GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo i BBB
hajde sve ali gdje svrsta čalu u ove velikane, da nije bilo guranja on ne bi dosao ni do lokomotive. sve je to li la ova i modriceva generacija. jedino se ne moze usporediti ona robijeva, gorana jurica, silvija marica, darija simica. tada je se mančester mučio na maksimiru.
Upravu si ,ali nije loš Dinamo ima momčad ali nemaju sreće realno da Mamići to ne drže ne trguju nema ni DInama više,ali imaju trenera vjerujem u Jurčića kojeg su svi prihvatili , a posebno navijači,nova trava ,malo su stadion uredili ,mislim da će motivacije i premija bit.Zagrepčani puno očekiivaju vidjet ćemo vrijeme je da se pokažu !
Sretno plavim košuljama
Sretno plavim košuljama

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Nakon pražnjenja od Škota...došlo je na red maltretiranje HNL..stvarno ovo je smješno kolika je razlika između Dinama i ostatka HNL..kad nemaju dostojnog sparing partnera i uspjeh u evropi teško dolazi..debitirao je Cufre..samozatajan al nije ni bilo potrebe za nečim više..Igra dobra..travnjak dobar..publika
pa dobro bilo je na sjeveru..Samira su izviždali..standarno...ništa nastavlja se dominacija Dinama..sutra pres konferencija na kojoj bi mogao Maminjo reči da Mandžukić odlazi ali malo vjerovatno..

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mogao bi novi rekord po broju golova u jednoj sezoni pasti. Ono je demoliranje protivnika bila. Dinamo daleko najjača ekipa u Hrtvaskoj, mogli bi sa b sastavom osvojiti onu ligu.
slaven demoliran, svadja u dinamu više godi nego što škodi
Sam da sutra Mandžo ne ode iz Dinama...mogli bi nešto veliko napraviti u evropi...kako se bori...uklizava u 90 minuti odbrambenim igračima..bh hrvat je napisao/la:slaven demoliran, svadja u dinamu više godi nego što škodi
-
- Kontakt:
Pobjeda protiv Radnika iz Sesveta u prijateljskoj utakmici. 2 gola Ante Tomića, po jedan Sivonjića i Krpića
Sretno Kruni i plavima sutra na pohod u Europu
treba dobit Belgijance ,vidjet ćemo!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ako ne mogu dobiti ovakav loš anderleht a koga će ondaloptica je napisao/la:Sretno Kruni i plavima sutra na pohod u Europutreba dobit Belgijance ,vidjet ćemo!
realno gledajuci trebaju dobiti anderlecht na maksimiru ako iako razmisljaju o prolasku dalje, al' znajuci srlanje ovog tima u europi protekli sezona, mogao bih anderlecht odnijeti sva tri boda...
dinamo opet podbacio i anderlecht pobjedio 2-0
- RuudVanGoal
- Kontakt:

Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
- rob do bagro
- Kontakt:
ovo me podsjeca na onu pjesmu do delija...Pune tribine ruznih navijaca i baklje svetle ceo sever gori...RuudVanGoal je napisao/la:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ja kad onaj vugdalić kaže u prenosu ulllalla ja bi se roknuo 

Ovaj Dinamo ima kompleks al veliki....ma limitirani belgijanci su 3 x prešli centar...
Svaka lopta prema vratima Butka 2...sa 30,35 metara je velika opasnost...mada nesnosi krivicu za gol...iako se Saša Vugdalić neslaže....
"Tomečak jedan od najperspektivnijh centarfora....." ispravio se je kasnije..
"Sivonjić pojačanje Dinama iz Slovačke"
"Ulazi Sivonjić....da li je to Sivonjić...kolege iz zagreba nema grafike..."
"Butina u penziju....neželim biti zloban...pa Butina uzmi tu loptu(iz kontranapada za 2 gol
)
Nisam zapisivao....ovo je samo nešto malo što sam zapamtio..
Svaka lopta prema vratima Butka 2...sa 30,35 metara je velika opasnost...mada nesnosi krivicu za gol...iako se Saša Vugdalić neslaže....
"Tomečak jedan od najperspektivnijh centarfora....." ispravio se je kasnije..
"Sivonjić pojačanje Dinama iz Slovačke"
"Ulazi Sivonjić....da li je to Sivonjić...kolege iz zagreba nema grafike..."
"Butina u penziju....neželim biti zloban...pa Butina uzmi tu loptu(iz kontranapada za 2 gol

Nisam zapisivao....ovo je samo nešto malo što sam zapamtio..
- tuborg-green
- Kontakt:
atmosfera katastrofalna, fkt ovi bbb su preloši, ja ih više uopšte ne smatram u prvu klasu navijača bivše SFRJ i još da kažem ne mogu da vjerujem kako loše igraju, pa oni ulažu ubjedljivo najviše u bivšoj SFRJ mamić radi čuda što se tiče transfera, a oni se opet brukaju, imaju strašne igrače poput onog moralesa, cufrea, kovača, sammira, mandže, al ništa i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da su 2-3 puta skuplji od ovih klubova koji sad igraju u l.p tipa apoel, unirea, zurich itd. i nekako sam siguran da bi željo, partizan, sarajevo, zvezda da toliko ulažu sad sigurno igrali u l.p, zamislite da samo ovoj ekipi sarajeva koja je zamalo prošla cluja i koja košta 4-5 puta mnje od dinama dođe samo jedan morales koji je bio drugi strijelac vrlo jake čileanske lige, pa sigurno bi prošli cluja i ostvarili bi bolje rezultate od dinama 100%, ne znam šta im je isto ko da su ukleti da dovedu cristiana oni se ne bi plasirali u lp, jednostavno imaju PARE, IMIDŽ, MAMIĆA AL REZULTATA NEMA, pa ni mamić ne može da vjeruje koliko je uložio a nisu se plasirali u lp, pa je luđak reko slijedeće sezone ćemo igrati u l.p milom ili silom
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
Ovo je malo obrnuto od onog Torcinog izraza, ali ide ovako IMAJU MAMICA, IMAJU SUCE, ALI NEMAJU SRCE, hehhehehe, malo sam preformulisao, ali jasna je poenta. Ne mogu se stranci boriti za klub ko sto to mogu domaci igraci, mi smo primjertuborg-green je napisao/la:atmosfera katastrofalna, fkt ovi bbb su preloši, ja ih više uopšte ne smatram u prvu klasu navijača bivše SFRJ i još da kažem ne mogu da vjerujem kako loše igraju, pa oni ulažu ubjedljivo najviše u bivšoj SFRJ mamić radi čuda što se tiče transfera, a oni se opet brukaju, imaju strašne igrače poput onog moralesa, cufrea, kovača, sammira, mandže, al ništa i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da su 2-3 puta skuplji od ovih klubova koji sad igraju u l.p tipa apoel, unirea, zurich itd. i nekako sam siguran da bi željo, partizan, sarajevo, zvezda da toliko ulažu sad sigurno igrali u l.p, zamislite da samo ovoj ekipi sarajeva koja je zamalo prošla cluja i koja košta 4-5 puta mnje od dinama dođe samo jedan morales koji je bio drugi strijelac vrlo jake čileanske lige, pa sigurno bi prošli cluja i ostvarili bi bolje rezultate od dinama 100%, ne znam šta im je isto ko da su ukleti da dovedu cristiana oni se ne bi plasirali u lp, jednostavno imaju PARE, IMIDŽ, MAMIĆA AL REZULTATA NEMA, pa ni mamić ne može da vjeruje koliko je uložio a nisu se plasirali u lp, pa je luđak reko slijedeće sezone ćemo igrati u l.p milom ili silom
Uklet onaj Maksimir nikako da krene im, držali su se a poslije užas!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- tuborg-green
- Kontakt:
ma pusti torcidu i oni imaju sad kerumu, nego njima vokri što ne mogu ni primirisati dinamu, meni je mamć kralj, dabogda i željo imo jednog mamićaThe Game je napisao/la:Ovo je malo obrnuto od onog Torcinog izraza, ali ide ovako IMAJU MAMICA, IMAJU SUCE, ALI NEMAJU SRCE, hehhehehe, malo sam preformulisao, ali jasna je poenta. Ne mogu se stranci boriti za klub ko sto to mogu domaci igraci, mi smo primjertuborg-green je napisao/la:atmosfera katastrofalna, fkt ovi bbb su preloši, ja ih više uopšte ne smatram u prvu klasu navijača bivše SFRJ i još da kažem ne mogu da vjerujem kako loše igraju, pa oni ulažu ubjedljivo najviše u bivšoj SFRJ mamić radi čuda što se tiče transfera, a oni se opet brukaju, imaju strašne igrače poput onog moralesa, cufrea, kovača, sammira, mandže, al ništa i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da su 2-3 puta skuplji od ovih klubova koji sad igraju u l.p tipa apoel, unirea, zurich itd. i nekako sam siguran da bi željo, partizan, sarajevo, zvezda da toliko ulažu sad sigurno igrali u l.p, zamislite da samo ovoj ekipi sarajeva koja je zamalo prošla cluja i koja košta 4-5 puta mnje od dinama dođe samo jedan morales koji je bio drugi strijelac vrlo jake čileanske lige, pa sigurno bi prošli cluja i ostvarili bi bolje rezultate od dinama 100%, ne znam šta im je isto ko da su ukleti da dovedu cristiana oni se ne bi plasirali u lp, jednostavno imaju PARE, IMIDŽ, MAMIĆA AL REZULTATA NEMA, pa ni mamić ne može da vjeruje koliko je uložio a nisu se plasirali u lp, pa je luđak reko slijedeće sezone ćemo igrati u l.p milom ili silom
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
bbb odron grobari odron partizan odron dinamo odron
razocaran sam totalno
razocaran sam totalno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.