FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Inkognito
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Inkognito » 07 feb 2012, 15:06

Ček malo, ti si pisao kako Zeba ode 100% ; Ako on piše nebuloze kako možemo nazvati tvoje pisanje ?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 feb 2012, 15:07

Inkognito je napisao/la:Ček malo, ti si pisao kako Zeba ode 100% ; Ako on piše nebuloze kako možemo nazvati tvoje pisanje ?
psihijatrijski slučaj.
DRUG NEBI TI PUNCA

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 feb 2012, 15:10

Aldinn1 je napisao/la:
malta071 je napisao/la:@PL bh khm
Libo nas taki sto komsije nisu odredile budzet i sto nece moci otplatit dug.Da se ugase sutra libo nas taki.
Reci da smo mi (Zeljo) u pet deka sa navednim duznicima je smijesno.Razumijem prozvane i razumijem situaciju u kojoj se nalaze ali mi smo se izvukli iz tih vanago i nemoj ni u ludilu da nas stavljas u isti kos.
Sad nastavi sa prepucavanjem sa aldinom i pusti nas da uzivamo u situciji u kojoj se nalazimo ma kako ona "losa" bila.
Ma lik sa s sobom piše, kakav ja, ne želim čitati njegove nebuloze ;)
Ti si se obrukao dovoljno puta da si postao maskota foruma. Uostaom da mozes odgovoriti u koji je to Zeba klub otisao davno bi ti meni odgovorio.

@ malta zaboli sviju racku za sve a raspravlja se na ovome dijelu foruma o dugovima i stanju drugog kluba. A uzivaj brate niko ti to ne brani.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 feb 2012, 15:11

Inkognito je napisao/la:Ček malo, ti si pisao kako Zeba ode 100% ; Ako on piše nebuloze kako možemo nazvati tvoje pisanje ?
Ja sam pisao kako Zeba treba da ide. Kad su svi pisali nema šanse, pa ispade opcije da treba. Ko će znati da neko ide 100 posto, naravno niko. Tako da, ja tebe pitam jel Zeba trebao ići ?
Potpis!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 feb 2012, 15:13

Ako me sjećanje ne vara, a mislim da ne vara, pisao si da će otići Zeba i Nijema. U tom trenutku, kada si to napisao, ni Amar to nije znao. Pametnom dovoljno.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 feb 2012, 15:17

Inkognito je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara, a mislim da ne vara, pisao si da će otići Zeba i Nijema. U tom trenutku, kada si to napisao, ni Amar to nije znao. Pametnom dovoljno.
Pa dobro ako ti znaš Amara i znaš da je tako onda super. Ja sam pisao da je moguće da će i jedan i drugi, pa se ispostavilo da je tako. Sad što još niko nije otišao nije do mene, što ne znaći da neće. Ipak treba sačekati još ..
Potpis!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 feb 2012, 15:25

Postoje forumi, postoji mahala. Apsolutno niko nije znao( a ljudi svašta znaju ) da je Zeba trebao da ide. Za Nijemu se znalo da mu se fol nije potpisivao ugovor a onda se čulo da voda kćerku xy osobe pa je očekivano da će ostati.

Uzeo si najboljeg igrača lige i rekao, možda ode. Nije neka informacija :mrgreen: Ne znam što ljudi pate da fol daju neke informacije. Šta bude, biće.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 07 feb 2012, 15:26

:roll:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 feb 2012, 15:28

Inkognito je napisao/la:Postoje forumi, postoji mahala. Apsolutno niko nije znao( a ljudi svašta znaju ) da je Zeba trebao da ide. Za Nijemu se znalo da mu se fol nije potpisivao ugovor a onda se čulo da voda kćerku xy osobe pa je očekivano da će ostati.

Uzeo si najboljeg igrača lige i rekao, možda ode. Nije neka informacija :mrgreen: Ne znam što ljudi pate da fol daju neke informacije. Šta bude, biće.

Ma Bože sačuvaj. Nisam ja uzeo nikoga več sam čuo tako. Ne bi ni ja volio da ode niko, ali sam tad pisao da postoji mogučnost i da je vrlo moguče. Treba sačekati još, jer ima vremena i za promjene. Pa kad počne sezona možemo slaviti i ti i ja, a ti onda možes i pisati kako pišem nebuloze, ako svi ostanu ;)
Potpis!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 07 feb 2012, 15:30

Ma sve je to OK nego mene muci onih 50 cm snijega u Rovinju :lol:

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 07 feb 2012, 15:35

Aldinn1 je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:Postoje forumi, postoji mahala. Apsolutno niko nije znao( a ljudi svašta znaju ) da je Zeba trebao da ide. Za Nijemu se znalo da mu se fol nije potpisivao ugovor a onda se čulo da voda kćerku xy osobe pa je očekivano da će ostati.

Ma Bože sačuvaj. Nisam ja uzeo nikoga več sam čuo tako. Ne bi ni ja volio da ode niko, ali sam tad pisao da postoji mogučnost i da je vrlo moguče. Treba sačekati još, jer ima vremena i za promjene. Pa kad počne sezona možemo slaviti i ti i ja, a ti onda možes i pisati kako pišem nebuloze, ako svi ostanu ;)
Nisu u pitanju nebuloze, u pitanju su više-manje neprovjerene informacije. Onda se pola ovog foruma uzbihuzuri i belaj.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 feb 2012, 16:02

Aldinn1 je napisao/la:
Ja sam pisao kako Zeba treba da ide. Kad su svi pisali nema šanse, pa ispade opcije da treba. Ko će znati da neko ide 100 posto, naravno niko. Tako da, ja tebe pitam jel Zeba trebao ići ?
Ne, ne, ne...

Ti si srao htio si da budes faca na forumu. Pa si se jos pravio vazan. Pa kad je dosla Topiceva suplja za Zebu skocio si i kurcio se se pricom reko sam vam ja ode Zeba. Nemoj da se cupas sad balo balavi lazljivi.

Sad prica ko ce znati. A kad je trebalo srati onda si bio prvi. Nije niko levat ovdje da tvoju suplju kusa. Isto si tako nebuloze sirio na podforumu sarajeva. Hajd sad od stida se izbrisi sa foruma Aldine sa dva "n".

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 07 feb 2012, 16:04

sve to vaše uredu al nije NIJEMA nego NYEMA :D

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 07 feb 2012, 16:06

PL BiH -1 je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Ne, ne, ne...

Ti si srao htio si da budes faca na forumu. Pa si se jos pravio vazan. Pa kad je dosla Topiceva suplja za Zebu skocio si i kurcio se se pricom reko sam vam ja ode Zeba. Nemoj da se cupas sad balo balavi lazljivi.

Sad prica ko ce znati. A kad je trebalo srati onda si bio prvi. Nije niko levat ovdje da tvoju suplju kusa. Isto si tako nebuloze sirio na podforumu sarajeva. Hajd sad od stida se izbrisi sa foruma Aldine sa dva "n".
Ponašaš se ko kupac kojeg je prodavac zahebao za koji gram :mrgreen: debilizam
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 07 feb 2012, 16:15

PL BiH -1 je napisao/la:@ Aldinn1
A gdje je Zeba otisao? (Medjugorje se ne racuna) Jel ono bijase Svica ili Austrija? De se sad sam banuj.

A ova prica oko dugova je smijesna. Kao prvo nije navijacka tema a druga najzalosnija cinjenica je da nijedan od klubova koji su sad u **** nisu u stanju da otplate taj dug. Zeljo ima budzet do 4 miliona ali tu nigdje nije uracunat dug od 675.000 KM tako mi danas rekose. Ovo je bez kamata! Za FK Sarajevo znam da nisu jos ni odredili budzet tako da je glupost uopste pricati odakle da izvuku pare a odplatu duga. I smijesno je sto se jedni drugima nasladjujete za dugove a sve je to tu u pet deka. Problem FK Sarajeva su pojedinci nema potrebe da se imenuju jer imaju svoje zastitnike na forumu a uspijeh Zelje je u pojedincima i oni ne treba da se imenuju ali kako su se vratili Zeljo pored Sirokoga je postao jedini stabilan klub.

Ne moze se reci da Borac, i Zrinjski nisu bas stabilni ali su jos nekako nestabilni ali na dobrome putu. Sto ce ovu ligu uciniti zanimljivom.

Volio bih vidjeti Amara na mijestu selektora mlade reprezentacije. Jer sa Zeljom je dostigao zavidan uspjeh za kratak period. Rekordno! PL BiH treba jos 2 Amara da se nivo ove smecarske lige podigne. Jer imam osjecaj da ukoliko Amara ostane u Zelji naredne 3-4 godine da ce Zeljo postati nesto kao Dinamo u HNL-u i to ce onda postati dosadno.
Posto vidim da frku neku pravis da ti kazem koju :
1. Priča oko dugovanja nije navijacka tema !? kako nije sta ako klub bankrotira cime cu se onda baviti, za koga
navijati ??
2. Nemoj nas tj. Želju trpati u isti koš sa onima ciji igraci jedva prezivljavaju i plate dobivaju svakih 4.mjeseca,
i onima koji javno na TV-u kazu da dug ne zele platiti jer nije navodno njihov, a i da hoce nemogu jer nemaju
odakle
3. Jeli ti znas sta je budjet a sta dug !? ocito da ne
4. Torpedo budjeta nema vec skoro dvije godine, priliv novca u klub ide onako kako stize od sponzora,karata itd.
nemaju definisan budjet
5. Razlika izmedju nas tj Želje i drugih je u tome sto Željo vraca svoja dugovanja na osnovu glavnice dugovanja
dok drugi to cine kad im treba za Evropu potvrda ili nikako
6. Željo je nekoliko stepenica iznad svih klubova u PL. jedino sto je Široki tu negdje blizu i to ti je to ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 07 feb 2012, 16:18

Trening u Tučepima :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 feb 2012, 16:22

Postao/la Seyo_TM dana 24 dec 2011, 18:31
Seyo_TM je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la: Piše Zeba ostaje, a ja pak kažem da Zeba ide ..
Zeba kaze da ostaje, i nema trenutno ponude koja bi njega i Zelju zadovoljile. Tako da ne mozes znati, osim ako si vidovit ili ces ti ponuditi lovu za njega. Znaci, Zeba i ako ode, ti to sigurno ne mozes sada znati (izuzev ona dva razloga) i nece potvrditi da si u pravu.
Aldinn1 je napisao/la:Ma Bože sačuvaj. Nisam ja uzeo nikoga več sam čuo tako. Ne bi ni ja volio da ode niko, ali sam tad pisao da postoji mogučnost i da je vrlo moguče.
Necemo sad tako pricati...

Plavetnilo je napisao/la:Ma sve je to OK nego mene muci onih 50 cm snijega u Rovinju :lol:
:mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 feb 2012, 17:17

bosnas_ je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Mislim da je trenutna situacija oko dugova svih klubova u BIH pravi test za nase celnike kluba. Ako se propusti ova jedinstvena sansa da se dugova rijesimo onda nesto debelo ne stima u klubu. Para se ima izgovora se nema za neotplacivanje duga!
ma ja ,sad Zeljo treba vratiti dug koje su napravile prosle uprave,Osim sve sto je zaradio para od prodaje igraca treba dati za vracanje duga,jel? a kako onda mislimo napredovati iz sezone u sezonu,kupovati bolje igrace? od kojih para samo da mi je znati? ako je klub u vlasnistvu opstine,i kantona,a u jednu ruku jeste,valjda bi oni to trebali otplatiti a ne Amar od novca koji je zaradio prodajom igraca,taj novac se treba uloziti u mlade talente i neka provjerena pojacanja,jer samo rezultat donosi novac,sponzore,titule...
Pa ne mozes ti preuzet klub i reci stare dugove ne placam mi pocinjemo iz pocetka. Samo od Dzeke se klepilo dovoljno para da se taj dug vrati i opet ti ostane dobih para. Kakva opstina, kanton peto deseto??? Pravio si dugove rjesavaj ih se i zdrao. Ima se para i za otplatu duga i za jedno fino ulaganje i u igrace i omladinsku skolu na cemu se vec radi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 feb 2012, 17:26

PL BiH -1 je napisao/la:@ Aldinn1
A gdje je Zeba otisao? (Medjugorje se ne racuna) Jel ono bijase Svica ili Austrija? De se sad sam banuj.

A ova prica oko dugova je smijesna. Kao prvo nije navijacka tema a druga najzalosnija cinjenica je da nijedan od klubova koji su sad u **** nisu u stanju da otplate taj dug. Zeljo ima budzet do 4 miliona ali tu nigdje nije uracunat dug od 675.000 KM tako mi danas rekose. Ovo je bez kamata! Za FK Sarajevo znam da nisu jos ni odredili budzet tako da je glupost uopste pricati odakle da izvuku pare a odplatu duga. I smijesno je sto se jedni drugima nasladjujete za dugove a sve je to tu u pet deka. Problem FK Sarajeva su pojedinci nema potrebe da se imenuju jer imaju svoje zastitnike na forumu a uspijeh Zelje je u pojedincima i oni ne treba da se imenuju ali kako su se vratili Zeljo pored Sirokoga je postao jedini stabilan klub.

Ne moze se reci da Borac, i Zrinjski nisu bas stabilni ali su jos nekako nestabilni ali na dobrome putu. Sto ce ovu ligu uciniti zanimljivom.

Volio bih vidjeti Amara na mijestu selektora mlade reprezentacije. Jer sa Zeljom je dostigao zavidan uspjeh za kratak period. Rekordno! PL BiH treba jos 2 Amara da se nivo ove smecarske lige podigne. Jer imam osjecaj da ukoliko Amara ostane u Zelji naredne 3-4 godine da ce Zeljo postati nesto kao Dinamo u HNL-u i to ce onda postati dosadno.
Ukoliko je ovo boldirano tačno, onda moram reći da je rukovodstvo kluba veoma, veoma, veoma neozbiljno. Ne mogu da vjerujem da klub koji ima određene dugove prema državi u planiranju budžeta za tekuću godinu nije predvidio sredstva za izmirenje, bar jednog dijela, tih obaveza.

Pitam se kada će se onda raditi, odnosno planirati u interesu kluba, ako ne sada kada smo možda finansijski najjači od nastanka kluba? Država nam nikada, a niti bilo kome, neće oprostiti osnovni dug i to treba biti jasno svima.
Ako je ova boldirana informacija tačna, onda moramo sebi priznati da rukovodstvo kluba radi nedomaćinski, odnosno u svom ličnom interesu.

Neće ni Žujo ni Amar ostati vječno u Želji, iako bih ja lično volio da budu što duže, ali poslije njih će doći neki novi i reći će: Željo je dužan a dug nam je ostao iza stare Uprave. Koga ćemo tada napadati?

Ja ipak mislim da je ova informacija netačna, jer ne mogu vjerovati da bi sebi takav luksuz dozvolili Žujo, Amar i ostali koji se bar nešto pitaju u Želji.

Ova godina nam je istorijska šansa da klub stane na zdrave noge, a zdrave noge su one koje nisu dužne. U suprotnom počeće nam se dešavati isto što i pitarima, kada im ljudi iz inspekcije dođu u kiosk za prodaju karata i pokupe lovu na ime određenog duga.

Ova Uprava sa Žujom i Amarom na čelu mora da izvuče Želju iz svih dugova, napravi (dovrši izgradnju) stadion i igrački i finansijski ga stabilizira. Ako neće oni ko će onda?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 feb 2012, 18:17

na zapadu nista novo...

hocel' stici nasi do Rovinja ove godine :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.