A da Boateng je odlican stoper i velika vecina Bavaraca je jedva cekala da ga ponovo vidi na stoperu , i velika vecina hvali njegovu igru. Sad s druge strane nekako mi ovaj Bayern djeluje predefanzivno , nema tu konstantnog pritiska koji se inace pravi . Nadajmo se da ce Jupp "poslusati" nas , te da ce Kroosa staviti na desetku a Mullera poslati na klupu.Stefan Effenberg je napisao/la:Istina što kažeš za sparing partnere, morao je tu biti neko malo jači. No ipak, nije to krucijalno po mojem mišljenju.
Boateng na stoperu igra odlično. Kapa dolje za takve nastupe. U obrani čisti sve. Treba ga ostaviti na stoperu jer je jasno ko dan da najbolje može igrati na stoperu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Momak gleda u Gerera ko tele u sarena vrata. Mog'o je Gerero jos koju sekundu sacekati prije nego uputi asistenciju za gol, Stuber na njega sigurno ne bi krenuo.Klare je napisao/la:a Valencia se javlja da priča o Badstuberu, možete misliti.
![]()
Roy Maakay
To je to. Protivnici zatvore krila i Bajern nista ne moze napraviti. Ne moze prvenstveno radi lose igre Milera i Gomeza. Krila su uradila dovoljno cim su na sebe navukli dva igraca. Taj prostor mora koristiti Miler napadima kroz sredinu. Al' momak je totalno van forme, radi toga ovako bezopasna igra i losi rezultatati.Igra nam je strašno predvidljiva,uduplaju nam krila i to je to,Kroos i Schweini previše nazad da bi napravili nešto kreativno a Muller i Gomez bezopasni jer obojica su totalno van forme.
Uz to, Riberi i Roben mogu puno puno bolje. Posebno Roben. Primjetio sam da se sada ne upusta u solo prodore, izbjegava nagle promjene pravca i zaustavljanja u punom trku. Pitam se da li se plasi nove povrede ili je dobio takve instrukcije od ljudi u klubu. Njegova igra se promijenila iz nekog razloga. Vidjet cemo u nastavku da li je to bilo samo fatanja zaleta,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ne može se igrati bez klasične 6-ice...
Schweini može pokriti dosta pozicija, pa i tu, ali onda cijeli tim trpi, jer nema onog Schweinia koji treba cijelom timu, i prema naprijed i prema nazad.
Ovo s njim i Kroosom mi se odmah u početku nije svidjelo, nekako to šuplje izgleda.
Uglavnom eto tu smo istog mišljenja šta treba činiti.
Boateng može donijeti određeni kvalitet i na bekovsku poziciju, ali sigurno da je najbolji na stoperu, Stuber i on su savršena kombinacija, a bome ni Buyto ne odstupa puno.
Rafinha je strašno dobar bek
Tako da svi mi znamo koji je to naš najjači sastav u ovom trenutku, samo Hejko treba da nas posluša, zime nema.
Eh šta mu činiti, pehovi po Brenu se nastavljaju, taman da nastupi, a ono iznenadna laka povreda, he.
Schweini može pokriti dosta pozicija, pa i tu, ali onda cijeli tim trpi, jer nema onog Schweinia koji treba cijelom timu, i prema naprijed i prema nazad.
Ovo s njim i Kroosom mi se odmah u početku nije svidjelo, nekako to šuplje izgleda.
Uglavnom eto tu smo istog mišljenja šta treba činiti.
Boateng može donijeti određeni kvalitet i na bekovsku poziciju, ali sigurno da je najbolji na stoperu, Stuber i on su savršena kombinacija, a bome ni Buyto ne odstupa puno.

Rafinha je strašno dobar bek
Tako da svi mi znamo koji je to naš najjači sastav u ovom trenutku, samo Hejko treba da nas posluša, zime nema.
Eh šta mu činiti, pehovi po Brenu se nastavljaju, taman da nastupi, a ono iznenadna laka povreda, he.

Valencia je napisao/la:Momak gleda u Gerera ko tele u sarena vrata. Mog'o je Gerero jos koju sekundu sacekati prije nego uputi asistenciju za gol, Stuber na njega sigurno ne bi krenuo.

Uh je-bote ne mogu da vjerujem!

Šta se pokušava s tom šupljom pričom

Kontam taj detalj nisam dobro opazio, ali poslije ponovnog gledanja ne mogu da se iščudim ovom tvom komentaru.

Ovo dole si upravu, Muller je duži period u groznoj formi, a Robben nije dobio nikakve instrukcije, niti je nešto drugo, nego je daleko od prave forme.
Iz utakmice u utakmicu primjete se pomaci u malim nijansama, više trči, više pokušava, evidentno da ovaj povratak ide sporije no ikad prije.

Valjda to dođe na svoje kada bude bilo i najpoterbnije.

Teško gostovanje u kupu, pa onda dvije utakmice za podizanje prijeko potrebnog samopouzdanja.
E ova ti je dobraStefan Effenberg je napisao/la:Nakon ovakve partije me brzo prošao Hantragizam jer ovako loše partije nakon priprema pružati.....

Muller je zaista loš ove sezone. Dugo traje njegov post bez gola, nema više kod njega eksplozivnosti, svježine koja nam je prijeko potrebna. Kroz sredinu zato ne možemo da probijemo zbog njegovog drastičnog pada u igri. A on mi je tako drag igrač, drag mi je iz više razloga, još znamo da je ogroman potencijal i kakvo je samo i SP igrao, pa ona sezona kad smo došli do finala LP. Pa ta petlja i odvažnost koju ima, ili je imao...Ma ima i dalje on to sve ali mora se probudit. Baš je u pravom Lochu. Probuditi Mullera je glavni zadata na putu prema boljim igrama.Stefan Effenberg je napisao/la: Prvo, Muller je ove sezone iznimno loš. Mene kod njega ne brine njegova loša forma, mene ne brine što mu se lopta ponekad odbije ko od kamena... Ali ono što me brine jest to da kod njega nema više one trke koja ga je krasila i zbog koje svaki put bio nagrađen asistencijom ili pogotkom. Znači ta njegova trka mu je bila jedan od zaštitnih znakova a sad toga više nema.
Kroos je na šestici više gubitak,nego dobitak, mora na desetku, a i inače mora popravit svoju igru, mora pokazat maksimum, varira mu opet forma drastično. Mulleru treba pauza, ali Mullera ne smijemo skroz otpisat, ali za sad ići sa Kroosom na desetku, a može se i rotirat pa onda Muller može nekad i na krilo. Ali obojica moraju dići svoj nivo opet.Stefan Effenberg je napisao/la: Drugo, Kroos mora na Cenera. To je jasno kao dan. Nema potrebe objašnjavati zašto... Dakle, Muller van Kroos na Cenu.
Tymo u nekim situacijama zna biti koristan, ali nekad drastično usporava igru i onda u ovoj današnjoj utakmici (tačnije već jučerašnjoj) u njemu smo imali beka koji ne zna centrirat.Stefan Effenberg je napisao/la: Treće, Tymo stvarno ne zna odigrati pas prema naprijed. Pa jbmu, bili su tu i prije igrači sličnog stila ali barem su znali da odigraju pas naprijed. Ja bih osobno forsirao Gustava i vratio ga u formu. Momak zna prema iza ali najbitnije je da zna nešto i prema naprijed.
Boateng to na stoperu odlično odrađuje, još mu malo prakse fali, još češćeg igranja na toj poziciji, tad će nadoći još sigurnosti.Stefan Effenberg je napisao/la: Četvrto, Boateng i njegove doktorske partije na stoperu.
Upravo to neki nikako da skontaju.Stefan Effenberg je napisao/la: Peto, spominjete Gomeza..... Da, igra loše. No jedno je sigurno. Nije on, dragi prijatelji, igrač koji će uzet loptu i predribljat 2-3 igrača i tako zabiti. On je igrač kojemu ekipa napravi sve a on to samo pospremi. Ukratko, on je igrač 16-ca.
I još nešto sad, postalo je simptomatično da neki koji navijaju ovde za Bayern žele da budu kao realni tako što kritikuju Badstubera i odbranu Bayerna. U tome prednjači FC BAYERN, samo što čovjek uvijek prije utakmice zna koga će kritikovat, tako da utakmicu ne mora ni pogledat. A drugo njemu su svi realni koji stalno kritikuju. Samo ne treba trpat nekima u usta da stalno hvale sve igrače, jer ima nas koji detaljno analiziramo utakmicu, iznesemo argumente, a neki nakon svakog lošeg poraza se obruše na našu odbranu. Kažem ima par takvih iz ovih naših redova, koji tako kritikuju, a i neki dođu sa strane pa valjda kako bi pokazali ogromno fudbalsko znanje udare po istim ljudima. Ali onda se utakmica i ne mora gledat. Nego se tekst izgleda pripremi pred samu utakmicu i onda se plasira ovde nakon utakmice neovisno od rezultata. Ali onda nekima smeta kada to čovjek ovako kaže, jer ko biva onda su svi protiv Bayerna i tako slično. Ispadne mi ovde gradimo teorije zavjere. Nemam ja toliko vremena da bi gradio te teorije, ali neki imaju vremena da takve tekstove pakuju. Ali to govori dovoljno o svakoj ličnosti pojedinačno.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:Upravo to neki nikako da skontaju.Stefan Effenberg je napisao/la:Nakon ovakve partije me brzo prošao Hantragizam jer ovako loše
Peto, spominjete Gomeza..... Da, igra loše. No jedno je sigurno. Nije on, dragi prijatelji, igrač koji će uzet loptu i predribljat 2-3 igrača i tako zabiti. On je igrač kojemu ekipa napravi sve a on to samo pospremi. Ukratko, on je igrač 16-ca.

A možeš misliti, gle čuda

To je, u jednu ruku, i pozitivan znak

Ali za Maria se i ne sekiram, kod njega je to slab dan, jer će on odmah u kupu do duplog pakovanja, a u sljedeća dva meča prvenstva do 5 komada.

Mora on to sve namiriti, sa kamatama.

Nisam dosao da zajebajem, ali ja sam sinoc gledao Bayern i stvarno mi nije jasno da onako idealan sastav ima toliko problema da stvori priliku !!! Da se razumijemo drago je meni sto je Bayern prosuo bodove...
Niko ovdje nije dovoljno strucan da objasni zasto Bayern ne moze da igra leprsavo, kad sve preduvjete za to ima !
Ja mogu samo biti jedan od onih koji ce iznijet svoje misljenje,a moje je da :
-Ribery treba vise ucestvovati u organizaciji napada ( mozda da ga se sa krila prebaci na 10-ku )
-Da mora uz Bastiana u sredini igrat neko agresivniji,neko ko kupi sve lopte ,
-Da Muller mora na klupu , a da igra neki igrac koji ce ginuti za ekipu
Od ovih 6 igraca koji su juce igrali niko nece "vodu da donosi"...
Ako Real M ( Di Marria , Xabi , Kejdura ) Barca ( Alves , Buskets,Pedro ) ima ljude koji trce duplo vise zasto ih onda Bayern nebi imao...i cak sta vise dok je Barca igrala sa Pedrom nije prosipala ovako bodove...dali je to sad slucajno ili...... ali je cinjenica !
Niko ovdje nije dovoljno strucan da objasni zasto Bayern ne moze da igra leprsavo, kad sve preduvjete za to ima !
Ja mogu samo biti jedan od onih koji ce iznijet svoje misljenje,a moje je da :
-Ribery treba vise ucestvovati u organizaciji napada ( mozda da ga se sa krila prebaci na 10-ku )
-Da mora uz Bastiana u sredini igrat neko agresivniji,neko ko kupi sve lopte ,
-Da Muller mora na klupu , a da igra neki igrac koji ce ginuti za ekipu
Od ovih 6 igraca koji su juce igrali niko nece "vodu da donosi"...

Ako Real M ( Di Marria , Xabi , Kejdura ) Barca ( Alves , Buskets,Pedro ) ima ljude koji trce duplo vise zasto ih onda Bayern nebi imao...i cak sta vise dok je Barca igrala sa Pedrom nije prosipala ovako bodove...dali je to sad slucajno ili...... ali je cinjenica !
Moraš se pomiriti sa činjenicom da dok god je Klop živ i zdrav, Bayern će biti drugi klub u državiSaurman je napisao/la:Iako nam je čist gol poništen nema opravdanja za ovako lošu igru.Totalno bezidejno u napadu skok igra velika 0 toliki br kornera i da se nijedan ne iskoristi protiv jedne od najlošijih odbrana lige,danas ne mogu izdvojiti nekog ko zasužuje prolaz.

Da se razumijemo, ovaj Bayern je jak i vjerovatno da Klop nije došao na klupu Dortmunda Bayern bi opet osvojio titulu i sa ovim timom i sa ovoliko bodova bi bio prvi. Ali sada, pojavila se nova sila na tlu Njemačke.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dortmund će svakako biti Meister. Meister der HerzenHenderson je napisao/la:
Moraš se pomiriti sa činjenicom da dok god je Klop živ i zdrav, Bayern će biti drugi klub u državi![]()
Da se razumijemo, ovaj Bayern je jak i vjerovatno da Klop nije došao na klupu Dortmunda Bayern bi opet osvojio titulu i sa ovim timom i sa ovoliko bodova bi bio prvi. Ali sada, pojavila se nova sila na tlu Njemačke.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Reče objektivni navijač ekipe koja čeka na titulu 22 godine.Henderson je napisao/la:Moraš se pomiriti sa činjenicom da dok god je Klop živ i zdrav, Bayern će biti drugi klub u državiSaurman je napisao/la:Iako nam je čist gol poništen nema opravdanja za ovako lošu igru.Totalno bezidejno u napadu skok igra velika 0 toliki br kornera i da se nijedan ne iskoristi protiv jedne od najlošijih odbrana lige,danas ne mogu izdvojiti nekog ko zasužuje prolaz.![]()

Ovaj kiks treba zaboraviti, ispraviti greške i pripremiti se za meč protiv Stuttgarta u kupu.Prednost Domuza nije velika da bi se trebali zabrinuti, očekujem Bayern u punom sjaju kao s početka prvenstva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad se glava malo ohladila da i ja prozborim koju.
Novi kiks (ako se moze tako nazvati) je iza nas kao i prvo mjesto koje smo drzali do petka, a koje ce biti nevjerovatno tesko vratiti.
Gostovanja su nam rak rana od one utakmice sa Hannoverom kada smo nakon odlicnog niza primili gol i zabiljezili poraz nakon 10-ak kola. Cak smo se i protiv fenjerasa Augsburga mucili, ali tu smo uspjeli pobijediti tako da je igra zaboravljena.
Smeta mi neangazovanost pojedinih igraca, narocito (opet napominjem) na gostovanjima, gdje kao da se prepadnemo atmosfere, pritiska ili sta vec, uz to ako dodamo male greske sudija, jednostavno pobjeda ne moze doci u obzir.
Sto se tice jucerasnje tekme, previse je to izgledalo zbunjeno i mlako prema protivniku, narocito od strane nasih igraca od kojih se najvise ocekuje. Jupp je pogrijesio sa postavkom, rekao bih po ko zna koji put. AT44 je katastrofalan bio na poziciji desnog beka, nista, ama bas nista nije napravio.
Evidentno je da su neki igraci u ogromnom padu forme, narocito Muller koji je nastavio svoj neslavni niz bez postignutog gola. Taj malac nam itekako treba, ali njega nema.
Robben postepeno napreduje, no nedovoljno brzo. Valjda uhvati formu zadnjih 5 kola.
Olic, spasavao je Gaalovu guzicu, evo sada spasava i Juppovu. Oli se mora naci mjesto u timu.
Rotacija je sad neophodna, moraju se ubacivati igraci sa klupe ma koliko god bili (ne)kvalitetni. Alaba je uvijek bio na vrhuncu zadatka kada je usao, dok je Kroos trenutno na poziciji 10-ke najbolji i nema potrebe izmisljati toplu vodu i vracati ga u vezu sa Schweinijem.
Za tri dana kup sa Svabama, ko zna kako cemo se provesti.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Novi kiks (ako se moze tako nazvati) je iza nas kao i prvo mjesto koje smo drzali do petka, a koje ce biti nevjerovatno tesko vratiti.
Gostovanja su nam rak rana od one utakmice sa Hannoverom kada smo nakon odlicnog niza primili gol i zabiljezili poraz nakon 10-ak kola. Cak smo se i protiv fenjerasa Augsburga mucili, ali tu smo uspjeli pobijediti tako da je igra zaboravljena.
Smeta mi neangazovanost pojedinih igraca, narocito (opet napominjem) na gostovanjima, gdje kao da se prepadnemo atmosfere, pritiska ili sta vec, uz to ako dodamo male greske sudija, jednostavno pobjeda ne moze doci u obzir.
Sto se tice jucerasnje tekme, previse je to izgledalo zbunjeno i mlako prema protivniku, narocito od strane nasih igraca od kojih se najvise ocekuje. Jupp je pogrijesio sa postavkom, rekao bih po ko zna koji put. AT44 je katastrofalan bio na poziciji desnog beka, nista, ama bas nista nije napravio.
Evidentno je da su neki igraci u ogromnom padu forme, narocito Muller koji je nastavio svoj neslavni niz bez postignutog gola. Taj malac nam itekako treba, ali njega nema.
Robben postepeno napreduje, no nedovoljno brzo. Valjda uhvati formu zadnjih 5 kola.

Olic, spasavao je Gaalovu guzicu, evo sada spasava i Juppovu. Oli se mora naci mjesto u timu.
Rotacija je sad neophodna, moraju se ubacivati igraci sa klupe ma koliko god bili (ne)kvalitetni. Alaba je uvijek bio na vrhuncu zadatka kada je usao, dok je Kroos trenutno na poziciji 10-ke najbolji i nema potrebe izmisljati toplu vodu i vracati ga u vezu sa Schweinijem.
Za tri dana kup sa Svabama, ko zna kako cemo se provesti.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Klare je napisao/la:Valencia je napisao/la:Momak gleda u Gerera ko tele u sarena vrata. Mog'o je Gerero jos koju sekundu sacekati prije nego uputi asistenciju za gol, Stuber na njega sigurno ne bi krenuo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh je-bote ne mogu da vjerujem!![]()
Šta se pokušava s tom šupljom pričom, možda na silu istrajavati o nekom davno stečenom mišljenju o Badstuberu.
![]()
Kontam taj detalj nisam dobro opazio, ali poslije ponovnog gledanja ne mogu da se iščudim ovom tvom komentaru.![]()
Ovo dole si upravu, Muller je duži period u groznoj formi, a Robben nije dobio nikakve instrukcije, niti je nešto drugo, nego je daleko od prave forme.
Iz utakmice u utakmicu primjete se pomaci u malim nijansama, više trči, više pokušava, evidentno da ovaj povratak ide sporije no ikad prije.![]()
Valjda to dođe na svoje kada bude bilo i najpoterbnije.![]()
Teško gostovanje u kupu, pa onda dvije utakmice za podizanje prijeko potrebnog samopouzdanja.

Ti se nasao da ostalima nesto pametujes i ganjas neki sarkazam,nesto,a pogledas jednu utakmicu s vremena na vrijeme,ali je vazno da posle svake dodjes i govoris sta nije valjalo i kako je trebalo.Samo takvi navijaci i mogu govorit da je Gomez igracina.Njegova statistika izgleda impresivno onima koji ne gledaju utakmice,ali oni koji ih gledaju...Pa da je iole sposobniji napadac umjesto njega,ne bi mu niko mog'o parirat u zbroju golova.
Prosjecna distanca s koje Gomez daje golove je 2,5 metra,otprilike.
#miasanmia
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Moram pohvaliti komentare koji su postavljani poslije utakmice (bar vecinu njih). Dosta toga ste pojasnili, nadam se da ce i Jupp usvojiti vecinu ovih stvari.
Moram priznati da sam ocekivao da ce ovo biti lagana i visoka pobjeda za Bayu. Nije mi HsV izgledao uopste cvrst, a ni tezak protivnik. Medjutim, previse stvari se poklopilo protiv nas da bi mogli nesto vise napraviti.
Ponisten gol je smijurija, neobjasnjiva situacija cak i za samog sudiju. Da smo tu dali gol... Da smo, da smo.
Postavljanje tetke Tyme na beka je, rekao bih, jos smjesnija odluka. Nikad mi nece biti jasno zato nije stavio Pranjica na lijevog beka, ili recimo Alabu. Obojica su sigurno sposobniji od Ukrajinca za ovaj zadatak.
Njega mi je mucno gledat' i na zadnjem veznom, a pogotovo na neprirodnoj mu poziciji.
Mullera necu da komentarisem, rekli ste sta je trebalo.
Ali Robben me toliko iznervirao, da sam se po prvi put nadao da ce ga Jupp izvaditi. Pogotovo situacija u kojoj je s desne strane ulazio, a imao je slobodnog igraca na 15-16 metara, ali je on odlucio kruziti s loptom oko senaesterca.
Ekipa na prvom mjestu, dragi moj Robbi.
, koji samo cekaju da Mario odigra malo losije pa da pocnu sa pljuvanjem najboljeg svjetskog golgetera.
Takvi se vise raduju promasaju Gomeza, nego prolasku vodovoda kroz njihovo selo.

Moram priznati da sam ocekivao da ce ovo biti lagana i visoka pobjeda za Bayu. Nije mi HsV izgledao uopste cvrst, a ni tezak protivnik. Medjutim, previse stvari se poklopilo protiv nas da bi mogli nesto vise napraviti.
Ponisten gol je smijurija, neobjasnjiva situacija cak i za samog sudiju. Da smo tu dali gol... Da smo, da smo.

Postavljanje tetke Tyme na beka je, rekao bih, jos smjesnija odluka. Nikad mi nece biti jasno zato nije stavio Pranjica na lijevog beka, ili recimo Alabu. Obojica su sigurno sposobniji od Ukrajinca za ovaj zadatak.
Njega mi je mucno gledat' i na zadnjem veznom, a pogotovo na neprirodnoj mu poziciji.

Mullera necu da komentarisem, rekli ste sta je trebalo.
Ali Robben me toliko iznervirao, da sam se po prvi put nadao da ce ga Jupp izvaditi. Pogotovo situacija u kojoj je s desne strane ulazio, a imao je slobodnog igraca na 15-16 metara, ali je on odlucio kruziti s loptom oko senaesterca.

Ekipa na prvom mjestu, dragi moj Robbi.

Al' haj' ti to objasni hejterima, tipa KlareHantragista je napisao/la:Peto, spominjete Gomeza..... Da, igra loše. No jedno je sigurno. Nije on, dragi prijatelji, igrač koji će uzet loptu i predribljat 2-3 igrača i tako zabiti. On je igrač kojemu ekipa napravi sve a on to samo pospremi. Ukratko, on je igrač 16-ca.

Takvi se vise raduju promasaju Gomeza, nego prolasku vodovoda kroz njihovo selo.

Haj' ba momak dobijaj banove i pravi nove profile, vidim da pametnijeg posla i nemas.Henderson je napisao/la:Moraš se pomiriti sa činjenicom da dok god je Klop živ i zdrav, Bayern će biti drugi klub u državi![]()

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
nema se tu sta posebno mudrovati o bayernu, ja sam od pocetka sezone govorio realne stvari a ovdje su me pojedinci proglasavali budalom cak heh
bayern jednostavno nema dovoljno kvaliteta da hara bundes ligom, kvalitet je ono sto je uvijek prevaga, toga bayern nma iako je dosta vas umislilo da kvaliteta imate u izobilju, i to ne samo za bundes ligu nego i za sami evropski vrh
bayernov golman je znao praviti kikseve, al opet ce vjrovatno i nadoci i postati jedan od najbolji u svijetu. u odbrani osim lahma nemate svjetsku klasu, boaten i rafinja kao pojacanja su ipak druga klasa u kvalitetu bili i prije bayerna i to pokazuju i u bayernu, van buyten takodje, drugoklasni stoper koji zna biti i briljantan, ali i katastrofalan ponekad. badstuber takodje, druga klasa, mlad jeste, mozda nekad i nadodje, al do sad taj decko kojeg neki mnogo hvale, a nemam pojma stvarno zbog cega, ili kojeg neki mnogo kude, pri cemu mislim da ima i puno pretjerivanja, taj decko jednostavno igra koliko moze, igra ko i svaki drugorazredni odbrambeni igrac
vezni red takodje ima nedostatke kvaliteta, sweini jedini svjetska klasa, ali opet cak i on zna biti nekako neprimijetan, kroos takodje druga klasa, s tendecijom da bi mogao postati i prva klasa, ali jos uvijek to nije. zadnji vezni gustavo takodje, druga klasa, timoscuk druga ili cak i treca klasa igraca. naprijed robben erste klasa, ali tu se te povrede, ribery takodje prva klasa, al i on promjenjiv, igrac pomalo teske i nestabilne naravi ali on kad igra ozbiljno i motivisano opet je prevaga, gomez je po meni na granici prve i druge klase top napadaca, jeste da ima puno srece kod postizanja golova, al opet ne treba ni kuditi kad cijela ekipa odigra lose, on je klasicni spic kojem neko treba stvoriti sansu, miller takodje druga klasa, u ovoj sezoni moze se reci i treceklasni napadac, steta za njega, imao je jako brz napredak ali se zagubio totalno, sumnjam sad da ce ikada biti neka igracina.
zamjene bayerna takodje kombinacija druge i trece klase
tako dakle, problem bayerna je kvalitet, nije da nemate kvaliteta nikako, ali treba puno vise toga da biste suvereno harali bundesligom sto je vjerovatno i imperativ za najveci i najbogatiji tim, a za evropski vrh vam treba jos i puno puno vise kvaliteta, jer pojedine najjace evropske ekipe imaju i na klupi vise kvaliteta nego vi u prvom timu
ne znam zasto neki krive trenera, covjek je majstor svog zanata, ali jednostavno nema kvaliteta koliko bi trebalo da ima
ovako imamo situaciju da dortmund igra i bolje i ljepse od bayerna, imate situaciju da se bayern nije bodovno odlijepio nesto znacajno ni od jos nekih ekipa kojima bi sad trebao bjezati 10 bodova najmanje
bayern jednostavno nema dovoljno kvaliteta da hara bundes ligom, kvalitet je ono sto je uvijek prevaga, toga bayern nma iako je dosta vas umislilo da kvaliteta imate u izobilju, i to ne samo za bundes ligu nego i za sami evropski vrh
bayernov golman je znao praviti kikseve, al opet ce vjrovatno i nadoci i postati jedan od najbolji u svijetu. u odbrani osim lahma nemate svjetsku klasu, boaten i rafinja kao pojacanja su ipak druga klasa u kvalitetu bili i prije bayerna i to pokazuju i u bayernu, van buyten takodje, drugoklasni stoper koji zna biti i briljantan, ali i katastrofalan ponekad. badstuber takodje, druga klasa, mlad jeste, mozda nekad i nadodje, al do sad taj decko kojeg neki mnogo hvale, a nemam pojma stvarno zbog cega, ili kojeg neki mnogo kude, pri cemu mislim da ima i puno pretjerivanja, taj decko jednostavno igra koliko moze, igra ko i svaki drugorazredni odbrambeni igrac
vezni red takodje ima nedostatke kvaliteta, sweini jedini svjetska klasa, ali opet cak i on zna biti nekako neprimijetan, kroos takodje druga klasa, s tendecijom da bi mogao postati i prva klasa, ali jos uvijek to nije. zadnji vezni gustavo takodje, druga klasa, timoscuk druga ili cak i treca klasa igraca. naprijed robben erste klasa, ali tu se te povrede, ribery takodje prva klasa, al i on promjenjiv, igrac pomalo teske i nestabilne naravi ali on kad igra ozbiljno i motivisano opet je prevaga, gomez je po meni na granici prve i druge klase top napadaca, jeste da ima puno srece kod postizanja golova, al opet ne treba ni kuditi kad cijela ekipa odigra lose, on je klasicni spic kojem neko treba stvoriti sansu, miller takodje druga klasa, u ovoj sezoni moze se reci i treceklasni napadac, steta za njega, imao je jako brz napredak ali se zagubio totalno, sumnjam sad da ce ikada biti neka igracina.
zamjene bayerna takodje kombinacija druge i trece klase
tako dakle, problem bayerna je kvalitet, nije da nemate kvaliteta nikako, ali treba puno vise toga da biste suvereno harali bundesligom sto je vjerovatno i imperativ za najveci i najbogatiji tim, a za evropski vrh vam treba jos i puno puno vise kvaliteta, jer pojedine najjace evropske ekipe imaju i na klupi vise kvaliteta nego vi u prvom timu
ne znam zasto neki krive trenera, covjek je majstor svog zanata, ali jednostavno nema kvaliteta koliko bi trebalo da ima
ovako imamo situaciju da dortmund igra i bolje i ljepse od bayerna, imate situaciju da se bayern nije bodovno odlijepio nesto znacajno ni od jos nekih ekipa kojima bi sad trebao bjezati 10 bodova najmanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nemam namjeru da filozofiram i da pametujem!! Ja sam veliki simpatizer i navijac Bajerna!
Moje misljenje je da je Jupp morao barem ekipu osvijeziti sa ako nista jednim novim igracem!
Cinjenica je da u zimskom prelaznom roku nema bas nekih ponuda ali uvijek se moze neko naci!!
Ja bi licno volio da je dosao iz Frajburg Cisse!!! Istina je da imamo Olica i ****!
Ali mi to nije to!!! Glupo je sada pricati o tome!!!!! Nego eto onaj nerijeseni rezultat me pogodio!!
I ako ima jos dosta da se odigra!!!!! Pozdrav svima
Moje misljenje je da je Jupp morao barem ekipu osvijeziti sa ako nista jednim novim igracem!
Cinjenica je da u zimskom prelaznom roku nema bas nekih ponuda ali uvijek se moze neko naci!!
Ja bi licno volio da je dosao iz Frajburg Cisse!!! Istina je da imamo Olica i ****!
Ali mi to nije to!!! Glupo je sada pricati o tome!!!!! Nego eto onaj nerijeseni rezultat me pogodio!!
I ako ima jos dosta da se odigra!!!!! Pozdrav svima
ja sam veoma zabrinut,i nikako mi ovo ne izgleda dobro,ne bih da pametujem ovdje o tome ko je kriv ko nije,ko ce na sesticu a ko ne,jer se vidi da postavka igraca (yupp) i zalaganje(igraci) nije na nivou,,sramotno je ovo sto se desava sa nama, nas kapiten nek onu traku zabije sebi u gu....,,
,,,kad hvale nasu odbranu naprosto se 

VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
Ako Bayern kojim slucajem ne osvoji Bundesligu ili bilo kakav trofej ( u sto nikako ne vjerujem) , treba kriviti trenera i iskljucivo njega , zbog tog nedostatka kvalitete na klupi . A zasto ? Pa zato jer je iskljucivo Juppova zelja bila da se ne dovodi niti jedan igrac u zimskom prelaznom roku , niti na klupu koja je u Bayernu dosta tanka. Dakle Bayern igra na tri fronta , ozljede su neminovne , a Jupp nije zelio nove igrace. Ovo me malo podsjeca na Gaalovu tvrdoglavost oko postavke igraca i strategije , samo sto Jupp tu tvrdoglavost u ovom slucaju pokazuje prilikom ne dovodjenja igraca. Samo se nadam da ce biti sto manje povreda i da ce Bayo isdrzati s ekipom koju trenutno ima.Romariooo je napisao/la:ne znam zasto neki krive trenera, covjek je majstor svog zanata, ali jednostavno nema kvaliteta koliko bi trebalo da ima
I am not yet born; O hear me.
Moj prijatelju nema vise kapitena kao sto je bio Efenberg!!!! On je svojom pojavom zracio kao malo ko!!!
Neka nam je Bog na pomoci!!! Valjda ce mo se dici iz pepela i biti onaj stari Bajern!!!
Neka nam je Bog na pomoci!!! Valjda ce mo se dici iz pepela i biti onaj stari Bajern!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Romario, Romule ili Reme kako se vec zoves,koje to evropske velike ekipe imaju vise kvaliteta na klupi nego Bayo u prvom timu 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ima ih care nekoliko, al ne bi da opet ulazimo u raspraveCentre forward je napisao/la:Romario, Romule ili Reme kako se vec zoves,koje to evropske velike ekipe imaju vise kvaliteta na klupi nego Bayo u prvom timu
nekoc sam na temi njemacke reprezentacije izjavio da spanija ima igraca za dvije reprezentacije koje bi se nosile ravnopravno s tom njemackom, tj da bi i neki drugi tim spanije bio ravnopravan, i onda su ljubitelji njemackog nogometa digli frku, romario glup, napushen ovo ono hehe
zanimljivo da sam mjesec-dva poslije toga listao sportske novosti i ima kraci intervju s kapitenom njemacke, i fino lahm kaze, dobri jesmo, al spanija je ponovo apsolutni favorit, imaju igraca za tri reprezentacije koje bi se mogle nositi sa svima
eto dakle, lahm kapiten elfa potvrdio i jos drasticnije izrekao ono sto i romariooo
ista bi se frka digla da sad pocnem objasnjavati da real jedam, barca ili poneki englezi imaju igrace u zamjeni bolje nego bayern u prvom timu, al ajd, ako je potrebno moze se raspravljati, ne kazem sad da bi drugi timovi tih ekipa bili bolji od bayerna, mislim ti timovi imaju bolje rezervne igrace na nekim pozicijama nego sto bayern ima prvotimce na tim pozicijama (stoperi, desni bek, zadnji vezni, centralni vezni, krila, napadac i sl)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.