a mi u Legea keceljama

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti kao obrazovan decko bi trebao znati da ne igra dres nego ekipa. Inace opce poznato...inacefindecko je napisao/la:gledaj brazilu dresova, klikneš na grb i on ti napravi cedevitu..
a mi u Legea keceljama
dijelim mišljenje, al brate, onda nek idu goli igrat..AÐ_Official je napisao/la:Ti kao obrazovan decko bi trebao znati da ne igra dres nego ekipa. Inace opce poznato...inacefindecko je napisao/la:gledaj brazilu dresova, klikneš na grb i on ti napravi cedevitu..
a mi u Legea keceljama
uh ovaj mi se sastav svida nenormalno , samo mislim da Mujdza nece igrati i tu treba traziti zamjenu ???ramiral je napisao/la:Begović
Mujdža Pandža Spahić Papac
Zahirović Salihović
Višća Pjanić Lulić
Džeko
Onda vjerovatno nema nista od toga.Bez ove dvojice Srbija bi ih pojela.Goalgetter je napisao/la:Visca i Stevanovic ce sigurno dobiti priliku, tu nema dileme, samo je pitanje hoce li ih Jagodic pustiti da igraju protiv Brazila, jer mladi igraju protiv Srbije 29. Februara.
Sto se tice mojih ocekivanja, ocekujem njih dvojicu da se nadju na spisku, i eventualno jedan novi stoper i napadac, mada ovog stopera i napadaca ne ocekujem protiv Brazila, nego tek protiv Mexika, Irske i eventualno Walesa.
Bilo bi im tesko bez njih, ali ipak A-Repka mora biti prioritet.harishp je napisao/la:Onda vjerovatno nema nista od toga.Bez ove dvojice Srbija bi ih pojela.Goalgetter je napisao/la:Visca i Stevanovic ce sigurno dobiti priliku, tu nema dileme, samo je pitanje hoce li ih Jagodic pustiti da igraju protiv Brazila, jer mladi igraju protiv Srbije 29. Februara.
Sto se tice mojih ocekivanja, ocekujem njih dvojicu da se nadju na spisku, i eventualno jedan novi stoper i napadac, mada ovog stopera i napadaca ne ocekujem protiv Brazila, nego tek protiv Mexika, Irske i eventualno Walesa.
Druze ni jedan novi igrac nece dobiti poziv protiv Brazila to je i Pape sam izjavio, jedino ako se ne predomisli do petka.Goalgetter je napisao/la:Visca i Stevanovic ce sigurno dobiti priliku, tu nema dileme, samo je pitanje hoce li ih Jagodic pustiti da igraju protiv Brazila, jer mladi igraju protiv Srbije 29. Februara.
Odlicna formacija ,znaci pozvati Viscu , i Mujdza da se oporavi i to bi bilo to a kakva bi formacija mogla izici u Brazila na terenramiral je napisao/la:Begović
Mujdža Pandža Spahić Papac
Zahirović Salihović
Višća Pjanić Lulić
Džeko
Elegant je napisao/la:Sutra selektor Susic objavljuje spisak, pa cemo vidjeti hoce li biti novih imena protiv Brazila, ja mislim da nece.
Elegant je napisao/la:Druze ni jedan novi igrac nece dobiti poziv protiv Brazila to je i Pape sam izjavio, jedino ako se ne predomisli do petka.
Elegant je napisao/la:Mislim da nece biti novih igraca, kao sto je najavio ali eto sacekajmo petak.
Elegant je napisao/la:Koliko se sjecam Pape je reako da protiv Brazila nece biti novih imena, sad da li se nesto promjenilo ne znam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.