Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 02:32

@ramiral

Daleko do toga da sam hafiz, samo sam dosta godina išao u mekteb pa to znam :mrgreen:

@Soni

Sutra da De Ceglie zabija nakon prekida. 8-) :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 05 feb 2012, 09:54

Buongiorno Juventini !!

Još samo 5 sati do tekme !!!

Imam jedno pitanje za vas,možda vam djeluje glupo ali me zanima,a možda neko od vas zna odgovor:
Naime kako mi jedini imamo grijanje terena,a plus i to sto je teren prekriven zastitnom ceradom ili folijom,ne bi trebalo biti odgadjanja tekmi.Ali mene zanima sjedece:juce sam gledao man.city,i cijelu tekmu je snijeg padao kao lud,tako da su pocetkom 2 poluvr. morali par puta prekidati mec da bi ocistili od snijega bar linije,mene zanima ovo:kad snijeg padne ne zadrzava se dugo na terenu,ako pada nekom normalnom brzinom,a s obzirom da je to zapravo voda,a ispod terena su cijevi sa toplom vodom,sta se desava onda,kako se sprecava da teren ne postane blatnjav ?? recimo znam da u NFL ligi(americki fudbal),teren blago zakrivljen tako da voda otice na ivice terena,sumnjam da i kod naseg fudbala to dozvoljeno.Dakle kako to rade da teren ne postane nemoguc za igru ??
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 feb 2012, 10:13

ako vec nije neko napisao,ima prenos na arenasport 1 hr,program ima za ADSL korisnike.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 feb 2012, 10:42

juvebosna je napisao/la:Buongiorno Juventini !!

Imam jedno pitanje za vas,možda vam djeluje glupo ali me zanima,a možda neko od vas zna odgovor:
Naime kako mi jedini imamo grijanje terena,a plus i to sto je teren prekriven zastitnom ceradom ili folijom,ne bi trebalo biti odgadjanja tekmi.Ali mene zanima sjedece:juce sam gledao man.city,i cijelu tekmu je snijeg padao kao lud,tako da su pocetkom 2 poluvr. morali par puta prekidati mec da bi ocistili od snijega bar linije,mene zanima ovo:kad snijeg padne ne zadrzava se dugo na terenu,ako pada nekom normalnom brzinom,a s obzirom da je to zapravo voda,a ispod terena su cijevi sa toplom vodom,sta se desava onda,kako se sprecava da teren ne postane blatnjav ?? recimo znam da u NFL ligi(americki fudbal),teren blago zakrivljen tako da voda otice na ivice terena,sumnjam da i kod naseg fudbala to dozvoljeno.Dakle kako to rade da teren ne postane nemoguc za igru ??
gotovo svaki teren ima urađenu drenažu tako i kad su obilne padaline ima gdje voda ići. i nije tačno da jedino juventusov stadion ima grijanje terena ima ga i san siro a za ostale ne znam.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 05 feb 2012, 10:53

baresi#6 je napisao/la:
juvebosna je napisao/la:Buongiorno Juventini !!

gotovo svaki teren ima urađenu drenažu tako i kad su obilne padaline ima gdje voda ići. i nije tačno da jedino juventusov stadion ima grijanje terena ima ga i san siro a za ostale ne znam.
znam da san siro ima,ali vidjelo se kad oni shinteri igraju koliko "uspjesno" funkcionise :lol:
ipak hvala na info ;)
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 05 feb 2012, 11:03

JuveSissoko je napisao/la:الإنتر خرا

Juventus na arapskom :)
Ovo definitivno nije Juve na arapskom

Ovo pise El-inter hara....)

FORZA JUVE

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 12:04

Uranili naspavali!

Evo mogućeg sastava iz jutrošnje Gazzette:

slika

Milanski klubovi su kiksali prošlo kolo i to danas moramo iskoristiti, jednostavno ne smije se desiti novi Cagliari. Siena je ozbiljna ekipa, dobro se brani, ima dobrog trenera i za njih je danas bod poput pobjde. Conte poznaje večinu igrača ove ekipe jer ih je prošle sezone uveo u Serie A, tako da ne sumnjam da će iskoristiti njihove slabosti.

FORZA JUVENTUS :!:
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2012, 12:19

Naime Italijani su nudili Srbina, i dvadesetak miliona evra za Gareta Bejla. Međutim, o tome nema ni govora, "Sparsi" cene Velšanina oko 40 miliona funti.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 12:31

Krasić će do kraja mjeseca preći u Zenit, zato nije ni pozvan danas jer ne želi da rizikuje da dobije neku povredeu pa da transfer propadne.
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2012, 12:31

bilo bi dobro kada bi to za balea mogli uraditi,ali male su sanse realno za to
Ti seguiremo anche noi

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 feb 2012, 12:33

Opet Elie nema u sastavu..

Izgleda da je on završio svoju karijeru u Juventusu.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2012, 13:36

Stara dama ove sezone započinje jedan novi ciklus u kojem će ponovo dominirati talijanskom Serijom A, tvrdi bivši trener Juventusa.

Juventus je pod vodstvom Marcella Lippia osvojio 5 scudetta, a iskusni i navijačima omiljeni trener danas kaže kako Juventus započinje još jedan pobjednički ciklus.

„Juventus započinje novi ciklus jer će od sada pa nadalje samo jačati. Novi stadion je doprinio osjećaju ponosa kod igrača, a Conte je odlično sve organizovao i usadio igračima osjećaj pripadanja", tvrdi Lippi koji je Juventus trenirao u 2 navrata: prvi put od 1994. do 1999. godine, a drugi od 2001. do 2004. godine.
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 13:51

Treba istaći da je klub pripremio za svakog navijača kojem bude zima neke grijače za ruke. Ah, što smo moderni. :mrgreen: :lol:

Ide nam na ruku ovaj rezultat Genoe, ukoliko dobijem danas i u zaostaloj utakmici što je realno za očekivati bježat ćemo 4. 11 bodova, što je i primarni cilj.
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 feb 2012, 14:00

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Trenutno stanje u Torinu, dobro je nema padavina...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 14:09

U odbrani bi trebali igrati Chiellini i Barzagli, jer će Siena igrati sa fizički jakim igračima u napadu Destro i Caliao, zato bi trebao da štopera igra Chiellini da to malo dovede u redu, Bonucci mi je djeluje kao slab u duel igri.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 feb 2012, 14:11

eto jos sat vremena, jedva cekam...... Dobro je ovo da Lazio gubi ..

Bianco1988

Ma pusti onog tamo ludjaka... cudi me da jos nisu banove dali crnoplavima koji su poceli sve ..

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 feb 2012, 14:11

Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic
Klupa:Storari, Bonucci, Marrone, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella, Borriello.
Tribine:Padoin,Esti i Caceres :evil:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 14:16

SoloJuve26 je napisao/la:eto jos sat vremena, jedva cekam...... Dobro je ovo da Lazio gubi ..

Bianco1988

Ma pusti onog tamo ludjaka... cudi me da jos nisu banove dali crnoplavima koji su poceli sve ..
Ma ja to njima namjerno da se prime malo, ovi juventini što me znaju malo bolje i preko fb znaju da ja uopšte nisam takve naravi. :mrgreen: :lol:

Namjerno ih provociram i kad se to desi to izražaja dolazi njihovo pravo lice, tj. izljev patetike i primitivizma.
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 feb 2012, 14:19

Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic
A disp.: Storari, Bonucci, Marrone, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella, Borriello. All.: Conte
Squalificati: nessuno
Indisponibili: nessuno

Siena (4-4-2): Pegolo; Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso; Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza; Destro, Calaiò
A disp.: Farelli, D'Agostino, Gonzalez, Rossi, Parravicini, Contini, Reginaldo. All.: Sannino
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Brkic, Bolzoni, Bogdani

Zvanicni sastavi, pa dobro je vracamo se na 4-3-3 8-)

I vezni MVP i MVP u napadu. :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 feb 2012, 14:19

Bianconeri1988 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:eto jos sat vremena, jedva cekam...... Dobro je ovo da Lazio gubi ..

Bianco1988

Ma ja to njima namjerno da se prime malo, ovi juventini što me znaju malo bolje i preko fb znaju da ja uopšte nisam takve naravi. :mrgreen: :lol:

Namjerno ih provociram i kad se to desi to izražaja dolazi njihovo pravo lice, tj. izljev patetike i primitivizma.
Al smjesno brate, da je neko od nas poceo onako vec bi bili banovani po 7 dana , i jos vidim onaj Grande nije banovan, smjesno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ova postava je vrlo jaka, ockeujem pobjedu sve ostalo je SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!

koda nismo igrali godinu dana tolike su emocije sada cekajuci :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.