HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 08 feb 2012, 13:59

Mandrake je napisao/la:
Ma pusti ga Rosas7, sam sebe citira - ne trebamo posvećivat postove čovjeku koji sam sebe citira :D Nego znaš li, idu li naši danas za Istru??
ma nezna ti se nista jos,ma nemoraju niti ici,nek lopataju po mostaru malo i eto forme :D :D ,pa onda u salu i nek vjezbaju ne treba njima rovinj ni istra :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 08 feb 2012, 20:06

Rosas7 je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:
Ma pusti ga Rosas7, sam sebe citira - ne trebamo posvećivat postove čovjeku koji sam sebe citira :D Nego znaš li, idu li naši danas za Istru??
ma nezna ti se nista jos,ma nemoraju niti ici,nek lopataju po mostaru malo i eto forme :D :D ,pa onda u salu i nek vjezbaju ne treba njima rovinj ni istra :D
Dobro zboriš, taman ih ima fin broj, nek dadnu igrači rukee i lopataju po gradu :D Lagano na Aveniji nek oslobode sve trake... ima dana, a i snijega bome :D

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 10 feb 2012, 19:41

Koliko su karte za utakmice premijer lige kod vas.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 10 feb 2012, 21:07

harson je napisao/la:Koliko su karte za utakmice premijer lige kod vas.
Petakaa (5 km) zapad, a stajanje 2 km ;) Ja vjerujem da je svugdje isto, jedino se možda gostujućim navijačima namjerno naplaćuje duplo ili više :D ko nama... ali dobro, šta ćeš :D

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 10 feb 2012, 21:37

Mandrake je napisao/la:
Petakaa (5 km) zapad, a stajanje 2 km ;) Ja vjerujem da je svugdje isto, jedino se možda gostujućim navijačima namjerno naplaćuje duplo ili više :D ko nama... ali dobro, šta ćeš :D
Na Grbavici jug 5, sjever 7-8, a zapad 10-15

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 feb 2012, 21:43

ublehas je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:
Na Grbavici jug 5, sjever 7-8, a zapad 10-15
zapad je kod nas u zadnje vrijeme 20, ja mislim ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 10 feb 2012, 23:00

HVALA

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 10 feb 2012, 23:09

anonimni je napisao/la:
ublehas je napisao/la: Na Grbavici jug 5, sjever 7-8, a zapad 10-15
Ohoo, a dobro... hajmo reć da je to zbog toga što imate bolji stadion, pa bolji uvijet, treba to malo više i platit :) Ali s obzirom na naše standarde, 10 km bi bio neki plafon, po mom mišljenju :) Ne znam koliko se plaćala karta za europske utakmice kod vas ??... ali u nas je uvijek bila 10 km. Partizan, Braga, Odense, Rabotnički, sad sam nabacao bezze klubove, ali tko god da dođe - cenera :D

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 10 feb 2012, 23:12

Za Partizan je najjeftinija bila 15 KM

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 10 feb 2012, 23:29

Marin je napisao/la:Za Partizan je najjeftinija bila 15 KM
A jest, upravu si... zbog organizacije i to, stavili su skuplju... ali ostale sve utakmice Braga, Odense, Slovan Bratislava... su bile cenera :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2012, 23:35

Ima li neko izvjestaj sa vase utakmice u San Marinu prije 2-3 godine :?:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 feb 2012, 23:42

Mandrake je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
ublehas je napisao/la: Na Grbavici jug 5, sjever 7-8, a zapad 10-15
Ohoo, a dobro... hajmo reć da je to zbog toga što imate bolji stadion, pa bolji uvijet, treba to malo više i platit :) Ali s obzirom na naše standarde, 10 km bi bio neki plafon, po mom mišljenju :) Ne znam koliko se plaćala karta za europske utakmice kod vas ??... ali u nas je uvijek bila 10 km. Partizan, Braga, Odense, Rabotnički, sad sam nabacao bezze klubove, ali tko god da dođe - cenera :D
tek sad vidjeh post.. za ove zadnje utakmice (Sheriff, Maccabi TA) je jug bio 5 KM (kao što je i u ligi) a za ostale tribine ne znam.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 10 feb 2012, 23:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko izvjestaj sa vase utakmice u San Marinu prije 2-3 godine :?:
a bilo je negdje na njihovoj talijanskoj televiziji....mozda na njihovoj stranici ima..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2012, 23:58

magic je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko izvjestaj sa vase utakmice u San Marinu prije 2-3 godine :?:
a bilo je negdje na njihovoj talijanskoj televiziji....mozda na njihovoj stranici ima..
Haj mi probaj naci, treba mi.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 11 feb 2012, 00:21

Sarajlijc@ je napisao/la:
magic je napisao/la:
Haj mi probaj naci, treba mi.
Evo ga http://www.footballzz.com/video.php?id=72382 Uživaj u golijadi :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2012, 00:36

E to , hvala!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 feb 2012, 15:38

Ivan Ferenc: Životna želja mi je zaigrati za Zrinjski

Ivan Ferenc prošao je cijelu omladinsku školu Zrinjskog, a zatim je otišao u Branitelj na kaljenje.

Njegove dobre igre privukle su nekoliko klubova koji ga žele u svojim redovima, a iako je njegova životna želja zaigrati za svoj Zrinjski nažalost on odlazi u Zvijezdu. Popričali smo sa Ivanom uoči njegovog sutrašnjeg odlaska na pripreme svog novog kluba.

Od kada si trenirao u Zrinjskom i koje si sve kategorije prošao?

U Zrinjskom sam od svoje sedme godine i prošao sam sve uzraste u omladinskoj školi HŠK Zrinjski.

Nakon omladinske škole nisi se izborio za mjesto u timu pa si otišao u Branitelj. Koliko si tamo odigrao utakmica i koliko si postigao pogodaka?

U Branitelju sam odigrao jedno i pol sezonu. U provj sezoni sam odigrao 24 utakmice i postigao sam 14 golova. U ovoj polusezoni sam odigrao 11 i postigao 4 pogotka sa veoma skromnom minutažom.

Kakav je tvoj status sada sa obzirom da se pričalo da ćeš se vratiti u Zrinjski?

Slobodan sam igrač bez ugovora. Bilo je određenih pregovora da se vratim u Zrinjski, ali izgleda nije došlo do dogovora između klubova ili je falilo malo dobre volje. U međuvremenu me je pozvala Zvijezda iz Gradačca da im se priključim, što sam i prihvatio.

Imaš li nekih planova u budućnosti?

Naravno da imam , a životna želja mi je ponovno obući dres mog Zrinjskog i nadam se da će mi se kad tad i ostvariti.

Poruka navijačima?

Nek se drže zajedno i neka nastave bodriti svoj klub kao što su do sada. Ultrasi su najbolji navijači na svijetu, i sanjam dana kada ću istrčati na teren i čuti huk naših Ultrasa.

Stvarno steta sto nam je uprava nesposobna. Fera ja klasa i za Bekica i Jacksona, a jos je i dijete Zrinjskog i vidi se da zna sta valja..
Fera, nadam se da ces nam uvalit 2-3 komada pa da se ovi u upravi hvataju za glavu ;)
Sretno !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 feb 2012, 18:40

starmo94 je napisao/la:Ivan Ferenc: Životna želja mi je zaigrati za Zrinjski

Ivan Ferenc prošao je cijelu omladinsku školu Zrinjskog, a zatim je otišao u Branitelj na kaljenje.

Njegove dobre igre privukle su nekoliko klubova koji ga žele u svojim redovima, a iako je njegova životna želja zaigrati za svoj Zrinjski nažalost on odlazi u Zvijezdu. Popričali smo sa Ivanom uoči njegovog sutrašnjeg odlaska na pripreme svog novog kluba.

Od kada si trenirao u Zrinjskom i koje si sve kategorije prošao?

U Zrinjskom sam od svoje sedme godine i prošao sam sve uzraste u omladinskoj školi HŠK Zrinjski.

Nakon omladinske škole nisi se izborio za mjesto u timu pa si otišao u Branitelj. Koliko si tamo odigrao utakmica i koliko si postigao pogodaka?

U Branitelju sam odigrao jedno i pol sezonu. U provj sezoni sam odigrao 24 utakmice i postigao sam 14 golova. U ovoj polusezoni sam odigrao 11 i postigao 4 pogotka sa veoma skromnom minutažom.

Kakav je tvoj status sada sa obzirom da se pričalo da ćeš se vratiti u Zrinjski?

Slobodan sam igrač bez ugovora. Bilo je određenih pregovora da se vratim u Zrinjski, ali izgleda nije došlo do dogovora između klubova ili je falilo malo dobre volje. U međuvremenu me je pozvala Zvijezda iz Gradačca da im se priključim, što sam i prihvatio.

Imaš li nekih planova u budućnosti?

Naravno da imam , a životna želja mi je ponovno obući dres mog Zrinjskog i nadam se da će mi se kad tad i ostvariti.

Poruka navijačima?

Nek se drže zajedno i neka nastave bodriti svoj klub kao što su do sada. Ultrasi su najbolji navijači na svijetu, i sanjam dana kada ću istrčati na teren i čuti huk naših Ultrasa.

Stvarno steta sto nam je uprava nesposobna. Fera ja klasa i za Bekica i Jacksona, a jos je i dijete Zrinjskog i vidi se da zna sta valja..
Fera, nadam se da ces nam uvalit 2-3 komada pa da se ovi u upravi hvataju za glavu ;)
Sretno !
fera svaka tebi cast,al mislim da nisi trenutno igrac za zrinjskog,mozda u budcnosti...
pogledaj statistiku bekica u maldjim kategorijama i ferenca pa ces vidjeti ko je bolji i nije isto zabijat po trecoj ligi i po premier ligi ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 feb 2012, 11:12

HŠK Zrinjski: Damir Džidić odlazi u Kinu?

Dodatni problemi mogli bi zadesiti Slavena Musu, jer po posljednjim informacijama koje imamo Damir Džidić bi mogao otići u Kinu.
Kako saznajemo od izvora bliskom klubu Damir bi trebao pojačati klub koga vodi Blaž Slišković, a riječ je o klubu Qingdao Joonon.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 16 feb 2012, 12:36

Rosas7 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Damir Džidić odlazi u Kinu?

Dodatni problemi mogli bi zadesiti Slavena Musu, jer po posljednjim informacijama koje imamo Damir Džidić bi mogao otići u Kinu.
Kako saznajemo od izvora bliskom klubu Damir bi trebao pojačati klub koga vodi Blaž Slišković, a riječ je o klubu Qingdao Joonon.
Mara Aničić na stopera s Markićem onda kad je ovakva situacija (jedna varijanta)... Nije mi drago ovo čut, ali ako već mora ići, nek ga dobro plate ti Kinezi, vjerujem u Baku da će nam donijet pristojnu zaradu :D
Al znači nama pod hitno treba stoper... ccc

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.