Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Edin TM87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Edin TM87 » 06 feb 2012, 13:52

Veceras ne smijemo primit' gol! I Gerrard zabija 8-)

Hocel' igrat Adebayor i Assu-Ekoto? :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 feb 2012, 13:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Narin je napisao/la:Odkud ti znas da nije ni kriv ni duzan? -.-
Otkud ti znaš da je kriv i dužan?
Pa ja ne znam,ali ja ne tvrdim ni da je kriv,ni da je nevin.. -.-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 feb 2012, 13:57

Edin TM87 je napisao/la:Veceras ne smijemo primit' gol! I Gerrard zabija 8-)

Sinoć sam ti rekao da će igrati. Ne znam zašto ne bi bili u prvih 11. :?
Sastavi izlaze sat prije utakmice, niko od nas nije vidovit.
Ima i tema Tottenhama, tamo se raspitaj.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 feb 2012, 14:35

nedim1993 je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Mislim da ce veceras biti extra mec i naravno da cu pogledati sada ste u dobroj formi i mislim da mozete doci do tog 4 mjesta.Ove godine gledao sam dosta meceva Liverpoola i iskreno samo su vas Spursi demolirali.One ostale utakmice ako niste bili bolji od protivnika niste bili ni losiji.Raduje me sto se vraca Luis Suarez covjek ni kriv ni duzan osudjen na osnovu izjave velike "moralne" vertikale ala Patrice Evra.Nadam se da ce sudjenje biti ok.Jel zna neko kome je povjerena ova utakmica.A iduce kolo znate sta vas ceka...
kad dodje jedan "navijač" shity-a i priča nešto niĐe veze. sve nas koji volimo dobar fudbal raduje njegov povratak. al je glupo da se ti nađeš kompetentan da govoriš jel on kriv il nije. baš -.-.
niđe veze je tvoj post moglo bi se reći. ne znam šta je čovjek rekao krivo u svom postu.
Narin je napisao/la:Odkud ti znas da nije ni kriv ni duzan? -.-
slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 06 feb 2012, 15:23

I ja sam jedan od mnogih koji misle da je ovo najvaznija utakmica za nas,a da nas ide sa crotenhemom ne ide posteno :)Idealna prilika da uhvatimo taj prikljucak za 4. mjesto jer ako kiksamo veceras stvarno ce biti tesko jer je previse timova sada u toj borbi za 4. mjesto.Sad 3 tima moraju kiksati da se stvori razlika ali eto opet smo tu ako upisemo pobjedu veceras.Lui se vraca i svima nam je drago jer mislim da ce veceras da grize kao nikad,zeljan je igre i gola sam da ne bude sebican radi toga.Imati ce Gerrarda iza tako da nece faliti tih lopti.Iskreno,ja nisam zagovornik Carrolla volio bih da veceras pocne od prve jer mi moramo veceras u napad odma nemamo sta cekati.Jest nama tot crna tacka ali nisu ni oni neslomljivi.Pozz i sretno nam.
"You'll Never Walk Alone"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 feb 2012, 15:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Veceras ne smijemo primit' gol! I Gerrard zabija 8-)

Sinoć sam ti rekao da će igrati. Ne znam zašto ne bi bili u prvih 11. :?
Sastavi izlaze sat prije utakmice, niko od nas nije vidovit.
Ima i tema Tottenhama, tamo se raspitaj.
Pisalo nedje da imaju problema s povredama...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 feb 2012, 15:39

Jermain Defoe (hamstring) is unlikely to play, Rafael van der Vaart is struggling with a calf problem and Emmanuel Adebayor hobbled off during Tuesday's win over Wigan with a hamstring complaint.

Aaron Lennon (hamstring) is extremely doubtful, William Gallas (calf) and Tom Huddlestone (ankle) are unavailable, but Kyle Walker (groin) and Ledley King (knee) should be fit.
dakle večers neće igrati defoe, van der vaart, adebayor, gallas, huddlestone, dok je lennon pod znakom pitanja. walker i king bi trebali biti spremni.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 feb 2012, 15:46

slika

Evo jedna prikladna. 8-)

Teška utakmica večeras. Dosta igrača, koji su u dobroj formi, će se morati zadovoljiti klupom. Očekujem Spearinga na mjestu zadnjeg veznog jer je jedini dostupni vezni sa barem zadovoljavajućim defanzivnim karakteristikama. Gerrard nešto ispred njega. Lijevo Maxi, jer uvijek igra protiv jačih protivnika, desno Downing, te Suarez i Carroll naprijed. Naravno, vrlo je moguće da Andy bude joker a da se vezni red pojača sa Adamom ili Hendersonom. Bellamy, po nekom zakonu prirode, odmara. Kelly bi mogao dobiti prednost u odnosu na Johnsona jer je defanzivno jači od njega a to će biti od ogromne važnosti jer će na toj strani napadati Bale. Ostalo bi trebalo biti nepromijenjeno.

@Carlo, daj Bože da je sve to istina. :)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 feb 2012, 16:25

Carlo je napisao/la:
Jermain Defoe (hamstring) is unlikely to play, Rafael van der Vaart is struggling with a calf problem and Emmanuel Adebayor hobbled off during Tuesday's win over Wigan with a hamstring complaint.

Aaron Lennon (hamstring) is extremely doubtful, William Gallas (calf) and Tom Huddlestone (ankle) are unavailable, but Kyle Walker (groin) and Ledley King (knee) should be fit.
dakle večers neće igrati defoe, van der vaart, adebayor, gallas, huddlestone, dok je lennon pod znakom pitanja. walker i king bi trebali biti spremni.
Pa ko ce im igrat :lol: Saha :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2012, 16:32

S obzirom da su i Arsenal i Newcastle uknjižili po 3 boda, Liverpool ukoliko želi ostati u trci za četvrto mjesto, mora dobiti Tottenhama. No, sigurno da neće biti lako. Iskren da budem, ja prednost dajem Tottenhamu, jer u meč ulaze rasterećeniji iz razloga što je jučer Chelsea "kiksao". Dakle, ne moraju po svaku cijenu jurišati i ganjati tri boda, a takve ekipe su u biti i najopasnije. Mogao bi Liverpool sagoriti u želji da se riješi prokletstva Tottenhama, što jest jest.

Vezni red će odlučiti, kao i obično. Johnsonu i Hendersonu (bezbeli) ne bih danas volio biti u koži. :mrgreen: Valja im zaustaviti Balea koji ove godine igra briljantno. Dodajmo tome i (omraženog :mrgreen: ) Modrića, koji također ima sjajnu sezonu iza sebe, te Adebayora koji je progledao i igra kao nekada u Arsenalu.
Da sam na Kingovom mjestu, poduplao bih tu desnu stranu. Ili, bolje rečeno, odlučio bih se za nešto defanzivniju varijantu. Možda sa Kellyjem + Johnsonom, jer bi se tako neutralisao Bale. Barem bi tako trebalo biti. :mrgreen: Dakako, Gerrard bi trebao igrati, kao i povratnik Suarez. Carroll i Suarez zajedno na terenu - to me nije impresioniralo. Eh, kako sad ostaviti Carrolla kad se konačno trgnuo iz zimskog sna? :mrgreen: S obzirom kako Maxi igra kontra jačih, možda bi i on mogao danas startati. Mada, ipak bih se ja odlučio za Bellamyja.

Reina - Kelly, Skrtel, Agger, Enrique - Spearing, Gerrard, Johnson, Maxi/Bellamy - Suarez, Carroll.

Sve u svemu, večerašnja utakmica će ponovo odgovoriti na mnoga pitanja. Liverpool se pokazao odličnim protiv jakih ekipa, a Tottenham je takva. Dakle, s te strane sigurno će pristup meču biti dobrano drugačiji negoli kada je na suprotnoj strani QPR, Blackburn, Sunderland...

Eh, da dam prognozu, kad sam se već raspisao. :mrgreen:

Mogla bi biti neka goleada, recimo 2:2 ili 2:3. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 feb 2012, 16:35

slika

Ako ove ne možemo da pobjedimo, onda i ne trebamo da budemo u LP.
Očekujem Suareza u startnih 11 jer bi bilo grehota da ima debi nakon povratka na Old Traffordu. Neka malo osjeti zelenu travu :mrgreen:
Vjerovatno će Kuyt i Bellamy biti zajedno sa njim u napadu a Carrol po običaju na klupi.
Meni je dovoljna ista ekipa kao protiv Wolvesa, samo Gerard umjeto Hende. Što reče Carlo, slijede nam 5 velikih ligaških derbija a mi takve utakmice najbolje igramo. Ići polahko, korak po korak, pobjediti noćas pa doći na minus 2 od LP. Ostalo ćemo lahko :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 feb 2012, 16:46

@Bertrand dobra slika. :mrgreen:

Nego,što se tiče sastava King je na slatkim mukama.Odbrana bi trebala biti ista,dakle:Reina,Glen,Skrtel,Agger i Enrique.Mislim da je bolje da igra Glen iako je slabiji u defanzivi nego Kelly jer je nešto brži od njega.Svakako da ukoliko žele da zaustave Balea da će veliki dio posla morati odraditi i desno krilo,a večeras su kandidati za tu poziciju Kuyt,Bellamy i Downing.

U veznom redu ja bih volio da počnu Spearing,Gerrard i Adam.Red bi bio da i Henderson odmori jednu utakmicu.Eh sad pitanje je koju će formaciju King odabrati i da li će Carroll početi meč ili biti na klupi ? Ako Carroll počne onda bi vjerovatno Suarez mogao ostati na klupi,a da Maxi/Bellamy i Kuyt/Downing zaigraju na krilima.Teško je procijeniti ko bi mogao početi meč.Ukoliko je Bellamy spreman onda je njegovo mjesto zagarantovano.Dakle bilo ko od ova 4 igrača bi mogao biti starter,mada ja prednost dajem Bellamyu i Kuytu.U napadu će vjerovatno biti ili Carroll ili Suarez,šanse da obojca počnu meč su vrlo vrlo male.

Što se tiče sastava Tottenhama sumnjam da će svi pomenuti gore izostati.Međutim ukoliko je to tačno onda je to sjajna vijest za Liverpool.
FK Pjetlovi

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 feb 2012, 17:04

Monolog je napisao/la: Mogla bi biti neka goleada, recimo 2:2 ili 2:3. :mrgreen:
Jedna od najboljih odbrana lige prima 3 gola protiv ekipe koja nema pola napada na svom stadionu? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ziv ti nama bio, nemoj bacat prognoze :mrgreen:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 06 feb 2012, 17:48

veceras laganini 4-5-1 sa carrollom u vrhu napada pa mozda i pobjedimo. ocekujem dobar mec
Walk on, with hope in your hearts.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2012, 18:07

Monolog je napisao/la:
Mogla bi biti neka goleada, recimo 2:2 ili 2:3. :mrgreen:
100% si igrao 3+ i oba daju gol ,u Formuli kvota 2.20 :mrgreen:
Znam ja da ti uvijek ciljaš na to da pogodiš na kladionici :D

Bertrand je napisao/la: Teška utakmica večeras. Dosta igrača, koji su u dobroj formi, će se morati zadovoljiti klupom. Očekujem Spearinga na mjestu zadnjeg veznog jer je jedini dostupni vezni sa barem zadovoljavajućim defanzivnim karakteristikama. Gerrard nešto ispred njega. Lijevo Maxi, jer uvijek igra protiv jačih protivnika, desno Downing, te Suarez i Carroll naprijed. Naravno, vrlo je moguće da Andy bude joker a da se vezni red pojača sa Adamom ili Hendersonom. Bellamy, po nekom zakonu prirode, odmara. Kelly bi mogao dobiti prednost u odnosu na Johnsona jer je defanzivno jači od njega a to će biti od ogromne važnosti jer će na toj strani napadati Bale.
Želim da kažem i tebi i dobrom starom drugu @Monologu da će Kuyt početi 90%. Zašto ? Na toj strani je Bale kao što ste već rekli ,Kuyt je prava radilica na terenu i dat' će svoj maksimum da ga zaustavi i vjerujem da to može uz pomoć Kellya (Johnson ne dolazi u obzir ,mislim da ga King mora početi stavljat na krilo).Uz njih dvojicu očekujem Spearinga ,Gerrarda i Adama.Suarez bi možda mogao pucati po lijevoj strani ,a Carrol da bude isturen u napadu.Enrike,Agger i Škrtel bi trebali da igraju.
Dakle ja očekujem nešto ovako :
................Reina..................
Kelly...Škrtel......Agger.....Enrike
..............Spearing................
Kuyt......Gerrard...Adam...Suarez
..............Carrol.................

Jedva čekam utakmicu da vidim kvalitete tog famoznog Modrića.
Ubit' ćemo ih na sredini ,siguran sam.
You'll never walk alone.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2012, 18:14

Nisam se vala ni kladio. :D Da jesam, igr'o bi u inat pojedincima da Modrić daje gol. :lol:
Btw, sumnjam da će Kelly igrati, a da Johnson bude na klupi. To mi baš nema smisla. Martin je neiskusan i sigurno da ne može sam igrati kontra Balea. A, kada je tu Johnson, onda bi i Gareth morao više raditi u defanzivi, te bi se i tako dodatno trošio. :mrgreen:
Ako bude igrao Hendo, onda ću baciti cenera na pobjedu gostiju. :lol: Ako ne, onda se neću ni kladiti. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 feb 2012, 18:15

Najnovije: Enrique se povrijedio na treningu i najvjerovatnije propušta Spurse. Dakle, ili Aurelio lijevo ili Kelly desno a Johnson lijevo, što smo dosta puta igrali.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 feb 2012, 18:16

Richard Buxton
Big blow for #LFC with suggestions Jose Enrique will miss tonight due to hamstring injury. Forces unwanted defensive reshuffle for Dalglish.
ja belaja majko draga, valjda nije istina mada je buxton koliko-toliko pouzdan. ne znam ko bi mogao igrati tu, možda aurelio? ne bih njega. vrlo vjerovatno Johnson lijevo, Kelly desno.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 feb 2012, 18:18

Karaher :?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.