L' Imperator je napisao/la:Slazem se ! Ja sam se spreman vratiti na tribinu, al' pod jednim uvjetom: Necu da mi vodja bude neko ko ne zna nabrojati 5 igraca RudaraAnoniman je napisao/la:imam ja jedan prijedlog ,hajmo se mi dignut i bodrit rudar...
pa taman ne mora uci u premier ligu ali hajmo navijat,
pogledajte nize lige u svijetu ,ljudi pjevaju koji god da je rezultat...
zasto ,takvo nesto ne napravimo i mi ...
podrska je uvijek bitna ,a mi ocekuje od uprave da oni krenu pravit rezultat
a oni ocekuju od navijaca podrsku ...
mora jedan krenut ,i krenut che svi ...
prije je bilo ,znam mnoge nas je razocaralo livno ,ali sto moze ,da smo tad ostali uz klub,
do sad bi bili u premir ligi ...(vidio si kakvo je bilo "navijanje" u jesenjem dijelu prvenstva)
Ni prvo ni drugo, al' bice aBd kad se ponovo organizujemo. Kad se jednom organizujemo kako treba, nema vise prestanka, a ne ko do sad, kad Uprava najavi ulazak u PL, mi se org., Rudar naravno ne udje u PL i sve se to raspadne i tako u vise navrataNeRi_K je napisao/la:Pa ima li navijacka skupina Gusari predsjedinika i da li ste prijavljeni u Opcini kao udruzenje građana?
Posto vidim da pisete da vam se petljaju neki koji nemaju veze o Rudaru, pa lijepo pravac Opcina, prijavite se kao udruzenje građana, nakon toga izaberite predsjednika i ostale clanove, pa pravac na tribinu. Puno sreceL' Imperator je napisao/la:Ni prvo ni drugo, al' bice aBd kad se ponovo organizujemo. Kad se jednom organizujemo kako treba, nema vise prestanka, a ne ko do sad, kad Uprava najavi ulazak u PL, mi se org., Rudar naravno ne udje u PL i sve se to raspadne i tako u vise navrataNeRi_K je napisao/la:Pa ima li navijacka skupina Gusari predsjedinika i da li ste prijavljeni u Opcini kao udruzenje građana?
Koji Durakovic? Ja kol'ko znam Duro nam je zadnje pojacanje.tarikhordas je napisao/la:Bogami ste se fino pojacali prvo Barjo haubica, pa Duro i evo sad Durakovic. To se spremate za Premijer ligu ?
LjumanM95 je napisao/la:Da žele samo smiriti strasti i situaciju doveli bi samo jedno eventualno 2 pojačanja, dok ovako sve miriše na borbu za Premijer ligu, jer ne vjerujem da bi neko džaba plaćao i držao provjerene i kvalitetne igrače ako nema baš velikih ambicija.
Rudar i Gradina mi nekako najozbiljnije izgledaju sto se tice ulaska u PL.Free_shooteR je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Da žele samo smiriti strasti i situaciju doveli bi samo jedno eventualno 2 pojačanja, dok ovako sve miriše na borbu za Premijer ligu, jer ne vjerujem da bi neko džaba plaćao i držao provjerene i kvalitetne igrače ako nema baš velikih ambicija.
iii ja isto tako mislim...opet vrijeme ce pokazati......nadam se da cemo i mi vec jednom ucii u PL...
Dobra stvar sa Durakovicem jeste da on jos uvijek ima 21. god.nije napunio 22. Samo se nadam da je istina da je presao u Rudar jer je na ovoj stranici i Masic jos uvijek igrac Rudara tako da mi je ovo nekako nepouzdanoEmir ZENICA je napisao/la:Iz Veleza
http://www.transfermarkt.de/de/dzenan-d ... 23075.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne ide to pravilo do 21. godine tako kako ti misliš. Za ovu sezonu, 2011/12, na igrače do 21. se misli na igrače rođene 01.01.1990. i mlađe, bez obzira što su neki sada napunili 22. godine. Uzima se godina rođenja za jednu sezonu, a Duraković svakako spada u tu kategorijubudimo_realni je napisao/la:Dobra stvar sa Durakovicem jeste da on jos uvijek ima 21. god.nije napunio 22. Samo se nadam da je istina da je presao u Rudar jer je na ovoj stranici i Masic jos uvijek igrac Rudara tako da mi je ovo nekako nepouzdanoEmir ZENICA je napisao/la:Iz Veleza
http://www.transfermarkt.de/de/dzenan-d ... 23075.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok. Kako vi kazessony_91 je napisao/la:Ne ide to pravilo do 21. godine tako kako ti misliš. Za ovu sezonu, 2011/12, na igrače do 21. se misli na igrače rođene 01.01.1990. i mlađe, bez obzira što su neki sada napunili 22. godine. Uzima se godina rođenja za jednu sezonu, a Duraković svakako spada u tu kategorijubudimo_realni je napisao/la:Dobra stvar sa Durakovicem jeste da on jos uvijek ima 21. god.nije napunio 22. Samo se nadam da je istina da je presao u Rudar jer je na ovoj stranici i Masic jos uvijek igrac Rudara tako da mi je ovo nekako nepouzdanoEmir ZENICA je napisao/la:Iz Veleza
kljuc uspjehaL' Imperator je napisao/la:Nova uprava nista nije najavila, samo sute i rade. Mozda je tako i najbolje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.