Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2012, 17:20

legenda reala je napisao/la:
Naš najbolji igrač u budućnosti !!!!
Ima 21 godinu ,a bolju karijeru od 80% posto reprezentativaca :D
Da imam volje, sad bih pretrazio ovu temu, pa da ti citiram par komentara, da je on vec propao, itd, tj. suprotnost od ovoga sto si ti napisao :lol: .

Da pozdravim usput te strucnjake :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:35

ma bolje da je Pjanke ostao grijat klupu u FRA, dje ce kod Tottia u oronulu Serie A :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2012, 17:46

Uostalom, posto neki vole gledati ocjene sa goal.com, Pjanic dobio 8.0, samo Borini je dobio vecu (8.5) .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2012, 17:52

Goalgetter je napisao/la:Uostalom, posto neki vole gledati ocjene sa goal.com, Pjanic dobio 8.0, samo Borini je dobio vecu (8.5) .
Zasluženo ,nema šta,nešto takvo sam i očekivao .
Odigrao je sjajno ,trčao,razigravao šteta što nije sve krunisao i kakvim golom,ali biće.
U prvom poluvremenu je bio malo ofanzivniji ,dok je u drugom poluvremenu većinu meča proveo na sredini terenu u onom krugu oko centra :P i prosljeđivao lopte naprijed .

Ali meni je najvažnije da ga Toti i De Rosi vole ,ostalo je nebitno ,ne ko Džeka što mrze :P :P
On je odmah uspostavio pravi kontakt sa svima :P

Fino igra ova Roma ,mlada ekipa i vidi se da su momci željni igre ,u budućnosti bi oni mogli do samog vrha Serie A ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2012, 17:56

Goalgetter je napisao/la:Uostalom, posto neki vole gledati ocjene sa goal.com, Pjanic dobio 8.0, samo Borini je dobio vecu (8.5) .
Alongside De Rossi, he was much of the reason for Roma’s sheer dominance in the first half, playing the ball all too easily around Inter’s cowering midfield. Racked up a 96 per cent passing rate to even trump his midfield partner, ensuring that the visitors saw far too little of the ball to harbour real hopes of getting something from the game.

Ne mogu vjerovati da je Pjanic imao 96% tacnih pasova kako pise na toj stranici, a igrao cijelu utakmicu. Pa ovo ni Xavi ne moze :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 18:31

Za_raju je napisao/la:Sve je ok sto se pregleda igre i slobodnih tice ali ne moze se neprimjetiti da se opet krije od lopte i gura medju protivnicke igrace kako bi moga samo na prvu odigrati...
Ne znam zasto ali se covjek boji duela kao da su protivnicki igraci na kopacke stavili jezeve!!!
Ziku ovakvih strucnjaka :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 05 feb 2012, 21:19

Ima li gdje video Pjanićeve asistencije ?

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 05 feb 2012, 21:37

Mouse je napisao/la:Ima li gdje video Pjanićeve asistencije ?
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/tak ... nica/73918" onclick="window.open(this.href);return false;

drugi video po redu...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 feb 2012, 22:08

calcio je napisao/la:
Alongside De Rossi, he was much of the reason for Roma’s sheer dominance in the first half, playing the ball all too easily around Inter’s cowering midfield. Racked up a 96 per cent passing rate to even trump his midfield partner, ensuring that the visitors saw far too little of the ball to harbour real hopes of getting something from the game.

Ne mogu vjerovati da je Pjanic imao 96% tacnih pasova kako pise na toj stranici, a igrao cijelu utakmicu. Pa ovo ni Xavi ne moze :D
Pjanic i jeste igrac za Barcu,vjerujem da ce za god -dvije i biti dio tog Katalonskog giganta...igra kratkih pasova mu fantasticno odgovara i najbolji je nasljednik Xavia! Pjanic je u Romi mnogo napredovao,njegovi kvaliteti su dosli do izrazaja iako se i prije znalo da je momak odlican igrac i veliki potencijal!..

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 05 feb 2012, 22:08

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Sve je ok sto se pregleda igre i slobodnih tice ali ne moze se neprimjetiti da se opet krije od lopte i gura medju protivnicke igrace kako bi moga samo na prvu odigrati...
Ne znam zasto ali se covjek boji duela kao da su protivnicki igraci na kopacke stavili jezeve!!!

Kush na njega, to ti je jarane strucnjak koji bi mogao naci bekove (a jos da su Bosnci) od kojih se Ronaldo i Nani ne bi vidjeli :lol: :lol: :lol:
A sto se Pjanica tice, mislim da bi prednost trebao dobit Ljevakovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 05 feb 2012, 22:18

bosnas_ je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Pjanic i jeste igrac za Barcu,vjerujem da ce za god -dvije i biti dio tog Katalonskog giganta...igra kratkih pasova mu fantasticno odgovara i najbolji je nasljednik Xavia! Pjanic je u Romi mnogo napredovao,njegovi kvaliteti su dosli do izrazaja iako se i prije znalo da je momak odlican igrac i veliki potencijal!..
vjeruj mi da nece pored tiaga niko igrat ;)
Bosna <3

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 05 feb 2012, 22:22

pa ne mora barca, ima real :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 05 feb 2012, 22:23

Goalgetter je napisao/la:U nas cim igrac odigra 10ak dobrih utakmica u nizu, odmah mu ne ''gine'' Real, Barcelona, Milan, itd.
Tek mu je prva sezona u Romi, i siguran sam da ce i sljedece nastupati u njoj. Pjanic ima klasu, samo mu treba minutaza (sto u Lyonu nije dobivao).
Ima mjesta tvoja opaska, ali sa druge strane ova sezona bi trebala biti Pjaniceva te se ocekuje da i premasi ono sto se od njega ocekivalo jos dok je prelazio fazu od juniora do profesionalnog igraca, a tada su vec bili uspostavljeni kontakti sa najboljim evropskim timovima. Uostalo i Lion je bar u to vrijeme spadao medju elitu. Istina Pjanic zbog sticaja raznih okolnosti medju koje ubrajam i njegove krive poteze, nije pokazao u Lionu ono sto moze, ali evo ispostavilo se da je Roma bila puno pogodak....Sreca je bila da je zival legenda Rima Toti tamo a Pjanica je neko dobro nasjetovao kako se postaviti. Bez kurcenja, svjestan da pored Totija, uvijek dolazis iz drugog plana...To je bila prekretnica, ovo je onaj pravi Mire...koji sve vise zadobija povjernje svih u klubu, a sam Toti je odusevljen. Nastavi li ovim stopama ovi pomenuti klubovi mogli bi stvarno biti skora (godina - dvije) realnost, bude li mu sve to udarilo u glavu, bice kao i Lionu. Na njemu je da iskoristi ono sto mu je Bog dao, te postane jedan od najboljih veznih igrace Evrope.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 05 feb 2012, 23:50

calcio je napisao/la:

Xavijevo je jos malo,a Enrique upravo i ima novog vodju za Barcu,kojem je dao svu slobodu u ekipi,a on se zove Mire Pjanic,igrac profila zvanog Barcelona.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 feb 2012, 00:19

Prelazak u Romu je potez kojim je preokrenuo karijeru i spasio se propadanja na klupi Lyona.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2012, 00:28

Igrac ili valja ili ne valja.Samo zbog povreda ili cavke u glavi igrac moze propasti.A da propadne tek onako sam od sebe,vrlo tesko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 feb 2012, 01:14

harishp je napisao/la:Igrac ili valja ili ne valja.Samo zbog povreda ili cavke u glavi igrac moze propasti.A da propadne tek onako sam od sebe,vrlo tesko.
pojma brate nemas
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 feb 2012, 01:14

harishp je napisao/la:
Strucnjak predvidio poslije prve Sajine tekme da ga pusimo a ti & Co ste me kleli kako cte mi ovo , ono kad se palsiramo i ko bi strucnjak ako papak koji ne vidi dalje od nosa zbog ponosa??????????????????????????????????????? :P

Hoces se opet sta samnom opkladiti ili se jos nisi oporavio , STRUCNJAK :lol:

Pjanic se krije i to samo umno bolestan covjek moze neprimjetiti...

Sva Pjanina igra se bazira na dodavanje lopte na prvu pa otud i padne redovno asistencija ili po onoj narodnoj " i corava koka nadze zrno"!
Ako ne popravi duel igru i prodornost uvijek ce ostati decko koga ce nosioci igre (kao Toti) stipati za obraz i morati pokrivati!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 06 feb 2012, 01:32

Ne znam šta je problem, pa moderni fudbal se i bazira na igri "na prvu"
U mom svijetu važe moja pravila

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 06 feb 2012, 01:42

TheDinoRules je napisao/la:Ne znam šta je problem, pa moderni fudbal se i bazira na igri "na prvu"
Problem je sto se on namjerno uvlaci protivnickom igracu kako nebi imao prostora da povuce loptu prodze igraca i napravi visak a sve to sto se boji dule igre i eventualne pogreske i gubitka lopte,jednom rijecu ne preuzima odgovornost , a tako se ne postaje top igrac.
Dobro je sve to u klubu ima Toti i ala Toti koji ce to pokriti a ko u nas u repki ima da to prekrije i da sve bude ok , neprimjetno?
Mozda Medunjanin ili Miske ,Ibricic,Stilic,Alispahic ....Nema niko jer su svi i sami kao penzioneri i gotovo sa epitetom fudbalskih invalida sto se tice fizike!!!

Da rezimiram dok god u nas u repki bude igralo zajedno u prvom timu vise od jednog ovog gore nabrojanog igraca mi cemo i dalje biti neutralni posmatraci Evropskih i Svjetskih prvenstava...

U ostalom proslost je sve ovo sto sam napisao potvrdila ili smo ipak na prvenstvu Evrope a da je to meni promaklo?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.