FK Rudar Kakanj

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 feb 2012, 23:04

Bravo ljudi,dignite se dajte im do znanja da pratite Rudar i da hocete bolje.Uradite neke plakate da se odrzi sastanak grupe (vi otprilike znate koga treba zvati) izaberite dobrog vodju,koga cijeli grad podrzava.I lagano samo derite do kraja,bez predaje ;) ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 05 feb 2012, 02:01

L' Imperator je napisao/la:
Anoniman je napisao/la:imam ja jedan prijedlog ,hajmo se mi dignut i bodrit rudar...
pa taman ne mora uci u premier ligu ali hajmo navijat,
pogledajte nize lige u svijetu ,ljudi pjevaju koji god da je rezultat...
zasto ,takvo nesto ne napravimo i mi ...
podrska je uvijek bitna ,a mi ocekuje od uprave da oni krenu pravit rezultat
a oni ocekuju od navijaca podrsku ...
mora jedan krenut ,i krenut che svi ...
prije je bilo ,znam mnoge nas je razocaralo livno ,ali sto moze ,da smo tad ostali uz klub,
do sad bi bili u premir ligi ...
Slazem se ! Ja sam se spreman vratiti na tribinu, al' pod jednim uvjetom: Necu da mi vodja bude neko ko ne zna nabrojati 5 igraca Rudara :roll: (vidio si kakvo je bilo "navijanje" u jesenjem dijelu prvenstva) :oops:

bas tako...ono je sramota biLa.....ja bi vecini onih ljudi zabranio da budu sa nama :D iskreno.....al jbga.. :) valjda ce bit sta kad krenu tekme.. :)
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

rudar
Kontakt:

Post Postao/la rudar » 05 feb 2012, 16:51

mogli smo abecu predlozit on je najbolji

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 05 feb 2012, 19:25

Pa ima li navijacka skupina Gusari predsjedinika i da li ste prijavljeni u Opcini kao udruzenje građana?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 05 feb 2012, 19:53

NeRi_K je napisao/la:Pa ima li navijacka skupina Gusari predsjedinika i da li ste prijavljeni u Opcini kao udruzenje građana?
Ni prvo ni drugo, al' bice aBd kad se ponovo organizujemo. Kad se jednom organizujemo kako treba, nema vise prestanka, a ne ko do sad, kad Uprava najavi ulazak u PL, mi se org., Rudar naravno ne udje u PL i sve se to raspadne i tako u vise navrata :?
#samoRudar #zauvijek

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 05 feb 2012, 21:20

L' Imperator je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Pa ima li navijacka skupina Gusari predsjedinika i da li ste prijavljeni u Opcini kao udruzenje građana?
Ni prvo ni drugo, al' bice aBd kad se ponovo organizujemo. Kad se jednom organizujemo kako treba, nema vise prestanka, a ne ko do sad, kad Uprava najavi ulazak u PL, mi se org., Rudar naravno ne udje u PL i sve se to raspadne i tako u vise navrata :?
Posto vidim da pisete da vam se petljaju neki koji nemaju veze o Rudaru, pa lijepo pravac Opcina, prijavite se kao udruzenje građana, nakon toga izaberite predsjednika i ostale clanove, pa pravac na tribinu. Puno srece
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 05 feb 2012, 22:01

Bogami ste se fino pojacali prvo Barjo haubica :D , pa Duro i evo sad Durakovic. To se spremate za Premijer ligu ? :)
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2012, 22:15

ako sad ne ubodete neznam kada cete lijepu ekipu slazete ima se para izgleda...nadam se da cete uspjeti morate biti sada svi zajedno mozda vam fali jos jedno ili dva zvucnija imena i to bi bilo gotovo pa dovoljno bitno je uci a kasnije i sa jeftinijim igrackim kadrom moze se opstat.nekada su nase utakmice(u gradaccu i kaknju) bile prave derbi utakmice
nadam se da cemo se na godinu sastati u premijer ligi,puno srece i sretno :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 05 feb 2012, 22:46

tarikhordas je napisao/la:Bogami ste se fino pojacali prvo Barjo haubica :D , pa Duro i evo sad Durakovic. To se spremate za Premijer ligu ? :)
Koji Durakovic? Ja kol'ko znam Duro nam je zadnje pojacanje.
#samoRudar #zauvijek

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 05 feb 2012, 22:49

Iz Veleza

http://www.transfermarkt.de/de/dzenan-d ... 23075.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 05 feb 2012, 23:13

Da, taj. Trebao je preci u Sarajevo ali je dogovor propao inace veoma talentovan i tehnicki potkovan igrac.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 05 feb 2012, 23:19

Da žele samo smiriti strasti i situaciju doveli bi samo jedno eventualno 2 pojačanja, dok ovako sve miriše na borbu za Premijer ligu, jer ne vjerujem da bi neko džaba plaćao i držao provjerene i kvalitetne igrače ako nema baš velikih ambicija. ;)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 06 feb 2012, 10:58

LjumanM95 je napisao/la:Da žele samo smiriti strasti i situaciju doveli bi samo jedno eventualno 2 pojačanja, dok ovako sve miriše na borbu za Premijer ligu, jer ne vjerujem da bi neko džaba plaćao i držao provjerene i kvalitetne igrače ako nema baš velikih ambicija. ;)

iii ja isto tako mislim...opet vrijeme ce pokazati......nadam se da cemo i mi vec jednom ucii u PL...
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 06 feb 2012, 15:41

Free_shooteR je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Da žele samo smiriti strasti i situaciju doveli bi samo jedno eventualno 2 pojačanja, dok ovako sve miriše na borbu za Premijer ligu, jer ne vjerujem da bi neko džaba plaćao i držao provjerene i kvalitetne igrače ako nema baš velikih ambicija. ;)

iii ja isto tako mislim...opet vrijeme ce pokazati......nadam se da cemo i mi vec jednom ucii u PL...
Rudar i Gradina mi nekako najozbiljnije izgledaju sto se tice ulaska u PL.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 feb 2012, 16:00

Nova uprava nista nije najavila, samo sute i rade. Mozda je tako i najbolje!
#samoRudar #zauvijek

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 feb 2012, 17:40

Emir ZENICA je napisao/la:Iz Veleza

http://www.transfermarkt.de/de/dzenan-d ... 23075.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra stvar sa Durakovicem jeste da on jos uvijek ima 21. god.nije napunio 22. Samo se nadam da je istina da je presao u Rudar jer je na ovoj stranici i Masic jos uvijek igrac Rudara tako da mi je ovo nekako nepouzdano :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 feb 2012, 18:10

budimo_realni je napisao/la:

Dobra stvar sa Durakovicem jeste da on jos uvijek ima 21. god.nije napunio 22. Samo se nadam da je istina da je presao u Rudar jer je na ovoj stranici i Masic jos uvijek igrac Rudara tako da mi je ovo nekako nepouzdano :D
Ne ide to pravilo do 21. godine tako kako ti misliš. Za ovu sezonu, 2011/12, na igrače do 21. se misli na igrače rođene 01.01.1990. i mlađe, bez obzira što su neki sada napunili 22. godine. Uzima se godina rođenja za jednu sezonu, a Duraković svakako spada u tu kategoriju ;)

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 feb 2012, 18:20

sony_91 je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:

Ne ide to pravilo do 21. godine tako kako ti misliš. Za ovu sezonu, 2011/12, na igrače do 21. se misli na igrače rođene 01.01.1990. i mlađe, bez obzira što su neki sada napunili 22. godine. Uzima se godina rođenja za jednu sezonu, a Duraković svakako spada u tu kategoriju ;)
Ok. Kako vi kazes ;) Kako god nama odgovara..

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 feb 2012, 18:31

L' Imperator je napisao/la:Nova uprava nista nije najavila, samo sute i rade. Mozda je tako i najbolje!
kljuc uspjeha ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2012, 19:54

Nisam ranije upratio,ali zanima me zbog cega je Bozicic otisao iz kluba. :?
Imao sam priliku sa njim licno da pricam i cini mi se kao trener koji zna dosta stvari o fudbalu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.