FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Plivadon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plivadon » 06 feb 2012, 21:47

nime_tm87 je napisao/la:slika

Evo neki sig za Nyemu, bice i za Zebu i Bekrica ;)
joj :D emine natjeraćeš marinha da uradi Sigove za sve igrače :D natjeraćeš marinha da te potuče :P

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 06 feb 2012, 21:52

Kada će Bekrić potpisati ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 feb 2012, 22:05

harebianconero je napisao/la:Kada će Bekrić potpisati ?
sinoc :roll:

Kakvo je to bespotrebno baljezganje,ko kaze da ce potpisati,kad potpise znat ce se!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 06 feb 2012, 22:21

ne znam xD al gdje je stanić :mrgreen:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 feb 2012, 22:32

Mislim da je trenutna situacija oko dugova svih klubova u BIH pravi test za nase celnike kluba. Ako se propusti ova jedinstvena sansa da se dugova rijesimo onda nesto debelo ne stima u klubu. Para se ima izgovora se nema za neotplacivanje duga!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 feb 2012, 22:40

nasi pravo za Rovinje. Ima ko ce da brine za dugove, opustite se i uzivajte u snijegu :)
NO PYRO NO PARTY

MANIJACI
Kontakt:

Post Postao/la MANIJACI » 06 feb 2012, 23:15

Je bo vas du vise... promjenite temu... kakav je stanic bio u zadnjoj prijateljskoj :?: :lol:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 06 feb 2012, 23:20

MANIJACI je napisao/la:Je bo vas du vise... promjenite temu... kakav je stanic bio u zadnjoj prijateljskoj :?: :lol:
izgubljen k'o i ti :mrgreen:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 feb 2012, 00:51

LudLo 4 je napisao/la:
sinoc :roll:

Kakvo je to bespotrebno baljezganje,ko kaze da ce potpisati,kad potpise znat ce se!
Koji je problem sa tobom :?:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 feb 2012, 01:13

Demić prešao u Slobodu :)
Potpis!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 feb 2012, 01:21

Pa đesi Aldinne!? :mrgreen:

Pošto si ti pouzdan izvor ovdje, da te pitam znaš li je li potpisao Bekrić slučajno? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 feb 2012, 01:40

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa đesi Aldinne!? :mrgreen:

Pošto si ti pouzdan izvor ovdje, da te pitam znaš li je li potpisao Bekrić slučajno? :D
Kako nisam pouzdan kao i za Demića :D
Potpis!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 feb 2012, 03:29

@ Aldinn1
A gdje je Zeba otisao? (Medjugorje se ne racuna) Jel ono bijase Svica ili Austrija? De se sad sam banuj.

A ova prica oko dugova je smijesna. Kao prvo nije navijacka tema a druga najzalosnija cinjenica je da nijedan od klubova koji su sad u **** nisu u stanju da otplate taj dug. Zeljo ima budzet do 4 miliona ali tu nigdje nije uracunat dug od 675.000 KM tako mi danas rekose. Ovo je bez kamata! Za FK Sarajevo znam da nisu jos ni odredili budzet tako da je glupost uopste pricati odakle da izvuku pare a odplatu duga. I smijesno je sto se jedni drugima nasladjujete za dugove a sve je to tu u pet deka. Problem FK Sarajeva su pojedinci nema potrebe da se imenuju jer imaju svoje zastitnike na forumu a uspijeh Zelje je u pojedincima i oni ne treba da se imenuju ali kako su se vratili Zeljo pored Sirokoga je postao jedini stabilan klub.

Ne moze se reci da Borac, i Zrinjski nisu bas stabilni ali su jos nekako nestabilni ali na dobrome putu. Sto ce ovu ligu uciniti zanimljivom.

Volio bih vidjeti Amara na mijestu selektora mlade reprezentacije. Jer sa Zeljom je dostigao zavidan uspjeh za kratak period. Rekordno! PL BiH treba jos 2 Amara da se nivo ove smecarske lige podigne. Jer imam osjecaj da ukoliko Amara ostane u Zelji naredne 3-4 godine da ce Zeljo postati nesto kao Dinamo u HNL-u i to ce onda postati dosadno.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 07 feb 2012, 05:13

@PL bh khm
Libo nas taki sto komsije nisu odredile budzet i sto nece moci otplatit dug.Da se ugase sutra libo nas taki.
Reci da smo mi (Zeljo) u pet deka sa navednim duznicima je smijesno.Razumijem prozvane i razumijem situaciju u kojoj se nalaze ali mi smo se izvukli iz tih vanago i nemoj ni u ludilu da nas stavljas u isti kos.
Sad nastavi sa prepucavanjem sa aldinom i pusti nas da uzivamo u situciji u kojoj se nalazimo ma kako ona "losa" bila.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 07 feb 2012, 08:30

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 07 feb 2012, 12:59

Planirane utakmice do kraja priprema:

08. februar: Željezničar - Rudar Velenje (Rovinj)

10. februar: Željezničar - Slaven Belupo (Rovinj)

12. februar: Rijeka - Željezničar (Rijeka)

15. februar: Željezničar - Olimpija Ljubljana (Rovinjsko Selo)

17. februar: Željezničar - Domžale (Rovinjsko Selo)

19. februar: Željezničar - Klagenfurt (Rovinj)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 feb 2012, 13:28

zeljocity je napisao/la:Mislim da je trenutna situacija oko dugova svih klubova u BIH pravi test za nase celnike kluba. Ako se propusti ova jedinstvena sansa da se dugova rijesimo onda nesto debelo ne stima u klubu. Para se ima izgovora se nema za neotplacivanje duga!
ma ja ,sad Zeljo treba vratiti dug koje su napravile prosle uprave,Osim sve sto je zaradio para od prodaje igraca treba dati za vracanje duga,jel? a kako onda mislimo napredovati iz sezone u sezonu,kupovati bolje igrace? od kojih para samo da mi je znati? ako je klub u vlasnistvu opstine,i kantona,a u jednu ruku jeste,valjda bi oni to trebali otplatiti a ne Amar od novca koji je zaradio prodajom igraca,taj novac se treba uloziti u mlade talente i neka provjerena pojacanja,jer samo rezultat donosi novac,sponzore,titule...

Malta23
Kontakt:

Post Postao/la Malta23 » 07 feb 2012, 13:50

bosnas_ je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Mislim da je trenutna situacija oko dugova svih klubova u BIH pravi test za nase celnike kluba. Ako se propusti ova jedinstvena sansa da se dugova rijesimo onda nesto debelo ne stima u klubu. Para se ima izgovora se nema za neotplacivanje duga!
ma ja ,sad Zeljo treba vratiti dug koje su napravile prosle uprave,Osim sve sto je zaradio para od prodaje igraca treba dati za vracanje duga,jel? a kako onda mislimo napredovati iz sezone u sezonu,kupovati bolje igrace? od kojih para samo da mi je znati? ako je klub u vlasnistvu opstine,i kantona,a u jednu ruku jeste,valjda bi oni to trebali otplatiti a ne Amar od novca koji je zaradio prodajom igraca,taj novac se treba uloziti u mlade talente i neka provjerena pojacanja,jer samo rezultat donosi novac,sponzore,titule...
bosnas_ ne ponasas se adekvatno majke mi :mrgreen:

Jedini smo klub uz Listicu koji ima kesh, ne znam za njih kakvo im je stanje sto se dugova tice, al' znam da Zeljo sada moze platiti 700.000 km i to bez ikakvih problema, tako da ako se ne iskoristi ovo, vrlo vjerovatno da necemo napredovati, mozemo samo nazadovati, ne trebamo gledati ostale .
Vjerujem da ni ljudi iz porezne uprave nisu levati, jer ako Zeljo plati, i ostali ce platiti budi siguran, a oni koji ne plate ne gine im gasenje u roku od 2-3 sezone.
To je bar neko moje skromno misljenje !
... srcu draga boja plava ...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 feb 2012, 13:55

ipetm je napisao/la:slika
auu nema nista bolje od toga , sjecam se dok sam trenirao mi smo sa medicnkom igrali ragbija...Sljedeci dan ne mozes hodati , ali zato kasnije imas motor u guzici :D ...Odlican potez :)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 07 feb 2012, 15:03

malta071 je napisao/la:@PL bh khm
Libo nas taki sto komsije nisu odredile budzet i sto nece moci otplatit dug.Da se ugase sutra libo nas taki.
Reci da smo mi (Zeljo) u pet deka sa navednim duznicima je smijesno.Razumijem prozvane i razumijem situaciju u kojoj se nalaze ali mi smo se izvukli iz tih vanago i nemoj ni u ludilu da nas stavljas u isti kos.
Sad nastavi sa prepucavanjem sa aldinom i pusti nas da uzivamo u situciji u kojoj se nalazimo ma kako ona "losa" bila.
Ma lik sa s sobom piše, kakav ja, ne želim čitati njegove nebuloze ;)
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.