FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hoomer

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hoomer » 09 feb 2012, 02:34

Plavetnilo je napisao/la:Zanima me gdje se moze procitati ta Zujina izjava o marketinskom triku cisto da budem u toku ili i to spada u kategoriju 50 cm snijega u Rovinju ;)
Hajde raspitaj se malo, sta bi bilo kad bi javno to rekao?? nebi uopste bio vise predsjednik kluba, ako pratis Želju bas toliko kako se predstavljas raspitaj se malo, a to za Rovinje jesam izvalio i priznajem ali to nedaje zapravo da se sprdas samnom na takav nacin jer me neznas a i da me znas sigurno ne bi to opet cinio vjeruj mi ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 09 feb 2012, 07:58

Hoomer je napisao/la:
Plavetnilo je napisao/la:Zanima me gdje se moze procitati ta Zujina izjava o marketinskom triku cisto da budem u toku ili i to spada u kategoriju 50 cm snijega u Rovinju ;)
Hajde raspitaj se malo, sta bi bilo kad bi javno to rekao?? nebi uopste bio vise predsjednik kluba, ako pratis Želju bas toliko kako se predstavljas raspitaj se malo, a to za Rovinje jesam izvalio i priznajem ali to nedaje zapravo da se sprdas samnom na takav nacin jer me neznas a i da me znas sigurno ne bi to opet cinio vjeruj mi ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Cija majka crnu vunu prede?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 feb 2012, 08:31

Šta reći za ovu inicijativu, osim Osim. ;)

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 09 feb 2012, 08:47

Hoomer je napisao/la:
@Plavetnilo

Sta si ba navalio na covjeka sa tih 50 cm snijega u Rovinju,pa snijeg je pao u Sahari i moze pasti bilo gdje,covjek rekao pa sta jeli to razlog da provociras,pisi ono sto treba a ne kao dijete budalastine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 09 feb 2012, 10:15

slika

Vidi snijega do prečke :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2012, 11:13

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120209017" onclick="window.open(this.href);return false;

Svaka cast Edine
___
Trebali bi nabaviti one navlake na teren jer ga ovaj snijeg sjeba... kako bi to bilo dobro skines navlake suha trava, ljepota, a ovako ce se igraci patit

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 feb 2012, 11:19

@Inkognito
"Ivan Santini,najbolji strijelac Prve HNL odlazi u Njemacku.Zadnjeg dana prelaznog roka potpisao je za Freiburg
i tako okoncao sva nagađanja oko toga gdje ce ovaj Zadranin nastaviti karijeru."
"Istina,bilo je razmisljanja kako bi Santini drugi dio sezone mogao provesti u Hajduku,njegovo se ime spominjalo
i u 'modrom salonu'.Dinamo je odavno razmisljao o Santiniju,međutim,europski izazov ipak je prevagnuo."

O tome ti pricam...igrac iz Zadra(pored Dinama i Hajduka)odlazi u bundes ligu,sto da ne.
Na zalost,igraci iz bh lige su daleko od toga,ne zbog (ne)kvaliteta samog igraca,vec zbog rejtinga lige.
Preostaje nam istocni blok kao odskocna daska ili najgori moguci scenarij,povratak u bh ligu.
Zaista bih volio da konacno jedan igrac iz bh lige probije led i ode na zapad.
Evo recimo,Bekric iz Želje ide u Stuttgart za 2 miliona eura.Nije to nemoguca misija,treba biti uporan!!!
F.K.SARAJEVO

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 09 feb 2012, 11:26

Dabogda mi prodavali igrače samo u Rusiju :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 feb 2012, 11:37

domorocki je napisao/la:Dabogda mi prodavali igrače samo u Rusiju :D
Razmisljaj iz perspektive igraca.
Prodas igraca u Terek Grozni za 400 soma,a taj isti igrac bi recimo iz Šibenika otisao u Keln za milion.
F.K.SARAJEVO

Malta23
Kontakt:

Post Postao/la Malta23 » 09 feb 2012, 11:45

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/adil ... apid/74243" onclick="window.open(this.href);return false;

Rumunska ekipa Rapid iz Bukurešta zainteresovana je za dovođenje napadača Željezničara Eldina Adilovića, ali transfer nije još realizovan.

Pitanje je i da li će doći do transfera najboljeg strijelca Premijer lige Bosne i Hercegovine u jesenjoj polusezoni. Naime, Željezničar je postavio odštetni zahtjev u visini od 500.000 eura za Adilovića, što Rumuni nisu spremni platiti.

Rapid je predložio posudbu ovog napadača do kraja sezone, a Željezničar bi u tom slučaju inkasirao 50.000 eura, s tim da bi Rapid imao pravo da na kraju sezone otkupi ugovor Adilovića, ukoliko zadovolji u Bukureštu.

Međutim, napadač Željezničara kaže kako i nije pretjerano zainteresovan za odlazak sa Grbavice u ovom trenutku.

"Što se samog transfera tiče, odnosno nekih detalja, nisam previše upoznat, jer to vodi Amar Osim. Da budem iskren, ja i nisam nešto zainteresovan za odlazak u Rapid", rekao je za SportSport.ba Adilović.

Hladno se odbija Rapid, i neka neko kaze da nema napredka ! Kako u Zelji igraci nisu isplacivani na vrijeme (citaj Savic), kako nisu zadovoljni sa finansijskog aspekta!
Jos da ga Amar premunta da potpise produzenje ugovora na recimo godinu i 6 mjeseci, da ostene u formi iz jesenjeg dijela, hladno bi za njega mogli uzeti milion eurica.
Bit ce to sve OK dok je Sir Amar Osim tu !
Zadnja izmjena: Malta23, dana/u 09 feb 2012, 11:50, ukupno mijenjano 2 puta.
... srcu draga boja plava ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2012, 11:45

LudLo 4 je napisao/la:slika

50cm snijega iza Zebe :lol:
jao jao majko moja, Željo šminka plava boja !
DRUG NEBI TI PUNCA

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 09 feb 2012, 11:46

iz perspektive igrača dolazim do zaključka da će svaki igrati prije u Čečeniji nego u Kelnu,ako mu je plata veća za 10.000 Usd
Einigkeit und Recht und Freiheit

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 feb 2012, 11:49

molotovljev je napisao/la:
Prodas igraca u Terek Grozni za 400 soma,a taj isti igrac bi recimo iz Šibenika otisao u Keln za milion.
to je iz perspektive kluba...perspektiva igraca je da li zeli da igra za grozni za milion godisnje ili za keln za 400...rumeni je uzeo vise love za goodinu i po na "istoku", nego sto ce santini uzeti na "zapadu" za to isto vrijeme, samo sto je zadar uzeo vise love kada se uporedi i to je ono sto treba da nas interesuje.

EDIT: ...nas kao navijace koji zele najbolje svom klubu, a ne igracu....oni dolaze i odlaze.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 feb 2012, 12:02

Rijeka postavlja ultimatum. :?
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bek ... sata/74259" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 feb 2012, 12:03

Mislim da malo previse dizes te hrvatske timove naspram Zeljeznicara. Zeljo kao i ostali BH klubovi su u belaju evo vec 20god. Zeljo kako je krenuo za par godina nece prodavati ni jednog igraca ispod 500.000eura u to sam 100% siguran a ti mi tad spomeni Sibenik ili Rijeku.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 feb 2012, 12:03

Joj Simica narkomana :D
FKŽ !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 feb 2012, 12:04

Slazem se ovde sa obojicom.Trenutno u ovoj situaciji u ligi koja je nasa i koja nema cijenu koja vrijedi,imati opciju da uopste prodajes igrace za varijantu koja je klubu vrijedna,Rusija je odlicno tlo,ili Rumunija ili taj istocni blok.Moci napraviti takav transfer je trenutno za bilo koji nas klub veliko jer od toga se zivi.Zeljo je pravi primjer za to.Zivimo odlicno od par transfera koja su napravljena u zadnje dvije godine,plus Dzeko,plus evropa i pare od nje.
Iz perpektive igraca,kod nas je jos uvijek tema dana kada igrac ode u Tobol npr. .Ni igraci nemaju ambicije,oni ce otici u Etiopiju ako tamo mogu zaraditi nesto,jer igracki vijek je kratak i u tih 10-15 godina karijere oni zaradjuju sebi egzistenciju za zivot.Pa je vrh da potom otvore neku kafanu.Vrijeme je da se to promijeni u glavama i igrac i u glavama klubova.Opet je Zeljo trenutno najbolji primjer u nasoj ligi.Amar radi odlicno.I igracima mijenja misljenje u njihovim glavama.Ali i to je samo zbog toga jer je Zelji krenulo u zadnje vrijeme sa boljom prodajom.Sada se vidjelo da se moze i ne treba vise odstupati od tog kolosjeka.Mora se graditi vrijednost igraca.To znaci i uloziti u odredjenog igraca i dati mu platu koju ces ispostovati maksimalno,pa onda i svi drugi gledaju u tebe.Dobra selekcija daje rezultat,rezultat daje evropu,evropa daje pare i skaute koji gledaju u tebe,a skauti predloze klubu u evropi koji obrati paznju na igraca.U Hrvatskoj,Srbiji,Sloveniji,to je naprednije,a Zeljo je najbolji primjer da se to moze i kod nas.Tacno je to da kad iz Sibenika ode igrac u Njemacku,moze i iz nekog kluba iz nase lige.Treba tu ideju uvijek odgajati na takav nacin i krenuce.Talenat u Srbiji,Hrvatskoj nije nista jaci od naseg talenta.Samo treba klonirati Amarovo razmisljanje na nekoliko takvih razmisljanja i liga ce zestoko napredovati.Ostali klubovi koji su skloni evropi u nasoj ligi,morali bi vise pogledati u Zelju.Do prije dvije godine svi smo trebali gledati u Siroki,sada je tu Zeljo,sa mnogo boljim probojem u prodaji igraca,sto je i logicno.Situacija sa Bekricem ce nam mnogo toga reci.On je vec prvim transferom i slusajuci savjete Amara prosao finansijski odlicno.To je i otvorilo vrata drugim razmisljanjima,pa je i Sehic poceo slusati,pa ce i drugi u buducnosti imati to u vidu.Prije Bekrica imali smo Kerlu,Cocalica...Bolja je opcija svim igracima Bekriceva opcija.Tako i igrac i klubovi trebaju razmisljati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 09 feb 2012, 12:07

Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara i trenutni član Splita, Predrag Šimić, bio je pozitivan na doping kontroli i prijeti mu suspenzija.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/predrag ... uanu/74260" onclick="window.open(this.href);return false;

Motaj, motaj. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2012, 12:10

tanzla je napisao/la:Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara i trenutni član Splita, Predrag Šimić, bio je pozitivan na doping kontroli i prijeti mu suspenzija.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/predrag ... uanu/74260" onclick="window.open(this.href);return false;

Motaj, motaj. :mrgreen:
peđa šimić joint union !
DRUG NEBI TI PUNCA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 feb 2012, 12:50

Zule ko Zule, motaj smotaj :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.