Yebo ti folkloruu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ma 3:0 **** .armin arsenalovac je napisao/la:Joj Drogbe konja fulio penal pa dao gol,morate izgubit glupane
A vidio sam 'ebo im ja mater necemo imat gervinha vs milan !!nedim1993 je napisao/la:ma 3:0 **** .armin arsenalovac je napisao/la:Joj Drogbe konja fulio penal pa dao gol,morate izgubit glupane
ima OX, i molićemo Boga za dobru formu walcottaarmin arsenalovac je napisao/la:A vidio sam 'ebo im ja mater necemo imat gervinha vs milan !!nedim1993 je napisao/la:ma 3:0 **** .armin arsenalovac je napisao/la:Joj Drogbe konja fulio penal pa dao gol,morate izgubit glupane
Ne gledam tekmu,kakav je,jel se popravio bar maloDesimaL je napisao/la:Vela stijelac protiv barce,lijep pogodak.
PA jel Carlosito ima topnička jaja ili nema?armin arsenalovac je napisao/la:Vela zabio Barci
Lopta u prazan prostor 1 na 1 sa valdesom i lagano plasirao pored golmana.armin arsenalovac je napisao/la:Ne gledam tekmu,kakav je,jel se popravio bar maloDesimaL je napisao/la:Vela stijelac protiv barce,lijep pogodak.
Kakvi ste vi pehovi s tim povredama to je za ne povjerovatifrankqqqqq je napisao/la:Mick McCarthy has revealed that Emmanuel Frimpong will have a scan on a suspected knee ligament injury.
The midfielder, who is on loan from Arsenal, was carried off after just 24 minutes of Wolves' 2-1 win at QPR.
The 20-year-old has started five league games for the Midlands side since joining at the start of January.
The Wolves boss fears that the injury could be a bad one but is unsure as to the extent of the injury.
McCarthy said: "He's got a brace on and he was carried off.
"On a scale of one to 10 I have got no idea. I haven't got a clue."
yebo te pas.
jeko ovaj lik ? mene strasno podsjeca na buducnost engleskog fudbala, al' on nije arsenalov clan :Arnelinho je napisao/la:
Ova j' bolja bosco.Malo me je nasmijala.
Aha. Ja sam mislio na to ko će se sledeći probiti medju zvjezde.Bosco je napisao/la:Pa dobro oni su manje-više poznati svima. Više sam mislio na ove što se pojaviše niotkuda poput Šeznija, Kokolana, Vilšira...
Upravu si za Ozzya, za Albanca ne znam baš, more bit' bidne. Oba su centralna veznjaka. Meni se iz rezervi najviše svidjaju Zak i Ebecilio.
Pojasni šta si htio reći?fanatic je napisao/la:jeko ovaj lik ? mene strasno podsjeca na buducnost engleskog fudbala, al' on nije arsenalov clan :Arnelinho je napisao/la:
Ova j' bolja bosco.Malo me je nasmijala.
Aha. Ja sam mislio na to ko će se sledeći probiti medju zvjezde.Bosco je napisao/la:Pa dobro oni su manje-više poznati svima. Više sam mislio na ove što se pojaviše niotkuda poput Šeznija, Kokolana, Vilšira...
Upravu si za Ozzya, za Albanca ne znam baš, more bit' bidne. Oba su centralna veznjaka. Meni se iz rezervi najviše svidjaju Zak i Ebecilio.
Ne to je Martin Kelly iz LIVERPOOLA koji ce biti za 2 godine glavni igrac na desnom boku Engleske repke i LIVERPOOLA !armin arsenalovac je napisao/la:Jel ovo onaj Kelly iz Looserpoola il' neko drugi ?
Gdje sam pogrijesioSGLS je napisao/la:Ne to je Martin Kelly iz LIVERPOOLA koji ce biti za 2 godine glavni igrac na desnom boku Engleske repke i LIVERPOOLA !armin arsenalovac je napisao/la:Jel ovo onaj Kelly iz Looserpoola il' neko drugi ?
Ako Richards ode u prijevremenu peMziju.SGLS je napisao/la:Ne to je Martin Kelly iz LIVERPOOLA koji ce biti za 2 godine glavni igrac na desnom boku Engleske repke i LIVERPOOLA !armin arsenalovac je napisao/la:Jel ovo onaj Kelly iz Looserpoola il' neko drugi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.