FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- harebianconero
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jelde, pitam gdje je otišao neki igrač, to znači da sam ****. 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma vala ubi ti sa Stanicem,treba mu javit da ga jos jedna rupa ceka kad se vratiharebianconero je napisao/la:Jelde, pitam gdje je otišao neki igrač, to znači da sam ****.

svoj ti pos'o !
- harebianconero
- Kontakt:
Javi mu ti, redovna si mu mušterija.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Stanić je u Češkoj u istoj ekipi sa Savićem.
DANDY je napisao/la:Stanić je u Češkoj u istoj ekipi sa Savićem.
je li to znači da su dobili slobodne papire , jer je prelazni rok završen u Europi
Improvizacija na treninzima Plavih
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/im ... ima-plavih" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/im ... ima-plavih" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Čelik duguje 4,1 milion KM, a Željo i Sarajevo po 1,9 miliona
Nogometni klubovi su u minusu 11.736.191,62 KM, košarkaški 2.880.525,49 KM, a rukometni 125.905,61 KM...
Ukupan dug 17.050.078,23 KM
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9
Ono sto je interesantno Vi se ubiste objasnjavajuci i kritikujuci sve one koji su iznosili informacije da se dug ne otplacuje,a da pare od Evrope i prodaje igraca polagano nestaju, i da ce te vrlo brzo doci situacija u kojoj se nalazi vecine klubova.
Ali dobro tu je Vas Zuljo da sve ovo demantuje, i da Vas ubjedi u drugacije. 
Nogometni klubovi su u minusu 11.736.191,62 KM, košarkaški 2.880.525,49 KM, a rukometni 125.905,61 KM...
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9
Ono sto je interesantno Vi se ubiste objasnjavajuci i kritikujuci sve one koji su iznosili informacije da se dug ne otplacuje,a da pare od Evrope i prodaje igraca polagano nestaju, i da ce te vrlo brzo doci situacija u kojoj se nalazi vecine klubova.

Ne treba ti Zujo odes u poreznu i mozes dobiti papir koliko je poreza uplaceno i imas uvid u sve.A za proslu godinu je uplaceno 350 000 KM.Dovidjena i sretno! Nece ti biti bolje ako ti je komsiji gore, samo ce bolesna psiha biti zadovoljna!senci-071 je napisao/la:Čelik duguje 4,1 milion KM, a Željo i Sarajevo po 1,9 miliona
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9
Ono sto je interesantno Vi se ubiste objasnjavajuci i kritikujuci sve one koji su iznosili informacije da se dug ne otplacuje,a da pare od Evrope i prodaje igraca polagano nestaju, i da ce te vrlo brzo doci situacija u kojoj se nalazi vecine klubova.Ali dobro tu je Vas Zuljo da sve ovo demantuje, i da Vas ubjedi u drugacije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo mi nije jasno kako onda vi govorite da imate najmanji dug a po ovom smo na istom pa gdje su vam te tolke paresenci-071 je napisao/la:Čelik duguje 4,1 milion KM, a Željo i Sarajevo po 1,9 miliona
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9
Ono sto je interesantno Vi se ubiste objasnjavajuci i kritikujuci sve one koji su iznosili informacije da se dug ne otplacuje,a da pare od Evrope i prodaje igraca polagano nestaju, i da ce te vrlo brzo doci situacija u kojoj se nalazi vecine klubova.Ali dobro tu je Vas Zuljo da sve ovo demantuje, i da Vas ubjedi u drugacije.

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Kako ste vi tvrdoglavi ljudi ... Pile je objasnio da je isplaćeno 350 000 km duga.. Dobijene pare nemaju nikakve veze sa ovim dugom 

Skontaj malo ovo je prikaz duga iz prosle god u ovo doba... ZELJO je za vrijeme prosle god. od januara do decembra skresao ovaj dug za skoro 350K KM...adnanhz je napisao/la:Samo mi nije jasno kako onda vi govorite da imate najmanji dug a po ovom smo na istom pa gdje su vam te tolke paresenci-071 je napisao/la:Čelik duguje 4,1 milion KM, a Željo i Sarajevo po 1,9 miliona
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
adnanhz je napisao/la:Samo mi nije jasno kako onda vi govorite da imate najmanji dug a po ovom smo na istom pa gdje su vam te tolke paresenci-071 je napisao/la:Čelik duguje 4,1 milion KM, a Željo i Sarajevo po 1,9 miliona
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9
A joj njega,ma pusti ljude vidis da je Pile rekao da sve redovno isplacuju.Vidis da im igraci lazu da im ne daju plate,da kasne ugovori ,da mogu sanjati da odu doktoru.Ma svi lazu sta je ovo.

kakve veze prihodi imaju sa dugovanjem?senci-071 je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Samo mi nije jasno kako onda vi govorite da imate najmanji dug a po ovom smo na istom pa gdje su vam te tolke paresenci-071 je napisao/la:Čelik duguje 4,1 milion KM, a Željo i Sarajevo po 1,9 miliona
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9
A joj njega,ma pusti ljude vidis da je Pile rekao da sve redovno isplacuju.Vidis da im igraci lazu da im ne daju plate,da kasne ugovori ,da mogu sanjati da odu doktoru.Ma svi lazu sta je ovo.
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
pa valjda ako imas dobre prihode mozes redovno vracat dugovanjaljiljan89 je napisao/la:
kakve veze prihodi imaju sa dugovanjem?

Zeljo je duzan 1 700 000 KM od cega je kamata 1 000 000 KM.I vracalo se samo onoliko da koliko je trebalo po ugovoru sa poreznom da bi se mogla dobiti licenca za igranje u evropi iz razloga sto se ceka oprost dugova koji je jos izvjesni nego sto je bio prije godinu dana.Skoro svi znaju za cinjenicu da ako vratimo glavnicu duga kamate ce biti otpisane.
Cak i ako ne vratimo dug prema poreznoj, a ja iskreno ne bi zurio sa tim jer ce prije ili kasnije oprostiti svima inace nece biti ni sporta u BiH, ne bi trebao biti problem ovim tempom bi za par godina i sto se ovoga tice izasli na zelenu granu a sigurno bi bilo laskse vracati djelimicno.
Prema tome u sreci i veslju navijaj za Zelju
Cak i ako ne vratimo dug prema poreznoj, a ja iskreno ne bi zurio sa tim jer ce prije ili kasnije oprostiti svima inace nece biti ni sporta u BiH, ne bi trebao biti problem ovim tempom bi za par godina i sto se ovoga tice izasli na zelenu granu a sigurno bi bilo laskse vracati djelimicno.
Prema tome u sreci i veslju navijaj za Zelju

-
- Kontakt:
Kako je to fino, ne moras brinuti niocemu, drugi vode tvoju brigu, hvala blizim i daljnjim komsijama 

Mi smo i vracali ali vi nisteadnanhz je napisao/la:pa valjda ako imas dobre prihode mozes redovno vracat dugovanjaljiljan89 je napisao/la:
kakve veze prihodi imaju sa dugovanjem?

Jedni smo od rijetkih koji su ispostovali ugovor sa poreznom upravom po kom je olaksano vracanje duga na rate!
senci-071 je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Samo mi nije jasno kako onda vi govorite da imate najmanji dug a po ovom smo na istom pa gdje su vam te tolke paresenci-071 je napisao/la:Čelik duguje 4,1 milion KM, a Željo i Sarajevo po 1,9 miliona
NK Čelik – 4,1 milion KM
N/FS BiH – 3,2
FK Sloboda – 2,3
FK Sarajevo – 1,9
FK Željezničar – 1,9

Einigkeit und Recht und Freiheit
odkud znaspile87 je napisao/la:Mi smo i vracali ali vi nisteadnanhz je napisao/la:pa valjda ako imas dobre prihode mozes redovno vracat dugovanjaljiljan89 je napisao/la:
kakve veze prihodi imaju sa dugovanjem?![]()
Jedni smo od rijetkih koji su ispostovali ugovor sa poreznom upravom po kom je olaksano vracanje duga na rate!
Kazem ti cak je neki i clan vase uprave izjavljivao za medije ( trazli ste da vam NS BiH uplati pare da bi im vratili od nastupa iz Evrope sto smo isto tako mi koristili godinu prije ), a sto se tice Zelje znam kad se uplatilo da ne bi bilo problema za evropu! Prava seljakcka osobina je nek komsiji crkne krava ja vama zelim da se izvadite iz govana u kojim jeste a za uzvrat od vas nista ne ocekujem, bilo kakvu reakciju, ustvari do sad sam vidio kako stoje stvari pa me nista ne moze iznenaditi.adnanhz je napisao/la:odkud znas
Sretno na kraju sezone ce ti se samo kazati jer se nece moci igrati evropa bez toga.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 feb 2012, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], WeekendOffender i 8 gostiju.