evo tabela bez sudijskih gresaka, pa pogledaj koji bi city biomozak je napisao/la:Kada bi gledali suđenje, realno, city bi dobro bježao unitedu..

http://www.debatabledecisions.com/tables
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
evo tabela bez sudijskih gresaka, pa pogledaj koji bi city biomozak je napisao/la:Kada bi gledali suđenje, realno, city bi dobro bježao unitedu..
rio_Ferdy88 je napisao/la:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team. No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now... R.I.P.BUSBY BABIES
Ja iskreno ne znam da je ista bilo sumnjivo... 1. penal inekako se moze svirati al' 2. penal ni u nasoj Ligi se ne svira za domacine...MoR je napisao/la:Strašno je koliko je Man. United nabio kompleksa u engleskoj premier ligi, pa se svaka iole sumnjivija odluka gleda pod neviđenim povećalom.
Može neki argument i dokaz da sudije na osnovu te odluke pomažu United, a da npr. na osnovu penala na Johnsonu samo dan kasnije ne pomažu City?Arogantni je napisao/la:Sudije su pocele po starom da pomazu Unt. da ponovo bude sampion... Koji put Webb pomaze UNT.*?MoR je napisao/la:Strašno je koliko je Man. United nabio kompleksa u engleskoj premier ligi, pa se svaka iole sumnjivija odluka gleda pod neviđenim povećalom.
Da on nije dobar golman ne bi igrao u Unitedu.IlPrincipe je napisao/la:OMG![]()
[youtube][/youtube]
Kada sam procitao ove 4 rijeci, najezio sam se. Inace, 10tak godina nakon nesrece osvojili smo tadasnju ligu prvaka a onda dolazi Fergie i dominacija moze poceti. Strasan smo klub, uvjek bili i ostat cemo. GGMU.Narin je napisao/la:Ono što malo ko od vas zna je to da je Harold Hardman 1959. dakle godinu nakon nesreće na kraju svog govora, u spomen Busbyevih beba rekao nešto nevjerovatno, rekao je 4 riječi u kojima toliko toga stoji ... Te riječi su: UNITED WILL RISE AGAIN ! I to se ispostavilo tačnim, klub je bio na koljenima, pred bankrotom praktično a on se usudio reći te 4 riječi ! Respect ! Kojeg li čuda, tačno 50 godina nakon nesreće United postaje prvak evrope, pobjedom nad jučerašnjim rivalom !
Kako se najezim kad god citam nesto vezano za ovu nesrecu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.