Upravu si za Gomeza zato na ljeto treba dovesti jednog klasnog napdaca koji ce vrsiti pritisak na Gomeza. A i za to sa Njemcima se slazem al to ce ih mnogo kostati jer nema Njemacka igrace sa pobjednickim mentalitetom.edotabako je napisao/la:Lahma nek ostane lijevo, Rafinha desno. A na klupu bi poslao ili Müllera ili Robbena, Kroos na 10ku a Gustavo pored Schweinija. I Olic da pocne od prve. Gomez je umislio da ga niko ne moze izbacit iz prve postave, sto u stvari i jest tako. Nijemac, a svi znamo da Bayern hoce da bude vecinom reprezentacija Njemacke. Bas me zanima sta ce uradit' Heynckes. Ako na klupu ne posalje jednog od ovih spomenutih, onda, ****...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Treba Jupp da dadne otkaz sa trenerske pozicije i dati vama taj posao jer vi bi to najbolje odradili ocito je Heynecks nesposoban po vasim komentarima ima vas dosta koje bi uzvrstili u novog trenera Bayerna ali po meni je nekako effe najveci favorit i veliki fudbalski strucnjak mozda bi trebali i papeta smijeniti i dati effeu tu poziciju da se i ovaj napaceni narod ima cemu radovati tj. da nas effe odvede na ep ili sp
i njegovom formacijom da kross igra desetku da robena stavi na klupu, da mullera stavi na klupu, siguran sam da bi snjim Badstruber postao najbolji stoper na svijetu
i da bi Bayo osvojio sve sto se moze osvojiti...
seceru
pa gdje si ti navrati nam ponekad, sve je manje ovih starih forumasa 

seceru

Kad sam rekao da Mullera treba na klupu.FC BAYERN je napisao/la:Treba Jupp da dadne otkaz sa trenerske pozicije i dati vama taj posao jer vi bi to najbolje odradili ocito je Heynecks nesposoban po vasim komentarima ima vas dosta koje bi uzvrstili u novog trenera Bayerna ali po meni je nekako effe najveci favorit i veliki fudbalski strucnjak mozda bi trebali i papeta smijeniti i dati effeu tu poziciju da se i ovaj napaceni narod ima cemu radovati tj. da nas effe odvede na ep ili spi njegovom formacijom da kross igra desetku da robena stavi na klupu, da mullera stavi na klupu, siguran sam da bi snjim Badstruber postao najbolji stoper na svijetu
i da bi Bayo osvojio sve sto se moze osvojiti...

Po tebi samo ne valjda odbrana, a onda nam ti objasni što nismo zabili još 3 komada u napadu??? Sve su to pitanja na koja ti odgovor tražiš na jednostavan način, zato je suvišno diskutovat s tobom. Prepuštam te Romariju i sličnima

Shaqiri već obavlja ljekarski pregled u Munchenu.
Par informacija o Shaqiriju:
Rođen 10. oktobra 1991. godine u mjestu Gjilan na Kosovu, a u ranom djetinjstvu već s roditeljima stigao u Basel.
Shaqiri ima fantastične fizičke predispozicije: 1.69 visok, 72 kg.
2010 i 2011 prvak Švicarske s Baselom, a 2010 s istim klubom i kup osvojio.
2011 postao vice-prvak Evrope s U-21 reprezentacijom Švicarske.
2010. godine s A reprezentacijom Švicarske bio učesnik SP u Južnoj Africi.
17 utakmica do sad za Švicarsku i 4 postignuta gola.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbt.

Danas na medicinskom pregledu.

Danas na medicinskom pregledu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo nekome slike za profilne

A da se samo zna koliko smo popularni, evo dokazuje i ova slike

CJ iz GTA nosi najmiliji dres
A evo nekih crtica iz pisanja što je Basler napisao u svojoj kolumni za ****
"Kažem sve ovo jer je očito da Bayern ne funkcionira kao jesenas. Vidim tri glavna problema. Toni Kroos nije središnji veznjak, a Thomas Muller je nedavno bio potpuno izgubljen na terenu. Treći problem je situacija s Robbenom. Meni je nedavno u remiju u Hamburgu stvar postala kristalno jasna. Robbena treba izbaciti iz početne postave. Prije zimske stanke, dok ga nije bilo, Bayern je igrao briljantno. Sada, kada se Arjen vratio, ponovo se događaju iste stvari. On uzima loptu, kreće u sredinu prema golu, a zatim puca ili izgubi loptu, te se ne vraća u odbranu. Vrijeme je da mu neko kaže, iako ima status superzvijezde, da je ovo timska igra"

A da se samo zna koliko smo popularni, evo dokazuje i ova slike

CJ iz GTA nosi najmiliji dres

A evo nekih crtica iz pisanja što je Basler napisao u svojoj kolumni za ****
"Kažem sve ovo jer je očito da Bayern ne funkcionira kao jesenas. Vidim tri glavna problema. Toni Kroos nije središnji veznjak, a Thomas Muller je nedavno bio potpuno izgubljen na terenu. Treći problem je situacija s Robbenom. Meni je nedavno u remiju u Hamburgu stvar postala kristalno jasna. Robbena treba izbaciti iz početne postave. Prije zimske stanke, dok ga nije bilo, Bayern je igrao briljantno. Sada, kada se Arjen vratio, ponovo se događaju iste stvari. On uzima loptu, kreće u sredinu prema golu, a zatim puca ili izgubi loptu, te se ne vraća u odbranu. Vrijeme je da mu neko kaže, iako ima status superzvijezde, da je ovo timska igra"
Sent from my Philips Smart TV.
E, bas to.dr.adnan je napisao/la: A evo nekih crtica iz pisanja što je Basler napisao u svojoj kolumni za ****

Nebih da vam kvarim cejf,ali sta je ovdje fantasticno.effe_sa je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la: Shaqiri ima fantastične fizičke predispozicije: 1.69 visok, 72 kg.
Lakse ga preskociti,nego zaobici.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Nebih da vam kvarim cejf,ali sta je ovdje fantasticno.effe_sa je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la: Shaqiri ima fantastične fizičke predispozicije: 1.69 visok, 72 kg.
Lakse ga preskociti,nego zaobici.
brz je i čvrst na nogama + odlična tehnika, teško ga je oboriti, nešto ala messi ( na fizičke predispozicije mislim naravno)
fantastične fizičke predispozicije su jer shaqiri igra na strani (bek/krilo) gdje ovo naročito dolazi do izražaja
Agieren statt reagieren
Eto pele ti je ukratko opisao o cemu se radi i naucio nekim novim stvarima u zivotu, sto ce ti u bliskoj buducnosti trebati
Evo ovo izgleda vec oficijalno, mislim na ovaj transfer, ja sam iznenadzen cijenom jer sam mislio da to nece ici ispod nekih 15 miliona, a mi smo dali samo 9 znam nije ni to malo, ali smo dobili dobrog igraca za male pare, i sasvim sam siguran da ce on to opravdati, bili smo optereceni na toj poziciji gdje on igra jer smo tu cesto imali problema sa povredzenim igracem mislim na Arjena i sada imamo dostojnu zamjenu, odlican posao, eto da ne ispade da ja samo kritikujem

Evo ovo izgleda vec oficijalno, mislim na ovaj transfer, ja sam iznenadzen cijenom jer sam mislio da to nece ici ispod nekih 15 miliona, a mi smo dali samo 9 znam nije ni to malo, ali smo dobili dobrog igraca za male pare, i sasvim sam siguran da ce on to opravdati, bili smo optereceni na toj poziciji gdje on igra jer smo tu cesto imali problema sa povredzenim igracem mislim na Arjena i sada imamo dostojnu zamjenu, odlican posao, eto da ne ispade da ja samo kritikujem

-
- Kontakt:
Svaka cast Basleru na analizi , ali covjek je rekao gotovo sve ono o cemu smo mi ovdje pricali, sto znaci da mi iznosimo objektivne stavove i razumijemo donekle probleme koji su doveli do ovolikog pada u igri Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
e sad nek to do don yuppa nekako dodje
analize i krivci se znaju,pa sutra petarda svabama 

VOLIM BAYERN
Kad bude preskakanja k'o preko truHle kobile ce da bude nauceno i jos ponesto o novim stvarima sto ce trebati u bliskoj buducnosti.FC BAYERN je napisao/la:Eto pele ti je ukratko opisao o cemu se radi i naucio nekim novim stvarima u zivotu, sto ce ti u bliskoj buducnosti trebati![]()
Bas su mu fantasticne fizicke predispozije ,haman k'o u jazavca

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znaci, pocetni sastav isti kao protiv Hamburga, samo sto je Rafinha na desnom beku. Nadam se da ce bit dobro, ali ako Bayern veceras ne prodje, ko je kriv? 

Vertonghen
? Ako ovo ubodete i uparite sa Howedesom bit ce je.beno ! Ali jos ste daleko od tih transfera samo dobri momci se spominju Vertonghen je masinerija a o Benediktu ne zelim ni pricat kakva igracina wow ! 

BvB Echte Liebe !!!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ja znam ko ce biti proglasen krivcem: Gomez i eventualno Jupp.edotabako je napisao/la:Nadam se da ce bit dobro, ali ako Bayern veceras ne prodje, ko je kriv?

Danas dobiti moramo, druge nam nema.
Protivnik nije lagan, al' brate nisu ni neke klase. Cacau je izhlapio, Vedo se jos nije privikao, a ostatak ekipe da ne kometarisem.
U normalnim okolnostima, ovo bi bila rutinska pobjada sa vise golova razlike. Sada, ipak, to nije tako sigurno.
Ipak, vjerujem da ce ovo biti pocetak jedne dobre serije Bayerna koja ce triumfalno zavrsiti na Allianzu podizanjem klempavog trofeja.

P.S.
Sta ovaj secer, il' kako se vec zove, pametuje?

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
kazu da robena nema u sastavu za veceras,dali je to tako sacekacemo jos koji minut 

VOLIM BAYERN
- roy_makaay
- Kontakt:
Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Slikovito kazanoroy_makaay je napisao/la:Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez

Osim streama, ko prenosi meč?
Sent from my Philips Smart TV.
ako ima ko dobar link neka postavi
evo ja trazim al nece ni jedan da fercera kako mu je Bog odredio
evo ja trazim al nece ni jedan da fercera kako mu je Bog odredio
Thomas Müller - Fußballgott
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Srce mi stade kad je izgledalo da Schweini ne moze nastaviti.
Al' izgleda da ce bit' dobro.
EDIT
Nije dobro, ode Bastian. Eto prilike za Alabu.
Burza meni solidno radi ovaj:
http://atdhenet.tv/43458/watch-stuttgar ... ern-munich
Al' izgleda da ce bit' dobro.

EDIT
Nije dobro, ode Bastian. Eto prilike za Alabu.
Burza meni solidno radi ovaj:
http://atdhenet.tv/43458/watch-stuttgar ... ern-munich
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 08 feb 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.