FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

vendeta87
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la vendeta87 » 07 feb 2012, 15:33

edotabako je napisao/la:Lahma nek ostane lijevo, Rafinha desno. A na klupu bi poslao ili Müllera ili Robbena, Kroos na 10ku a Gustavo pored Schweinija. I Olic da pocne od prve. Gomez je umislio da ga niko ne moze izbacit iz prve postave, sto u stvari i jest tako. Nijemac, a svi znamo da Bayern hoce da bude vecinom reprezentacija Njemacke. Bas me zanima sta ce uradit' Heynckes. Ako na klupu ne posalje jednog od ovih spomenutih, onda, ****...
Upravu si za Gomeza zato na ljeto treba dovesti jednog klasnog napdaca koji ce vrsiti pritisak na Gomeza. A i za to sa Njemcima se slazem al to ce ih mnogo kostati jer nema Njemacka igrace sa pobjednickim mentalitetom.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 feb 2012, 16:28

Treba Jupp da dadne otkaz sa trenerske pozicije i dati vama taj posao jer vi bi to najbolje odradili ocito je Heynecks nesposoban po vasim komentarima ima vas dosta koje bi uzvrstili u novog trenera Bayerna ali po meni je nekako effe najveci favorit i veliki fudbalski strucnjak mozda bi trebali i papeta smijeniti i dati effeu tu poziciju da se i ovaj napaceni narod ima cemu radovati tj. da nas effe odvede na ep ili sp :lol: i njegovom formacijom da kross igra desetku da robena stavi na klupu, da mullera stavi na klupu, siguran sam da bi snjim Badstruber postao najbolji stoper na svijetu :lol: i da bi Bayo osvojio sve sto se moze osvojiti...

seceru :lol: pa gdje si ti navrati nam ponekad, sve je manje ovih starih forumasa :roll:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 feb 2012, 17:12

FC BAYERN je napisao/la:Treba Jupp da dadne otkaz sa trenerske pozicije i dati vama taj posao jer vi bi to najbolje odradili ocito je Heynecks nesposoban po vasim komentarima ima vas dosta koje bi uzvrstili u novog trenera Bayerna ali po meni je nekako effe najveci favorit i veliki fudbalski strucnjak mozda bi trebali i papeta smijeniti i dati effeu tu poziciju da se i ovaj napaceni narod ima cemu radovati tj. da nas effe odvede na ep ili sp :lol: i njegovom formacijom da kross igra desetku da robena stavi na klupu, da mullera stavi na klupu, siguran sam da bi snjim Badstruber postao najbolji stoper na svijetu :lol: i da bi Bayo osvojio sve sto se moze osvojiti...
Kad sam rekao da Mullera treba na klupu. :D Pročitaj sve pa onda pričaj......A znaju s Badstuberom već gospoda Low, Heynckes, samo ta dvojica su trenera po tebi glupa jer obojica Holgera forsiraju. E sad kako je onda Jupp glup, a ti u prethodnim postovima kažeš da je uprava kriva samo, da Jupp nema odgovornosti? :D Pravo si mi nešto nepovezan.
Po tebi samo ne valjda odbrana, a onda nam ti objasni što nismo zabili još 3 komada u napadu??? Sve su to pitanja na koja ti odgovor tražiš na jednostavan način, zato je suvišno diskutovat s tobom. Prepuštam te Romariju i sličnima :D :D I ja sam optimista i znam da će krenut nabolje, imam strpljenje, a ti bi sve rješavao kupovinom igrača. Pa da tebe stave u upravu kluba ti bi za 2 dana pročerdao pare i razjarena Munchenska masa bi te ganjala nakon sezone bez osvojenog transfera. :lol: :lol: :lol:

Shaqiri već obavlja ljekarski pregled u Munchenu.
Par informacija o Shaqiriju:
Rođen 10. oktobra 1991. godine u mjestu Gjilan na Kosovu, a u ranom djetinjstvu već s roditeljima stigao u Basel.
Shaqiri ima fantastične fizičke predispozicije: 1.69 visok, 72 kg.
2010 i 2011 prvak Švicarske s Baselom, a 2010 s istim klubom i kup osvojio.
2011 postao vice-prvak Evrope s U-21 reprezentacijom Švicarske.
2010. godine s A reprezentacijom Švicarske bio učesnik SP u Južnoj Africi.
17 utakmica do sad za Švicarsku i 4 postignuta gola.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2012, 19:27

Jbt. slika slika slika slika

slika

Danas na medicinskom pregledu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 feb 2012, 19:30

Evo nekome slike za profilne :D
slika

A da se samo zna koliko smo popularni, evo dokazuje i ova slike
slika
CJ iz GTA nosi najmiliji dres :D

A evo nekih crtica iz pisanja što je Basler napisao u svojoj kolumni za ****
"Kažem sve ovo jer je očito da Bayern ne funkcionira kao jesenas. Vidim tri glavna problema. Toni Kroos nije središnji veznjak, a Thomas Muller je nedavno bio potpuno izgubljen na terenu. Treći problem je situacija s Robbenom. Meni je nedavno u remiju u Hamburgu stvar postala kristalno jasna. Robbena treba izbaciti iz početne postave. Prije zimske stanke, dok ga nije bilo, Bayern je igrao briljantno. Sada, kada se Arjen vratio, ponovo se događaju iste stvari. On uzima loptu, kreće u sredinu prema golu, a zatim puca ili izgubi loptu, te se ne vraća u odbranu. Vrijeme je da mu neko kaže, iako ima status superzvijezde, da je ovo timska igra"
Sent from my Philips Smart TV.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 07 feb 2012, 19:40

dr.adnan je napisao/la: A evo nekih crtica iz pisanja što je Basler napisao u svojoj kolumni za ****
"Kažem sve ovo jer je očito da Bayern ne funkcionira kao jesenas. Vidim tri glavna problema. Toni Kroos nije središnji veznjak, a Thomas Muller je nedavno bio potpuno izgubljen na terenu. Treći problem je situacija s Robbenom. Meni je nedavno u remiju u Hamburgu stvar postala kristalno jasna. Robbena treba izbaciti iz početne postave. Prije zimske stanke, dok ga nije bilo, Bayern je igrao briljantno. Sada, kada se Arjen vratio, ponovo se događaju iste stvari. On uzima loptu, kreće u sredinu prema golu, a zatim puca ili izgubi loptu, te se ne vraća u odbranu. Vrijeme je da mu neko kaže, iako ima status superzvijezde, da je ovo timska igra"
E, bas to. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2012, 22:34

effe_sa je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la: Shaqiri ima fantastične fizičke predispozicije: 1.69 visok, 72 kg.
Nebih da vam kvarim cejf,ali sta je ovdje fantasticno.
Lakse ga preskociti,nego zaobici.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 07 feb 2012, 22:51

harishp je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la: Shaqiri ima fantastične fizičke predispozicije: 1.69 visok, 72 kg.
Nebih da vam kvarim cejf,ali sta je ovdje fantasticno.
Lakse ga preskociti,nego zaobici.

brz je i čvrst na nogama + odlična tehnika, teško ga je oboriti, nešto ala messi ( na fizičke predispozicije mislim naravno)

fantastične fizičke predispozicije su jer shaqiri igra na strani (bek/krilo) gdje ovo naročito dolazi do izražaja
Agieren statt reagieren

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 feb 2012, 23:35

Eto pele ti je ukratko opisao o cemu se radi i naucio nekim novim stvarima u zivotu, sto ce ti u bliskoj buducnosti trebati :D

Evo ovo izgleda vec oficijalno, mislim na ovaj transfer, ja sam iznenadzen cijenom jer sam mislio da to nece ici ispod nekih 15 miliona, a mi smo dali samo 9 znam nije ni to malo, ali smo dobili dobrog igraca za male pare, i sasvim sam siguran da ce on to opravdati, bili smo optereceni na toj poziciji gdje on igra jer smo tu cesto imali problema sa povredzenim igracem mislim na Arjena i sada imamo dostojnu zamjenu, odlican posao, eto da ne ispade da ja samo kritikujem :)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 feb 2012, 23:47

Svaka cast Basleru na analizi , ali covjek je rekao gotovo sve ono o cemu smo mi ovdje pricali, sto znaci da mi iznosimo objektivne stavove i razumijemo donekle probleme koji su doveli do ovolikog pada u igri Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 08 feb 2012, 00:28

e sad nek to do don yuppa nekako dodje :) analize i krivci se znaju,pa sutra petarda svabama :lol:
VOLIM BAYERN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2012, 05:27

FC BAYERN je napisao/la:Eto pele ti je ukratko opisao o cemu se radi i naucio nekim novim stvarima u zivotu, sto ce ti u bliskoj buducnosti trebati :D

Evo ovo izgleda vec oficijalno, mislim na ovaj transfer, ja sam iznenadzen cijenom jer sam mislio da to nece ici ispod nekih 15 miliona, a mi smo dali samo 9 znam nije ni to malo, ali smo dobili dobrog igraca za male pare, i sasvim sam siguran da ce on to opravdati, bili smo optereceni na toj poziciji gdje on igra jer smo tu cesto imali problema sa povredzenim igracem mislim na Arjena i sada imamo dostojnu zamjenu, odlican posao, eto da ne ispade da ja samo kritikujem :)
Kad bude preskakanja k'o preko truHle kobile ce da bude nauceno i jos ponesto o novim stvarima sto ce trebati u bliskoj buducnosti.
Bas su mu fantasticne fizicke predispozije ,haman k'o u jazavca :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 08 feb 2012, 11:52

Znaci, pocetni sastav isti kao protiv Hamburga, samo sto je Rafinha na desnom beku. Nadam se da ce bit dobro, ali ako Bayern veceras ne prodje, ko je kriv? :?:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 feb 2012, 12:29

Vertonghen :o ? Ako ovo ubodete i uparite sa Howedesom bit ce je.beno ! Ali jos ste daleko od tih transfera samo dobri momci se spominju Vertonghen je masinerija a o Benediktu ne zelim ni pricat kakva igracina wow ! :o
BvB Echte Liebe !!!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2012, 12:38

edotabako je napisao/la:Nadam se da ce bit dobro, ali ako Bayern veceras ne prodje, ko je kriv? :?:
Ja znam ko ce biti proglasen krivcem: Gomez i eventualno Jupp. :)

Danas dobiti moramo, druge nam nema.
Protivnik nije lagan, al' brate nisu ni neke klase. Cacau je izhlapio, Vedo se jos nije privikao, a ostatak ekipe da ne kometarisem.
U normalnim okolnostima, ovo bi bila rutinska pobjada sa vise golova razlike. Sada, ipak, to nije tako sigurno.

Ipak, vjerujem da ce ovo biti pocetak jedne dobre serije Bayerna koja ce triumfalno zavrsiti na Allianzu podizanjem klempavog trofeja. :D

P.S.
Sta ovaj secer, il' kako se vec zove, pametuje? :lol: Pomislit ce ko da zna nesto o fusbalu. :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 08 feb 2012, 19:42

kazu da robena nema u sastavu za veceras,dali je to tako sacekacemo jos koji minut :?
VOLIM BAYERN

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 08 feb 2012, 20:09

Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 feb 2012, 20:20

roy_makaay je napisao/la:Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez
Slikovito kazano :D
slika

Osim streama, ko prenosi meč?
Sent from my Philips Smart TV.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 feb 2012, 20:26

ako ima ko dobar link neka postavi

evo ja trazim al nece ni jedan da fercera kako mu je Bog odredio
Thomas Müller - Fußballgott

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 feb 2012, 20:41

Srce mi stade kad je izgledalo da Schweini ne moze nastaviti.
Al' izgleda da ce bit' dobro. :D

EDIT
Nije dobro, ode Bastian. Eto prilike za Alabu.

Burza meni solidno radi ovaj:

http://atdhenet.tv/43458/watch-stuttgar ... ern-munich
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 08 feb 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.