Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 feb 2012, 22:53

mozak je napisao/la:Kada bi gledali suđenje, realno, city bi dobro bježao unitedu..
evo tabela bez sudijskih gresaka, pa pogledaj koji bi city bio ;) da se djaba ne raspravljamo :mrgreen:
http://www.debatabledecisions.com/tables
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 feb 2012, 00:02

Prije tačno 54 godine :cry:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 06 feb 2012, 00:14

R.I.P. Busby babes! GGMU!
LUHG!

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 06 feb 2012, 01:00

R.I.P :cry: :cry: :cry:

PS Ljudi moze li ko postaviti link da pogledam jos jednom onaj film The United ??
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 feb 2012, 08:34

Strašno je koliko je Man. United nabio kompleksa u engleskoj premier ligi, pa se svaka iole sumnjivija odluka gleda pod neviđenim povećalom.

Nevažno što je juče ključnu i prvu grešku Webb napravio kada nije dao OČIGLEDAN crveni karton Cahillu, važno je da eto on namjerno oštetio Chelsea iako su u studiju Sky sportsa jasno rekli da iz je njegove perspektive penal na Welbecku mogao biti suđen. O prvom penalu nemamo šta pričati, jasan je ko dan, a utakmicu su obilježile dvije teške pogreške : crveni na Cahillu i penal na Welbecku. Mišljenja sam da je dosudio ispravno crveni, drugu pogrešku ne bi ni napravio ;)

Za sve komplesaše na forumu samo jedan link, da se poklope i prestanu blamirati :

http://www.debatabledecisions.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Znači, jasno i napismeno ... kome ovo nije dovoljno, nije ni vrijedan nikakvog razgovora ...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 06 feb 2012, 09:32

slika

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team. No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now...

:(
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2012, 10:10

slika

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team. No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now... R.I.P.BUSBY BABIES
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 feb 2012, 10:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team. No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now... R.I.P.BUSBY BABIES
:cry: R.I.P!!!
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 06 feb 2012, 10:15

MoR je napisao/la:Strašno je koliko je Man. United nabio kompleksa u engleskoj premier ligi, pa se svaka iole sumnjivija odluka gleda pod neviđenim povećalom.
Ja iskreno ne znam da je ista bilo sumnjivo... 1. penal inekako se moze svirati al' 2. penal ni u nasoj Ligi se ne svira za domacine...
Sudije su pocele po starom da pomazu Unt. da ponovo bude sampion... Koji put Webb pomaze UNT.*?
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 feb 2012, 10:40

Arogantni je napisao/la:
MoR je napisao/la:Strašno je koliko je Man. United nabio kompleksa u engleskoj premier ligi, pa se svaka iole sumnjivija odluka gleda pod neviđenim povećalom.
Sudije su pocele po starom da pomazu Unt. da ponovo bude sampion... Koji put Webb pomaze UNT.*?
Može neki argument i dokaz da sudije na osnovu te odluke pomažu United, a da npr. na osnovu penala na Johnsonu samo dan kasnije ne pomažu City?

Mislim koji vam je **** ljudi, potpuno ste se pogubili ...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 feb 2012, 10:44

...Just like the busby babes in days gone by,
We'll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride,
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!!!

IN MUNICH 23 DIED
IN UNITED YOU LIVE FOREVER!

RIP! :( :( :( :( :(

BelminMUFC
Kontakt:

Post Postao/la BelminMUFC » 06 feb 2012, 10:50

[youtube][/youtube]

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 06 feb 2012, 10:50

R.I.P BUSBY BABIES :(
Glory Glory Man United !!! :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 10:53

OMG :o

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 feb 2012, 10:54

Slobodnjak nije mogao biti savrseniji od strane Mate..

‎...Nesreća se vjerojatno mogla izbjeći, jer su toga dana bila već dva neuspješna polijetanja, prije trećeg, fatalnog. Naime, na kraju piste bilo je dosta rastopljenog snijega, koji je usporavao avion, tako da nije mogao postići brzinu potrebnu za polijetanje. Avion je proklizao s kraja piste, prošao kroz ogradu te udario u kuće, koje su bile nenaseljene. Unitedov vratar sa slike, Harry Gregg, unatoč tome što je bio teško ozljeđen, od straha da avion ne eksplodira uhvatio je Bobbyja Charltona - koji je debitirao u dresu Uniteda tek 18 mjeseci ranije, i Dennisa Violleta, te ih je odvukao na sigurno...

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 06 feb 2012, 10:56

ja predlažem da se ekipama koje se bore za naslove prestanu svirati penali, samo zato da ovi novopridošli "navijači" ne moraju gubiti san zbog toga što se njima "pomaže" da osvoje naslov

a sad malo u ozbiljnijem tonu. Penal na evri je čist ko suza, evra je gradio loptu, sturridge ga srušio i šta se tu ima dodat. Drugi penal je malo osjetljiviji, jer je ivanović ispružio nogu, ali je Welbeck na nju naletio naknadno i zapeo. Znači kontakt je definitivan, ali mislim da nije namjeran, i tu je eventualno moguće o nečemu raspravljati, ali je potpuno jasno (ko ne vjeruje neka pogleda snimke) da je Ivanović srušio Welbecka koji je u tom trenutku imao loptu u nogama.

ako itko od ovih što žugaju na te penale poznaje pravila nogometne igre, neka mi objasni po čemu to se ova druga situacija ne svira ?

i vidim da je netko izračunao da je završilo Chelsea-Howard Webb 3:3 .. jesam li ja nešto propustio kod Unitedovog trećeg gola jer se meni čini da ga nije dao Webb nego Chicharito i to ne iz penala već iz normalne akcije?

Moj dojam utakmice je da je United bio bolja i konkretnija ekipa veći dio utakmice i da nije zaslužio primiti 3 gola (od čega 2 autogola). Na kraju svi pričaju o penalima, ali takva su pravila. Inače bi bilo mrtvih protivničkih napadača

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 feb 2012, 11:05

Ono što malo ko od vas zna je to da je Harold Hardman 1959. dakle godinu nakon nesreće na kraju svog govora, u spomen Busbyevih beba rekao nešto nevjerovatno, rekao je 4 riječi u kojima toliko toga stoji ... Te riječi su: UNITED WILL RISE AGAIN ! I to se ispostavilo tačnim, klub je bio na koljenima, pred bankrotom praktično a on se usudio reći te 4 riječi ! Respect ! Kojeg li čuda, tačno 50 godina nakon nesreće United postaje prvak evrope, pobjedom nad jučerašnjim rivalom !

Kako se najezim kad god citam nesto vezano za ovu nesrecu..:(

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 06 feb 2012, 11:22

IlPrincipe je napisao/la:OMG :o

[youtube][/youtube]
Da on nije dobar golman ne bi igrao u Unitedu. ;)
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

BelminMUFC
Kontakt:

Post Postao/la BelminMUFC » 06 feb 2012, 12:01

Narin je napisao/la:Ono što malo ko od vas zna je to da je Harold Hardman 1959. dakle godinu nakon nesreće na kraju svog govora, u spomen Busbyevih beba rekao nešto nevjerovatno, rekao je 4 riječi u kojima toliko toga stoji ... Te riječi su: UNITED WILL RISE AGAIN ! I to se ispostavilo tačnim, klub je bio na koljenima, pred bankrotom praktično a on se usudio reći te 4 riječi ! Respect ! Kojeg li čuda, tačno 50 godina nakon nesreće United postaje prvak evrope, pobjedom nad jučerašnjim rivalom !

Kako se najezim kad god citam nesto vezano za ovu nesrecu..:(
Kada sam procitao ove 4 rijeci, najezio sam se. Inace, 10tak godina nakon nesrece osvojili smo tadasnju ligu prvaka a onda dolazi Fergie i dominacija moze poceti. Strasan smo klub, uvjek bili i ostat cemo. GGMU.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 06 feb 2012, 12:09

:( R.I.P.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.