trka,presing,disciplina,borba za loptu koja zavrsi na tribini,,e to smo mi....ili smo bili mi....

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Niko ne kaze da je Jupp kriv za trenutnu situaciju i igru koju Bayern prikazuje ( mada sigurno ima i njegove krivice).isakovich je napisao/la:ne mogu da se slozim sa ovim da je trener 100% kriv jer Yupp smatram da nije ogranicen trener,,nasa uprava tu lopticu oko zimskih transfera prebacuje na trenera,dosli ga zdanji dan transfera pitati zelis li igraca,od kad je u bayern trener imao glavnu rijec glede transfera,jeste van gal nesto ekspermentisao sa dovodjenjem ali je to sve bila sica,neki su cak morali donaplatiti (Pranja),,za mene jos ne postoje krivci,,sve se ovo moze ispraviti,ali govoriti da se zna gdje ce titula e zahebite,,nista se ne zna,,nekakva se neozbiljnost pojavila,nekakva nadmenost,, to nismo mi,,,
trka,presing,disciplina,borba za loptu koja zavrsi na tribini,,e to smo mi....ili smo bili mi....
Halo bolan, vidis li ti sta pises.Romariooo je napisao/la: jer pojedine najjace evropske ekipe imaju i na klupi vise kvaliteta nego vi u prvom timu
mislim da sam fino napisao na nekim pozicijama, al ajd, nebitno, al cinjenica da je recimo kod reala benzema cesto na klupi a vjerovatno je bolji igrac od gomeza ili pogotovo od milera, ili sahin, kaka, kedira koji su bolji od timoscuka ili kroosa, kao sto su bolji i maskerano i jos neki veznjaci koji ne igraju u prvim postavama, kao sto ima i bolji odbrambenih igraca po klupa od boatenga, buytena ili stuberaOmerbavarac je napisao/la:Halo bolan, vidis li ti sta pises.Romariooo je napisao/la: jer pojedine najjace evropske ekipe imaju i na klupi vise kvaliteta nego vi u prvom timu
Nemoj se provaljivati, lupas kao Maksim po diviziji, bez ijedne osnove govoris da neko ima bolju klupu nego li Bayern prvi tim.![]()
Ne treba biti puno pametan da se zakljuci da provociras, malo umjerenosti nije na odmet.
effe_sa je napisao/la:-7 u Barceloni pa Romarioo došao da se ugrije![]()
![]()
Romarioo odsječen od civilizacije uslijed ovih minusa, u Barceloni proglašeno stanje elementarne nepogode.effe_sa je napisao/la:-7 u Barceloni pa Romarioo došao da se ugrije![]()
![]()
A sta mislis kakav si nakon ovakve izjave? Pametan?Romariooo je napisao/la:ima ih care nekoliko, al ne bi da opet ulazimo u raspraveCentre forward je napisao/la:Romario, Romule ili Reme kako se vec zoves,koje to evropske velike ekipe imaju vise kvaliteta na klupi nego Bayo u prvom timu
nekoc sam na temi njemacke reprezentacije izjavio da spanija ima igraca za dvije reprezentacije koje bi se nosile ravnopravno s tom njemackom, tj da bi i neki drugi tim spanije bio ravnopravan, i onda su ljubitelji njemackog nogometa digli frku, romario glup, napushen ovo ono hehe
zanimljivo da sam mjesec-dva poslije toga listao sportske novosti i ima kraci intervju s kapitenom njemacke, i fino lahm kaze, dobri jesmo, al spanija je ponovo apsolutni favorit, imaju igraca za tri reprezentacije koje bi se mogle nositi sa svima
eto dakle, lahm kapiten elfa potvrdio i jos drasticnije izrekao ono sto i romariooo
ista bi se frka digla da sad pocnem objasnjavati da real jedam, barca ili poneki englezi imaju igrace u zamjeni bolje nego bayern u prvom timu, al ajd, ako je potrebno moze se raspravljati, ne kazem sad da bi drugi timovi tih ekipa bili bolji od bayerna, mislim ti timovi imaju bolje rezervne igrace na nekim pozicijama nego sto bayern ima prvotimce na tim pozicijama (stoperi, desni bek, zadnji vezni, centralni vezni, krila, napadac i sl)
Ej postaješ dosadan s istom pričom. U suštini si najmanje ovde informisan i ti si jedan od ljudi koji nikad ne bi bio zadovoljan. A isti si ko ovi padobranci sa strane , oni dođu ovde isto samo nakon poraza i onda kritikuju. Trebao si ti brate dragi kritkovat odbranu nakon Cityja i nakon onog dugog niza bez primljenog gola. Ja ne kažem da ja moram biti upravu, ali nemoj se onda ušutit kad odbrana igra dobro. Nemoj tad šutit. Tad se ušutiš a kritikuješ kad ide loše. Nisi znači realan, ti si najmanje realan, a pokušavaš kritikom biti realan. Ovi padobranci isto tako neće da priznaju svoje greške (ovi što upadaju sa strane, quasi poznavatelji fudbala). Ali njima je bar narodno veselje i praznik kad Bayernu ide loše, ali ne razumijem šta ti želiš pokazat....Eto ti nam pojasni koji su ključni problemi. Jupp ima dovoljno dobru ekipu i treba samo da je dobro posloži, pokazao je da to može. Tebi eto nije čudno kako je ekipa mogla na početku sezone onoliko dobro igrat, a sad slabije igra. Jel ista odbrana bila??? Malo razmsili šta pričaš, nemoj se provaljivat s istom pričom stalno.FC BAYERN je napisao/la:
Super, koliko ste vi pojedinci ne realni, uvijek trazite nekog drugog krivca sada je to Jupp naravno najlakse je na trenera svaliti sve, protiv HSV je cijeli tim zakazao da ne spominjem par igraca jer cu opet biti popljuvan kako ja ne gajim simpatije prema nekim igracima, sto naravno nije istina.Jupp je samo obicni pijun i sta god mu kazu on ce to uraditi, i ako Rumenige izjavi kako nece biti transfera to je zadnja, Jupp moze samo sutiti i nastaviti svoj posao kako umije i zna, pa da ne uzmemo ni jedan trofej ja necu biti iznenadzen ali naravno na kraju ce trener biti najveci krivac, nece biti to nijedan igrac a nedo bog da to bude neko iz uprave, ma da su oni po meni najveci krivci zbog njihove politike koju vode nije ovo vise 99, fudbal je postao biznis milijarde se vrte...Ocigledno je da Bayern ima slabu odbranu i uzasnu klupu i to je cinjenica, to svi znamo neki nece priznati zbog cega nemam pojma, i to najbolje znaju Rummenige i Hoenes i ako ova sezona bude katastrofalna(ako ne uzmemo nijedan trofej) oni su najveci krivci zbog toga sto nisu poduzeli nista na vrijeme, gdje to super pojacanje sto su spominjali ? Jel to Shakiri koji dolazi na ljeto, meni ovo vise izgleda kao pa Reus je otiso u Dortmund ajde da i mi nekog dovedemo..
Ako prenosi Avaz, onda je sigurno.dr.adnan je napisao/la:Robben sinoć po 3. put postao otacPrema pisanju Kickera, Bilda i Dnevnog Avaza, Kai Robben potpisuje sutra za Bayern poslije ljekarskih pregleda i već se u srijedu pridružuje treninzima prvog tima i moguć je nastup u utakmici kupa protiv Stuttgarta
![]()
Malo je škakljivo postalo poslije remija i loše predstave 'but its not over till the fat lady sings'Ustvari, htio sam reći da mi svoju formu možemo dići, ali BVB ne može igrati konstantno pod ovim ritmom i u tom grmu leži naš zec
Igra nam jeste u krizi i tačno je da Jupp mora izmiješat karte. Kroos treba na desetku, Robbenu pauzu dat, stavit ga malo na klupu, Muller na krilo i potprašit igrače da se više kreču, onda će biti bolje...moustapha je napisao/la: BVB ce vjerovatno napraviti neki kiks, ali da li ce to biti dovoljno. Bayern mora misliti i na LP, sto je jako vazno takmicenje. Ustvari, pocecu vjerovati u preokret, tek kad Jupp krene mjesati karte, ovako mi se cini da stalno izlazi isti tim bez ikakvih promjena ili drugacijeg pristupa, a cinjenica je da nam je igra u krizi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.