Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

10.Skoro
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la 10.Skoro » 05 feb 2012, 19:17

mandraX je napisao/la: Zaboli mene qrac i za Chealse-a, i za Manchester, i za Webb-a...al' ruku na srce, sramota suđenje ;)
Pa sta se onada javljas ikako??? Najmanje na sudjenje se zale simpatizeri celsea koji su gledali utakmicu, a zato su se nasli neutralci da komentarisu koji su pratili tekstualni prijenos na livescore-u.
Mi nikada odustati necemo...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 feb 2012, 19:18

Webb je dosudio 2 nepostojeca penala za United i direktno uticao na rezultat utakmice,ali i pored toga United je bio puno bolja ekipa i zasluzili su po prikazanoj igru cak i pobjedu,ali oni mogu ipak biti zadovoljni jer su izbjegli poraz...Ovo najvise odgovara Cityu,koji sada bjezi 2 boda direktnom konkurentu za titulu!

johnterry26
Kontakt:

Post Postao/la johnterry26 » 05 feb 2012, 19:19

rio_Ferdy88 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
bazeni je napisao/la:Šta reći?
"Hvala, Webb!"
sta bude u spaniji molim te, kakvo sudjenje, sta je bilo sad protiv valencie, pinto izvan 16 rukom igra i sprijeci gol soldada, a sudija nista, nemojte nam vi navijaci barce govoriti o sudijama ;)i u prvom pol je chelsea trebao dobiti cist crveni zbog onog starta cahilla ;)
Kakav start covjece Cahil uklizao na loptu cisto,namjestite ove derbije sve nek vam sudi Webb osvajate ligu 100%.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2012, 19:19

10.Skoro je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Zaboli mene qrac i za Chealse-a, i za Manchester, i za Webb-a...al' ruku na srce, sramota suđenje ;)
Pa sta se onada javljas ikako??? Najmanje na sudjenje se zale simpatizeri celsea koji su gledali utakmicu, a zato su se nasli neutralci da komentarisu koji su pratili tekstualni prijenos na livescore-u.
Lik kojem odgovaras je najgori forumas ovdje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 05 feb 2012, 19:21

johnterry26 je napisao/la:

Kakav start covjece Cahil uklizao na loptu cisto,namjestite ove derbije sve nek vam sudi Webb osvajate ligu 100%.
Nemojte biti bezobrazni ako već hoćete da diskutujete, mi smo priznali da je Webb pogriješio kod drugog penala ali priznajte i vi da je Cahill napravio faul nad Welbeckom na početku.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 feb 2012, 19:22

evo fergie kaze da smo trebali dobiti 4 penala u ovoj tekmi, dva u prvom pol, i prvi na welbecku je trebao biti cist crveni za cahilla, dakle osteceni smo u ovoj tekmi za dva penala i cist crveni :cry: :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 05 feb 2012, 19:22

Cartman je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
MandraX poznati troll :mrgreen: Ne znaju ovi mladji. Ali ovako kad se desi nesto zanimljivo upadaju ovi dezurni likovi.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 feb 2012, 19:22

Rooney88 je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Koji mentalitet posjeduje ova ekipa to je cudo jedno. Ne znam sta da napisem. Prije meca sam ponavljao da cu biti zadovoljan bodom a sada je ravno pobjedi. Ovo je lose, jako lose za srce fkt - jedva covjek prezivi...

Ponosan sam na ove igrace. Od 3:0 do 3:3, samo United moze.
Druze nazalost pogresan zakljucak sa 3:0 na 3:3 se samo Webb moze vratiti.
Hajd` vise i ti i tvoje gluposti, nosi ih na drugu temu i kukaj kako si i navikao, do sada sam zmirio na sve tvoje provokacije ali sta mislis da mozes dovijeka? Raus... ;)

Vodis 3:0 kuci i 3:3 zavrsi pa se na kraju vadis na sudjenje. U najmanju ruku komicno, jbte ako ne znas cuvati 3:0 sta hoces onda? :? Chelsea je sam kriv sto nije napunio United kad` je trebao/mogao i na kraju mora postojati izgovor kojeg je izgleda najteze naci u svojim redovima.

Kapa dole momcima jos jednom, rapsodija i najbolji su uvijek donosili nove mrzitelje Unitedu. Ne znam zasto ali se ponosim time.
Haha ja provociram.Prvo nije ti ok napisat da neko pise gluposti ali eto izgleda da je par osoba ovdje bolje vidilo od cijelog svijeta.Divim ti se ako uzivas u ovakvim pobjedama.I ovo nije tvoj forum i ja cu pisati kad zelim ovdje kao sto i ti mozes pisati gdje god zelis.Toliko.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 feb 2012, 19:22

Sudjenje je na nivou nase lige. Ne volim ni jedne ni druge ali ovo je katastrofa
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2012, 19:23

Uh Ferguson je dobro napao ovog asistenta nakon utakmice. Ne gine mu kazna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 feb 2012, 19:23

Cartman je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
Ti znaš gdje i kako sam ja gledao tekmu? Gle'aš u hagra? Ne ide ti to najbolje...pokušaj sa kašikama ;)

****, ups, Kurtman :*

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 05 feb 2012, 19:24

Ocigledno vecina nije gledala utakmicu, prvi penal je definitivno postojao dok se drugi moze a i ne mora suditi, ali sudijska je zadnja tako da je rasprava besmislena.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 feb 2012, 19:25

Ja sam ubijedjen da je Scholes igrao od pocetka umjesto Younga da bi dobili ovu utakmicu rutinski. Prvo poluvrijeme bolji, konkretniji i primimo gol. Drugo poluvrijeme katastrofalno otvorimo i nakon svega se vratimo. Evra krivac kod prvog gola, Ferdinand kod drugog i Rafael malo kod treceg al et...
Mnogi bi se predali posle zaostatka od 3:0 i ne bi ni pokusavali stici, ali Manchester nikada!

@Rooney88, @Thunderstruck, @majestic, @Patrice_Evra, @ammarac, @cartman i ostali najbolje je da odemo na neko vrijeme sa teme, il da poptuno ignorisemo ovu frustriranu djecu, cast izuzetcima, da oni ispisu svoje nebuloze i izjadaju se, pa onda da se normalno diskutuje dok ove prodje. Ja glavu dajem da 95% ovih sto ostavljaju kometare vezane za Webba i sudjenje nisu ni gledali utakmicu. Npr. ovaj @mdss na svakoj stranici ostavlja jedan te isti komentar, a o gledanju utakmice da ne pricamo, ipak je on na livescore vidio da su golovi iz penala.
Zaboli i mene a i ostale simpatizere Uniteda neka stvar sta vi imate reci za sudjenje i to sto mrzite Manchester. Mrzite koliko hocete, to vise govori o vama kakvi ste!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 05 feb 2012, 19:25

Cartman je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
ma nek' je ali moram kad se on nasao da pametuje, a satro mu svejedno...sad ocekujem da neko iskopa sliku weba u nasem dresu...zasto se jednostavno ne pomire da je to ekipa s takvim pobjednickim mentalitetom da je to za proucavanja...vecina ekipa nakon 0:3 ne bi ni prisla protivnickom sesnaestercu ali to ne vazi za UNITED...
edit: vec se nasao bolid koji je to uradio :mrgreen:
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 05 feb 2012, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...

rz_cile
Kontakt:

Post Postao/la rz_cile » 05 feb 2012, 19:25

pozzz mojim Unitedovcima,jebga sad s puta pa ne stigoh gledat tekmu.vidim od 3-0 do 3-3,haman dobar i bod.Evans a.g. dao.ajd nek mi neko ukratko opise kako smo igrali.hvala
LIMVO LIKCE DO BAGRO

johnterry26
Kontakt:

Post Postao/la johnterry26 » 05 feb 2012, 19:25

I jos se onaj Schools nesto buni oce treci penal :lol:

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 05 feb 2012, 19:26

evo vidim da nema odgovora na chelsijevoj temi pa cu pitat i ovdje naseg komsiju @tevezita

Mislis li da je ono jucer bio kontakt za penal na jonsonu????
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 feb 2012, 19:28

smijesno kako se u kontekst sudijskih nepravdi dovodi uvijek barcelona, jedno lose sudjenje protiv celzija se ne zaboravlja, iako je i u tom dvomecu bili katastrofalnih odluka na stetu barce, iako je ista ta barca hiljadu puta bila ostecena

vidim evo sad i igranje rukom pinta se cak spominje hahah, pa covjek 10 cm izvan 16 metara igrao rukom i sad je to skandalozno sto sudija nije vidio, kakva samo nezrelost navijaca engleskih klubova, narocito ovih arsenalovih i celzijevih

danas je sudjenje izvuklo united, ovo je primjer klasicne sudijske pomoci, a ne kad sudija ne vidi igru rukom golmana 10 centimetar izvan sesnaesterca, i kad ne svira penale protiv tebe, a prije toga ti istjera igraca zbog starta koji se ne svira ni ko faul itd

sudjenje u engleskoj je katastrofalno, u spaniji ima gresaka, al to nije ni blizu lose kao u engleskoj, ne radi se o tome da se navlaci uvijek unitedu, nekad se i osteti, al u principu kriminalno sudjenje i nikad slabiji timovi u engleskoj, evo united i dalje u trci za prvaka, a ovo je najgori united u zadnjih 20 godina definitivno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 feb 2012, 19:29

motty je napisao/la:evo vidim da nema odgovora na chelsijevoj temi pa cu pitat i ovdje naseg komsiju @tevezita

Nije bio penal.Ali je za onaj penal drugi za United PENAL i PO.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 05 feb 2012, 19:30

tevezito je napisao/la:
motty je napisao/la:evo vidim da nema odgovora na chelsijevoj temi pa cu pitat i ovdje naseg komsiju @tevezita

Nije bio penal.Ali je za onaj penal drugi za United PENAL i PO.
nisam pitao za penale uniteda u svakom slucaju hvala na odgovoru samo jucer ga ni u jednom komentaru nisi spomenuo a promjeno je tok utakmice na etihadu al eto zato je danas bilo teskih komentara na racun uniteda
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.