NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kazu da je Pandza i sluzbeno potpiso 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Pratio sam sinoć sportski pregled na RTRS gdje je bio gost Vlado Jagodić.Koji je to trener samo i ljudska veličina.Ono sto me je posebno odusevilo je izjava u kojoj kaže da mu je bila čast sto su ga zvali da preuzme Sarajevo,ali je odbio taj poziv iz razloga što je čovjek od riječi,tj.stoji iza onog što je dogovorio sa Kozarom za razliku od onog seronje Jovića.
neko rece da ce danas proraditi web stranica zvijezde ali izgleda jos nista...
- tarikhordas
- Kontakt:
Prije par sedmica direktor Sarajeva u jednom intervjuu je rekao da je Jagodic u medjuvremenu dobio neke prijetece poruke te da je zato odustao.zvjezdas je napisao/la:Pratio sam sinoć sportski pregled na RTRS gdje je bio gost Vlado Jagodić.Koji je to trener samo i ljudska veličina.Ono sto me je posebno odusevilo je izjava u kojoj kaže da mu je bila čast sto su ga zvali da preuzme Sarajevo,ali je odbio taj poziv iz razloga što je čovjek od riječi,tj.stoji iza onog što je dogovorio sa Kozarom za razliku od onog seronje Jovića.

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Pandja dok je bio u Sarajevu je bio velik igracki potencijal al sta je bilo u Dinamu kad je otisao i sad kakav je to je u pitanju.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
bas nas je ovaj snijeg paralizovao.al eto sve ekipe imaju isti problem dosta ce snijeg uticat na uigranost ekipa mislim da je nasa ekipa do sada trebala odigrati vec cetiri utakmice..al istina je da ce sada dosta ekipa na more i vjerovatno cemo dole odigrati veliki broj utakmica nasi ce sledece sedmice dole,znaci jos 10-ak dana ce trenirati ovdje po snijegu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hebo te jovic idi u sarajevo i zali za njim,ovdje ga vise niko ne spominje pa nemoj ni ti vise samo nerviras dazaba ove nase forumase...ha yazvjezdas je napisao/la:Pratio sam sinoć sportski pregled na RTRS gdje je bio gost Vlado Jagodić.Koji je to trener samo i ljudska veličina.Ono sto me je posebno odusevilo je izjava u kojoj kaže da mu je bila čast sto su ga zvali da preuzme Sarajevo,ali je odbio taj poziv iz razloga što je čovjek od riječi,tj.stoji iza onog što je dogovorio sa Kozarom za razliku od onog seronje Jovića.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
znasli ukolko je sutra trening i ukolko?astra1922 je napisao/la:bas nas je ovaj snijeg paralizovao.al eto sve ekipe imaju isti problem dosta ce snijeg uticat na uigranost ekipa mislim da je nasa ekipa do sada trebala odigrati vec cetiri utakmice..al istina je da ce sada dosta ekipa na more i vjerovatno cemo dole odigrati veliki broj utakmica nasi ce sledece sedmice dole,znaci jos 10-ak dana ce trenirati ovdje po snijegu
smao da javim sutra licno putujem da pomognem da se spremi u kamione i posalje teretana , saune , dzakuzi i tako te neke lijepe stvari koja je nasa uprava uzela to sve je mislim nekih 34000 eura placeno i zato nemoj te puno plakat za skupim igracima mi smo klub u izgradnji shvatite to nista nemoze preko noci sabur ljudi 

-
- Kontakt:
Fatko pa ti si za castit.Masala,samo ako nije tajna odakle ce to oni sve dovuc !Fatko je napisao/la:smao da javim sutra licno putujem da pomognem da se spremi u kamione i posalje teretana , saune , dzakuzi i tako te neke lijepe stvari koja je nasa uprava uzela to sve je mislim nekih 34000 eura placeno i zato nemoj te puno plakat za skupim igracima mi smo klub u izgradnji shvatite to nista nemoze preko noci sabur ljudi
svicarska ujutro ako Bog da krecemo ima svasta jos nesto pa ako ima ko u svici da dobrovoljno pomogne ako sta zatreba bilo bi lijepo heheheBosanski zmaj je napisao/la:Fatko pa ti si za castit.Masala,samo ako nije tajna odakle ce to oni sve dovuc !Fatko je napisao/la:smao da javim sutra licno putujem da pomognem da se spremi u kamione i posalje teretana , saune , dzakuzi i tako te neke lijepe stvari koja je nasa uprava uzela to sve je mislim nekih 34000 eura placeno i zato nemoj te puno plakat za skupim igracima mi smo klub u izgradnji shvatite to nista nemoze preko noci sabur ljudi
sretan put!Fatko je napisao/la:smao da javim sutra licno putujem da pomognem da se spremi u kamione i posalje teretana , saune , dzakuzi i tako te neke lijepe stvari koja je nasa uprava uzela to sve je mislim nekih 34000 eura placeno i zato nemoj te puno plakat za skupim igracima mi smo klub u izgradnji shvatite to nista nemoze preko noci sabur ljudi
hvala samo nije zima u svici samo -35mirza_rd je napisao/la:sretan put!Fatko je napisao/la:smao da javim sutra licno putujem da pomognem da se spremi u kamione i posalje teretana , saune , dzakuzi i tako te neke lijepe stvari koja je nasa uprava uzela to sve je mislim nekih 34000 eura placeno i zato nemoj te puno plakat za skupim igracima mi smo klub u izgradnji shvatite to nista nemoze preko noci sabur ljudi

-
- Kontakt:
Takodje, sretan put, pa nam napisi kakav kraci izvjestaj iz Svicarske sta je Zvijezda sve shopingirala tamo, vidim da ce ceh biti velikiFatko je napisao/la:hvala samo nije zima u svici samo -35mirza_rd je napisao/la:sretan put!Fatko je napisao/la:smao da javim sutra licno putujem da pomognem da se spremi u kamione i posalje teretana , saune , dzakuzi i tako te neke lijepe stvari koja je nasa uprava uzela to sve je mislim nekih 34000 eura placeno i zato nemoj te puno plakat za skupim igracima mi smo klub u izgradnji shvatite to nista nemoze preko noci sabur ljudi

Kad bi se trebali vratiti ?
sretno fatko i tebi i ostalim koji idu,lijepe vijesti bogami,a posto ces sa zurom i cindom pitaj ih imal sutra trening kad i gdje 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sretan put i od mene... fatko napravin pored malog izvjestaja i koju fotku... za forumase jer smo jako ne strpljivi
jel neko citao sport danasnji imali nesto za zvijezdu napisano .nek malo preprica 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja ne znam uopste da li novine uopste dolaze ovih dana.
pa nismo mostar valjda kod nas se snijeg cistizvjezdas je napisao/la:Ja ne znam uopste da li novine uopste dolaze ovih dana.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma stas citat sport to je najlosiji sporski magazin... sve sto pide u njemu zanamo mi na forum...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.