bude zvanicno. Sto bi putovao u Rovinj, sto bi ikako bio na pripremama ako se nije vec nesto dogovorio sa Amarom odnosno F.K Zeljeznicar(om). :roll:

Dakle da ponovim, ovo je samo moje licno misljenje, nije nikakva provjerena informacija od nekoga ko ima nekoga koji zna nekoga u klubu. :mrgreen:
... srcu draga boja plava ...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2012, 14:24

@Alldine
Brzo izbrisi post, jer nije smijesno :lol:

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 09 feb 2012, 14:25

Malta23 je napisao/la:Moje licno misljenje je to da je Bekric vec sve dogovoreno sa Amarom samo se ceka povratak u Sarajevo pa da bude zvanicno. Sto bi putovao u Rovinj, sto bi ikako bio na pripremama ako se nije vec nesto dogovorio sa Amarom odnosno F.K Zeljeznicar(om). :roll:

Dakle da ponovim, ovo je samo moje licno misljenje, nije nikakva provjerena informacija od nekoga ko ima nekoga koji zna nekoga u klubu. :mrgreen:
Ma i meni sve miriše na to, nekako logikom stvari, čovjek dođe do takvog zaključka. Al eto i ako ne dođe sretni mu puti. Sad malo u off... Ovaj forum baš treba odmarat svako 7 dana, svakakvih postova se može načitati, jednostavno stvara nervozu.
je li ravno ovo? je li ravno?

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 09 feb 2012, 14:30

nime_tm87 je napisao/la:@Alldine
Brzo izbrisi post, jer nije smijesno :lol:
Od kad u fudbalu ima duet :lol:
Potpis!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 feb 2012, 14:32

Slobodno odahnite... Nista od Rijeke osim u slucaju neke astronomske ponude koja bi izbezumila Bekrica...
Bice jos jedna ponuda kasnije ja msm 4. po redu koja ce biti visoka al' da i l' dovoljna vidjet cemo...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 09 feb 2012, 14:35

Arogantni je napisao/la:Slobodno odahnite... Nista od Rijeke osim u slucaju neke astronomske ponude koja bi izbezumila Bekrica...
Bice jos jedna ponuda kasnije ja msm 4. po redu koja ce biti visoka al' da i l' dovoljna vidjet cemo...
Hahaha ovaj svaki dan jedno te isto piše haha. Došla ponuda . ali će odbiti, ali ima još jedna preko okeana pa ćemo vidjeti.
Onda sutra ništa od Rijeke, ali ima jedna ponuda kasnije hahah. :lol: :lol:
Potpis!

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 09 feb 2012, 14:37

"Utakmica sa Željezničarom u nedjelju

Već prije najavljivana utakmica sa Željezničarom koja je trebala biti i generalka odigrati će se umjesto u subotu u nedjelju, 12.02.2012.

U dogovoru dvaju klubova prijateljski susret odigrat će se u nedjelju, 12.02.2012. godine s početkom u 15,00 sati.

Mogućnost bilo kakvih promjena može uzrokovati jedino loše vrijeme koje se najavljuje za ovaj vikend na našem području.

Cijena ulaznice iznosi 20,00 kuna, a otvoreni ulazi su na tribinama A - B - C."

sa zvanične stranice stranice HNK Rijeka, ima jos ispod ovoga dio teksta gdje se zahvaljuju svojim navijacima za ciscenje terena al to nije tema naše emisije.
je li ravno ovo? je li ravno?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2012, 14:41

Koliko jos utakmica igraju do povratka u Sarajevo, ili ce se nesto igrati i nakon povratka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.