Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 feb 2012, 23:50

Nije bio ofsajd već je Zlatan igrao rukom kad mu je gol poništen, ali eto kad je sve regularno, zna se ko pobjeđuje. :mrgreen:

Može Martin još napredovati, vidi se da nije u tom ritmu kao ostali igrači, treba pohvaliti i Borriella koji je odigrao solidno drugo poluvrijeme, ustvari odlično u odnosu na prvom. 25. februara krenuti sa 3-5-2 foramcijom i u napadu staviti Vučinića i Matrija. Večeras se vidjelo zašto ja branim Vučinića, jednostavno u onih pola sata igrao se sa odbranom Milana, imao je i onu jednu dobru priliku.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 feb 2012, 23:52

Conte kaže da Caceres mora dosta napredovati u defanzivi,a da mu u napadu nema šta reći. :lol:
Vidite kako i Conte čak i kada odlično neko odigra nađe neku zamjerku,a ne mi ovdje na forumu.

Za mene je Boriello bio grozan bez sumnje,nadam se da neću više gledati napad Alex-Boriello,ne mogu oni zajedno nikako.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 feb 2012, 23:57

slažem se sa Conteom..jer je par puta baš bilo propuha na toj njegovoj strani...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 feb 2012, 00:00

IlPrincipino je napisao/la:slažem se sa Conteom..jer je par puta baš bilo propuha na toj njegovoj strani...
Bilo jeste,mada kada bolje pogledamo Caceres je praktično igrao krilo danas,njegova pozicija je stoper i jedva čekam da ga vidim u formaciji 3-5-2 na stoperu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 00:01

Nije da ga opravdavam, ali i oni koji su pratili Caceresa tokom njegove karijere znaju da ono krilo nije njegova pozicija, on je bolji kad igra klasičnog beka ili štopera. A realno i prvi put igra sa ovom ekipom protiv druge najbolje ekipe lige u gostima, logično je da ima malo propusta. Nije mi on za one pozicije, bolji je na štoperu umjesto Bonuccija. Bonucci je u prvom imao par teških kikseva.

A i primili smo sličan gol i prošle sezone na Meazzi ako se sjećate centaršut na drugu, odbi se nešto lopa i Ibrahimović naskoči Pepea. Bit će ovo još bolje za nešto više od 15 dana, jer će Milanu igrati isti igrači, a mi ćemo biti duplo jači. :D
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 09 feb 2012, 00:05

Oxygen je napisao/la:Conte kaže da Caceres mora dosta napredovati u defanzivi,a da mu u napadu nema šta reći. :lol:
Vidite kako i Conte čak i kada odlično neko odigra nađe neku zamjerku,a ne mi ovdje na forumu.

Za mene je Boriello bio grozan bez sumnje,nadam se da neću više gledati napad Alex-Boriello,ne mogu oni zajedno nikako.
Nije nista uradio otkako je dosao, ali dobija prilike :twisted:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 feb 2012, 00:06

slagao bih kada bi rekao da sam ga pratio u Barceloni ili gdje je već igrao..gledao sam ga kod nas prvi put, pa onda na Copa Americi, pa u Sevilli jako puno puta...znam da može igrati sve u odbrani...u Sevilli je većinu vremena igrao na poziciji desnog beka...ova današnja pozicija se razlikuje od te ali bez obzira mjesta za napredak kod njega ima...budimo realni par puta je baš bio propuh po toj strani...pošto je Lichtu zacementirano mjesto na toj poziciji mislim da bi caceres mogao uletiti umjesto Bonuccia...tu sam ga jako malo gledao...ne znam..znam samo da sam presretan što je na debiju zabio dva komada i što smo pobjedili Milan...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 09 feb 2012, 00:07

Soni je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Conte kaže da Caceres mora dosta napredovati u defanzivi,a da mu u napadu nema šta reći. :lol:

a quagliarella je na klupi,najveca je nepravda sto taj momak ne igra
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 feb 2012, 00:10

Ja sam ga gledao na stoperu i odličan je bio,u Barci je to igrao par puta,strašno je brz,idealno za njega će biti stoper u 3-5-2 formaciji,ili u 4-3-3 svejedno,pa i Licht je slab defanzivno,sjetite se onog Morena čini mi se,kada smo igrali prijateljsku sa Betisom,smiješnim ga je pravio,napredovat će on pod Conteom sigurno,pa od Pepea i Giacka je čovjek igrače napravio.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 09 feb 2012, 00:11

Vezista Kaljarija privlači veliku pažnju evropskih klubova, Masimo Ćelino predsednik Kaljarija je izjavio da se dogovorio sa Juventusom. Prvi čovek Sarda ipak nije želeo da fudbalera koji igra sa belgijskim pasošem pusti ove zime u Torino. Sada je nejasno da li je transfer samo pomeren za leto, ali iz Italije stižu informacije da Juve ima drugu ideju.Goruća je pozicija levog beka i nije tajna da je prvi pik "Stare dame" Aleksandar Kolarov. Zbog toga bi Juve mogao da prepusti Manćiniju Naingolana, ako dobije garanciju da će Siti pristati da im proda Kolarova...

kakva vijest,ovo je sa blicsporta....napadali ste padoina :D :D :D

@Oxygen
od sviju conte moze napraviti igraca,ali od izvuci jos bolje od pepe-a nemoguca misija 6 :D
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 09 feb 2012, 00:12

paolomontero je napisao/la:
Soni je napisao/la:

a quagliarella je na klupi,najveca je nepravda sto taj momak ne igra
Meni kod njega malo smeta sto ima preveliku zelju za golom i pokusava iz svake moguce pozicije. Mislim napadac je, ali nekad se vise cijeni asistencija. I u ovoj je utakmici imao jedan nemoguc sut sa strane, ali drag mi je i takodjer mislim da bi trebao dobijati vise prilike. Ali vise sam i sebi dosadan s pricom o Elia-i, ali dodje Padoin iz mrtve Atalante i odma dobije sansu. Ako je Padoin bolji od Elie, onda da se idem i ja prijavit, mozda bih mogao na klupu umjesto Giancerinija. Borielo se ne moze s loptom sastavit, al dzaba. Sad Conte da ubaci Eliu i da ovaj odigra odlicno, samo bi ga sjebo jer bi pokazao da ovaj grijesi sto ga drzi van terena. Zato i mislim da nece ni dobiti priliku.

Conte ima potencijal da ostane na klupi Juventusa dugo vremena, ali eto i najvecima se ponesto zamjeri, ovo je mozda i moja jedina veca zamjerka. Ali dok su rezultati tu i dok igramo kako igramo ovo gore je i nebitno.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 00:14

Svako živ zna zašto je Borriello doveden i za koliko je doveden i kako je doveden, tako da se ne moramo brinuti previše, nećemo ga gledati sljedeće sezone sigurno. Igra samo što je robusniji i što može dobiti neki duel, večeras je bilo par faulova nad njim ali Mazzoleni nije svirao uglavnom jer su bili u zoni šuta.
IlPrincipino je napisao/la:slagao bih kada bi rekao da sam ga pratio u Barceloni ili gdje je već igrao..gledao sam ga kod nas prvi put, pa onda na Copa Americi, pa u Sevilli jako puno puta...znam da može igrati sve u odbrani...u Sevilli je većinu vremena igrao na poziciji desnog beka...ova današnja pozicija se razlikuje od te ali bez obzira mjesta za napredak kod njega ima...budimo realni par puta je baš bio propuh po toj strani...pošto je Lichtu zacementirano mjesto na toj poziciji mislim da bi caceres mogao uletiti umjesto Bonuccia...tu sam ga jako malo gledao...ne znam..znam samo da sam presretan što je na debiju zabio dva komada i što smo pobjedili Milan...
Oko toga se svi slažemo. Ima prostora za napredak i napredovat će sigurno, ne samo on već svi igrači, rekao sam ti maloprije, čovjek igra prvi put sa ovom ekipom, ne može sve biti perfektno, u sljedećoj utakmici neće sigurno biti ovakvih greški. A i on je doveden da igra štopera, večeras je igrao ovu poziciju prinudno, samo da bi se Licht odmorio jer je našem čiri fakat odmor bio nephodan isto kao i Vidalu.

Ovom pobjedom smo ubili 3 muhe. U psihološkoj smo prednosti u nastavku u odnosu na Milan, odmorili smo ključne igrače i normalno skoro pa osigurali plasman u finale. 8-) :mrgreen:

I samo da kažem da je ovaj drugi gol Caceresa baš nekako bio u Quagliarellinom stilu. :lol:
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 feb 2012, 00:18

Bianconeri1988 je napisao/la: I samo da kažem da je ovaj drugi gol Caceresa baš nekako bio u Quagliarellinom stilu. :lol:
Mene podsjetio na Camoranesia,ali preslikan,prvo fizički,a onda i Camo je baš onako zavrtao lopte.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 00:19

Sličan je dao Nedved Ajaxu 2005. čini mi se u CL, a i Camoranesi je često ovako pokušavao, ali se ne sjećam da je dao i jedan gol, jest sigurno, ali se ne mogu sjetiti.

Ja ću samo da pozdravim nekog :P :mrgreen: :lol: :lol:
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 feb 2012, 00:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Sličan je dao Nedved Ajaxu 2005. čini mi se u CL, a i Camoranesi je često ovako pokušavao, ali se ne sjećam da je dao i jedan gol, jest sigurno, ali se ne mogu sjetiti.

Camoranesi dao Ajaxu na gostovanju kada smo ih digli 1:2, sličan gol, malo dalje bilo ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 feb 2012, 00:23

Juve se ne šali, nego hoće baš duplu krunuuu...Ma nema...Ovo je super...Et pogledah samo dijelove utakmice (zbog Bayernove ) al upratio sam taj evrogol Caseresa i tih zadnjih pola sata skroz. Uglavnom Juve je to dobro odradio, finale se smiješi. Još samo Milana klepit u prvenstvu, za koje kolo i onda je sve bajno.... :) A revanš u kupu je nadam se formalnost. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 00:25

ramiral je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Sličan je dao Nedved Ajaxu 2005. čini mi se u CL, a i Camoranesi je često ovako pokušavao, ali se ne sjećam da je dao i jedan gol, jest sigurno, ali se ne mogu sjetiti.

Camoranesi dao Ajaxu na gostovanju kada smo ih digli 1:2, sličan gol, malo dalje bilo ;)
Ma nije ba, zabio Nedved i dobili 0:1. Provjeri na wikipediji ako mi ne vjeruješ. :mrgreen:

Ko li ti je pomutio pamet ili Juve ili neka gara!? :P :lol:
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 feb 2012, 00:27

Nije Ajax nego Feyenoord.. zajeb. sam se.. 18.09.2002. god...
'beš wiki.. kome to još treba? 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 00:30

Jest Feynoord, ali je završilo 1:1, zabio ga Hoojidnok iz slobodnjaka u 90. minuti i onda Buffon karate udarcem spucao u stativu. :mrgreen: :lol:

Chiellini izjavio da je Ibrahimović udario Storarija poslije utakmice isto kao Aronicu i da treba biti kažnjen. Vidjet ćemo, sad je sve na sudačkoj organizaciji.
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 feb 2012, 00:30

@effe_sa ABD ;)

Inače, sada imamo niz od 24 utakmice bez poraza u svim takmičenjima,21 u prvenstvu. :shock:
Najduži niz bez poraza u prvenstvu je 28 (1949–50).
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.