Uistinu ,ne kontam cemu se cudisSarajlijc@ je napisao/la:Blize im je aerodrom u Gracu nego u Sarajevu?![]()
iz Graza ide direktno za Tursku, tak osu i košarkaši išli u Tel Aviv, smao što su tada iz Sarajeva do Graza pa onda do Tel Aviva, a pošto su vremenski uvjeti kakvi jesu malo razmisli a ne baljezgaj bezvezeSarajlijc@ je napisao/la:Blize im je aerodrom u Gracu nego u Sarajevu?![]()
kad vi niste imali muda,onda ste policiju spremiliHoomer je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Naravno da se zna - Široki.
A za to drugo, ocito ne pratis Zelju koliko mislis.ma jašta i LP., pratim i to previse pa mi nema logike da vas povezujem sa svojim klubom
fino se okupite i za rukicu i fino se ponasajte da vas plavci ne prevaspitavaju ko one iz Mostara
![]()
Vjerujem da komšije nisu željele da prljaju ruke..Rosas7 je napisao/la:kad vi niste imali muda,onda ste policiju spremiliHoomer je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Naravno da se zna - Široki.
A za to drugo, ocito ne pratis Zelju koliko mislis.ma jašta i LP., pratim i to previse pa mi nema logike da vas povezujem sa svojim klubom
fino se okupite i za rukicu i fino se ponasajte da vas plavci ne prevaspitavaju ko one iz Mostara
![]()
Trebalo bi zaradit na njemuKevin je napisao/la:Jefthon ostao u Turskoj na probi za neki drugi klub sa Istoka piše Večernji
Trenutno najskuplji igrač u našoj momčadiŠB.TRN je napisao/la:Ma sta ces zaraditi,kod nas nije mogao za prvih 11Nismo ni svjesni kakvog bocnog imamo u nasim juniorima,ovaj Markovic moze vec igrati,siguran sam u pola klubova u BIH.I ako je istina da Bertosa ima jednu od vecih placa u nasoj momcadi,eto jos veceg razloga da momak dobije priliku a ne vucarati ga po Gosku i Branitelju,kao Zlomu i ostale!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.