Naime, kako tvrde inostrani mediji, reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatan Muslimović narednu će sedmicu provesti na Olimpicu, na probi u rimskom Laziju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Muslimovic na probi u Laziju
i na kraju će biti prekid karijere. il' u najboljem slučaju skrasiće se u OlimpiCuvoltron30 je napisao/la:Al' se čovjek pomija po svijetu.
Laziju treba napadac, prodali su Cissea neki dan. E sad hoce li Zlaja biti taj koga traze, ostaje da vidimo. Ja se nadam da hoce, za njega bi to bilo super. Klose i Rocchi su prvi izbor ali su i jedan i drugi u godinama i cesto su povrijedjeni ili umorni.maxuz baxuz je napisao/la:E u ovo nevjerujem ni sekunde!
Bolje mu je da igra u levatskim klubovima, nego da se potuca po probama, ako je WHam odlican klub, onda ...malta071 je napisao/la:Sto i vi serete.Hajde da ide na probe u neke levatske timove ili nesto pa bi shvatio ali klubovi koji ga "traze" su odlicni klubovi.
Zato sa srecom Zlatane i aBd da se skrasis u Rimu
Na kraju ga vise niko nece htjetavenija je napisao/la:covjek u 30 godini ide od kluba do kluba na probe
Tvojom logikom za Seringema je Travnik i danas odlican klub?malta071 je napisao/la:Jeli mi pricamo ovdje o nekome ko je imao blistavu igracku karijeru ili o 30-godisnjem (za mjesec dana 31) Zlatanu Muslimovicu?
Ako pricamo o ovome drugom onda da, WH je odlican klub.
mirzza je napisao/la:pa sto se mene tice moze igrati u Slogi iz Bikodze.
gdje pise da su ga oni htjeli potpisati ?? dosao im je na probu, al ja nisam nigdje procitao jeli zadovoljio il ne...Monolog je napisao/la:mirzza je napisao/la:pa sto se mene tice moze igrati u Slogi iz Bikodze.Bikodžaaa, al' nemO veze.
Nasmijao si me spominjanjem ove ekipe.
U biti, dijelim tvoje mišljenje. Rekao sam i ranije da Muslimović ne bi trebao biti na spisku, jer su Džeko i Ibišević bolji i standardniji, a Zec barem ima klub i evo danas je zabio pobjednički gol. Dakle, svi oni su u prednosti spram Zlatanom. Na stranu sve ono što je napravio, treba biti principijelan kada su ovakve stvari u pitanju. A, što se tiče samog Muslimovića, još uvijek mi nije jasno to što nije prihvatio Rangerse.
Moj prvi post se odnosio na ove sto ga ismijavaju.Nisam htjeo da citiram svakakve gluposti.mirzza je napisao/la:Tvojom logikom za Seringema je Travnik i danas odlican klub?malta071 je napisao/la:Jeli mi pricamo ovdje o nekome ko je imao blistavu igracku karijeru ili o 30-godisnjem (za mjesec dana 31) Zlatanu Muslimovicu?
Samo govorimo da se takav lik ne treba zvati u repku, pa sto se mene tice moze igrati u Slogi iz Bikodze.
Evo i zvanicno, odmara protiv Brazila. Posteno.malta071 je napisao/la:Moj prvi post se odnosio na ove sto ga ismijavaju.Nisam htjeo da citiram svakakve gluposti.mirzza je napisao/la:Tvojom logikom za Seringema je Travnik i danas odlican klub?malta071 je napisao/la:Jeli mi pricamo ovdje o nekome ko je imao blistavu igracku karijeru ili o 30-godisnjem (za mjesec dana 31) Zlatanu Muslimovicu?
Samo govorimo da se takav lik ne treba zvati u repku, pa sto se mene tice moze igrati u Slogi iz Bikodze.
I kao sto pojedini vec rekose, normalno je da ga nece zvati dok se situacija ne popravi.Ne znam sta se tu ima raspravljati.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Sheyi i 25 gostiju.