Millwall FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 feb 2012, 18:13

Koji li je Trotter slikazabio za Millwall.

(Derek ili Rodgers)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 feb 2012, 18:20

Liam Trotter :)

Ali prezime je svakako IN u tom delu Londona. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 feb 2012, 18:23

Kako je odzvanjalo Upton Parkom, No one likes us ! 8-)

Gledao sam prvo poluvrijeme, bilo je prilika i kod jednih i kod drugih, West Ham imao tu sreću da ga je zabio u sudijskoj nadoknadi i to je to.
Who dares, wins !

Enrique
Kontakt:

Post Postao/la Enrique » 04 feb 2012, 18:53

Gledao sam današnju utakmicu preko Live Streama, mislim da je West Ham bio bolji tokom utakmice. U trenutku kada je Kevin Nolan dobio crveni karton mislio sam da Milwall ima više šansi za pobjedu. Ali pogriješio sam, nakon gola Carlton Colea, Hammersi su bili mnogo bliži pobjedi nego Milwall, što se na kraju i desilo.!

Čestitam svim igračima Hammersa !
Livin' la vida Loca ♥

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 feb 2012, 19:05

navijaci millwalla danas
slika

v

njihovi :roll:
slika

na vrhu slika navijaca radnicke klase a na dnu slika **** iz east enda
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 05 feb 2012, 00:02

Pa koji si ti lik ja ne vjerujem hahaha :lol: :lol:

'naci okaci sliku od milwolovih navijaca kad je pao gol, a za Wh-ove nadje nidje veze sliku :lol: Steve vazda bio objektivan decko :mrgreen: Sreca pa nisi is'o na derbi da bacas opet suplje :mrgreen:

I daleko od tog' da je sudija kriv za vas danasnji poraz, krivi ste sami sebi. Igraca vise imati citavu utakmicu i to ne znati iskoristiti dovoljno govori o kvaliteti ekipe. U drugom poluvremenu mjesto da napadate niste dva suta na gol imati, pred kraj nesto stisli ali jalovo sve, samo nabij u sesnes' pa ako sta bude dobro i jes'. Haj' sad zdra'o, sretno u borbi za opstanak :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Enrique
Kontakt:

Post Postao/la Enrique » 05 feb 2012, 10:21

Mislim da su Hammersi odigrali sjajnu utakmicu i na kraju otišli sa 3 boda, što su i zaslužili. Milwall jednostavno nije bio dovoljno dobar za pobjedu, zato mislim da ne trebate uplićati sudije u to ! ;)
Livin' la vida Loca ♥

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 feb 2012, 13:55

hammers je napisao/la:Pa koji si ti lik ja ne vjerujem hahaha :lol: :lol:

'naci okaci sliku od milwolovih navijaca kad je pao gol, a za Wh-ove nadje nidje veze sliku :lol: Steve vazda bio objektivan decko :mrgreen: Sreca pa nisi is'o na derbi da bacas opet suplje :mrgreen:

I daleko od tog' da je sudija kriv za vas danasnji poraz, krivi ste sami sebi. Igraca vise imati citavu utakmicu i to ne znati iskoristiti dovoljno govori o kvaliteti ekipe. U drugom poluvremenu mjesto da napadate niste dva suta na gol imati, pred kraj nesto stisli ali jalovo sve, samo nabij u sesnes' pa ako sta bude dobro i jes'. Haj' sad zdra'o, sretno u borbi za opstanak :mrgreen:
slika

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 feb 2012, 15:41

Millwallovci su vazda bili vatreniji i ostali su, nego Stevie, kako bolan nebio kako makar bod neizvukoste od spammersa pa skoro citavu tekmu igraca vise!? :? Inace gledo sam samo drugo poluvrijeme, neshvatljva igra Millwalla, hajd prvi gol spontano, jedva udje. U Drugom poluvremenu il sam ja poludio, il je bilo malo vise sudijskih gresaka koje su ostetile Millwallče :roll:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 feb 2012, 17:23

sonik24 je napisao/la:Millwallovci su vazda bili vatreniji i ostali su, nego Stevie, kako bolan nebio kako makar bod neizvukoste od spammersa pa skoro citavu tekmu igraca vise!? :? Inace gledo sam samo drugo poluvrijeme, neshvatljva igra Millwalla, hajd prvi gol spontano, jedva udje. U Drugom poluvremenu il sam ja poludio, il je bilo malo vise sudijskih gresaka koje su ostetile Millwallče :roll:
bilo je perioda u prvom poluvremenu kad su nesto pokusavali npr. ona kontra koju je istrcao keogh samo mu pas za hendersona neprecizan inace bi hendo zabio. medjutim i pazi ovo, nakon gola trottera millwall je zivnuo i tko zna sta bi bilo da sudac nije ostetio millwalla s onom odlukom kad je derpe faubert faulovao fordea. al' nema veze, znas kako mi je drago bilo vidjeti i cuti millwallovce u subotu koji su pokazali onom klubu koji je produkt skysports premiershita i njihovim "navijacima" kako se voli svoj klub ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 feb 2012, 17:44

slika
V
slika

nakon sto je prvi mec u cupu zavrsio 1-1 igra se veceras revans susret. sve osim poraza millwalla bi bila velika senzacija, pogotovo protiv southamptona koji mozda ima i najbolji tim u cijeloj diviziji. jimmy abdou i shane lowry su upitni za ovaj mec. andy keogh nece moci zaigrati protiv southamptona posto nije registrovan za cetvrto kolo. paul robinson, hamer bouazza, therry racon i tam mkandawire su svi out. za domacina nece igrati sharp, falque, hooiveld dok je fox suspendovan nakon iskljucenja protiv birminghama.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 feb 2012, 22:44

2-3 FT. kakva senzacija millwalla! pobijediti tim poput southamptona(koji je usput igrao s skoro punim a-timom veceras) je cin heroja! liam trotter je poslao millwalla u vodstvo u prvom poluvremena, medjutim lallana je izjednacio nakon kapitalne greske fordea. onda je golgetter lambert preokrenuo sve i cinilo se da ce millwall ispasti iz cupa. al' onda je nasjledio ludi preokret millwalla, prvo je izjednacio dany n'guessan pa je na samom kraju liam - ovaj put feeney - odlucio mec i poslao millwalla dalje u takmicenju! EIO EIO MILLWALL!

slika

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 feb 2012, 18:27

Stevie kume, cestitam za senzaciju, pokazali se da niste za staro gvožđe, jes da ste me ukinuli s nogu u kladionici, al nema veze, svaka čast ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 feb 2012, 20:31

sonik24 je napisao/la:Stevie kume, cestitam za senzaciju, pokazali se da niste za staro gvožđe, jes da ste me ukinuli s nogu u kladionici, al nema veze, svaka čast ;)
hvala brate. ovaj rezultat me obradovao pravo, pogotovo nakon meca prosle subote ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 feb 2012, 20:34

Na kladionici pogodjen GG ;) Velicanstven uspeh Millwalla 8-) @ Steve samo ako moze info o datumu izvlacenja za sledecu rundu ?

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 feb 2012, 21:56

Tribalian je napisao/la:Na kladionici pogodjen GG ;) Velicanstven uspeh Millwalla 8-) @ Steve samo ako moze info o datumu izvlacenja za sledecu rundu ?
brate vec je odredjeno iduce kolo cupa, millwall igra na the denu protiv boltona ;) kako stvari sad stoje millwallu fale "samo" jos dvije pobjede pa onda ceka wembley(moguce polufinale) 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 feb 2012, 22:21

Hvala na info @ Steve. Bolton i jeste i nije tezak protivnik,ali kako Millwall igra,nikakav rezultat me ne bi zacudio :mrgreen: Jos kad sam video da je Dany N'guessan dao gol, e onda je stvarno krenulo. A Trotter trese mrezu na dve tekme za redom.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 feb 2012, 19:32

koja golcina jbte :) . 8-) @ harry kane i navijace millwalla u videu
[youtube][/youtube]

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 feb 2012, 17:38

slika
V
slika

nakon pozitivne predstave u southamptonu u cupu sutra se nastavlja takmicenje u ligi gdje derby gostuje na the denu. kapiten paul robinson se napokon vraca u tim nakon ozljede. medjutim izgleda da je i jimmy abdou out nakon ozljede koju je fasovao protiv whu prosle subote. njega bi trebao zamijeniti josh wright koji je odlicno odigrao protiv southamptona. za goste nece igrati robinson koji je prosle godine igrao upravo za millwall. u tim se vracaju davies i tyson.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 21:57

Ocekujem pobedu ,kvota je 2.20 ;) Realno je i ocekivati 8. pobedu po redu ako se ne varam.Oni su dobili jesenas na svom terenu 3:0,ali u Juznom Londonu nemaju pozitivan skor .Prosle sezone je bilo 2:0 za Millwall.Njihov najbolji strelac u ovom delu sezone je Robinson sa svega 6 postignutih pogodaka,a drugi Davies sa 5. U Millwallu Darius ima 12 8-) a L. Trotter 6 ;) Ali najbitnije od svega je da se vraca Paul Robinson.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HariTz, soxx i 8 gostiju.