Nadam se da će završiti neriješeno, imam X za dobre pare.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Gomez je rukom gurnuo Westermana sasvim malo,ali eo dovoljno za faulaKlare je napisao/la:Je l' moguće ovo, je l' ono?![]()
Jedino što je moguće da je gol pravedan, čisto k'o suza, pa j.ebenog kontakta nigdje nije bilo, a ni blizu igre rukom.
Piše na **** na live-ticker da je upravo to razlog poništenog gola.bavaraccccc je napisao/la:Gomez je rukom gurnuo Westermana sasvim malo,ali eo dovoljno za faulaKlare je napisao/la:Je l' moguće ovo, je l' ono?![]()
Jedino što je moguće da je gol pravedan, čisto k'o suza, pa j.ebenog kontakta nigdje nije bilo, a ni blizu igre rukom.
pa normala,mislim kontakt je bio ali ono se prakticki jako rijetko svira ali eto sta je tu je,ako ce nam to biti prilika da se izvlacimo onda smo stvarno jadni,uzasna igra,uzasnaSemir bvb je napisao/la:Piše na **** na live-ticker da je upravo to razlog poništenog gola.bavaraccccc je napisao/la:Gomez je rukom gurnuo Westermana sasvim malo,ali eo dovoljno za faulaKlare je napisao/la:Je l' moguće ovo, je l' ono?![]()
Eckball von der linken Seite: Boateng kommt aus sechs Metern mit dem Kopf ran und jagt die Kugel ins Netz - das Tor zählt aber nicht, weil Gomez Westermann zuvor einen Schubser gibt.
Sve ovo sto si rekao zaista stoji , ali nevjerovatno kako je Bayern pao nakon tih priprema. Cinjenica je da su igrali protiv iznimno slabih ekipa , ekipa koje se ni blizu ne mogu porediti s Bundesligaskim klubovima. Pa zar nisu trebali uzeti neka veca imena kao "sparing" partnereStefan Effenberg je napisao/la:Nakon ovakve partije me brzo prošao Hantragizam jer ovako loše partije nakon priprema pružati.....
Dakle, ovaj put neću filozofirati i reći ću samo svoje viđenje u par crta.
Prvo, Muller je ove sezone iznimno loš. Mene kod njega ne brine njegova loša forma, mene ne brine što mu se lopta ponekad odbije ko od kamena... Ali ono što me brine jest to da kod njega nema više one trke koja ga je krasila i zbog koje svaki put bio nagrađen asistencijom ili pogotkom. Znači ta njegova trka mu je bila jedan od zaštitnih znakova a sad toga više nema.
Drugo, Kroos mora na Cenera. To je jasno kao dan. Nema potrebe objašnjavati zašto... Dakle, Muller van Kroos na Cenu.
Treće, Tymo stvarno ne zna odigrati pas prema naprijed. Pa jbmu, bili su tu i prije igrači sličnog stila ali barem su znali da odigraju pas naprijed. Ja bih osobno forsirao Gustava i vratio ga u formu. Momak zna prema iza ali najbitnije je da zna nešto i prema naprijed.
Četvrto, Boateng i njegove doktorske partije na stoperu.
Peto, spominjete Gomeza..... Da, igra loše. No jedno je sigurno. Nije on, dragi prijatelji, igrač koji će uzet loptu i predribljat 2-3 igrača i tako zabiti. On je igrač kojemu ekipa napravi sve a on to samo pospremi. Ukratko, on je igrač 16-ca.
Dosta....
Istina što kažeš za sparing partnere, morao je tu biti neko malo jači. No ipak, nije to krucijalno po mojem mišljenju.Bundesliga je napisao/la:Sve ovo sto si rekao zaista stoji , ali nevjerovatno kako je Bayern pao nakon tih priprema. Cinjenica je da su igrali protiv iznimno slabih ekipa , ekipa koje se ni blizu ne mogu porediti s Bundesligaskim klubovima. Pa zar nisu trebali uzeti neka veca imena kao "sparing" partnereNesto sto se uveliko da primijetiti ove sezone je da Bayern kod kuce i Bayern u gostima su dva potpuno razlicita kluba, ajde razumijem ja da je dosta lakse za njih igrati na Allianz Areni , ali toliku razliku u prikazanom fudbalu zaista ne mogu. Po ovom pitanju se zaista nesto mora promijeniti. Samo mi nije jasno ovo za Boatenga jel mislis da je los na stoperu pa ovako ironicno pises ili stvarno mislis da je odlican na stoperu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.