Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma bi, dobar je Del Neri bio u derbijima.meho-medo je napisao/la:Da je ovo Delnerijev Juventus ne bi vi vecerras ni pobijediliBianconeri1988 je napisao/la:
Da je ovo Delnerijev Juventus možda bi Milan imao šansi, ovako sve je to ravno naučnoj fantastici.
.![]()
citam RAI je prikazao samar Ibre Storariu, valjda se nadje kasnije sta na netu.juventus 0244 je napisao/la:U drugom poluvremenu je to odlično odrađeno, raduje me činjenica da smo i pored sudijskog "guranja" Milana pobjedili, jeste da je bio mali ofsajd, ali je bio i penal koji se mogao svirati za Juve, pa nije, ali nema veze, bitno je da smo pobjedili.
Svaka čast svim igračima, Garibija samo da malo manje bude sebican mogao bi biti igračina, Caceres. A u vezi Ibre ma on se baš iznervira kad gubi, pa nekad zna i pretjerati i ja mislim da je bilo neke pleske, jel je Storrari pokazivao nešto na lice, a možda se i varam
, ali biće kasnije sigurno o tome.
A glavni je Allegri, jučer govori kako Milan ima drugačiji stil od Juventusa, vidim kako imaju, večeras su ga pokazali.JuveSissoko je napisao/la: citam RAI je prikazao samar Ibre Storariu, valjda se nadje kasnije sta na netu.
ma dobro Ibra nikad nije imao narav za pohvalit, a Ambrosini je trebao pocrvenit davnih dana.Jao kako je on beskorisan igrac u pmBianconeri1988 je napisao/la:A glavni je Allegri, jučer govori kako Milan ima drugačiji stil od Juventusa, vidim kako imaju, večeras su ga pokazali.JuveSissoko je napisao/la: citam RAI je prikazao samar Ibre Storariu, valjda se nadje kasnije sta na netu.
nema utakmice u kojoj ga Chielo nije ukrotio, sem onih kad su nosili isti dres.harebianconero je napisao/la:Ibrahimović je gotov.
Di Vaio, ti si sljedeći !
hahahhaha...prejakoSljedece sezone akoBOGda dolaze nam na dres 2 zvijezdice samo je pitanje kako cemo to uraditi i na tribinama jer cemo morati komplet sve stolice skidati sa one tribine gdje se nalaze 2 zvijezde(zute)..
juventus 0244 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uzivajte, komentator
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.