Rekonstrukcija stadiona u BiH

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 04 feb 2012, 01:08

juznjak> je napisao/la:Sta je sa Grbavicom i onom pricom sa njemcima ? Sramota . Evo ,sta fali da naprave istocnu i zapadnu tribine u stilu ove tribine stadiona od NP? Toliko godina je proslo a nista se ne pravi .
bit ce da je NP institucija za Zelju ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 feb 2012, 01:36

gospodin Seljakovic je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Sta je sa Grbavicom i onom pricom sa njemcima ? Sramota . Evo ,sta fali da naprave istocnu i zapadnu tribine u stilu ove tribine stadiona od NP? Toliko godina je proslo a nista se ne pravi .
Biće da je psihijatrija institucija za tebe ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 04 feb 2012, 01:44

spielführer_21 je napisao/la:
Biće da je psihijatrija institucija za tebe ;)

:lol:
inace sam simpatizer Zelje, al ovo gore receno je realno...mozda NP ne biljezi rezultate na terenu koje biljezi Zeljo, al oni imaju krcat stadion svaku utakmicu i stadion koji svaki BH Premijerligas moze samo pozeljet ;)
volio bi da se tako radi i u Zelji, al ocito da ljudi iz Zelje nisu toliko sposobni...ja vec godinama pricam kako mi je najveca zelja u BH nogometu to da Zeljo dobije stadion kakav zasluzuje, al ovim tempom ga nece dobit nikad :?
Zeljo ima dobru upravu koja je stvorila odlican tim, klub zaradjuje, al taj stadion ce svima ostat trn u oku sve dok netko ne poduzme neke ozbiljne mjere, al ozbiljne da pocne gradit, a ne pricat o gradnji ;)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 feb 2012, 02:14

Tom logikom Novi Pazar je Manchester United za tvoj Dinamo.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2012, 12:19

Zasto raspravljate na ovoj temi? :roll: Hebo vas novi pazar otvorite temu rekonstrukcija stadiona u Srbiji i tamo pisite o njima.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 04 feb 2012, 12:40

gollum je napisao/la:Tom logikom Novi Pazar je Manchester United za tvoj Dinamo.
istina, al ja se tu ne nalazim uvrijedjenim, jer gledam realno i znam da Maksimir ne lici ni na sto i da je uvijek prazan ;)...NP je institucija za skoro sve klubove s ovih prostora...njima ne treba rezultat da bi ih ljudi voljeli i punili tribine, a s punim stadionom i reklama kosta vise, marketing ide na bolje i lagano skupe pare za stadion ;)

Sarajlijc@ je napisao/la:Zasto raspravljate na ovoj temi? :roll: Hebo vas novi pazar otvorite temu rekonstrukcija stadiona u Srbiji i tamo pisite o njima.
usporedjujemo...prelistaj malo temu pa pitaj zasto pricamo i o stadionima sirom Europe i svijeta...nije valjda da ti smeta samo to sto je bas iz Srbije?? cc

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2012, 12:42

Ne smeta mi sto je iz Srbije, boze sacuvaj.Haj da je stavljena slika sta je uradjeno na stadionu itd. vec zaklanog kurbana :roll:

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 04 feb 2012, 12:54

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne smeta mi sto je iz Srbije, boze sacuvaj.Haj da je stavljena slika sta je uradjeno na stadionu itd. vec zaklanog kurbana :roll:
aj ne rise majke ti tvoje...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2012, 12:55

seyoniii je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne smeta mi sto je iz Srbije, boze sacuvaj.Haj da je stavljena slika sta je uradjeno na stadionu itd. vec zaklanog kurbana :roll:
aj ne rise majke ti tvoje...
U cemu je problem?

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 feb 2012, 13:02

Sarajlijc@ je napisao/la:
U cemu je problem?
svakom loncu poklopac,vjerovatno to 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 04 feb 2012, 13:03

gollum je napisao/la:Tom logikom Novi Pazar je Manchester United za tvoj Dinamo.
istina, al ja se tu ne nalazim uvrijedjenim, jer gledam realno i znam da Maksimir ne lici ni na sto i da je uvijek prazan ;)...NP je institucija za skoro sve klubove s ovih prostora...njima ne treba rezultat da bi ih ljudi voljeli i punili tribine, a s punim stadionom i reklama kosta vise, marketing ide na bolje i lagano skupe pare za stadion ;)
Ti potpuno pogrešne stvari podrazumijevaš pod izrazom "biti institucija za nekog". Svaka njima čast na posjeti i onom što rade, ali vidjet ćemo kakva će biti posjeta nakon 3-4 godine u najvišem rangu. I da, ljudi tamo dolaze na utakmice sa šalovima Želje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 feb 2012, 14:21

Nemojte tako napadat momka. On samo ne razumije sta znaci euforija,a sta zasicenje.
Inace ima dosta zdrave stavove.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 04 feb 2012, 18:17

gollum je napisao/la:
Ti potpuno pogrešne stvari podrazumijevaš pod izrazom "biti institucija za nekog". Svaka njima čast na posjeti i onom što rade, ali vidjet ćemo kakva će biti posjeta nakon 3-4 godine u najvišem rangu. I da, ljudi tamo dolaze na utakmice sa šalovima Želje.
Mi smo jos pocetkom 80-ih kad smo usli u tadasnju drugu ligu imali vise publike nego vecina prvoligasa,tada smo i napravili istocnu tribinu,u skracenoj Jugoslaviji i kasnije Srbiji smo bili iza CZ I PAR,to traje do danas kada smo TRECI u regionu iza Zvezde i Hajduka

Ima takvih pojedinaca koji dodju sa salom nekog drugog tima ili dresa( plave boje :mrgreen: ) ali takvih ima jako malo i to su pojedinacni slucajevi,kao na svakom stadionu to je ispod 1%

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 04 feb 2012, 18:28

Ma haloo, dosta mi je Sandžaklija u Sarajevu, a ne još da pričamo o njihovom stadionu ili o nekoj posjeti i da idemo skroz off topic. To je Srbija, ako želite da raspravljate o tome napravite posebnu temu i laprdajte.

Moderatorima se izvinjavam na off-u, ali volio bih kad bi se obrisali postovi prije ovog i sam ovaj.
U mom svijetu važe moja pravila

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 04 feb 2012, 20:59

Joj @Emire šta uradi, ti kad ga ne bi zakuho :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 feb 2012, 22:14

othello je napisao/la:Joj @Emire šta uradi, ti kad ga ne bi zakuho :lol:
hhhahahahahahh zadatak ! :mrgreen: :lol:
Sta cu im ja kad se loze na Sandzaklije :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 feb 2012, 22:23

TheDinoRules je napisao/la:Ma haloo, dosta mi je Sandžaklija u Sarajevu, a ne još da pričamo o njihovom stadionu ili o nekoj posjeti i da idemo skroz off topic. To je Srbija, ako želite da raspravljate o tome napravite posebnu temu i laprdajte.

Moderatorima se izvinjavam na off-u, ali volio bih kad bi se obrisali postovi prije ovog i sam ovaj.
Ovo mi nikad nije bilo jasno, zasto ponekim sarajlijama smetaju sandžaklije, fočaci, krajišnici... ? Dali ste nesto bolji od njih ili sta? Jesam nesto propustio u vezi njih ? :?

Nadam se da cu dobit odgovor prije nego sto bude obrisan moj post.
NO PYRO NO PARTY

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2012, 22:24

Buu je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Ma haloo, dosta mi je Sandžaklija u Sarajevu, a ne još da pričamo o njihovom stadionu ili o nekoj posjeti i da idemo skroz off topic. To je Srbija, ako želite da raspravljate o tome napravite posebnu temu i laprdajte.

Ovo mi nikad nije bilo jasno, zasto ponekim sarajlijama smetaju sandžaklije, fočaci, krajišnici... ? Dali ste nesto bolji od njih ili sta? Jesam nesto propustio u vezi njih ? :?

Brate bez uvrede ali vjerovatno si jedan od njih pa ne kontas ili ne zivis ovdje.

Gdje je moderacija ovdje? :roll:
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 04 feb 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 04 feb 2012, 22:27

Emir ZENICA je napisao/la:
othello je napisao/la:Joj @Emire šta uradi, ti kad ga ne bi zakuho :lol:
hhhahahahahahh zadatak ! :mrgreen: :lol:
Sta cu im ja kad se loze na Sandzaklije :lol:
Radi tebe se ispisalo 2 stranica o Sandžaklijama :lol:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 feb 2012, 22:27

Sarajlijc@ je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Brate bez uvrede ali vjerovatno si jedan od njih pa ne kontas ili ne zivis ovdje.
Imas pp, da se nebi zenicani dalje lozili
NO PYRO NO PARTY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.