FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la senad_flamin » 05 feb 2012, 17:52

igraci izgledaju malo zasiceni,osvojili su sve zajedno, nekako bez motiva kao i Milan koji opet nije osvojio nesto posebno osim te Serie A prosle sezone .. dok je Inter u zadnjih nekoliko sezona osvoji sve sto se moglo osvojiti... kao sto neko napisa treba remnot napravit, da se malo pokrene ta "žeđ" za trofejima ponovo...

Juventus je to uradio zato i jesu ovako motivisani..
-RIVALDO-

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 05 feb 2012, 17:56

Yuto je napisao/la: Da ne bude off totalno sutra gubimo. I to lagano...

Jesam doktor, jos da sam dovoljno pametan pa da ovo unovcim... :roll:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 feb 2012, 18:01

Mago,
strava ti je predosjećaj.
Danas sam te poslušao i zaobišao Inter na kladari :lol: :lol: :lol:

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 05 feb 2012, 18:10

ovo je vec zabrinjavajuce :!:
pa danas ko da smo gledali Barcu protiv Granade,mi nemamo nikakav stil igre,pa i formaciju treba pravit prema onom sto imas,a ne izmisljat da Javier i Obi igraju krila i da se nadamo nesto u ofanzivi...
najgore sto ovo nije ni prvi a sigurno ni posljednji put :cry:
prema ovom sto imamo(a imamo tonu DMF-a) do kraja sezone treba gurat staru Mancinijevu formaciju 4-3-1-2,jer kad bi imali vezu Cambi,Guarin,Sneijder,Ricky,i jos imamo tu i Il Capitana,Polija,Palomba(koji je vrlo dobro pojacanje,uvjeren sam u to)makar se ne bi brukali kao danas,forsiramo nesto na krila a nikako ne mozemo...
evo vidimo Rominu vezu gdje imaju 3 igraca koja znaju s loptom i kako to brzo i efikasno izgleda,a mi od odlaska JM trazimo formaciju,a igrace nemamo za ovo za sto se eksperimentise...
a MM je ocigledno ispunio svoj san osvajanjem LP,i sad nije nesto ni zainteresovan da pravi jos jaci Inter,vec ekipu koja ce da se bori za LP
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 05 feb 2012, 18:29

senad_flamin je napisao/la:igraci izgledaju malo zasiceni,osvojili su sve zajedno, nekako bez motiva kao i Milan koji opet nije osvojio nesto posebno osim te Serie A prosle sezone .. dok je Inter u zadnjih nekoliko sezona osvoji sve sto se moglo osvojiti... kao sto neko napisa treba remnot napravit, da se malo pokrene ta "žeđ" za trofejima ponovo...

Bola glupa ti je prica cuj zasitili se, pa bola Barcelona bi onda po tvom trebala se ove sezone borit za opstanak ni jedan pravi profesionalac nerrazmislja tako svakom pravom igracu nikad nije dosta trofeja pa tako i interovim jednostavno ima previse stari igraca koji se vucaraju po terenu prvo treba njih ocisti pa onda krenuti dalje.
Samo jedan klub Velež Mostar

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 05 feb 2012, 18:37

Ima ona stara,pobjednicka formacija se nikad ne mjenja a to je 4-2-3-1 Mourinhova formacija s kojom se sve lomio,ali ovi treneri izmisljaju nesto svoje,toplu vodu,i desavaju im se ovakve katastrofe, :|
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 feb 2012, 18:39

senad_flamin je napisao/la:
igraci izgledaju malo zasiceni,osvojili su sve zajedno, nekako bez motiva kao i Milan koji opet nije osvojio nesto posebno osim te Serie A prosle sezone .. dok je Inter u zadnjih nekoliko sezona osvoji sve sto se moglo osvojiti... kao sto neko napisa treba remnot napravit, da se malo pokrene ta "žeđ" za trofejima ponovo...

Bola glupa ti je prica cuj zasitili se, pa bola Barcelona bi onda po tvom trebala se ove sezone borit za opstanak ni jedan pravi profesionalac nerrazmislja tako svakom pravom igracu nikad nije dosta trofeja pa tako i interovim jednostavno ima previse stari igraca koji se vucaraju po terenu prvo treba njih ocisti pa onda krenuti dalje.
Ja ti kazem da mi izgledaju tako, a to je moja prica i misljenje ;)

EDIT:Bola zaboravi ti reci,zato ce Barsa ove sezone se zadovoljit samo kupom.... ;)
-RIVALDO-

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 05 feb 2012, 19:32

Moralo je doci do ovoga,nazalost...

Ekipi je "dosadno",nemaju vise ambicija,isto tako nisu nabrijani da ginu kao kod Murinja.Takodje ekipa koja je tolike godine na okupu ne moze konstantno osvajati trofeje i biti u vrhu (to se desilo milanu evo sada i nama)...

Puno igraca je tu iz ere Mancinia i to se treba sve prodati a pojedinim dati posao u klubu...
Znaci na ljeto se zahvaliti Stankovicu,Samuelu,Cordobi,Cambiasu,Chivu,Cezaru,Pazziniu,Muntariu,Pandevu,Zarateu i dovesti bolje i mlade igrace koji ce "ujedati" kao juvetusovci koji su gladni trofeja...

Ne treba biti razocaran jer nam je ova generacija donijela toliko trofeja i uspjeha da im se ne moze nista prigovoriti ili nesto ruzno reci...Ako se izbori 3 mjesto bit ce super a ako ne od iduce sezone krenuti jako samo na domace prvenstvo isto kao juve i to je to...Pominje se Gvardiola najvise ali vidjet cemo da li bi on dosao a da ne igramo u lp...Vrijeme je pred nama...

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 feb 2012, 19:42

Tek sada vidjeh rezultat :shock: . Nisam u toku ,ali brate ovaj klub mi je najgotivniji u Italiji , nije mi svejedno kada vidim ovo. Mislim da je timu potreban totalni remont . Ima tu dosta zastarjelih igraca koji bi trebali otici .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 05 feb 2012, 19:45

@Grande
ako se zelimo svim ovim zahvalit najbolje rjesenje je Felix Magath :lol:
ekipi treba remont ali ne toliki ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 feb 2012, 20:22

Pazzini

slika
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2012, 20:36

Očekivao sam pobjedu Rome ali ni u snu nisam znao da će to biti ovako izraženo :lol:

Već se trebaju kovati planovi za Europa ligu naredne godine. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Marcello
Kontakt:

Post Postao/la Marcello » 06 feb 2012, 09:51

Koliko imate defanzivnih veznih mogli bi popuniti veznu liniju kompletne serije A..Moj prijedlog je da rasprodate to smeće od igrača i nastavite do kraja sezone sa juniorima..Manja sramota.. :oops:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 10:49

Marcello je napisao/la:Koliko imate defanzivnih veznih mogli bi popuniti veznu liniju kompletne serije A..Moj prijedlog je da rasprodate to smeće od igrača i nastavite do kraja sezone sa juniorima.
PoslušajTE čoika :lol: :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 feb 2012, 11:51

Evo ga jos jedan troll od anam onih. Keep up the good work ! ;)

P.S. Vidim i Zlatna Kanta nas je pocastvovao svojim prisustvom nakon par mjeseci. Hvala :lol: :mrgreen:

E da, Juan ce igrat na Viareggiu za Primaveru. Pocinje danas u 15h cini mi se. Igramo protiv Anderlechta.

Lucio idiote umri !

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 06 feb 2012, 12:30

jao jao...pa ova tri poraza(palermo=poraz) su me vise pogodila nego onaj los start prvenstva, pa stvarno smo PAZZA Inter i to na kvadrat...
sve se kanim ovih dana napisati post ali ne znam odakle bih poceo, koga prvog spomenuti, kome prvom lanuti...

pocet cu od Ranieri-a, uvijek mi je bio cudan trener, doduse uvijek sam ga cijenio ali se i pitao pa zasto taj covjek i "veliki strucnjak" nema trofeje, nazalost saznao sam na najgori moguci nacin. preuzevsi Inter pokazao je sav svoj talenat za usrat(doduse vec usranu) motiku. od kako je dosao, mi nemamo NIKAKVU igru al' bas nikakvu te igramo krkanski i rohanski da bi nam pozavidjeli i majstori takve igre iz premier lige BiH. prvo cu poceti od one serije od 7 pobjeda, mislim molim vas, pa ono su bile jadne i bijedne pobjede protiv jos jadnijih klubova da je to strasno, jedina tekma u kojoj smo "nadigrali" protivnika je protiv Milana, to je bila jedina tekma u kojoj nismo bili favoriti pa je Ranieri bio "na svom terenu" i postavio taktiku koja je upalila, ali je problem u tekmama u kojima smo mi favoriti i gdje mi trebamo napadati eeee onda se pokazuje sav ANTItalenat Ranieri-a. tekma protiv palerma, pa dragi Tinki(ili kako mu vec tepaju) pa zasto po onakvom terenu tebi stoperski par cine dva "tornja" koji su po onom ledu izgledali kao dva bambija(zar nije moglo Cordoba-Chivu), dalje dragi Tinki pa kako bolan te nije stid istrcati na teren protiv Rome sa slovom i brojem 8(osam) defanzivaca, pa ja mucnije utakmice nisam gledao mi gubimo dva nula a oni se i dalje brane????? dalje Tinki kako bolan mozes reci da nemas formacije za Wesa :shock: pa halo bolan to je Wesley Sneijder igrac o kojem sanja svaki trener na svijetu, jedino tebi debilu on se ne uklapa u formaciju, imas li bolan muda napasti ikog' bilo koga pa i jadni Lecce....jednostavno, gadis mi se
-------------------JC
MAICON LUCIO SAMUEL ZANETTI
-------- PALOMBO---- CAMBI
ZARATE--------------ALVAREZ
-------------WES
------------MILITO
da mi je dozivjeti jednu ovakvu formaciju i pogledati jednu ovakvu tekmu pa bi mogao i umrijeti et, pa jel tesko ovo probati, u najgorem slucaju ces primiti 4 komada :mrgreen: a primili smo toliko i od Rome a igrali sa 8 defanzivaca :cry:

malo o igracima:

Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti,Cambiasso,Milito---i dalje beton i kostur ekipe koji moze jos...
pazzini----ovo je jedna velika enigma, sta reci za njega, klasicni sidras koji, ruku na srce ima osjecaj za gol, ali u tandemu sa Militom ne ide. ima i ta cinjenica da ide europsko prvenstvo te da se on kao i ostali talijanski reprezentativci trebaju forsirati ali brate ode nam sezona...
obi----lik nit smrdi nit mirise, ne znam, nije los za klupe ali nije ni za prvi tim sigurno
zarate----njega mi je zao brate mili, pa moze li taj covjek dobit priliku bar u pola kao pazzo, ubijedjen sam da on nije jos pokazao ni 10 % svojih mogucnosti, ne mozemo covjeka optuzivati a zadnjih 5 mjeseci nema ukupno 90 min. igre
nagatomo---na kraju ide slag na tortu, meni nije jasno jesam ja jedini ovdje normalan ili jedini debil(ubjedite me u suprotno i priznat cu da sam debil), dakle momak je fudbalski NEinteligentan, nema taj osjecaj za igru za prostor jednostavno nema ono nesto fudbalsko u sebi, sve je uredu on trci trudi se ali brate nema od njega fudbalera, kad se on spomene meni odmah pred ocima:
slika
naviju ga u svlacionici i on trci k'o muha bez glave

et' morao sam napisati koju, nemojte crno-plava braco sta zamjeriti, mozda se ne slazemo u neki stvarima(pogotovo oko nagatoma :mrgreen: ) ali svi zelimo samo dobro nasem Interu...

PAZZA INTER AMALA
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 feb 2012, 13:49

debil debil :lol: zezz ;) nije do Nagatoma samo,jbga kad ne ide nikom ama bas nikom ne moze ni njemu,,ev i Julione ne brani nista vise a znamo kako brani inace,Maicon nista,Lucio rekao bi neko da nije nikad igrao,Cambiasso isto itd. ne moze se sve na Nagatoma,kamo srece da trce njih 5-6 non-stop kao on,,a Obiju se isto nema sta prigovorit,hocemo da se mladi forsiraju a cim eto pogrijese odmah ne valjaju,,pa kako da ih se onda forsira :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 feb 2012, 15:07

Kakvi su Lucio,Maicon,Cambiasso,Zanetti i Pazzini, Nagatomo je odlican. Momak uvijek maximalno borben,a i koristan pogotovo prema naprijed samo sto to ovaj idiot na klupi ne koristi nikako. Jer j.ebiga bitno je ne primit go (koja ironija,primili 8 za 4 dana :lol: :lol: :lol: ),a ko je.be davanje golova.

Julio,Maicon,Lucio,,Chivu,Stanković,Cambiasso,Zanetti (predsjednik il nesto drugo u klubu) su svi za penzije ili za druge klubova. S njima nikakvog napretka nece biti. I da, najvaznije je ovog idiota s klupe otjerat.

Santona vratit podhitno i stavit ga na jednu od bekovskih pozicija,a Yuta na drugu i tu bi bekovi bili rjesni. Samo je problem sto Bambino dobro igra za Njukaš (sto bi Monolog@ reko) i oni ga sad sigurno ne bi jeftino dali...

Nego pominje se Blanc kao trener od ljeta. Navodno je u losim odnosima sa Francuskim savezon sto bi MM iskoristio da ga dovede. Nadam se da je ovo istina.

Primavera treba da pocne tekmu Viareggia protiv Anderlechta. Prenos na Rai Sport 1 koji je cini mi se otvoren.

Inter (4-3-2-1): 1 Di Gennaro; 6 Pecorini, 14 Kysela, 18 Spendlhofer, 3 Mbaye; 8 Romanò, 4 Crisetig, 5 Duncan; 19 Livaja, 10 Bessa; 9 Longo.
A disposizione: 12 Sala, 2 Giannetti, 11 Alborno, 13 Pasa, 16 Falasca, 17 Forte, 20 Candido, 22 Vojtus, 24 Benassi.
Allenatore: Stramaccioni.

Juan nije u konkurenciji za ovu utakmicu,al tu je Livaja od pocetka. Bas da vidim kakav je...

Lucio idiote umri !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 feb 2012, 15:57

Super, a sad ako vas zanima koji od igraca puse otvorite sebi temu. Ne smarajte ovdje !

Poluvrijeme Primavera 0:0. Dobra igra al Longo se u par situacija nije najbolje snasao.

Lucio idiote umri !

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 06 feb 2012, 16:02

Ovo takmicenje koga ce uhvatit sa cigarom

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.