KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Svaka čast Crvenoj Zvezdi na ovoj pobjedi.Fantastična igra Milutinovića i Tomasa dovela je nove ovogodišnje pobjede.Popovići solidno odigrali,kao i Nemanja Nedović.Veoma loša partija Čovića i Bojana Subotića
$ ? $ ? ? " " ".
Covic je krenuo lose, ali u odnosu na prosle utakmice ovo je fantasticno. Subotic je u konstantnom padu forme vec duze vrijeme.Sigurdsson je napisao/la:Veoma loša partija Čovića i Bojana Subotića
Covic uopste ne treba da bude tu,ali ajde...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Opet Nedovic samo 13 minuta. Opet. Nisam gledao, ali dao je 11 poena. Kad ga Kari jednom pusti s lanca, neko ce da nastrada. Samo je pitanje ko i kada.
Izgleda da ce Radnicki bas da se raspadne. Dotukose ih Siroki i Zvezda.
Jedan tim koji igra u sistemu, drugi koji pokusava da napravi sistem.
Vrijeme je bilo da Tomas odigra nesto i u napadu.
Izgleda da ce Radnicki bas da se raspadne. Dotukose ih Siroki i Zvezda.
Jedan tim koji igra u sistemu, drugi koji pokusava da napravi sistem.
Vrijeme je bilo da Tomas odigra nesto i u napadu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Košarkaški klub Crvena zvezda u 2012. niže pobede na terenu, ali i van njega. Poslednji trijumf izvojevala je marketing služba crveno-belih. Naime, kalendar KK Crvena zvezda za 2012. godinu dobio je specijalnu nagradu kao najbolji u konkurenciji sportskih kalendara. Predstavnicima Crvene zvezde nagrada je uručena u Muzeju savremene umetnosti u Novom Sadu, a nagradu je predao idejni tvorac izložbe Dragan Kosanović. 

eto to vam je vala dosta za naredne 3 sezone sto se trofeja tice.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nikola Čvorović je 30. januara napunio 18 godina, a već danas je završio sve formalnosti sa potpisivanjem prvog profesionalnog ugovora. Jedan od najtalentovanijih košarkaša u našoj zemlji obavezao se na četvorogodišnju saradnju sa crveno-belima na obostrano zadovoljstvo.Čvorović je od 2006. godine član Crvene zvezde prošao je pionirsku i kadetsku selekciju, a trenutno igra za juniorski tim pod dirigenstkom palicom trenera Milana Mandarića. Perspektivni krilni košarkaš bio je član kadetske reperezentacije Srbije koja je 2010. godine na Evropskom prvenstvu u Baru osvojila peto mesto, kao i selekcije do 17 godina koja je na Svetskom prvenstvu u Hamburgu iste godine osvojila takođe petu poziciju.

Poraz od Cedevite 96:91,opet smo u finisu posustali
Na poluvremenu smo vodili 45:42.Kod nas najefikasniji Omar Tomas 23 poena ,10 skokova.Drugi strelac u nasoj ekipi je bio Milutinovic sa 15 poena. Trenutno imamo 7 pobeda i 12 poraza.

Drugari, ima li sanse CZ sa Karijem na celu da ove ssezone uzme prvenstvo SRB?
PesicNe znam jesam li isključen, ali sam odlučio napustiti teren. Pitale su me kolege zašto sam došao u ovu ligu, nisam znao da me ovo čeka. Sva pravila se eksperimentiraju na nama, sucima dođemo kao zamorci. Moji mladi igrači su napravili veliki pomak u igri. Ne dam da nam to oduzimaju. Drugovi koji vode ovu utakmicu prvo moraju znati prvi i osnovni posao suca. Ako to nisu naučili dosada sad im ja kažem: osnovni posao suca je truditi se i osigurati za oba tima ravnopravne uvijete da ti momci i treneri koji rade s tim igračima mogu iskazati formu, a to večeras nisam vidio. Mi smo u deset utakmica imali skandalozno suđenje i pitam se ima li ovo smisla
Ima, ali su male.cole-ch je napisao/la:Drugari, ima li sanse CZ sa Karijem na celu da ove ssezone uzme prvenstvo SRB?
nisam gledao, o cemu se radi? opet dize sidro pa se opet izvlaci na sudije, ili su sudije pogurale onako domacinski coca-colu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma ne znam, po meni sudjenje je bilo katastrofalno kao i cijele sezone (obe ekipe preko 30 bacanja), ali kriterijum je bio pomalo na strani domacina sto je i normalno. Onda u zadnjoj minuti, na 1 razlike Tomas pravi korake, sudije sviraju pod pritiskom Anzulovica (10ak sekundi to isto uradio ali nisu svirale) i Pesic dobija tehnicku pa napusta teren i ostavlja ekipu bez trenera. Nisam siguran ali mi se ucinilo da je legao na parket poslije koraka.DANTES je napisao/la:nisam gledao, o cemu se radi? opet dize sidro pa se opet izvlaci na sudije, ili su sudije pogurale onako domacinski coca-colu

Prije toga je Zvezda dobila 2 tehnicke, prvu Covic koji se okrenuo prema svojoj klupi i digao ruke (!?), drugu Lazic zbog pokusaja da iznudi faul u napadu. Smijesno stvarno.
I Nedovic je u prve 4 minute utakmice pokazao sve zbog cega igra koliko igra.
Prve dvije tehnicke nigdje veze s vezom, Covic se okrece prema klupi i govori sto faul, a to je prema novim FIBA pravilima tehnicka.
Anzulovic kao uvijek skace na svaku odluku, uglavnom nakupilo se Kariju pa je napustio teren samoincijativno.

Anzulovic kao uvijek skace na svaku odluku, uglavnom nakupilo se Kariju pa je napustio teren samoincijativno.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Boki Popovic 2 poena za 21 minutu. Nema sta, svaka cast.
Drago mi je sto je Tomas poceo da igra u napadu kako treba.
Vidjelo se na prvoj utakmici da moze da igra, ali mora da vise uzme stvari u svoje ruke.
Sta je bilo s Nedovicem?
Drago mi je sto je Tomas poceo da igra u napadu kako treba.
Vidjelo se na prvoj utakmici da moze da igra, ali mora da vise uzme stvari u svoje ruke.
Sta je bilo s Nedovicem?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Presjekao pas pa nosalantno promasio zicer, pogrijesio 2 pasa i (in)direktno kriv za 7,8 poena Cedevite u prve 4 minute. Kasnije je nesto bolji bio. Voren mu je radio sta je htio.
A nisi komentarisao Popovica kad je donosio pobjede?
A Mile Ilic...
Ne mogu vjerovati da je onaj covjek do NBA dogurao. Ne znam sta radi Nikolic na treninzima, ali stvarno ne kontam kako mu ovaj minute uzima.
A nisi komentarisao Popovica kad je donosio pobjede?
A Mile Ilic...

Sve dok igraci kao Bojan Popovic budu igrali u Zvezdi 20+ minuta tu hljeba nema.
Nemoj da zatvaras oci pred ociglednim, Bojan Popovic nikada nije bio niti ce biti ozbiljan igrac za ozbiljne klubove. Osim kada je bio u sistemu FMP - a i kada se prodao.
Pobjede donosio. To zvuci kao da covjek ima minimalno 15 - tak poena u prosjeku, a ako ima vise od 7 - 8 ja ga vise nikada necu komentirati.
Ja ti garantujem da bi Cvele dosada bolje igrao i od Popovica i Covica, da mu se dala sansa. Pusti pricu nije spreman za seniorsku kosarku.
Ja sam idalje pri stavu da Nemanja mora da ima ovdje 20 i kusur minuta. Mora. Bez obzira kako los bio. Jer ove godine se ne moze do F4, vjerovatno ni do titule.
Miljenovic ce puno bolje proci sa Partizanom kako stvari stoje, u Vizuri ima kljucnu rolu, sve se oko njega vrti. Ovo je kljucna sezona.
Nemoj da zatvaras oci pred ociglednim, Bojan Popovic nikada nije bio niti ce biti ozbiljan igrac za ozbiljne klubove. Osim kada je bio u sistemu FMP - a i kada se prodao.
Pobjede donosio. To zvuci kao da covjek ima minimalno 15 - tak poena u prosjeku, a ako ima vise od 7 - 8 ja ga vise nikada necu komentirati.
Ja ti garantujem da bi Cvele dosada bolje igrao i od Popovica i Covica, da mu se dala sansa. Pusti pricu nije spreman za seniorsku kosarku.
Ja sam idalje pri stavu da Nemanja mora da ima ovdje 20 i kusur minuta. Mora. Bez obzira kako los bio. Jer ove godine se ne moze do F4, vjerovatno ni do titule.
Miljenovic ce puno bolje proci sa Partizanom kako stvari stoje, u Vizuri ima kljucnu rolu, sve se oko njega vrti. Ovo je kljucna sezona.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Druže što se mene tiće Popović Bojan je sinoć odigrao jednu veoma dobru utakmicu.U prvoj četvrtini je napunio Drapera sa 3 lične greške,dok u drugoj mu još jednu.Cvele je kvalitetan igrač,ali ako bude igrao sada puno i u startnoj onda će se previše podići u mentalnom smislu kao da je on neko i nešto,što Kari naravno ne želi.Još mora Cvele da poradi na svojoj fizičkoj spremi,naravno dnevno sat vremena u teretani dosta znaći.neno#4 je napisao/la:Sve dok igraci kao Bojan Popovic budu igrali u Zvezdi 20+ minuta tu hljeba nema.
Nedović je krenuo u startnoj postavi,međutim rano 2 faula i 2-3 izgubljene lopte su ga premjestile na klupu.U drugom poluvremenu je solidno odigrao.
Što se tiće suđenja hahahhahahahha pa presmješno.Sreća pa ću Kralja par puta još viditi u Skenderiji kada bude Bosna igrala,tako da mu se mogu propisno mame spomenuti.Kakva bruka.Pa ne mogu još da vjerujem da je tehnička Laziću svirana,gdje je bio očigledan faul u napadu,a oni monstrumi iz Slovenije sviraju tehničku Laziću.Pa kao što kaže Pešić ovo je 10-ta utakmica u kojoj Zvezdi loše sude.Ajd' razumijem budžet Cedevite,jaka ekipa,gdje će izgubiti od Zvezde koja tek nastaje,ali opet ono što su sinoć sudije radile mogu se svesti pod ono "KRAĐA".Zvezda odigrala opet predobru utakmicu,što se nadam da će i nastaviti bez obzira što ih sputavaju sa svih strana.
$ ? $ ? ? " " ".
-
- Kontakt:
Lijepo bi ti bilo pogledati koju utakmicu i malo se emanicipovati kada dođeš na forum.Pošto vidim da si truli glodar nastavi sa spamanjem na svojoj stranici foruma.DANTES je napisao/la:nisam gledao, o cemu se radi? opet dize sidro pa se opet izvlaci na sudije, ili su sudije pogurale onako domacinski coca-colu
$ ? $ ? ? " " ".
Nisam rekao da ce on biti ozbiljan igrac za ozbiljne klubove.neno#4 je napisao/la:Sve dok igraci kao Bojan Popovic budu igrali u Zvezdi 20+ minuta tu hljeba nema.
On ima svoju ulogu koju odradjuje kako treba, uostalom kao i Sava Lesic za kojeg mislim da je kvalitet za Zlatorog ili Petar Popovic kojeg si takodje okarakterisao kao veliki promasaj a on to ocigledno nije. Pobjede se ne donose samo poenima, a Bojan je bio jedan od najvaznijih u pobjedama protiv Buducnosti i Radnickog npr.
Cekaj, zasto mora? On ce nauciti igrati odbranu igranjem 25 minuta po utakmici? I ne znam kako mozes suditi o sansama Zvezde kada zadnje dvije (usput i najbolje) utakmice ove sezone nisi ni gledao?
Do F4 se ne moze, ali do 6og mjesta se itekako moglo, bar 5 utakmica je izgubljeno sa 5 razlike ili manje, protiv Olimpije i Cedevite su sudije direktno uticale na ishod.
Uz Delije (vjerovatno i Vuka), ekipa ce biti bar 15% bolja, meni to daje neku nadu i pored uzasne ogranicenosti kvalitetom. Mozda necemo uzeti titulu i kup, ali sigurno da necemo biti na nivou proslih sezona.
Zadnja izmjena: braoolyo, dana/u 09 feb 2012, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.