Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ma teren je savrsen plus nepada snijeg trenutno u Londonu

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ma ja,nije ovo BiH,da je onako stanje na jednom od terena u BiH,trebalo bi im citav mjesec da ociste,a ne citav dan. 

kako da stavim sliku s računala na ovu temu,vezana je za utakmicu

Prije nekoliko godina kad sam bio na SB

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
dobra slika @ammarc
a sto se tice danasnje tekme B E L I E V E

a sto se tice danasnje tekme B E L I E V E
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Hoce li igrat rasista?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Citao sam da nece igrati.
ako United danas izgubi protiv Chelsea mislim da tim gubi i titulu,ali ce vjerovatno u ovoj utakmici biti nerjeseno...
pored ove utakmice imamo jos 14 utakmica tako da je besmisleno govorit o gubljenju ili dobijanju titule danasnjom utakmicom posebno ako se zna da i city ima igrat sa chelsijem te da smo kroz historiju znali stizat i vece razlike u posljednjih 10tak kola.bosnas_ je napisao/la:ako United danas izgubi protiv Chelsea mislim da tim gubi i titulu,ali ce vjerovatno u ovoj utakmici biti nerjeseno...
idemo odigrat dobru utakmicu i mislim da smo u ovom trenutku bolja ekipa od chelsija al to cemo morat pokazat i na terenu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Motty svidja mi se tvoj avatar,volio bih da ako pobijedimo,da ovu pobjedu posvetimo preminulim igracima,jer je sutra godisnjica..
Moram priznati da sam prizeljkivao odgodu i molio boga za oluju stoljeca u Londonu koja bi odgodila utakmicu. Sastav nas me brine itekako. Igraci koji su se vratili igraju prvi mec nakon povratka a ono sto smo pokazali protiv Stokea i nije bas bajno posebno ako uzmemo u obzir pasivnu igru gostiju tada, jedva da su imali interesa preci centar a kamoli sta vise. Tu je jos i De Gea, moramo se moliti da bude njegov dan. Vjerujem ja jos u njega, daleko od toga, ali jednostavno mislim da nam je on u ovom trenutku najceva slabost. Treba se cuvati i Torresa, da onog Spanjolca od kojeg Howard ima bolju statistiku. Jednostavno cini se kako je uvijek posebno motivisan protiv Uniteda a znamo svi, bez obzira na ismijavanje, da posjeduje kvalitet te da ce ga krenuti kad-tad, mi smo mu idealna prilika gledajuci njegovu statistiku.
Ipak gatanjem se necu baviti previse, bar sto se rezultata tice, tako da to ostavimo utakmici da ogdovori. Kao sto sam i prije ponovio, zadovoljan sam i jednim bodom.
Ipak gatanjem se necu baviti previse, bar sto se rezultata tice, tako da to ostavimo utakmici da ogdovori. Kao sto sam i prije ponovio, zadovoljan sam i jednim bodom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ne znam ljudi al ja sam fakat ubijedjen u trijumf imam osjecaj kao i protiv citya i nadam se da necu pogrijesit a kad smo vec kod kalkulacija onda bi vise bio zadovoljan bodom na WHL nego li na SB gdje ocekujem trijumf.
saf je na pocetku sezone rekao da nam treba 84 boda za titulu, jos uvijek smo daleko od te brojke
saf je na pocetku sezone rekao da nam treba 84 boda za titulu, jos uvijek smo daleko od te brojke
-
- Kontakt:
mislim da ne,nisam siguran.Ako ne ,bi će ovdje linkova 100%.necko_gradacac je napisao/la:imali prenos gdje na MOJA TV"?? Hvalla...

- Thunderstruck
- Kontakt:
Sredinom sezone se ispravio pa je rekao da će izlgleda treba čak 90 bodova za titulu.motty je napisao/la:Ne znam ljudi al ja sam fakat ubijedjen u trijumf imam osjecaj kao i protiv citya i nadam se da necu pogrijesit a kad smo vec kod kalkulacija onda bi vise bio zadovoljan bodom na WHL nego li na SB gdje ocekujem trijumf.
Također, i ja vjerujem da danas možemo dobiti.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Thunderstruck
- Kontakt:
CONFIRMED MUFC XI:
de Gea
Rafael
Ferdinand
Evans
Evra
Valencia
Carrick
Giggs
Young
Rooney
Welbeck
Cech - Ivanovic, Luiz, Cahill, Bosingwa - Essien, Meireles - Sturridge, Mata, Malouda - Torres
de Gea
Rafael
Ferdinand
Evans
Evra
Valencia
Carrick
Giggs
Young
Rooney
Welbeck
Cech - Ivanovic, Luiz, Cahill, Bosingwa - Essien, Meireles - Sturridge, Mata, Malouda - Torres
#CFC Cech - Ivanovic, Cahill, Luiz, Bosingwa - Essien, Meireles, Malouda - Sturridge, Torres, Mata
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Thunderstruck
- Kontakt:
Subs: Amos, Berbatov, Park, Hernandez, Fabio, Scholes, Pogba
Nani i Cleverley ipak nisu spremni. Svejedno, tim je ok i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Ali čudi da Smallinga nema ni na klupi.
Nani i Cleverley ipak nisu spremni. Svejedno, tim je ok i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sutra će Ferguson reć' da je na zadnjem treningu zadobio neku lakšu povredu, ništa ozbiljno, i da će za sljedeći meč bit' spreman... Nešto u ovom stilu, uglavnom.Thunderstruck je napisao/la:Subs: Amos, Berbatov, Park, Hernandez, Fabio, Scholes, Pogba
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.