FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

senci-071
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la senci-071 » 06 feb 2012, 12:30

Znaju djeca sve! ;) :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2012, 12:33

senci-071 je napisao/la:Znaju djeca sve! ;) :lol:
Osobina koja je objasnjena u postu iznad!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 feb 2012, 12:37

pile87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:odkud znas
Kazem ti cak je neki i clan vase uprave izjavljivao za medije ( trazli ste da vam NS BiH uplati pare da bi im vratili od nastupa iz Evrope sto smo isto tako mi koristili godinu prije ), a sto se tice Zelje znam kad se uplatilo da ne bi bilo problema za evropu! Prava seljakcka osobina je nek komsiji crkne krava ja vama zelim da se izvadite iz govana u kojim jeste a za uzvrat od vas nista ne ocekujem, bilo kakvu reakciju, ustvari do sad sam vidio kako stoje stvari pa me nista ne moze iznenaditi.
Sretno na kraju sezone ce ti se samo kazati jer se nece moci igrati evropa bez toga.

Samo pogledaj temu FK Sarajeva pa ces vidjet potvrdu ovog bold ;)
A za evropu igrat ce se kao i dosad potpisu novi ugovor sa poreznom i mirna Bosna :D a na kraju do 1 marta se mora predat sva papirologija za licencu pa cemo tad zant ko moze a ko ne.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 feb 2012, 12:40

pile87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:odkud znas
Kazem ti cak je neki i clan vase uprave izjavljivao za medije ( trazli ste da vam NS BiH uplati pare da bi im vratili od nastupa iz Evrope sto smo isto tako mi koristili godinu prije ), a sto se tice Zelje znam kad se uplatilo da ne bi bilo problema za evropu! Prava seljakcka osobina je nek komsiji crkne krava ja vama zelim da se izvadite iz govana u kojim jeste a za uzvrat od vas nista ne ocekujem, bilo kakvu reakciju, ustvari do sad sam vidio kako stoje stvari pa me nista ne moze iznenaditi.
Sretno na kraju sezone ce ti se samo kazati jer se nece moci igrati evropa bez toga.
Da i meni hoće crći krava, samo da komšijina djeca nemaju od koga kupovati mlijeko.senci-071 :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 feb 2012, 12:44

Prpa *itari ?? :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 06 feb 2012, 12:57

KB-TM87 je napisao/la:Prpa *itari ?? :mrgreen:

Upravo u ovom i jeste fazon ono o cemu pricamo,jer ovo nisu objavili "Pitari" vec Porezna uprava FBIH. :lol: Ko ovde zeli da komsiji crkne krava, mi smo to od Vas davno na svojoj kozi osjetili;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 feb 2012, 13:16

Haj **** dug nek vas je opstina poslala na pripreme :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2012, 13:26

senci-071 je napisao/la:

Upravo u ovom i jeste fazon ono o cemu pricamo,jer ovo nisu objavili "Pitari" vec Porezna uprava FBIH. :lol: Ko ovde zeli da komsiji crkne krava, mi smo to od Vas davno na svojoj kozi osjetili;)
kakva crna porezna uprava jesi ti dobar :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2012, 13:31

adnanhz je napisao/la:Samo pogledaj temu FK Sarajeva pa ces vidjet potvrdu ovog bold ;)
A za evropu igrat ce se kao i dosad potpisu novi ugovor sa poreznom i mirna Bosna :D a na kraju do 1 marta se mora predat sva papirologija za licencu pa cemo tad zant ko moze a ko ne.
Prvi Mart nema veze sa tim, nego sa prijavom stadiona i sa uslovima na istom !

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 06 feb 2012, 13:31

pile87 je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:

kakva crna porezna uprava jesi ti dobar :lol:

Ukupna dugovanja sportskih organizacija u Federaciji BiH po osnovu javnih i drugih prihoda iznose tačno 17.050.078,23 KM. Dugovanja se odnose na nogometne, košarkaške i rukometne klubove te na saveze i sportska društva saopšteno je u Poreznoj upravi FBiH.

Nogometni klubovi su u minusu 11.736.191,62 KM, košarkaški 2.880.525,49 KM, a rukometni 125.905,61 KM...

Kako je Avazu pojašnjeno u PUFBiH, sportski klubovi obavezni su da, u skladu sa zakonima, plaćaju porez na dohodak, porez na imovinu, porez na prihode od prodatih ulaznica...

”Kao obveznici plaćanja poreza i doprinosa, sportski klubovi suočavaju se sa problemom neplaćenih javnih i drugih prihoda”, objašnjeno je u ovoj ustanovi.

Tvrde da, kada je riječ o postupku naplate, imaju jednak pristup prema svim poreznim obveznicima pa tako i prema sportskim klubovima i savezima. Kažu da je PUFBiH poduzimao i poduzima niz mjera po tom pitanju, od blokade računa do zapljene i prodaje imovine.

Zbog neizmirenih poreznih obaveza, kod određenog broja sportskih klubova pokrenut je postupak naplate duga prinudnim putem.

Sa sportskim klubovima i savezima zaključeno je ukupno 17 sporazuma o odgođenom ili plaćanju duga na rate. S obzirom na to da pojedini porezni obveznici nisu izmirivali svoje obaveze, sporazumi su u sedam slučajeva raskinuti. U šest slučajeva dug je djelimično izmiren, objašnjavaju u Upravi.

Dodaju da su u postupku prinudne naplate duga u 19 slučajeva blokirani računi u bankama.

U postupku naplate dužnih javnih prihoda s Nogometnim savezom BiH zaključen je sporazum o plaćanju na rate.

Nogometni savez BiH poštuje sporazum i izmiruje svoje obaveze, rečeno je u Poreznoj upravi FBiH.

Govoreći o spisku dužnika, u PUFBiH kažu da su ograničeni u objavljivanju informacija, jer su obavezni da poštuju zakonsku odredbu koja se odnosi na poreznu tajnu. Avaz je, uprkos tome, došao do informacije ko su najveći dužnici i u prilogu objavljujemo spisak kolektiva od kojih se potražuje više od milion maraka, uključujući i kamate.

NK Čelik – 4,1 milion KM

N/FS BiH – 3,2

FK Sloboda – 2,3

FK Sarajevo – 1,9

FK Željezničar – 1,9

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 feb 2012, 13:34

Status Samira Bekrića još je nepoznanica, a Želji je blokada puteva možda i dobro došla, jer Bekrić, i da hoće, ne može nigdje. Osima smo pitali hoće li nekadašnji as Plavih nastaviti pripreme s ekipom u Rovinju.

''Tu je s nama, hoće li ostati, ne znam. Rovinj? Pa, što ne bi išao u Rovinj, tamo je toplo, fino'', ostao je, kao i obično kada su ovakve stvari u pitanju, nejasan menadžer jesenjeg prvaka.

Čuva Bog Želju svog
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2012, 13:50

senci-071 je napisao/la:Ukupna dugovanja sportskih organizacija u Federaciji BiH po osnovu javnih i drugih prihoda iznose tačno 17.050.078,23 KM. Dugovanja se odnose na nogometne, košarkaške i rukometne klubove te na saveze i sportska društva saopšteno je u Poreznoj upravi FBiH.
Vjerujem da je podatak o ukupnom dugu tacan, ali brojke o klubovima su zaokruzene ujedno i netacne!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 06 feb 2012, 13:55

FK Sarajevo ima ubjedljivo najacu propagandu na balkanu. Nekada je to bila beogradska Zvezda, ali sada su pitari ubjedljivi. Jedna stvar je utjeha i obmana javnosti, a druga stvar je prihvatanje trenutne realnosti. Kada budete znali razlikovati ova dva pojma onda cete biti klub.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 feb 2012, 13:56

Vrlo lijepa paralela, što je cz bila u jugi to smo mi u BiH.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 feb 2012, 14:04

FCS je napisao/la:Vrlo lijepa paralela, što je cz bila u jugi to smo mi u BiH.
De ohladi ziv ti meni bio 100godina..

Nego zar se nije pricalo o tome kako smo otplatili mnogo vise od 350.000KM???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 feb 2012, 14:12

Cigani ? :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 feb 2012, 14:30

prva ljubav zaborava nema :mrgreen: :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 feb 2012, 14:38

pile87 je napisao/la:
Cigani ? :lol:
Vjestacki nastali klubovi?
:lol: :lol: :lol:

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 06 feb 2012, 14:49

bleda kopija delija sa severa :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 feb 2012, 15:05

pile87 je napisao/la:Zeljo je duzan 1 700 000 KM od cega je kamata 1 000 000 KM.I vracalo se samo onoliko da koliko je trebalo po ugovoru sa poreznom da bi se mogla dobiti licenca za igranje u evropi iz razloga sto se ceka oprost dugova koji je jos izvjesni nego sto je bio prije godinu dana.Skoro svi znaju za cinjenicu da ako vratimo glavnicu duga kamate ce biti otpisane.
Cak i ako ne vratimo dug prema poreznoj, a ja iskreno ne bi zurio sa tim jer ce prije ili kasnije oprostiti svima inace nece biti ni sporta u BiH, ne bi trebao biti problem ovim tempom bi za par godina i sto se ovoga tice izasli na zelenu granu a sigurno bi bilo laskse vracati djelimicno.
Prema tome u sreci i veslju navijaj za Zelju :mrgreen:
E moj pile, zar se jos trudis da nesto dokazes .. 8-)

Bio je jedan forumas koji predvidio raspad, samo nije rekao koja je zima u pitanju:

05 aug 2011
miki917 je napisao/la:Sad vam tek slijede pravi problemi jer na zimu se sprema bježanija onih što su uložili u klub jer im ovo više nije zanimljivo (naročito kad pokupe lovu od uefe i transfera).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 10 gostiju.