Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
salihovic je masina daleko najbolji igrac u hoffeinheimuhanniz je napisao/la:Goooool iz penala!
na livescore-u pise da ga je firmino dao sa kreca, i rek'o sto sejo nije puc'o, znam da je on majstor za penale...bravo sejo !
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Principatus
- Kontakt:
Komentator jucer rece, da je Sejo samo jedanput promasio penal u Bundesligi.
Cak mislim, da se sjecam tog penala, to je bilo protiv ludog Lehmann-a, kad mu je ovaj "sakrio" kopacku.
Cak mislim, da se sjecam tog penala, to je bilo protiv ludog Lehmann-a, kad mu je ovaj "sakrio" kopacku.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako jePrincipatus je napisao/la:Komentator jucer rece, da je Sejo samo jedanput promasio penal u Bundesligi.

odlicna asistencija Salihovica,i gol iz penala.svaka cast! na ljeto ce on sigurno preci u neki od vodecih lubova bundeslige!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sejo je davno zasluzio priliku da se nadje u nekom boljem klubu, ali eto spletom okolnosti sredina je ostala nepromijenjena.
Vjerujem da ce na ljeto dobiti hrpu ponuda i da ce odabrati onu koja njemu najvise godi.
Vjerujem da ce na ljeto dobiti hrpu ponuda i da ce odabrati onu koja njemu najvise godi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma sejo je bosnian cannon zasluzuje daleko veci klub i mislim da ce to i dobiti ovo ljeto
- Principatus
- Kontakt:
Hoffenheim je danas izgubio protiv Fürtha, 2. ligasa, i time izletio iz DFB pokala.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jest da je igrala neka postava aman zaman al opet sramotaPrincipatus je napisao/la:Hoffenheim je danas izgubio protiv Fürtha, 2. ligasa, i time izletio iz DFB pokala.

I ne izletio kad imaju Stanislava na klupi.Salihovica stavlja u 83 minutiPrincipatus je napisao/la:Hoffenheim je danas izgubio protiv Fürtha, 2. ligasa, i time izletio iz DFB pokala.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni je Sejad top igrac... Pitam se sto se ne skrasi u neki malo veci klub, njegov je kvalitet prevazisao Hofenhajmove ambicije.
Je li do karaktera, menadzera, ostete ili pak nema interesenata za Sejadom?
Zna li neko vise...
Je li do karaktera, menadzera, ostete ili pak nema interesenata za Sejadom?
Zna li neko vise...
- Principatus
- Kontakt:
Eno navijaci Hoffenheima se zale na forumu na Salihovica.
Izgleda da je trebao u zadnjim minutama, kada je usao sa klupe, da preokrene rezultat.
Aaah nemogu docekati da ova ekipa zavrsi u 2. BL.

Izgleda da je trebao u zadnjim minutama, kada je usao sa klupe, da preokrene rezultat.

Aaah nemogu docekati da ova ekipa zavrsi u 2. BL.
ode Stanko raus,, sad je steta sto je Ibisevic otisao dolazi Babel za trenera!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Bilo je fkt krajnje vrijeme... Čuj ispasti u kupu protiv drugoligašavrebac86 je napisao/la:ode Stanko raus,, sad je steta sto je Ibisevic otisao dolazi Babel za trenera!!

- Principatus
- Kontakt:
Haha ovi navijaci su im fakat original.
Ja na Sejadovoj temi napisem ironican komentar tipa:
"Stvarno ne razumijem kako on nije uspio da preokrene rezultat, a dato mu je dovoljno vremena (7 minuta) i povjerenja. Cak mislim da je Salihovic jedan od glavnih krivaca, ako ne cak glavni, za ispadanje TSGa jucer."
Na to pise jedan: "Ne mogu da vjerujem, odusevljen sam, najzad da i jedan Bosanac kritizira Salihovica."
I onda na to nadoveze dalje kritike.

Ja na Sejadovoj temi napisem ironican komentar tipa:
"Stvarno ne razumijem kako on nije uspio da preokrene rezultat, a dato mu je dovoljno vremena (7 minuta) i povjerenja. Cak mislim da je Salihovic jedan od glavnih krivaca, ako ne cak glavni, za ispadanje TSGa jucer."
Na to pise jedan: "Ne mogu da vjerujem, odusevljen sam, najzad da i jedan Bosanac kritizira Salihovica."
I onda na to nadoveze dalje kritike.

Citam u novinama da Salihovic hoce u Englesku na ljeto,mislim da tamo ima sigurno kanditata koji hoce njegove usluge.. 

Nekoliko godina vec igra na zavidnom nivou, a u Njemackoj to nije jednostavno. Zasluzuje bolji klub... Mozda odlaskom Ibisevica i on ozbiljnije pocne razmisljati o promjeni sredine.
Danas ga nema ni na klupi nije valjda neka povreda opet pred utakmicu reprezentacije :/
- Principatus
- Kontakt:
Nije povreda, nego je prigovarao vec prije prosle utakmice zbog politke kluba, pa je usao sa klupe.
Danas ni na klupi dakle...
Danas ni na klupi dakle...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, budzak, General505, greenwood, NerminFatic, signalidunapark i 63 gosta.