Svako živ zna zašto je Borriello doveden i za koliko je doveden i kako je doveden, tako da se ne moramo brinuti previše, nećemo ga gledati sljedeće sezone sigurno. Igra samo što je robusniji i što može dobiti neki duel, večeras je bilo par faulova nad njim ali Mazzoleni nije svirao uglavnom jer su bili u zoni šuta.
IlPrincipino je napisao/la:slagao bih kada bi rekao da sam ga pratio u Barceloni ili gdje je već igrao..gledao sam ga kod nas prvi put, pa onda na Copa Americi, pa u Sevilli jako puno puta...znam da može igrati sve u odbrani...u Sevilli je većinu vremena igrao na poziciji desnog beka...ova današnja pozicija se razlikuje od te ali bez obzira mjesta za napredak kod njega ima...budimo realni par puta je baš bio propuh po toj strani...pošto je Lichtu zacementirano mjesto na toj poziciji mislim da bi caceres mogao uletiti umjesto Bonuccia...tu sam ga jako malo gledao...ne znam..znam samo da sam presretan što je na debiju zabio dva komada i što smo pobjedili Milan...
Oko toga se svi slažemo. Ima prostora za napredak i napredovat će sigurno, ne samo on već svi igrači, rekao sam ti maloprije, čovjek igra prvi put sa ovom ekipom, ne može sve biti perfektno, u sljedećoj utakmici neće sigurno biti ovakvih greški. A i on je doveden da igra štopera, večeras je igrao ovu poziciju prinudno, samo da bi se Licht odmorio jer je našem čiri fakat odmor bio nephodan isto kao i Vidalu.
Ovom pobjedom smo ubili 3 muhe. U psihološkoj smo prednosti u nastavku u odnosu na Milan, odmorili smo ključne igrače i normalno skoro pa osigurali plasman u finale.
I samo da kažem da je ovaj drugi gol Caceresa baš nekako bio u Quagliarellinom stilu.