LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Sta reci osim :
1. Nema zalaganja i nema pokrivanja igraca, znaci nevalja u svlacionici
2. Baynum mora imati 15-20 lopti svaku noc
3. Gasol i ako je nesvakidasnji talenat mora ici iz lakersa, jednostavno igra samo da odradi posao , moze on to puno bolje sa talentom kojeg ima i mora se trade izvrsiti sto prije to bolje
4. Kobe nesmije igrati 44 min , maksimum 36 min po mecu
5. Trade-ati ili otpustiti Artesta, Waltona, Kapona ... dati sansu mladjima , mozda i mi izvucemo Lyn-a
6. Pokusati dovesti PG makar iz evrope , dje je Messina da sta preporuci , pa imamo ubjedljivo najlosije PG u citavoj ligi a svi kazu da u skracenoj sezoni i sa ovakvim tempom da je PG najbitnija pozicija : Fisher-Blake-Morris
pa Lyn i Shumpert su igraci za ove nase , svaka cast Fish-u , ali on je sad za 10 min po tekmi da udje po 5 min u 2/4 i 4/4 da zabije koju tricu ili odigra koju rolu
Mora neko Kobe-u reci da on vise nije najkorisniji igrac , on jest najbolji igrac ubjedljivu u lakersima , ali Baynum je nas najkorisniji igrac i kad se malo odbrana pozabavi Baynumom i Kobe ce imat prostora da dise i vise 1 na 1 situacija ovakvo uvjek je udvojen osim kad je na trici koja mu i neide ove godine nesta. Nemoze Kobe u ovom stadiu karijere igrati 44 min i onda ocekivati da zavrsi utakmicu i neznam sta misli Brown i njegova ekipa ali i on je covjek od krvi i mesa toliko utakmica u nogama i ostavis ga na parketu 44 min i normalno da nema onu explozivnost kao prije i da sada fintira i lazira suteve vise ali to nije isto kao kad ides na ulaz i u 4/4 nas je to i kostalo , znaci opet poraz na obraz strucnom stabu lakersa
1. Nema zalaganja i nema pokrivanja igraca, znaci nevalja u svlacionici

2. Baynum mora imati 15-20 lopti svaku noc
3. Gasol i ako je nesvakidasnji talenat mora ici iz lakersa, jednostavno igra samo da odradi posao , moze on to puno bolje sa talentom kojeg ima i mora se trade izvrsiti sto prije to bolje
4. Kobe nesmije igrati 44 min , maksimum 36 min po mecu
5. Trade-ati ili otpustiti Artesta, Waltona, Kapona ... dati sansu mladjima , mozda i mi izvucemo Lyn-a

6. Pokusati dovesti PG makar iz evrope , dje je Messina da sta preporuci , pa imamo ubjedljivo najlosije PG u citavoj ligi a svi kazu da u skracenoj sezoni i sa ovakvim tempom da je PG najbitnija pozicija : Fisher-Blake-Morris

Mora neko Kobe-u reci da on vise nije najkorisniji igrac , on jest najbolji igrac ubjedljivu u lakersima , ali Baynum je nas najkorisniji igrac i kad se malo odbrana pozabavi Baynumom i Kobe ce imat prostora da dise i vise 1 na 1 situacija ovakvo uvjek je udvojen osim kad je na trici koja mu i neide ove godine nesta. Nemoze Kobe u ovom stadiu karijere igrati 44 min i onda ocekivati da zavrsi utakmicu i neznam sta misli Brown i njegova ekipa ali i on je covjek od krvi i mesa toliko utakmica u nogama i ostavis ga na parketu 44 min i normalno da nema onu explozivnost kao prije i da sada fintira i lazira suteve vise ali to nije isto kao kad ides na ulaz i u 4/4 nas je to i kostalo , znaci opet poraz na obraz strucnom stabu lakersa

Ne zna se ko je gori, ili Barnes ili Artest. Velika je konkurencija. Pa ne mogu otvoren sut da pogode, od pet lopti nijednu ne mogu da pogode.
Gudelock nije playmaker, i ne moze igrati tu. Decko igra vrlo dobro ove godine, ali on je bek suter, i puno bi bolje tu igrao. McRobertsa nema nikako, vjerovatno ga nece ni biti do kraja.
Ali i Kobe je na kraju zeznuo stvar, bez obzira na sve. Sve sam i sve sam Na -3 ide na trojicu, umjesto da proslijedi loptu Gasolu koji je sam bio.
Ne znam sta se vise ceka sa Arenasom. U kakvoj teskoj situaciji smo pokazuje i to da vecina prizeljkuje dolazak Arenasa

Gudelock nije playmaker, i ne moze igrati tu. Decko igra vrlo dobro ove godine, ali on je bek suter, i puno bi bolje tu igrao. McRobertsa nema nikako, vjerovatno ga nece ni biti do kraja.
Ali i Kobe je na kraju zeznuo stvar, bez obzira na sve. Sve sam i sve sam Na -3 ide na trojicu, umjesto da proslijedi loptu Gasolu koji je sam bio.
Ne znam sta se vise ceka sa Arenasom. U kakvoj teskoj situaciji smo pokazuje i to da vecina prizeljkuje dolazak Arenasa

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mislim da trenutno ne mozemo traziti probleme u igracima koje imamo...Kobe,Bynum,Gasol igraju veoma dobro i sigurno bi igrali jos bolje u nekom boljem sistemu...i ostali igraci igraju onako kako se od njih i ocekivalo.Mozda jedino Barnes igra nesto slabije,ali zato je Guedelock pozitivno iznenadjenje.Ne treba sad ocekivati od ostatka tima da igraju bolje nego sto to realno znaju...bar ne u ovom ofanzivnom sistemu(ako se uopste moze tako nazvati).
Posljednjih dana se dosta govori o nekim pojacanjima na poziciji 1 pa se nadam da ce na kraju i skontati nesto...
Napad sa Bryant-om na terenu i van njega...nevjerovatna razlika.
On court: 106.0 offensive rating (good for 8th best in the league)
Off court: 92.3 offensive rating (worse than the worst offensive team in the league by a fair margin)
Shaq o Kobe-ju poslije utakmice sa Philom:
Congrats to Kobe for being the greatest laker ever thanks for making us the greatest laker one two punch ever and congrats on passin me up 2
After the game O’Neal also told ESPN’s Stephen A. Smith how much he respected Bryant and appreciated what he has done during his career.
“I want to personally congratulate Kobe on being the greatest Laker ever. His accomplishment is great and well deserved, and I’m really proud of him. He told me when he was 18 years old that he’d go down as the greatest Laker ever, and one of the greatest players of all time. And he wasn’t lying.”
Posljednjih dana se dosta govori o nekim pojacanjima na poziciji 1 pa se nadam da ce na kraju i skontati nesto...
Napad sa Bryant-om na terenu i van njega...nevjerovatna razlika.
On court: 106.0 offensive rating (good for 8th best in the league)
Off court: 92.3 offensive rating (worse than the worst offensive team in the league by a fair margin)
Shaq o Kobe-ju poslije utakmice sa Philom:
Congrats to Kobe for being the greatest laker ever thanks for making us the greatest laker one two punch ever and congrats on passin me up 2
After the game O’Neal also told ESPN’s Stephen A. Smith how much he respected Bryant and appreciated what he has done during his career.
“I want to personally congratulate Kobe on being the greatest Laker ever. His accomplishment is great and well deserved, and I’m really proud of him. He told me when he was 18 years old that he’d go down as the greatest Laker ever, and one of the greatest players of all time. And he wasn’t lying.”
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pitanje jedno za vas: Nakon koliko tekmi je Kobe, poceo da igra bez ikakve bandaze na onom povredjenom zglobu?
Postovanje treba zaraditi.
Ako vako nastavimo necemo vidjet PO ni krajickom oka 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
zahvaljujuci kobeu dwight nece doci, a idioti su se vec dogovorili sa idiotom smithom oko tradeaKobe Bryant je napisao/la:Mora neko Kobe-u reci da on vise nije najkorisniji igrac , on jest najbolji igrac ubjedljivu u lakersima , ali Baynum je nas najkorisniji igrac i kad se malo odbrana pozabavi Baynumom i Kobe ce imat prostora da dise i vise 1 na 1 situacija

sujeta je cudo, nece covjek novog shaqa u ekipi

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Brajant: Samo sa Lejkersima do 6. prstena
U intervjuu koji je dao Arašu Markaziju, zvezda Lejkersa je rekla da neće juriti 6. prsten po svaku cenu.
Kobi Brajant je dao intervjuu Arašu Markaziju, novinaru ESPNLA-a, u kome je između ostalog rekao da neće juriti 6. prsten po svaku cenu.
"Neću menjati tim da bih došao do 6. prstena. To će se desiti sa Lejkersima ili se neće desiti", iziričit je bio Kobi.
Na pitanje koliko još namerava da igra, s obzirom da je već duboko zagazio u 34. godinu, usledio je odgovor:
"Misliš da ću se vući okolo i beležiti po 18-19 poena? To nikako."
Brajant je rekao da veruje da Lejkersi mogu da se uključe u borbu za titulu i da za to nije neophodan nikakav trejd:
"Možemo do titule", rekao je i dodao: "Moramo da igramo dobro, skoro savršenu košarku, posebno sa igračima sa klupe, kao što je to bilo ranije. Možemo da dobijemo bilo koga, ali naš maksimum nije na nivou nekih drugih timova."
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:zahvaljujuci kobeu dwight nece doci, a idioti su se vec dogovorili sa idiotom smithom oko tradeaKobe Bryant je napisao/la:Mora neko Kobe-u reci da on vise nije najkorisniji igrac , on jest najbolji igrac ubjedljivu u lakersima , ali Baynum je nas najkorisniji igrac i kad se malo odbrana pozabavi Baynumom i Kobe ce imat prostora da dise i vise 1 na 1 situacija
ko se dogovorio sa smithom??? i koji smith je u pitanju??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otis Smith valjda.
tako je darko 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Name one perimeter player ever who could guard point guards and centers?.. If u can't think just say Metta World Peace.
Not wise to pick me on fantasy!!! But I will still give it to ur favorite players!!! Ur favorite players can't guard me
Sometimes if I could get a rebound I'll let my teammate get it If I score big in the 1st in a blowout I ask my coach to let subs play
I can't believe fantasy people pick me. I don't play for stats. My presence on the court is more than some players scoring
I was not expecting to see a black guy in The movie Immortal. I was totally fine watching the white guys. Don't b funny casting people.
I need pictures with Nicole from pussy cat dolls and Alyssa Milano. And one with Adele.
I need a pic with ALI also... And one with Nelson Mandela
If I wasn't a baller I would be the hardest rapper!!!! I can't perfect it cause I love ball too much.. But my next mix tape gonna be hard!!!
I can't front; my last album was weak. I wrote all the songs!! 20 tracks.. Wasn't smart!!!! But six years later ; I got my fans!!!FIRE!!!

Legenda 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Arsenalisation
- Kontakt:
hahhah,nema dalje...I can't believe fantasy people pick me. I don't play for stats. My presence on the court is more than some players scoring

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
KK_Bosna je napisao/la:
zahvaljujuci kobeu dwight nece doci, a idioti su se vec dogovorili sa idiotom smithom oko tradea
Hahaha...ne mogu da vjerujem da je neko ipak povjerovao u ovu pricu

naravno da je laz, ipak je st. kobe rekao da nije howarda vidio ni na slikicama a kamo li pricao sa njimadnan24 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:
zahvaljujuci kobeu dwight nece doci, a idioti su se vec dogovorili sa idiotom smithom oko tradea
Hahaha...ne mogu da vjerujem da je neko ipak povjerovao u ovu pricu![]()
![]()

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Trade rummors :
Rondo za Gasaol-a

Rondo za Gasaol-a

Eh, nadam se da se Blake veceras vraca. Ja bih Gudelocka stavio na beka, ako Blake bude mogao da igra, a Kapona izbacio iz rotacije, jer ne moze da pogodi otvoreni sut, za ono sto je doveden.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- elninho_resTO
- Kontakt:
Los Angeles Lakersi jedan su od onih klubova koji do sada nije iskoristio svoje amnesty pravo no čini se da su sve bliže tome. Kao kandidat spominje se Metta World Peace široj javnosti poznat kao Ron Artest.
Iako je ostavio trag sudjelujući u šampionskoj ekipi Lakersa 2010. godine, te na neki način izvukao Lakerse u sedmoj utakmici protiv najvećeg rivala, Boston Celticsa, od dolaska u Los Angels jednostavno se nije uspio prilagoditi sustavu te je Philu Jacksonu znao zadati velike glavobolje, a čini se kako ni Mike Brown neće proći bolji osim ako se sumnje o „amnestiranju“ ne obistine.
Iako je riječ o igraču koji je vrlo popularan u svlačionici te koji uz doprinos na terenu puno pridonosi imidžu ekipe, Lakersi bi njegovim otpuštanjem oslobodili 7 milijuna dolara salary capa te dobili priliku dovesti efikasnije krilo koje im je potrebno, jer im je osim Bryanta vanjska linija izuzetno neproduktivna. Također postoji opcija da bi Lakersi otpustili Metta World Peacea i ponovo ga potpisali za manje novce. Na taj način mogao bi pomoći ulascima s klupe te kao primjer igračima poput Davina Ebanksa koji ima potencijal ali treba mentora.
Uz to dodajmo kako je Gilbert Arenas zakazao trening u Los Angelesu ovaj tjedan koji će biti otvoren za više ekipa te je još nepoznato hoće li predstavnici Lakersa prisustvovati, no ako je suditi po trenutnom stanju na poziciji razigravača u momčadi Lakersa, njihov dolazak ne bi trebao iznenaditi nikoga.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nasa vanjska linija je blago receno smijesna...sreca pa je tu Kobe inace bi bila najgora svih vremena u jednoj NBA ekipi.
Mislim da bi i Smush Parker bio pojacanje...
Mislim da bi i Smush Parker bio pojacanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.