Nije, igra više po lijevoj straniGoalgetter je napisao/la:A da ja otkrijem odgovor, da nije mozda CMF (Centre Midfielder) ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije, igra više po lijevoj straniGoalgetter je napisao/la:A da ja otkrijem odgovor, da nije mozda CMF (Centre Midfielder) ?
jel tebi Xavi defanzivni vezni?Za_raju je napisao/la:Pregledaj ovu zadnju tekmu protiv Intera pa priznaj ti sta je igrao?Monolog je napisao/la:Pa s obzirom da su De Rosi + Gago klasični zadnji vezni, onda ti je valjda jasnije šta Pjanić igra u Vučici.![]()
Nemoj bit' gori od @Harishp-a. Priznaj kad pogriješiš i zdravo. Ovako se samo još više ukopavaš, vjeruj mi.
Ako to nije igrao onda on i nema mjesto u timu nego ga onako puste pa gdje mu se cefne i gdje ga situacija nanese.
A ako je tako onda si potvrdio ono moje sto sam reako da nema odgovornost u igri i da ce vjecno biti decko kojeg Toti ili ala Toti stipkaju za obraz...
Kakav ba centralni vezni kad je 80 minuta proveo ispred stopera sa par utrcavanja naprijed.Monolog je napisao/la:Centralnog veznog, gledao sam tekmu. Rekoh već, DDR i Gago su zadnji vezni u Romi. Ne znam samo otkud ti to da je Pjana zadnji vezni.
Evo rijesicemo misteriju njega je Safet utrpavao u tim sa Misketom koji je zna se sta CM, sta je onda Pjanic igrao u nas citave kvalifikacije ako je Miske bio na CM?maxuz baxuz je napisao/la:Vrac'o se po loptu, bolan. Nije mi jasno kako si samo ti vidio da je igr'o DM.
Malo objektivnosti nebi skodilo volim ga i ja ali nisam Sasa Matic da ne primjetim kako Pjana utakmicu provodi na centru bas tamo gdje bi DM trebao biti,boli mene sta je on na papiru on toj utakmici nije kreirao nista nego je gledao kako Toti kreira sa centra...Monolog je napisao/la:![]()
Ma mijenjao Kjaera na poziciji stopera.Pa čovječe, on zajedno sa DDR-om kreira napade. Ako očekuješ od Greca, Simplicia ili Gaga da to rade, onda...Sasvim je normalno da će se DDR i Pjanić vraćati po loptu te da istu distribuiraju isturenim igračima (tada su to bili Lamela, Borini i Totti). Ja ne znam šta ti hoćeš da on bude? Messi? Nije on Messi niti će ikada biti. Zar treba komplikovati? Pa višak se pravi igrajući na prvu, jbt. Mah...
No, u pravu si ti. Neće od njeg ništa biti. On će biti samo čovjek koji je stvoren da ga Totti i a la Totti štipaju.
Na koju to poziciju konkurisu Rahimic i Lulic sa Pjanicem?harishp je napisao/la:@za raju priznas kao @monolog i ne-ispunis svoje obecanje koje si stavio i u potpis.I rijesen problem.
Nego ti rece ona dvojica ne igraju njegovu poziciju a jednog si vec stavio u ''svoju''formaciju kako rece bas umjesto Pjanica.A kao biva da ce se Miske i Pjana 'mjenjati za preostalu im poziciju.Nemoj da taj tvoj post trazimo i postavimo ga ovdje.Nece valjati.
Da sam parama kao Ray Charles ne bih se ljutioMonolog je napisao/la:Ma dobro, nisam rekao da si Saša Matić. Možda više Ray Charles.
Najveci problem je sto ga nisi stavio nigdje,sto se tice pocetne pozicije.Nego na klupu,da bi nasao mjesta za igrace koji iz Ceske lige makeli nisu,vec godinama.Za_raju je napisao/la:Malo objektivnosti nebi skodilo volim ga i ja ali nisam Sasa Matic da ne primjetim kako Pjana utakmicu provodi na centru bas tamo gdje bi DM trebao biti,boli mene sta je on na papiru on toj utakmici nije kreirao nista nego je gledao kako Toti kreira sa centra...Monolog je napisao/la:![]()
Ma mijenjao Kjaera na poziciji stopera.Pa čovječe, on zajedno sa DDR-om kreira napade. Ako očekuješ od Greca, Simplicia ili Gaga da to rade, onda...Sasvim je normalno da će se DDR i Pjanić vraćati po loptu te da istu distribuiraju isturenim igračima (tada su to bili Lamela, Borini i Totti). Ja ne znam šta ti hoćeš da on bude? Messi? Nije on Messi niti će ikada biti. Zar treba komplikovati? Pa višak se pravi igrajući na prvu, jbt. Mah...
No, u pravu si ti. Neće od njeg ništa biti. On će biti samo čovjek koji je stvoren da ga Totti i a la Totti štipaju.Na koju to poziciju konkurisu Rahimic i Lulic sa Pjanicem?harishp je napisao/la:@za raju priznas kao @monolog i ne-ispunis svoje obecanje koje si stavio i u potpis.I rijesen problem.
Nego ti rece ona dvojica ne igraju njegovu poziciju a jednog si vec stavio u ''svoju''formaciju kako rece bas umjesto Pjanica.A kao biva da ce se Miske i Pjana 'mjenjati za preostalu im poziciju.Nemoj da taj tvoj post trazimo i postavimo ga ovdje.Nece valjati.
Ona dvojica igraju bas te pozicije koje igraju Rahima I lulic i nadzi posta gdje sam ja Mireta stavio na DM ili Krilo?
Izvinjavam se sto upadam ko padobranac, ali Ray Charles vec nekih osam godina - nije sa parama.Za_raju je napisao/la:Da sam parama kao Ray Charles ne bih se ljutioMonolog je napisao/la:Ma dobro, nisam rekao da si Saša Matić. Možda više Ray Charles.![]()
A ja covjeka pa ne mozes bolan igrati sa dva golmana ili 4 stopera ili 4 krila itd. Ako su on Miske CM jednom nema mjesta u timu,sta tu nije jasno?harishp je napisao/la:Najveci problem je sto ga nisi stavio nigdje,sto se tice pocetne pozicije.Nego na klupu,da bi nasao mjesta za igrace koji iz Ceske lige makeli nisu,vec godinama.Za_raju je napisao/la:Malo objektivnosti nebi skodilo volim ga i ja ali nisam Sasa Matic da ne primjetim kako Pjana utakmicu provodi na centru bas tamo gdje bi DM trebao biti,boli mene sta je on na papiru on toj utakmici nije kreirao nista nego je gledao kako Toti kreira sa centra...Monolog je napisao/la:![]()
No, u pravu si ti. Neće od njeg ništa biti. On će biti samo čovjek koji je stvoren da ga Totti i a la Totti štipaju.Na koju to poziciju konkurisu Rahimic i Lulic sa Pjanicem?harishp je napisao/la:@za raju priznas kao @monolog i ne-ispunis svoje obecanje koje si stavio i u potpis.I rijesen problem.
Ona dvojica igraju bas te pozicije koje igraju Rahima I lulic i nadzi posta gdje sam ja Mireta stavio na DM ili Krilo?
Mora da je pare ostavio cuki!tanzla je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam ko padobranac, ali Ray Charles vec nekih osam godina - nije sa parama.Za_raju je napisao/la:Da sam parama kao Ray Charles ne bih se ljutioMonolog je napisao/la:Ma dobro, nisam rekao da si Saša Matić. Možda više Ray Charles.![]()
Ja bih probao jer nam ta tvoja zastupljena startegija nije nista donijela osim nikad vise golova u nasoj mrezi!harishp je napisao/la:Isto tako ne mozes trpati igrace iz ZNJ liga a ocekivati da se prosetamo u kvalifikacionoj grupi.
koristim misu moj, internet kao i vi ostali, obican, normalan....a Bog ti dao da jednog dana ti odes u neku vukojebinu bez ovog cuda zvanog internet, da nama produzis zivot...a do tada, znojiti mozak citajuci tvoje postove...il staviti te na ignore, sto je i logicno i sto bi trebali svi uraditi....do tada, pjanic je DMA za ovog iz Jablanice se pitam kako je u onoj vukojebini dosao do interneta , mozda satelitski ili koji vec koristis
Te muzicke zvijezde a i doktori mogu palamuditi bas po Vogosci ali dalje ne.Zato nas nigdje i nema u tome je poenta.Za_raju je napisao/la:Ja bih probao jer nam ta tvoja zastupljena startegija nije nista donijela osim nikad vise golova u nasoj mrezi!harishp je napisao/la:Isto tako ne mozes trpati igrace iz ZNJ liga a ocekivati da se prosetamo u kvalifikacionoj grupi.
Pa stoper iz ZNJ lige je bolji na svojoj poziciji nego da tu stavis Messi-a ili se i tu varam![]()
Znaci ti bi prije da ti neka muzicka zvijezda zbog popularnosti bude ljekar nego neki osrednji Dr iz Vogosce ili odakle vec???
A koju si to ti utakmicu gledao bolan bio i ne ozdravio. Sve si kontra vidio, kako te bolan vise nije sramota da prosipas gluposti? Napisao si gomilu smeca od uporedjivanja pozicije Elvira Rahimica i Senada Luluca sa Pjanicevom, do baljezganja o nekakvom zadjem veznom. Da se ne vracam na onu kada REDOVNO ima assistencije jerbo i corava koka jedno zrno ubodeZa_raju je napisao/la:Prvo si se bacio kamenjem na mene a vjerovatno si ocekiva da ja tebe hljebom e pa nece moci!Limuntos je napisao/la:koristim misu moj, internet kao i vi ostali, obican, normalan....a Bog ti dao da jednog dana ti odes u neku vukojebinu bez ovog cuda zvanog internet, da nama produzis zivot...a do tada, znojiti mozak citajuci tvoje postove...il staviti te na ignore, sto je i logicno i sto bi trebali svi uraditi....do tada, pjanic je DMA za ovog iz Jablanice se pitam kako je u onoj vukojebini dosao do interneta , mozda satelitski ili koji vec koristis![]()
![]()
![]()
![]()
Boze, Boze spasi me...
Drugo kad tu kod tebe stigne TV da nekad pogledas utakmicu onda se ukljuci u raspravu ovako nema smisla!!!
Jade te safataju i vrate da gledas opet Romu....Nego da vama ludacima tamo u ludari nisu okrenuli televizor naopacke pa ti onda vidio Pjanica na zadnjem veznomZa_raju je napisao/la:Opet neko zaboravio ludnicu zakljuciti!!!baboitata je napisao/la:A koju si to ti utakmicu gledao bolan bio i ne ozdravio. Sve si kontra vidio, kako te bolan vise nije sramota da prosipas gluposti? Napisao si gomilu smeca od uporedjivanja pozicije Elvira Rahimica i Senada Luluca sa Pjanicevom, do baljezganja o nekakvom zadjem veznom. Da se ne vracam na onu kada REDOVNO ima assistencije jerbo i corava koka jedno zrno ubode![]()
![]()
Pu majku mu ko sve danas radi u umobolnicama
Harise jesi to ti?
nisam gledao tekmu, al si rekao da pjanic i u romi i u repki igra DM...romu ne gledam, repku gledam, pjanic nije zadnji vezni....a to sto te vrijedjam si zasluzio jer ni za jednog naseg igraca ti nikad nisi nista lijepo rekao...a mislim da je nemoguce da su svi oni zasluzili te tvoje rijeci, jer da jesu, borili bi se sa san marinom za zadnju poziciju na fifa listi, a ne za EP il SP...a to kako tvoj mozak razmislja ostavi za sebe, nemoj dijelit sa nama...odoh slusat muziku...prijatno vecerZa_raju je napisao/la:Ne vezi srcu za to sto sam malo preletio , prvi si me uvrijedio i budi spreman na isti odgovorLimuntos je napisao/la:ubijaj se ti tabletama, ne zelenilom, prije ces se izlijeciti....
Nije mi se niskim dosadno natezati ali sa ljudima koji tvrde nesto a sigurana sam da nisu gledali tekmu zaista nemam morala!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.