RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

steve-o
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la steve-o » 27 avg 2009, 18:44

R.I.P :cry:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 27 avg 2009, 19:37

R.I.P. Viktor :cry:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 27 avg 2009, 22:04

Hadžiđulbić: Ne bojimo se nikoga

slika

Nije bilo Emira Hadžiđulbića na golu Rođenih u subotu, no čini se da je povreda prošlost i da se Hadžija vraća u tim već u Trebinju.

- Vjerovao sam u Sanela (Borića, op.a.) i on je to povjerenje opravdao. Sada se osjećam mnogo bolje i vjerujem da mogu pomoći timu u Trebinju, kaže Hadžiđulbić za naš portal, te najavio novu dobru igru Rođenih.

- Naravno da respektujemo Leotar, to je ekipa koja može svakoga pobjediti na svom terenu. Ali, naša forma je usponu, želimo ostati hit prvenstva i zato na Police idemo da se nadigravamo, da pokažemo da dosadašnji rezultati nisu slučajni. U klubu je sve odlično posloženo, imamo odličan tim, i ako sve bude regularno, ne bojimo se nikoga!

www.fkvelez.ba
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 27 avg 2009, 22:47

Log Out je napisao/la:Sinoć preminuo mali Viktor ! :cry: :cry: :cry:

Dječak Viktor Tomašević (9) iz Sarajeva preminuo je sinoć na klinici u Minsteru (Njemačka) nakon dugogodišnje borbe protiv opake bolesti. Viktoru je dijagnosticiran tumor nadbubrežne žlijezde koji je zahvatio koštanu srž, a liječen je u klinici u Njemačkoj. Nakon obavljenog ciklusa kemoterapija i liječenja, Viktor se osjećao dobro.

Njegovo zdravstveno stanje pogoršalo se u lipnjute je ponovo upućen u njemački grad Minster gdje je primao kemoterapije.

Za pomoć Viktoru bio je otvoren i humanitarni broj, a veliki broj ljudi odazvao se pozivu za pomoć malom Sarajliji koji se borio protiv zloćudnog oboljenja.

Pokoj ti duši !

slika
R.I.P. :cry:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

pit bull liska
Kontakt:

Post Postao/la pit bull liska » 27 avg 2009, 23:10

par fotki malog Viktora kada je bio pocasni gost RA na utakmici Veleza.. :cry:
slika
slika
slika
KLUB KOJI JE ODBIO DA UMRE - VELEŽ MOSTAR 1922 - DO GROBA..

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 28 avg 2009, 01:49

RIP

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2009, 01:51

RIP.

Tako mlad.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 28 avg 2009, 01:55

Andjele, pocivaj u miru.
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 28 avg 2009, 02:20

R.I.P. :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

pit bull liska
Kontakt:

Post Postao/la pit bull liska » 28 avg 2009, 10:19

Na Policama sudi Pervan
Petak, 28 August 2009 00:59

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine objavio je imena sudija koji će dijeliti pravdu na Policama u subotu.

Tako će glavni sudija biti Adnan Pervan iz Sarajeva. Njegovi pomoćnici su Mujo Tutun (Sarajevo) i Šemso Brzović (Tuzla). Četvrti sudija je Emir Alečković iz Sarajeva. Delegat utakmice dolazi iz Teslića, a radi se o Branku Stjepanoviću.

Inače, utakmica se igra u subotu, na stadionu Police, sa početkom u 17 sati.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 avg 2009, 11:50

nadam se da ce nam Pervan dobro suditi , ipak je nekada nosio dres Veleža ... :D

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 28 avg 2009, 11:58

pervan je gostujuci sudija jedini proske sezone kod kojeg su gosti odnijeli 6 bodova a domaci 1

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 avg 2009, 12:02

Ajdin_RA81 je napisao/la:pervan je gostujuci sudija jedini proske sezone kod kojeg su gosti odnijeli 6 bodova a domaci 1

Ja mislim da on nece podleci nikakvim pritiscima domacina ma koliko veliki bili , ako odigramo dobro vjerovatno cemo moci uzeti bodove mada se sa sudijama nikad ne zna .. :D

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 28 avg 2009, 12:34

pit bull liska je napisao/la:par fotki malog Viktora kada je bio pocasni gost RA na utakmici Veleza.. :cry:
slika
:cry: :cry: :cry:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 avg 2009, 12:35

R.I.P :| :| :|
A C A B !

pit bull liska
Kontakt:

Post Postao/la pit bull liska » 28 avg 2009, 14:55

Pred utakmicu sa Leotarom
U Trebinju nametnuti svoju igru
Pred fudbalerima Veleža predstoji teško gostovanje u Trebinju. Leotaru, poznatom kao neugodnom protivniku na domaćem terenu, suprostaviće se „rođeni“, koji igraju preporođeno ove sezone. Deset bodova, nakon četiri kola, razlog su velikog optimizma u taboru Mostaraca pred sutrašnji meč.
slika

„Očekuje nas jedan težak meč. Leotar je goropadan, jak domaćin, koji teško prosipa bodove na svom terenu. Ali, i mi smo svjesni svoje snage. U ekipi vlada dobra atmosfera nakon dobrog starta u prvenstvu. Naše ambicije su iste, bez obzira na protivnika i mjesto utakmice, a to je pobjeda. Mislim da su igrači i fizički i psihički spremni za utakmicu u Trebinju. Moraćemo prikazati dobru, brzu i agresivnu igru, ukoliko mislimo ostvariti pozitivan rezultat“, istakao je Abdulah Ibraković.

Ekipa će biti oslabljena zbog neigranja Amera Osmanagića, koji je isključen na utakmici protiv Sarajeva, te kapitena Đenana Zaimovića, koji je sakupio tri žuta kartona.

„Riječ je o glavnim ideolzima u našoj ekipi i nema sumnje da će nam nedostajati u Trebinju. Siguran sam da će onaj ko dobije priliku zaigrati sutra, dati sve od sebe i pokazati zašto se nalazi u klubu. Moramo biti spremni da svi igrači daju sve od sebe, kako bi nametnuli svoj stil igre. Dosta nam znači i povratak Milana Kneževića, koji se vraća na mjesto desnog beka“, riječi su Ibrakovića.

Strateg Mostaraca mora još odlučiti ko će u utakmici petog kola biti prvi golman Veleža.

„To će mi biti jedna od težih odluka. Sanel Borić je sjajno branio u svom debiju protiv Laktaša. S druge strane, Emir Hadžiđulbić, koji se oporavio od povrede, imao je veliki udio u remiju protiv Sarajeva, te nas je spašavao u nekoliko utakmica do sada. Današnji trening trebao bi otkloniti i tu dilemu“.

Ibraković ne propušta nijednu priliku, a da ne spomene značaj navijača Veleža.

„Naši navijači nam puno znače. Kada su oni na tribinama, nije lako podbaciti. Uvjeren sam da će nas i u Trebinju bodriti, kako su to radili i do sada. U Sarajevu se vidjelo da nam njihova pjesma daje vjetar u leđa, pa sam uvjeren da će se to ponoviti i protiv Leotara“, istakao je prvi strateg „rođenih“.

****.ba

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 28 avg 2009, 15:08

Samo hrabro i bodovi neće doći u pitanje.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 avg 2009, 16:16

od prve minute sutra u Trebinju krenuti agresivno da se zabije gol , bas kao u Sarajevu ...

znaci , odmah im dati do znanja da smo dosli po bodove ! Imam neki osjećaj da bi Čola mogao sutra biti ta prevaga , nije baš najbolje odigrao protiv Laktaša kako zna i umije pa očekujem puno od njega u Trebinju .. ;) ;)

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 28 avg 2009, 17:12

sin od Alena Mesanovica napadaca zelje trenira u velezu sa mojim bratom u pionirima.

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 28 avg 2009, 17:32

Bit će teško ali i te se utakmice mogu dobiti . Forca Velež
Please

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.