Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 06 feb 2012, 17:28

Bianconeri1988 je napisao/la: U prvoj utakmici Viareggio kupa nabušili smo Nordsjaelland 6:1. :mrgreen:
Tako je, Ruggiero,Padovan 2x,Beltrame,Bouy,De Silvestro ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 06 feb 2012, 17:41

JuveSissoko je napisao/la:slika

Brother Elia ne zna ni sam sta da vise uradi da malo odigra, evo sta je na kraju smislio :D
Vratit ce se brat jaci nego ikad ! Samo kad dobije priliku, ako dodje i taj dan. (kad se svi ostali povrijede)
Ustvari nece se vratit, nego ce samo doci :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 feb 2012, 18:09

I ovdje apel, posto su i nazalost :cry: , navijaci Juventusa u vecini slucajeva jedni od glavnih učesnika ovih prepirki i spamanja na podforumu Serije A...

Izbjegavajte provokacije, trolanje po ostalim temama, jer cete sigurno biti kaznjeni i ako vas mogu zamoliti, malo manje da pisete ovdje o svemu i svacemu, tj. konkretnije postove, a ne sve i svasta, pa se u moru tih postova gube znacajne informacije.

Ovo apelujem u ime svih nas koji vole Juventus. Lijepo je imati veliki broj clanova i aktivnu temu, ali izbjegavajte pisanje nepotrebnih stavri i zachatavanje teme, jer ja stavrno dodjem da procitam nesto konkretno, a u posljednje vrijeme vidim malo takvih postova, jer se pise sve i svasta.... tako i ostali, koji bi htejeli saznati konkretne aktuelnosti iz Juventusa, gube se u moru bespotrebnih postova...

Hvala na razumijevanju.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 06 feb 2012, 18:26

Zenit dolazi po krasu. Spekuliše se da bi Juve bio zadovoljan i sa ukupno 10 miliona evra, čime bi vratili dve trećine novca koji su uložili u našeg igrača.
Zlatan Ibrahimović je udario protivničkog igrača, isključen je protiv Napolija i suspendovan je na tri meča.
To su dueli u Udinama i Ćezeni, kao i derbi sezone, 25. februara protiv Juventusa.-valjda ce biti posteni i valjda mu nece smanjiti kaznu
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 06 feb 2012, 19:54

Brat se oglasio preko Twittera i rekao kako je spreman, vrijedno trenira, ceka svoju sansu i nece razocarati. Ocekujem ga u kupu od 1. minute, da grize kao nikad do sad i konacno dobije svoju priliku.
Ja koliko mogu da vidim i navijaci su totalno za to da mu se pruzi prilika.

Forza Eljero !

slika
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 20:19

Valjda će jadničak dobiti priliku. :mrgreen:

Evo i golova do danas, nisu nešto posebno, svaki gol su se naši ušetali u gol... :D

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 06 feb 2012, 21:00

JuveSissoko je napisao/la:slika

Brother Elia ne zna ni sam sta da vise uradi da malo odigra, evo sta je na kraju smislio :D
:lol:

:cry:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 06 feb 2012, 21:01

Pogledajte igrače. Ako imate talenat možete igrati za veliki tim i kada imate 16 godina, ali igrači koji nisu tako dobri šalju se u manje klubove kako bi stekli iskustva. Trebalo bi biti isto sa sudijama.“ BRAVO MAROTTA na ovome :twisted:

U roku od godine i pol mi smo promijenili 19 igrača od 24, što znači da je ostalo samo pet igrača od stare uprave.“

„Jasno je da igrači velike vrijednosti, talenta su rijetki i zahtijevaju značajne finansijske investicije.“

„Naš prvi zadatak je bio da radimo na kvantiteti, zatim kvaliteti ove godine i vidjet ćemo šta dalje.“

isjecak iz njegovog intervjua,lijepe je sve ovo rekao,moram priznati da svakog dana sve vise napreduje u mojim ocima

@Bianco
imao si pravo za neke stvari oko marotte ;)

pogledajte i ovo: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... -milan-but
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 06 feb 2012, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 06 feb 2012, 21:08

Bianconeri1988 je napisao/la:Priključi sebi BH Telecom ADSL inet i moći ćeš gledati preko ove Moje web TV rahat si, oni imaju licencu za ovo kanale tako da je sve legalno. Barem ja tako gledam. :D
@Bianco

ja mjesecno placam 41,50 KM na HS.imam taj digitalni paket,analognu i net (sto je bio 25),plus sam dobio sve 4 arene,i samo zbog tih arena sam zadovoljan. Mislim da kada mi istekne ugovor,da cu preci na logosoft,mislim da je najbolje: ima sport klub,sport klub +,sve arene,negdje oko 60,oko 120 kanala
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 21:12

Normalno da sam bio, čovjek ima izrađen plan kako da nas vrati na pravi put i treba ga pustiti da to uradi, a ne samo kukati i jaditi što je doveo ovoga, što nije onoga i tako to. Pisao sam već njegov prvi cilj je bio da se riješi igrača iz Seccove ere, čini mi se da je ostao samo Grosso u ovoj sadašnjoj ekipi, a i da ujedno dovodi nove igrače. Nije mu nimalo lako bilo, ali to sve odlično. Prošli mercato je napravio odličan posao, uradio je i na kvaniteti i kvaliteti, jer svi igrači što su došli nisu razočarali ove sezone. Napravio je taj neki osnov i sad samo treba da dodaje jednu po jednu kariku, samo treba strpljenja.
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 06 feb 2012, 21:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Normalno da sam bio, čovjek ima izrađen plan kako da nas vrati na pravi put i treba ga pustiti da to uradi, a ne samo kukati i jaditi što je doveo ovoga, što nije onoga i tako to. Pisao sam već njegov prvi cilj je bio da se riješi igrača iz Seccove ere, čini mi se da je ostao samo Grosso u ovoj sadašnjoj ekipi, a i da ujedno dovodi nove igrače. Nije mu nimalo lako bilo, ali to sve odlično. Prošli mercato je napravio odličan posao, uradio je i na kvaniteti i kvaliteti, jer svi igrači što su došli nisu razočarali ove sezone. Napravio je taj neki osnov i sad samo treba da dodaje jednu po jednu kariku, samo treba strpljenja.
samo jos neki kvalitetni transferi na ljeto, iskreno pozelio sam da nas gledam u ligi prvaka,nekako mi to nije to,kada ne igramo mi. jos ce EURO vjerovatno poslije toga ce i transferi
Ti seguiremo anche noi

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 06 feb 2012, 22:05

kakva je atmosfera pred milan :)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 06 feb 2012, 22:33

Eh, ovako da kažem par stvari.
Prvo, skidam kapu Conteu i svim igračima za dosadašnji uspjeh, jer sam ja lično na početku sezone očekivao grčevitu borbu za LP, a trenutno smo prvi . Tako da , što se tiče rezultata, tu apsolutno nema mjesta kritici.
Činjenica je da mi imamo tek iznadprosječnu ekipu, zahvaljujući vrlom Marotti i njegovom projektu ( ne samo njegovom ) zvani "Juvedoria" . Đakerini, Pepe i slični igrači nemaju kvalitet za Juventus i to se vidi u ovim utakmicama sa slabijim protivnicima, gdje zalaganje i trud nije dovoljan, već treba imati nešto i u nogama.
Ovo sam govorio na ljeto, govorim i sada. Neki su govorili tada da sam pesimističan i da samo gledam negativno, ali se sada ispostavilo da je to istina. Hvalili su Đakerinija, Vučinića ... a na kraju su svi ispali flopovi, jer su jednostavno igrači za male ekipe.
Čitam sada neki hvale i ovog Padoina, koji ni sam ne zna kako je dospio u Juventus. Te idol navijača Atalante, standardan već 3-4 sezone... Ja vam sada govorim da neće skupiti više od 5 čitavih utakmica u Juventusu, a koštaće nas 10 miliona ukupno.
Na kraju, generalno me nervira činjenica gomilanja igrača. Na ljeto Elia doveden, jer se tobože neko "morao" dovesti, iako smo imali 4-5 krilnih igrača i sada naravno igrač plaćen 10 miliona leži po tribinama. Ista stvar i sa Padoinom . Apsolutno nepotreban igrač.
Da ne bude da Marotta nije uradio ništa pozitivno, pohvale za odlaske igrača . :D

Halalite na dužem postu.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 23:23

Protiv Bologne ćemo igrati u nedjelju vjerovanto u 15:00, a ne u 20:45 kako je prvobitno planirano, oba tima su zatražila da se utakmica odigra u popodnevnom terminu zbog snijega, a i hladnoće.
Ž '21!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 feb 2012, 23:30

Protiv Bologne je jedna od ključnih utakmica sezone, slobodno ću reći...

Milan ide u Udine, a mi eventualnom pobjedom mnogo dobivamo pred taj derbi... a onda imamo sve u svojim rukama, ako bude kako smo planirali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 23:35

Bologna se pati u posljednje vrijeme, 4 utakmice 4 boda, igrali smo dva puta ove sezone protiv njih i oba puta neriješeno nakon 90 minuta, prošle sezone smo odigrali 0:0 i izgubili čini mi se kući kad nas je Di Vaio potopio, vrijeme je vala sad za pobjedu.

Nadam se da je Conte uvidio da protiv slabijih ekipa ne možemo ništa sa 4-3-3 formacijom jer one samo igraju bunker i zato trebamo igrati 3-5-2 odmah od početka. Lichta treba postaviti što ofanzivnije jer mi je u napadu opasniji od Pepea, naš glavni igrač uz Pirla.

Utakmice u kojima smo favoriti se konačno moraju početi pobjeđivati.

Moj plan je da nakon derbija protiv Milana budemo na +6, vidjet ćemo hoće li biti tako.
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 23:44

Moj plan i tajna želja je gol Delpe za pobjedu protiv rossonera :)

slobodnjak još da bude đe ćeš bolje.
Nije nam Bologna toliko bila lagan protivnik ali to se mora dobiti, Pepe out, Giachs in
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 feb 2012, 23:45

Ove sezone sam dosta puta gledo Bolognu, samo sto nemam previse vremena da komentarisem...

Ovako je stanje sa njima. Protiv svih vecih ekipa, pruzili su strasan otpor. Nevjerovatno je koliko se dobro i organizovano brane (vidjeli smo dva puta ove sezone protiv nas), a imaju izuzetno pokretljiv vezni red i zajebane napadace.... Sigurno da ce biti tesko, ako ne postignemo neki rani gol...jer je to radnicka ekipa, koja moze odgovorit zadatku i takticki su disciplinovani, pa sam svima redom savjetovao da izbjegavaju Bolognu na kladionici protiv ovih vecih ekipa...

Drugi je par cipela, sto oni protiv manjih ekipa i u mecevima gdje traze pobjedu, teze to ostvaruju, jer nemaju pravih rjesenja i igre prema naprijed, ali protiv vecih ekipa su pokazali kako se igra i zajebani su... ne racunajuci inter, koji ih je dobio u finisu i romu koja godinama nosi bodove sa Dal'Are..ali zato su im u Rimu otkinuli bod... bas kao i nama i Milanu i Napoliju gdje su trebali dobit...

Ipak, sada imam dobar osjecaj, koji je obicno nepogresiv. Znaci, tri boda ABD....

Ne smije se desit da igraju nespremni igraci kao protiv Siene...samo to...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 feb 2012, 00:01

Biće sreće da ih maznemo.. protiv Siene je falilo onih dijagonalnih centaršuteva, nekako se previše oslanjamo na Pirla...
daj je lijevo ili desno, većinom neko proba proći mjesto da je odmah baci u šesnaest... komplikovanje nije donijelo nikad dobra u fudbalu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 07 feb 2012, 00:09

Nimalo lagana tekma ali nisu nesto kuci 3 pobjede 2 remija i 5 poraza, zabili 9 primili 13 eto skoro svaku domacu dadnu gol ali i prime. S obzirom na nasu odbranu ne vjerujem da cemo primiti tako da ce opet sve ovisiti o napadu.

Ne znam zasto ali necu se toliko razocarati ako bude i X, mora da su ovi Bianconerovi postovi uticali na mene :mrgreen: :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.