Tako je, Ruggiero,Padovan 2x,Beltrame,Bouy,De SilvestroBianconeri1988 je napisao/la: U prvoj utakmici Viareggio kupa nabušili smo Nordsjaelland 6:1.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tako je, Ruggiero,Padovan 2x,Beltrame,Bouy,De SilvestroBianconeri1988 je napisao/la: U prvoj utakmici Viareggio kupa nabušili smo Nordsjaelland 6:1.
Vratit ce se brat jaci nego ikad ! Samo kad dobije priliku, ako dodje i taj dan. (kad se svi ostali povrijede)JuveSissoko je napisao/la:
Brother Elia ne zna ni sam sta da vise uradi da malo odigra, evo sta je na kraju smislio
JuveSissoko je napisao/la:
Brother Elia ne zna ni sam sta da vise uradi da malo odigra, evo sta je na kraju smislio
@BiancoBianconeri1988 je napisao/la:Priključi sebi BH Telecom ADSL inet i moći ćeš gledati preko ove Moje web TV rahat si, oni imaju licencu za ovo kanale tako da je sve legalno. Barem ja tako gledam.
samo jos neki kvalitetni transferi na ljeto, iskreno pozelio sam da nas gledam u ligi prvaka,nekako mi to nije to,kada ne igramo mi. jos ce EURO vjerovatno poslije toga ce i transferiBianconeri1988 je napisao/la:Normalno da sam bio, čovjek ima izrađen plan kako da nas vrati na pravi put i treba ga pustiti da to uradi, a ne samo kukati i jaditi što je doveo ovoga, što nije onoga i tako to. Pisao sam već njegov prvi cilj je bio da se riješi igrača iz Seccove ere, čini mi se da je ostao samo Grosso u ovoj sadašnjoj ekipi, a i da ujedno dovodi nove igrače. Nije mu nimalo lako bilo, ali to sve odlično. Prošli mercato je napravio odličan posao, uradio je i na kvaniteti i kvaliteti, jer svi igrači što su došli nisu razočarali ove sezone. Napravio je taj neki osnov i sad samo treba da dodaje jednu po jednu kariku, samo treba strpljenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.