i ako nastavimo sa ovakvom formom, teško je do tog 4. mjesta. teško.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
SamoZeljo je napisao/la:Newcastle nije problem ali Chelsea jeste. Vode 3:0 protiv uniteda.
Ma, Abramovich bez Lige Prvaka je skoro pa nezamislivo.
Sto je najgore, ni Tottenham ne pada. Ljudi igraju ponajbolje.
Da da,i ja mislim da ce tu da nam prelomi,da ili ne !vedofeelgood je napisao/la:Ako ne uzmemo Sunderland, realno mozemo se oprostiti od 4 mjesta !
smijesneEvolution87 je napisao/la:Kakve su ovo glasine da Wenger preuzima Francusku nakon EURA?
uze mi rijec iz ustaProfesor je napisao/la:smijesneEvolution87 je napisao/la:Kakve su ovo glasine da Wenger preuzima Francusku nakon EURA?
E ovo se zove vrhunac optimizma...Arnelinho je napisao/la:
Sutra naravno da navijam za Liverpool. Mislio sam da je danas tekma, al' dobro j'. Mada ću i sutra gledati samo sa jednim okom, jer nemam vremena, al' ajde ybaji ga.![]()
Što se nas tiĆe, mi moramo svoje odraditi do kraja savršeno i imamo to četvrto mjesto, mada vrlo lako i treće.
Ono što znam je da ćemo sezonu završiti ispred Tottenhama.
...i dobiješ četvrto ,možda i treće mjesto.Arnelinho je napisao/la:mi moramo svoje odraditi do kraja savršeno
Ova ekipa je dokazala da to moze, onaj niz pobjeda, a hoce li to ostvariti to cemo vidjeti.Bosco je napisao/la:Ma nema šanse da ćemo odigrat savršemo (i dalje sam skeptik) ali možda se nekim čudom ugrabi to 4 mjesto. Sve ćemo saznati u iduca 2 kola!
7:1 nije šala, i treba da lete visoko, treba momcima samopouzdanja, jer i u prethodnim mečevima osim sa swonsiem arsenal je nadigro protivnika u svakom smislu. sami znate posle svake tekme smo proklinjali il golmana il sudije. a plus kadar nam je sad daleko jači. chambo u prvoj postavi, sagna se vratio i coquelin.mmirsad je napisao/la:PPrevise smo se zanijeli nakon jedne pobjede smo poceli previsoko da letimo, totenham je prosle godine dosao do preokreta na nasem terenu i pobjedio 2:3, sunderland u gostima nismo dobili posljednjih 3 sezone i sad je sunderland jedna od ekipa koja je u najboljoj formi O'Niel je odlican trener ceka nas dosta teski tekmi u ligi i izmedju ligaskih ceka nas i dvoboj s milanom nadam se da cemo ih pobjediti i na kraju zauzeti 4 mjesto. A u LP moliti Boga da prodjemo Milana i da izbjegnemo Reala ili Barsu do finala
The Arsenal manager said: "That is what happened to us last year with Wilshere, it was exactly the same.
"At the start of the season you think: 'I will play him 20 games, maybe 25', but after they deliver a performance, they play 45 and then they play for the national team and then they get injured.
"It is very difficult to manage because people understand very quickly what kind of influence the players have and you want to win the game so you play them."
Wenger added: "I don't know where I have seen it, but 70% of the players who play very early in many, many games have stress fractures. In England the intensity of a game is higher."
SkySports Sky Sports
Wolves have confirmed on-loan midfielder Emmanuel Frimpong is out for the rest of the season due to a knee injury. More on site soon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.