Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 05 feb 2012, 16:55

Veliki kiks, u pogresno vrijeme, ali idemo dalje...

Mucno je gledati kako se gostujuce ekipe brane sa 10 igraca u Torinu, ali sta ces...

Kako rekoh, Siena je prava ekipa i sigurno zasluzuju bolji plasman.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 feb 2012, 16:56

Samo da spomenem sudiji i sudijskoj organizaciji sve od do... po ženskoj liniji...

Siena je došla po bod i uzela ga,bunker, autobus i raspoloženi Pegolo
Vučinić nije u formi, Pepe uzeo godišnji, Marchisio i Vidal lošija forma, Gicherinni je preuzeo igrati i u solidnoj je formi.. napadači su nam bili truba danas... Bezze izgubljena dva boda...
I ne znam da li su za iduću izgubljeni Barzagli i Chiellini?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 16:56

Conte je kriv za ovo, trebalo se od početka igrati u 3-5-2 formaciji, jer smo znali da će se ovi braniti, a mi s tom formacijom pravimo višag.

Nek njemu igra Pepe prokleti.

A dobro je opet, hajd ako ništa 3. bježimo 4 boda sa utakmicom manje.
MANIJACI je napisao/la: :lol: smiji se pasa vasem jadu od igre i trebas
Smijem se tvojoj patetičnosti :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2012, 16:57

Giach je kriv,ovo sada sto je osutao.sto Quagsu nije dodao da ovaj pogodi,dupli pas,cist gol je trebao biti.bjezi sjeban sam skroz.**** ovo
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 16:57

stvarno ne shvatam kako sudija ne vidi onu ruku, lik mase rukom kao skretnicar.Jbo ovo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 05 feb 2012, 16:58

I neko mi kaze nema Elia mjesta, jer je los u defanizivi. Kojoj defanzivi dolaze ekipe i ne predju centar u citavoj utakmici. Ovi nasi ne mogu da dobace izvan 16, nevjerovatno.
Sto me beze iznervirase, sta reci
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 05 feb 2012, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 feb 2012, 16:58

MANIJACI je napisao/la:Valja zaraditi koji milion na stimaljci niste odavno
Hoćeš li po bosanski da ti kažem da odstupiš????????????

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2012, 16:59

sanse nismo imali kako treba...ne znam.chiellini je rupa bio

@Manijaci
retardiran si do bola
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 feb 2012, 16:59

JuveSissoko je napisao/la:stvarno ne shvatam kako sudija ne vidi onu ruku, lik mase rukom kao skretnicar.Jbo ovo

Zato sto je vidio da Milan nece dobiti pa nije sviro.. jbg ono ako nije penal onda ne znam,, nemogu svatiti kako uvijek ovako kiksamo kad imamo priliku da pobjegnemo,, nedolazi mi nikako u glavi.. Kako bi volio da i Conte kazni da idu goli kuci na oonoj zimi..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 05 feb 2012, 16:59

Ovaj Juventus u engleskoj bi se borio za opstanak... pa ne mogu sanse napravit propaloj Sieni... fuj...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:01

BlueIsTheColor je napisao/la:Ovaj Juventus u engleskoj bi se borio za opstanak... pa ne mogu sanse napravit propaloj Sieni... fuj...
i ti pao na kladari? :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 feb 2012, 17:02

BlueIsTheColor je napisao/la:Ovaj Juventus u engleskoj bi se borio za opstanak... pa ne mogu sanse napravit propaloj Sieni... fuj...
Gdje su u LP ti jaki engleski timovi... Samo sine dragi Italija ima 3 predstavnikau knockout fazi... Valjda ti to nesto govori... Ako si pametan skontat ces... A JUVE je 1. u najjacoj ligi sto znaci da je jaci od tih svih eng. timova...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 feb 2012, 17:02

Uspio sam pogledati zadnjih 10 minuta prvog djela, kasnije nisam imao konekcije. Kako sam mogao zakljuciti losa utakmica Juventusa protiv ekipe koja igra bunker, mada je Siena ekipa koja ima solidan kvalitet i sto rece @sarajlija sigurno zasluzuju bolju poziciju. Vidjeh da smo statatisticki dosta bili bolji, al eto nije islo. Uglavnom opet smo prvi i ako pobjedimo Parmu, vratit ce se osmjeh na lice svih nas :D

Forza Juve!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 feb 2012, 17:02

Uvijek čvrsto nogama na zemlji,zašto pričate već o scudettu i gubitku istog,a čitavo vrijeme se priča kako je primaran plasman u LP,ne može to tako.
Slažem se da je ovo loše,gubljenje bodova u momentima kada konkurencija ima teže utakmice je loše,ali i dalje smo prvi sa utakmicom manje.
Ne podnosim ove padobrance koju se se kladili,stvarno me zaboli neka stvar što imate Juventus na kladionici pa ste nas došli pitati hoćemo li pobijediti,a onda i kuditi što "mi" nismo pobijedili,nabavit ću vam Conteov broj pa mu se javite.

On topic,svi slabi,Vučinić isti kao i prethodnih par puta,njegovo gubljenje lopti je iritantno,a tada su me kritikovali kako je on najbolji,i dalje sam pri svom što se njega tiče.
Ne bih dalje ponaosob nikoga izdvajao,nemam živaca za to.
Sada kuop Italije,malo izrotirati,ubaciti Caceresa,dati šansu Eliji,Estiu da malo i oni živnu i pokušati izboriti rezultat za revanš.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 feb 2012, 17:03

JuveSissoko je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:

Stvarno ste loši :lol: ...morao sam zbog vas po ovom ledu otići odigrat' popravni :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 feb 2012, 17:04

Rukama je dozvoljeno da izbacuješ loptu iz svog šesnaesterca ako igraš protiv Juventusa...

Juve nije bio toliko loš ljudi dajte malo objektivnost, teško je bilo kome ko se zatvori sa 10 igrača dati gol, pogotovo kad im ''portir'' poludi.. nije loše a vjerujem bilo koja ekipa koja se bude pokušala nadigravati sa Conteovim Juveom da će na..ebati...

Vidjeli smo u jačim tekmama.. izgubili smo dva boda ali ćemo negdje ''neočekivano'' nadoknaditi tri.. kao u stara dobra vremena... hitchkokovska završnica.. Juve šampion aBd 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 17:05

A mogli smo na kraju i izgubiti, sreća pa je onaj promašio. :mrgreen:

Ne znam šta da kažem, u pravu je Conte što i dalje priča da je Milan favorit za Scudetto, jednostavno ne znamo igrati protiv bunkera i to je sve, Conte je kriv i nadam se da će preuzeti krivicu na sebe.

Oštečeni smo za taj penal, ali šta se može, krivo mi je što nismo zabili gol kući prvi put ove sezone, ali nadoknadit ćemo mi ovo u srijedu.
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 feb 2012, 17:06

mandraX je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:

Stvarno ste loši :lol: ...morao sam zbog vas po ovom ledu otići odigrat' popravni :mrgreen:
Stvarno bezze pricate, zar Juve nemoze jednu utakmicu odigrati lose, ne svatam ove delegate...

Nema para bez motike, drago mi je sto ste pali. Papci... :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 17:07

ramiral je napisao/la:Rukama je dozvoljeno da izbacuješ loptu iz svog šesnaesterca ako igraš protiv Juventusa...

Juve nije bio toliko loš ljudi dajte malo objektivnost, teško je bilo kome ko se zatvori sa 10 igrača dati gol, pogotovo kad im ''portir'' poludi.. nije loše a vjerujem bilo koja ekipa koja se bude pokušala nadigravati sa Conteovim Juveom da će na..ebati...

Vidjeli smo u jačim tekmama.. izgubili smo dva boda ali ćemo negdje ''neočekivano'' nadoknaditi tri.. kao u stara dobra vremena... hitchkokovska završnica.. Juve šampion aBd 8-)
juve je bio daleko bolji, al problem je sto nemamo rjesenje za ove male ekipe sto parkiraju autobus.Dodaj sudije i kako da osvojimo ista.Al hajd bice bolje.Protiv ovakvih ekipa mora igrat Elia ili Estigaribia,jer mogu pretrcat ili predriblat igrace.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 17:08

Zato sam i napisao da je odmah morao početi sa 3-5-2 formacijmo da kreiramo višak, ali nek' njemu igra njegov ljubimac Pepe.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.