control panel, add/remove programs ili program and futuresSenaid L.F.C je napisao/la:uradim to obrisem hoistoriju cookiese al ne mogu da nadjem gdje mi je adobeflash instaliran da ga obrisemQUARESMA 18<<< je napisao/la:pojma nemam, probaj instalirati najnoviji flash
ja bih prvo obrisao historiju i cookies, zatim izbrisao adobeflash, i instlirao najnoviji
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Nisam imao prikladniju temu za ovo pitanje. Da li je moguće izbrisati ili deaktivirati e-mail adresu?
Negdje sam načuo da ukoliko godinu dana ne uđeš da se sama izbriše pa sada je li i to tačno?
Negdje sam načuo da ukoliko godinu dana ne uđeš da se sama izbriše pa sada je li i to tačno?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Hotmail ili live Ideš na close your accountLjumanM95 je napisao/la:Nisam imao prikladniju temu za ovo pitanje. Da li je moguće izbrisati ili deaktivirati e-mail adresu?
Yahoo
100% sportski i krajnje opušten potpis
Koji je najbolji pržač DVD-ova?! Možel mi neko dat download?
Imam problem s ovim Nerom, kad pržim datoteke u kojima ima više filmova (5 filmova na DVD) snimi mi samo jedan
Imam problem s ovim Nerom, kad pržim datoteke u kojima ima više filmova (5 filmova na DVD) snimi mi samo jedan

Skinuo sam i instalirao nba live 08
Sve radi ali kada dođe time out ili kraj četvrtine samo izađe i piše ono debug i send, dont send report
Kažu da je to do cracka i da moram skinut crack fix
Skinuo sam crackfix i šta sad s njim, šta moram uradit ?
Sve radi ali kada dođe time out ili kraj četvrtine samo izađe i piše ono debug i send, dont send report
- Unknown Genius
- Kontakt:
Meni tu nije pomogao nikakav crack ni ništa. Nego, ja sam ovako igrao godinu dana, kada se završi četvrtina, znači ono 0.0 i malo prije nego ti to treba izbaciti, odeš tamo na statistiku igrača(poeni i to) i samo se vratiš na resume game. Meni bi uvijek, ako to ne uradim, isključilo se.Mouse je napisao/la:Skinuo sam i instalirao nba live 08

Probaj pa mi javi.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Radi, hvalaUnknown Genius je napisao/la:Meni tu nije pomogao nikakav crack ni ništa. Nego, ja sam ovako igrao godinu dana, kada se završi četvrtina, znači ono 0.0 i malo prije nego ti to treba izbaciti, odeš tamo na statistiku igrača(poeni i to) i samo se vratiš na resume game. Meni bi uvijek, ako to ne uradim, isključilo se.Mouse je napisao/la:Skinuo sam i instalirao nba live 08
Skinuo sam crackfix i šta sad s njim, šta moram uradit ?![]()
Probaj pa mi javi.
probaj cd burner xp, besplatan i malen program. meni je super, koristim još i ultra iso moćan program za snimanje.othello je napisao/la:Koji je najbolji pržač DVD-ova?! Možel mi neko dat download?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Imam jedno pitanje... 
Kako da napravim wireles konekciju? Koristim adsl, tacnije, mojaTV internet. Imao sam internet na kompu i na 2 laptopa, to su mi napravio neki covjek. Medjutim, sada internet imam samo na kompu (na kojem je i spojen modem/router), a nemam ni na jednom laptopu. Je l' zna neko kako da to napravim, da ne zovem svaki put ovog covjeka?
Hvala unaprijed!

Kako da napravim wireles konekciju? Koristim adsl, tacnije, mojaTV internet. Imao sam internet na kompu i na 2 laptopa, to su mi napravio neki covjek. Medjutim, sada internet imam samo na kompu (na kojem je i spojen modem/router), a nemam ni na jednom laptopu. Je l' zna neko kako da to napravim, da ne zovem svaki put ovog covjeka?

Hvala unaprijed!
Izdržati, to je temelj vrline!
Kucaj na GOOGLE jedan modem/internet na vise racunara izbaci ce ti milion linkova.rogeRF je napisao/la:Imam jedno pitanje...
Kako da napravim wireles konekciju? Koristim adsl, tacnije, mojaTV internet. Imao sam internet na kompu i na 2 laptopa, to su mi napravio neki covjek. Medjutim, sada internet imam samo na kompu (na kojem je i spojen modem/router), a nemam ni na jednom laptopu. Je l' zna neko kako da to napravim, da ne zovem svaki put ovog covjeka?![]()
Hvala unaprijed!
- moustapha
- Kontakt:
ma, pokusavao sam, ali tesko je bas naci da neko ima isti problem kao ja. volio bih da mi to neko objasni ko je to radio.nime_tm87 je napisao/la:Kucaj na GOOGLE jedan modem/internet na vise racunara izbaci ce ti milion linkova.rogeRF je napisao/la:Imam jedno pitanje...
Kako da napravim wireles konekciju? Koristim adsl, tacnije, mojaTV internet. Imao sam internet na kompu i na 2 laptopa, to su mi napravio neki covjek. Medjutim, sada internet imam samo na kompu (na kojem je i spojen modem/router), a nemam ni na jednom laptopu. Je l' zna neko kako da to napravim, da ne zovem svaki put ovog covjeka?![]()
Hvala unaprijed!
Izdržati, to je temelj vrline!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
hmm daj meni 2-4gigamoustapha je napisao/la:Imam problem. Sta da radim sa 8 giga RAM-a?![]()
![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
to je cisto bacanje para...sta ce ti 8 GB, kad komp leti i sa 2 GB...al et..
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Uploaduj meni 4 gige, pa da skinemmoustapha je napisao/la:Imam problem. Sta da radim sa 8 giga RAM-a?![]()
![]()

iskoristimoustapha je napisao/la:Imam problem. Sta da radim sa 8 giga RAM-a?![]()
![]()

bavi se kompleksnim 3d editovanjem u 3ds maxu, sa puno objekata i poly-a i renderiši pomocu v-ray

2. ideja : edituj video fajlove

3. ideja: muzika brate

Prvo nek nauci screenshot da ne slika monitor mobitelomPlivadon je napisao/la:iskoristimoustapha je napisao/la:Imam problem. Sta da radim sa 8 giga RAM-a?![]()
![]()
bavi se kompleksnim 3d editovanjem u 3ds maxu, sa puno objekata i poly-a i renderiši pomocu v-ray
2. ideja : edituj video fajlovepravi svoje vlastite profi kompilacije ili cak svoj mini film
3. ideja: muzika brateFL Studio 10 + nexus plugin + 934754034 plugina koji ti mogu pomoć da postaneš DJ

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- moustapha
- Kontakt:
Nisam ja marke za njega dao. Dobio na poslu, sto je najgore.Limuntos je napisao/la:to je cisto bacanje para...sta ce ti 8 GB, kad komp leti i sa 2 GB...al et..

Soni je napisao/la: Prvo nek nauci screenshot da ne slika monitor mobitelom![]()
![]()

#divovi
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Džaba ti 8 giga kad ti ocjena 5.1moustapha je napisao/la:Nisam ja marke za njega dao. Dobio na poslu, sto je najgore.Limuntos je napisao/la:to je cisto bacanje para...sta ce ti 8 GB, kad komp leti i sa 2 GB...al et..![]()
Soni je napisao/la: Prvo nek nauci screenshot da ne slika monitor mobitelom![]()
![]()
Dobar.

Dragon Town
- alan_kardec
- Kontakt:
Kad smo već kod te ocjene, evo da i ja nešto pitam. Šta uopšte znači ta ocjena?
Kod mene je ta ocjena 5.9.
Kod mene je ta ocjena 5.9.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 73 gosta.