Pa vidi svakako da je svojim igrama zasluzio da igra. Momak je mlad i Sloboda odavno nije imala ovako mladog stopera koji igra. Steta bi bilo da sad sjedne opet na klupu i ceka jer svakako da su utakmice najvaznije, a od Jogeta moze dosta naucit. Opet je na njemu da radi i dokazuje se.MakeTZ je napisao/la:Volio bi da igra u paru sa Jogetom.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tare Okanovic zavrsio u HNK Gorica drugoligas u Hrvatskoj.
- slani grad
- Kontakt:
e jes i zavrsioMakeTZ je napisao/la:Tare Okanovic zavrsio u HNK Gorica drugoligas u Hrvatskoj.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
dobar je Krdzoni dobarSaltCityAttack je napisao/la:Jedan je Krdza
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- marseille_unique
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Stadion sibica gledaj covjek na covjeku ebo mater...pa ovdje niko ne sjedi, vec svi su jedni drugima na ledjima
jao ja tada nisam bio ni u planu, geldaj huke, izgleda kao prava igracina, ali nije da nije bilo ni zara poslije rata tek u onim mecovima protiv zelje sarajeva zmaja, ja se sjecam toga kao dijete jer sam tada visio na stadionu, bila su i to dobra vremena, stadioni puni isto bili, ali ova slika je , oduzima rijeci
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
Semir Tuce
- Kontakt:
A šta je sa Barčićem? Jel trenira sa Slobodom?
Prvi put cujem za tog Barčića ? Danas je prijateljska utakmica u Teslicu, Sloboda- Sloga Doboj, pa cemo vidjeti kako stvari stoje, nadam se da ih je malo pripremio Vojvoda, pozvao je i Kenana Cejvanovica da igra i on je trenirao 3 dana sa ekipom, tako da ce vjerovatno ostati i poptisati ugovor.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
...FK Sloboda iz Tuzle očigledno biti uskraćena za licencu za nastavak takmičenja. Većinu igrača koji su tužili Slobodu i dobili sporove...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
To ti drago ili !?gollum je napisao/la:...FK Sloboda iz Tuzle očigledno biti uskraćena za licencu za nastavak takmičenja. Većinu igrača koji su tužili Slobodu i dobili sporove...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Izvor ?gollum je napisao/la:...FK Sloboda iz Tuzle očigledno biti uskraćena za licencu za nastavak takmičenja. Većinu igrača koji su tužili Slobodu i dobili sporove...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da! Kakvo pitanje, takav odgovor.VolimTz je napisao/la:To ti drago ili !?gollum je napisao/la:...FK Sloboda iz Tuzle očigledno biti uskraćena za licencu za nastavak takmičenja. Većinu igrača koji su tužili Slobodu i dobili sporove...
Izvor: http://sportsport.ba/bh_fudbal/gakovic- ... sije/74169
Nego, htio sam da pročitam mišljenja navijača Slobode o ovom, vidim svi su oduševljeni dovođenjem novih igrača. Ali, i te igrače treba platiti, a stara dugovanja, zbog kojih je ugroženo dobijanje licence, kao da se zaboravljaju.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Nema nista od ovoga djecaci
jel ovo ss.ba iskopao informaciju kao onu za gasenje kluba ?? Ja ovo jos nisam nigdje procitao,samo na ss.ba.
Okaleksandar_veliki je napisao/la:SS je prenio izjavu doticnog gospodina, nije kopao nikakve informacije.harry_90 je napisao/la:Nema nista od ovoga djecacijel ovo ss.ba iskopao informaciju kao onu za gasenje kluba ?? Ja ovo jos nisam nigdje procitao,samo na ss.ba.
Nemojte se djaba radovati, od toga nema nista i uskracivanja licence Fk Slobodi. Sanjajte 
Pošteno brate, i meni bi bilo drago kad bi vas ukinuli. Da se ne lažemo.gollum je napisao/la:Da! Kakvo pitanje, takav odgovor.VolimTz je napisao/la:
To ti drago ili !?
Izvor: http://sportsport.ba/bh_fudbal/gakovic- ... sije/74169
Nego, htio sam da pročitam mišljenja navijača Slobode o ovom, vidim svi su oduševljeni dovođenjem novih igrača. Ali, i te igrače treba platiti, a stara dugovanja, zbog kojih je ugroženo dobijanje licence, kao da se zaboravljaju.
@Harry 90
"Zabi Tuzli", ukinuli su nam "igre" a hljeb iz usta uzimaju godinama.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa i Sloboda je dobila spor jer je nepravedno izgubila licencu za nastup u Evropi, oko 250 000 KM i to kao Komitet za normalizaiju ne priznaje. PA ŠTA
Sloboda 3-1 Sloga Doboj
1-0 Zoletic penal
2-0 Bekic
3-0 Jusufovic
-------------------Mujkic------------------
-Nikolic--Cejvanovic--Salihovic--Civic-
---------------Prses--Zoletic--------------
-Smigalovic------------------------Bekic-
--------A.Mesanovic--J.Mesanovic-----
U drugom su usli: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic
1-0 Zoletic penal
2-0 Bekic
3-0 Jusufovic
U drugom su usli: Divkovic, Efendic, Hasanovic, Likic, Selimovic, Mandzic, Jusufovic, Rahmanovic, Kasapovic, Avdic, Slomic
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
cestitke na pobjedi nazire se dobra ekipa prva utakmica i dobar rezultatclassic je napisao/la:Sloboda 3-1 Sloga Doboj
1-0 Zoletic penal
2-0 Bekic
3-0 Jusufovic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra sta ces ti na nasoj stranici, uvlacis se u pakas nama , a na stranici Veleza govoris kako smo mi slabiji klub u odonosu na Veleza.
pa bas ste jaci od veleza,budimo realni sta cu se ja vama uvlacit nemam razloga ne zaboravi da ste u jako teskoj situaciji daleko ste od opstanka a ja vam kao komsija zelim da ostanete u ligi.i znas sam da ako ne uplatite one dugove da necete ni igrat ligu a ti naso mene otjerivat sa vase temefukara87 je napisao/la:astra sta ces ti na nasoj stranici, uvlacis se u pakas nama , a na stranici Veleza govoris kako smo mi slabiji klub u odonosu na Veleza.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.